CoronaBinnenland

Dit RIVM-rapport is niet groot in het nieuws geweest (en daar is een reden voor)

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Het RIVM kwam op 5 juli met een opmerkelijke rapportage over de effectiviteit van de coronavaccins – of het gebrek daaraan.

Uit cijfers van het instituut, gebaseerd op ziekenhuisopnames van 15 maart tot 28 juni dit jaar, blijkt dat een dubbele vaccinatie nul bescherming biedt tegen ziekenhuisopname als gevolg van Covid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“In de periode 15 maart tot en met 28 juni 2022 was er nauwelijks meer een beschermende werking zichtbaar van de Covid-19 vaccinatie basisserie tegen ziekenhuis- en IC-opname,” schrijft het RIVM.

Verontrustende cijfers

Sterker nog: volledig gevaccineerde mensen hadden 20 procent meer kans om op de ic te komen dan ongevaccineerden, schrijft Karel Beckman voor De Andere Krant. Hij werd attent gemaakt op het RIVM-rapport door het blog van onderzoeksjournalist Alex Berenson. Die spreekt van ‘verontrustende’ cijfers.

De cijfers van het RIVM laten zien dat gevaccineerde vijftigers en zestigers na zeven maanden zelfs een 68 procent hogere kans hadden om in het ziekenhuis te belanden met Covid. Ze hadden een 41 procent hogere kans om op de ic terecht te komen.

Voor mensen boven de 70 gaan de cijfers inmiddels dezelfde kant op.

rivm

Beckman wijst erop dat het rapport niet groot in het nieuws is geweest of in de Tweede Kamer is besproken. “Het lijkt onzichtbaar in het publieke debat. Het Journaal of de kwaliteitskranten hebben het nergens uitgelicht.”


4.9 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
1 jaar geleden

Kwaliteitskranten , zijn die er nog dan ?
Volgens mij hebben 2 Belgen alles opgehocht hier met het geld van de Belgische belastingbetaler .

Annette
Annette
1 jaar geleden

NATUURLIJK wordt dit rapport van het RIVM NIET breed uitgemeten in de televisieprogramma’s en in de reguliere media.

Dat raad je de koekoek! Stel je toch eens voor, WAT er zou gebeuren als het grote publiek hier kennis van zou nemen?

Het “sprookje” van die zogenaamde heilzame experimentele gentechinjecties moet natuurlijk wel in stand gehouden worden. Anders valt het hele duistere programma (voor ONS helemaal niet duister) compleet in duigen.

WEL vraag ik mij in gerede af, hoeveel goedgelovige mensjes er straks in september weer in de rij zullen aansluiten voor de zoveelste prik.

Als je alleen al bedenkt, dat in juni Ernst Kuipers héél duidelijk zei, dat de volgende prikronde alléén voor de 60 plussers gold, omdat hij voor de 60 minners aansprakelijk voor schade zou zijn EN dan een maand later dit weer compleet verandert…. Ja, heel eerlijk, dan verdien je eigenlijk precies wat er op je af komt.

Zolang het gros van de mensen hier in Nederland nog steeds gelooft, dat het allemaal bedoeld is om hun “gezond” te houden, bereik je in feite niets.

WIJ weten natuurlijk al lang, dat die prikken niets anders zijn dan om je ziek te maken, het liefst dood, maar anders in ieder geval om met de 5G apparatuur je permanent te kunnen volgen.

Toch vermoed ik, dat het deze keer niet zo gemakkelijk zal gaan, als “ze” eigenlijk wel wensen. Het verzet zal ongetwijfeld groter worden.

Eén ding is zeker: de komende maanden worden behoorlijk spannend. Voor mij is het duidelijk: geen prikken, geen testen en absoluut geen mondkapjes.

En als ik dan opnieuw op bepaalde plaatsen word buitengesloten…. het zij zo.

Er zijn inmiddels heel veel mensen, die ongelooflijke spijt hebben, dat zij zich hebben laten inspuiten met een experimenteel middel. Zéker is, dat de mensen, die dat NIET hebben laten doen, absoluut géén spijt hebben van hun beslissing.

Nicoline
Nicoline
1 jaar geleden

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5319306/rivm-eerste-prikken-corona-coronavirus-vaccineffectiviteit-virus

Dit nieuws heeft wel degelijk op RTL nieuws gestaan, en ook een hele tijd bovenaan de nieuwspagina.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Zo’n rapport moet stiekem weg gestopt worden want het is geen goed nieuws voor de wereld.

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x