Buitenaards

VIDEO: “We worden bezocht door buitenaardse wezens”

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw zegt bewijs te hebben dat de Australische stad Adelaide wordt bezocht door buitenaardse wezens. Ze heeft haar opnames nu verwerkt tot een documentaire getiteld ‘Uncloaked Dimensions’.

C. Lee zegt dat haar bewijs zelfs niet kan worden genegeerd door sceptici. Bijna iedere dag maakt ze vanuit haar achtertuin opnames. Na het vertragen van de beelden worden volgens haar verborgen UFO’s zichtbaar. “Ze verdwijnen achter een laag die ze hebben gecreëerd met energie,” zei Lee. “Vervolgens komen ze achter die laag vandaan.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Lee heeft de zesdelige documentaire gemaakt om te bewijzen dat we niet alleen zijn, meldt de Australische zender Seven News. In de film wordt gesteld dat de aarde wordt bezocht door buitenaardse wezens.

De documentairemaakster zegt ook beelden te hebben van een buitenaards wezen dat over haar huis vloog. “Het heeft ogen, het heeft een hoofd, het heeft armen en vliegt op een zilveren schijf,” legde Lee uit. Ze vermoedt dat het een Wandjina is geweest, een geest uit de mythologie van de Aboriginals.

“Ik zal pas overtuigd zijn als een vliegende schotel landt op het Victoriaplein [in Adelaide],” zei Laurie Eddie van Australian Skeptics.

[7News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
10 jaren geleden

Yepp, dagelijks opname’s maken, en nog steeds géén duidelijk beeld van een ufo, alleen wat heen en weer bewegende vage vlekjes…

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Als ‘Aliens’/Ufo’s zich hier op Aarde aanmelden, dan hebben ze duidelijk een missie; ze willen ons komen redden, via hun technologie, van diverse rampen o.a..

wolfje
wolfje
10 jaren geleden

@Plien: iets leuks doen: er moet iets veranderen

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Als ‘Buitenaardsen’ ons bezoeken, dan zetten ze geen aanvallen op de Wereldleraar en zijn aanhang in en zoals mensen dat wel doen.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x