Het Complot

HAARP: “VS gebruikt radiogolven om natuurrampen te ontketenen”

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaans onderzoeksprogramma over elektromagnetische golven zou zijn gebruikt om natuurrampen te veroorzaken. Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is de afgelopen jaren mogelijk gebruikt om aardbevingen op te wekken. Dat zeggen een aantal Amerikaanse functionarissen en complottheoretici.

Nick Begich junior, de zoon van voormalig lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Nick Begich en schrijver van ‘Angels Don’t Play This HAARP’, beweert dat HAARP aardbevingen kan veroorzaken.

Ook oud-gouverneur van Minnesota Jesse Ventura acht het mogelijk dat de Amerikaanse overheid HAARP gebruikt om het weer te manipuleren en mensen te bombarderen met radiogolven om ze te hersenspoelen.

“Anderen maken zich schuldig aan een vorm van ecoterrorisme, waarbij ze het klimaat kunnen veranderen en met behulp van elektromagnetische golven aardbevingen en vulkaanuitbarstingen veroorzaken,” zei de Amerikaanse oud-minister van Defensie William S. Cohen tijdens een conferentie in 1997.

HAARP is een militair en civiel onderzoeksinstituut bij Garkona in Alaska, dat onderzoek doet naar de ionosfeer. In verschillende andere landen staan soortgelijke installaties, waaronder Noorwegen en Rusland.

Er is een vergunning gegeven om in totaal 180 antennes op de locatie te mogen zetten. Samen fungeren de antenne’s als één grote antenne, die de energie van het antenneveld in de ionosfeer injecteert.

Volgens experts is de energie afkomstig van HAARP 72.000 keer intenser dan de golven die worden uitgezonden door een radiostation. Al sinds de start van het project is er (soms felle) kritiek geuit op HAARP.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

De HAARP wordt dus gebruikt als geheim wapen en in een poging om de wereldbevolking te reduceren.
Pas dit binnen o.a. het Illuminati_/Bilderberggroep_beleid. Ook andere genocide plannen ondersteunen dit beleid, bijvoorbeeld de NL-dijken zijn op drijfzand gebouwd en kunnen elk moment als puddingen in elkaar storten en met als gevolg o.a. bevolking reductie. Zo zijn er veel meer voorbeelden te vinden.

Donny
Donny
8 jaren geleden

Dus HAARP is verantwoordelijk voor sinkholes, aardbevingen, grondverzakkingen van kustgebieden, vroege lente, record aantal temperatuur verschillen, wereldwijde overstromingen en allemaal binnen een maand tijd over een aardse ppervlakte van 510 miljoen km2, maar we hebben 25 landen nodig om 1 missende vliegtuig te vinden in de indische oceaan….yeah right…

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Het is geen 500.000, maar 500 miljoen mensen die overblijven:

the message of the Georgia Guidestones

1. MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000 IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE

Plien
Plien
8 jaren geleden

In het geval dat dit ook maar een tikkelpitje van waarheid zou bevatten dan krijgen de Amerikanen vanzelf problemen met Yellowstone. Actie /reactie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x