Homepagina » Het Complot » HAARP: “VS gebruikt radiogolven om natuurrampen te ontketenen”
HAARP: "VS gebruikt radiogolven om natuurrampen te ontketenen"

HAARP: “VS gebruikt radiogolven om natuurrampen te ontketenen”

Een Amerikaans onderzoeksprogramma over elektromagnetische golven zou zijn gebruikt om natuurrampen te veroorzaken. Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is de afgelopen jaren mogelijk gebruikt om aardbevingen op te wekken. Dat zeggen een aantal Amerikaanse functionarissen en complottheoretici.

Nick Begich junior, de zoon van voormalig lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Nick Begich en schrijver van ‘Angels Don’t Play This HAARP’, beweert dat HAARP aardbevingen kan veroorzaken.

Ook oud-gouverneur van Minnesota Jesse Ventura acht het mogelijk dat de Amerikaanse overheid HAARP gebruikt om het weer te manipuleren en mensen te bombarderen met radiogolven om ze te hersenspoelen.

“Anderen maken zich schuldig aan een vorm van ecoterrorisme, waarbij ze het klimaat kunnen veranderen en met behulp van elektromagnetische golven aardbevingen en vulkaanuitbarstingen veroorzaken,” zei de Amerikaanse oud-minister van Defensie William S. Cohen tijdens een conferentie in 1997.

HAARP is een militair en civiel onderzoeksinstituut bij Garkona in Alaska, dat onderzoek doet naar de ionosfeer. In verschillende andere landen staan soortgelijke installaties, waaronder Noorwegen en Rusland.

Er is een vergunning gegeven om in totaal 180 antennes op de locatie te mogen zetten. Samen fungeren de antenne’s als één grote antenne, die de energie van het antenneveld in de ionosfeer injecteert.

Volgens experts is de energie afkomstig van HAARP 72.000 keer intenser dan de golven die worden uitgezonden door een radiostation. Al sinds de start van het project is er (soms felle) kritiek geuit op HAARP.

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Donny schreef:

  Dus HAARP is verantwoordelijk voor sinkholes, aardbevingen, grondverzakkingen van kustgebieden, vroege lente, record aantal temperatuur verschillen, wereldwijde overstromingen en allemaal binnen een maand tijd over een aardse ppervlakte van 510 miljoen km2, maar we hebben 25 landen nodig om 1 missende vliegtuig te vinden in de indische oceaan….yeah right…

  22 likes
  • Huisheks schreef:

   Wij wachten de verzinsels over dit vermiste vliegtuig af.
   Haarp is niet deze enige veroorzaker van al deze turbulentie.
   Vanaf 15 April zijn er 3 astronomische en astrologische verschijnselen.
   Een maansverduistering op 15 april een partiële zonsverduistering op 25 april en
   een kruis (vast) met 4 planeten die precies op 90o gr van elkaar een kruis vormen.
   zie Utube. En luister eens naar de voorspellingen, deze duurt tot 2de week mei.
   Speciaal effect voor onze Amerikaanse Buren.
   Tussen haakjes; de Atoomopslag nabij Yellowstone wordt met onmiddellijke ingang verhuisd.
   Rara waarom zou dat nu zijn……………..?

   14 likes
 • Frits schreef:

  Haarp of geen haarp, dat maakt in wezen niet uit.
  Het enige dat er over is is dat we worden gemanipuleerd: in denken, gedrag, voeding, lucht en zien; en misschien in dromen (maar dat weet ik niet zeker)
  Het zijn de kleine dingen die iets groot kunnen maken.
  En de machthebbers zijn zich heel goed bewust hoe je iets moet bewerken, ze zijn niet dom: het zijn psychopaten, en psychopaten kennen geen gevoel. Demonstreren heeft geen zin, opstandig zijn heeft geen zin. Wat wel zin heeft is ze totaal negeren en in je eigen zijn verblijven.

  22 likes
  • Huisheks schreef:

   Dat is wel heel makkelijk geredeneerd . Een normaal mens functioneert nu eenmaal volgens een maatschappelijk protocol. Wat U hier in feite mee zegt is dat iedereen maar moet doen wat hem/haar goed dunkt.
   Dat werkt niet; daarmee creëer je wanorde. Dat kan niet de bedoeling zijn.
   Deze psychopaten dienen verwijderd te worden en kunnen/mogen niet meedoen in onze wereld.
   Als een ieder in zijn eigen “zijn” verblijft verlies je het contact/meegevoel met je medemens.
   Lijkt mij ook geen optie.
   Een abces wordt ook weggesneden, zachte heelmeesters etc.

   2 likes
   • Frits schreef:

    Wat U hier in feite mee zegt is dat iedereen maar moet doen wat hem/haar goed dunkt.
    Ja, wat is daar mis mee?

    6 likes
    • Huisheks schreef:

     Ik ga U vermoorden, want dat vind ik een goed idee……..
     Kom nou toch…………
     Dat lijkt mij toch logisch dat dat niet kan.

     1 likes
     • atomnics schreef:

      rare mentaliteit heb je! beetje mensen vermoorden omdat zij zichzelf blijven! en dan het nog niet logisch vinden ook WTF?

      ¨Deze psychopaten dienen verwijderd te worden en kunnen/mogen niet meedoen in onze wereld.¨
      inderdaad Huisheks! vraag me af of je dat ook echt weet!

      buiten dat om van iets te kunnen houden wat het ook is.
      je zal van jezelf moeten houden!
      alles begint toch echt bij JEZELF! ja ook het contact/meegevoel van je medemens begint bij JEZELF!

