Het Complot

Is deze Amerikaanse arts vermoord omdat hij zijn patiënten behandelde met een revolutionair kankermedicijn?

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn gevallen bekend van wetenschappers die zijn bedreigd, geïntimideerd of gedood om ze het zwijgen op te leggen. Volgens een professor van de Universiteit van Cambridge zijn drie Britse klimaatwetenschappers, ‘absolute leiders in het onderzoek naar de ijsdikte op Antarctica’, in 2013 vermoord door de olie-industrie of duistere regeringskrachten.

Afgelopen maand werd het lichaam van de Amerikaanse arts Jeff Bradstreet gevonden in een rivier. Hij deed onderzoek naar een eiwit dat een rol speelt bij verschillende ziektes. In 2008 werd voor het eerst beweerd dat GcMAF een potentieel geneesmiddel is voor kanker en hiv. Ook mensen met autisme zouden er baat bij hebben.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hoewel GcMAF in tientallen landen wordt gebruikt voor behandelingen, oordeelt de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit FDA dat het een ‘niet goedgekeurd medicijn’ is. Tijdens een inval in de kliniek van dr. Bradstreet werd GcMAF in beslag genomen, waardoor zijn onderzoek in feite werd stilgelegd.

Het is hoogst verdacht dat dr. Bradstreet drie dagen na de inval dood werd gevonden, met name omdat hij niet de enige holistische arts is die in de afgelopen weken onder mysterieuze omstandigheden dood is gevonden.

Is hij vermoord omdat hij werkte aan een universeel kankermedicijn? Een dergelijk kankermedicijn zou de hele kankerindustrie overbodig maken. Ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven verdienen veel geld aan chemotherapie. Oncoloog Farid Fata werd onlangs veroordeeld tot 56 jaar cel vanwege het voorschrijven van chemotherapie aan patiënten die kerngezond waren om geld aan ze te verdienen. Is de kankerindustrie ook bereid artsen te doden om haar winsten veilig te stellen?

In onderstaand filmpje worden de dood van dr. Bradstreet, GcMAF en geneesmiddelen tegen kanker aan elkaar gelinkt. Uit het filmpje daaronder wordt duidelijk dat de Amerikaanse overheid GcMAF uit de kliniek van dr. Bradstreet in beslag heeft genomen.

In een artikel op de website van de Britse overheid valt te lezen dat GcMAF een bloedproduct is dat claimt kanker, hiv en autisme te genezen, dat er 10.000 flesjes in beslag zijn genomen en dat er nog geen bijwerkingen zijn gemeld.

GcMAF is in Japan beschikbaar als medische behandeling. Op de website van Saisei Mirai Clinics staat: “GcMAF is een zeer effectieve therapie waarbij het immuunsysteem wordt gestimuleerd en macrofagen worden geactiveerd zodat ze kankercellen en andere abnormale cellen in het lichaam kunnen vernietigen.” Vind je dit een goed artikel? Deel het dan alsjeblieft op Facebook!

[NaturalNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
"feitje, bedankt"
"feitje, bedankt"
8 jaren geleden

Over die drie klimaatwetenschappers kunnen we kort zijn. Ik zal de eerste zijn om de oliebaronnen waar mogelijk een hak te zetten, maar in dit geval is het onzin. Van de drie bedoelde wetenschappers overleed één (Seymour Laxton) aan de gevolgen van een val van de trap (in het bijzijn van zijn familie op 2 januari 2013), één (Shirley Radcliffe) werd 8 april 2013 op de fiets aangereden door een vrachtauto in Londen en één (Tim Boyd) werd op 27 januari 2013 door de bliksem getroffen. Nu zullen er ongetwijfeld mensen zijn die zeggen: dat kan geen toeval zijn, maar dan snap je niet wat toeval betekent. Het zou wel heel onwaarschijnlijk zijn als er nooit iets onwaarschijnlijks gebeurt.
Over Bradstreet heeft de Washington Post een kritisch artikel geschreven. Vanuit een bepaalde hoek wordt wel gedaan alsof het een soort heilige was, maar dat valt een beetje tegen:
http://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/07/16/the-mysterious-death-of-a-doctor-who-peddled-autism-cures-to-thousands/ Op ongeveer 2/3 (“Five deaths, three raids and a suicide”) kom je het relaas van de Ierse Fiona O’Leary tegen, moeder van twee autistische kinderen. Ze heeft de Autistic Rights Together opgericht, een organisatie die valse claims van zogenaamde middelen tegen autisme bestrijdt. Ze laat geen spaan heel van GcMAF.

m.b
m.b
8 jaren geleden

“GcMAF is in Japan beschikbaar als medische behandeling.” Dan is toch te achterhalen of het effectief is en wanneer ?!

Hawks
Hawks
8 jaren geleden

Beetje kort door de bocht om klimaatwetenschappers en onconventionele arts op één lijn te zetten. Kanje ook welde moord op 30 mexicaanse drugsbaronnen aanhalen…

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x