      2 likes
 • Kalki schreef:

  De HAARP wordt dus gebruikt als geheim wapen en in een poging om de wereldbevolking te reduceren.
  Pas dit binnen o.a. het Illuminati_/Bilderberggroep_beleid. Ook andere genocide plannen ondersteunen dit beleid, bijvoorbeeld de NL-dijken zijn op drijfzand gebouwd en kunnen elk moment als puddingen in elkaar storten en met als gevolg o.a. bevolking reductie. Zo zijn er veel meer voorbeelden te vinden.

  11 likes
  • Mikhail schreef:

   Onzin.
   De Illuminati heeft zoveel mogelijk mensen nodig om te KUNNEN bestaan, des te minder mensen, des te minder macht.

   5 likes
   • Kalki schreef:

    Ze hebben zelfs op een gedenksteen laten beitelen dat ze maar 500.000 mensen op deze planeet willen hebben.

    3 likes
    • Mikhail schreef:

     Er zijn zoveel valse claims die blijkbaar komen van de ”Illuminati”.
     Ondertussen hebben zij ons nu ook in hun web zitten, omdat wij niet bezig zijn met ons te verbeteren, maar ons bezig te houden met wereldse zaken zoals deze.

     5 likes
  • Huisheks schreef:

   Vergeet het doel van de wereldwijde vaccinaties niet van onze fijne amerikaanse vriend B. Gates.

   4 likes
  • riet schreef:

   De dijken zijn niet op drijfzand gebouwd maar de grond is wel altijd in beweging. Dat is iets anders hoor. Zucht en dijkenbouw is een zeer ingewikkeld iets waar met heel veel rekening gehouden moet worden zoals droge en natte perioden.

   0 likes
 • Tineke (legaal) schreef:

  Haarp.
  Ja is een verwoester,ze hebben zelfs op schepen een haarp.
  De orkaan Katrina jaren terug is veroorzaakt door haarp,als haarp niet er tussen was gekomen was haarp er precies er langs gegaan.
  En inderdaad meer dan de helft van de wereld bevolking moet sterven waarom,de helft van de mensen kunnen ze beter in de hand houden met mindcontrol.
  Binnenkort word dit allemaal aan jullie uitgelegd en ook onze ware geschiedenis.

  5 likes
 • Plien schreef:

  In het geval dat dit ook maar een tikkelpitje van waarheid zou bevatten dan krijgen de Amerikanen vanzelf problemen met Yellowstone. Actie /reactie.

  10 likes
 • Jantje schreef:

  HAARP is ook pure mind control, niet alleen weermanipulatie. En het is nog veel erger, HAARP werkt i.c.m. met chemtrails en is dan nog effectiever.

  Voor wie een beetje Engels kan lezen …. lees via onderstaande link en je weet alles!
  http://www.arizonaenergy.org/AirEnergy/electromagnetic_mind_control.htm

  “Our brains are extremely vulnerable to any technology which sends out ELF (Electromagnetic Low Frequencies) waves, because they immediately start resonating to the outside signal by a kind of tuning-fork effect.

  A) 7.83 Hz (earth’s pulse rate) made a person feel good, producing an altered-state.
  B) 10.80 Hz causes riotious behaviour and
  C) 6.6 Hz causes depression.

  Puharich made ELF waves change RNA and DNA, breaking hydrogen bonds to make a person have a higher vibratory rate. He wanted to go beyond the psychic 8 Hz brainwave and attract psi phenomena. James Hurtak, who once worked for Puharich, also wrote in his book The Keys of Enoch that ultra-violet caused hydrogen bonds to break and this raised the vibratory rate.”

  HAARP blokkeert dus je intuitieve vermogen doordat ons brein in een andere frequentie gaat resoneren wat direct effect heeft op je spirituele vermogen, ofwel paranormale vermogen, etc..

  Wij zijn dus niet alleen mensen van vlees en bloed, we zijn hele bijzondere spirituele lichtwezens met onnoemelijk veel (paranormale) krachten. Telepathie, telekinese, astraal reizen…etc, etc…

  De machthebbers op deze aarde doen er alles aan om je deze krachten te ontnemen, zodat zij de macht over alles en iedereen blijven behouden. Ze hebben niets aan zelfstandige mensen die voor zichzelf kunnen zorgen en hun eigen gang gaan.

  Dat is de enige reden dat er uberhaupt HAARP en chemtrails zijn!……. en dan nog maar niet te spreken over o.a.: bespoten groenten en fruit met pesticiden/insectciden, e-nummers in je voedsel, kunstmatige zoetstoffen, vaccinaties, medicijnen, cosmetica met parabenen, weekmakers in plastic flesjes, dierlijke producten met hormonen, etc..

  Dit alles houdt ons in een “lage trilling” ofwel een laag bewustzijn, ofwel een laag spiritueel vermogen…..

  6 likes
 • Henk001 schreef:

  Klinkt indrukwekkend: 72.000 keer de energie (bedoeld wordt natuurlijk vermogen) van een radiostation. Welk radiostation? Het vermogen van een radiostation kan tussen 20W en 1 MW zitten. Noem gewoon het vermogen van HAARP: 3,6 MW. En vergelijk dat met het vermogen dat vrijkomt bij een aardbeving van pakweg sterkte 6: in de orde van grootte van 1 PW, dat is bijna 300 miljoen keer zo veel. Dûh.

  5 likes
 • Kalki schreef:

  Het is geen 500.000, maar 500 miljoen mensen die overblijven:

  the message of the Georgia Guidestones

  1. MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000 IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE

  4 likes
 • x

  Check Also

  ijsland

  Wat is er in hemelsnaam aan de hand op IJsland? 9000 aardbevingen in 10 dagen: ‘Grootste zwerm in 40 jaar’

  Op IJsland hebben zich in 10 dagen ...

  gebeuren

  Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

  Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. ...

  >