Chemtrails

Hackersgroep: “NASA is verantwoordelijk voor chemtrails”

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep hackers heeft gevoelige informatie van de NASA gestolen en dreigt die openbaar te maken, tenzij de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie openheid van zaken geeft over het manipuleren van het klimaat door middel van kunstmatige regen.

Hackersgroep AnonSec claimt sinds 2013 toegang te hebben gehad tot systemen van NASA. De groep wil alle informatie die zij heeft vergaard openbaar gaan maken. AnonSec beweert onder meer dat de NASA radioactief materiaal in de atmosfeer sproeit.

Zware metalen

Volgens AnonSec is de NASA betrokken bij verschillende complotten. Op Pastebin schreven de hackers:

Chemtrails lossen niet op, maar laten zo ver het oog reikt strepen achter in de lucht. Bovendien bevatten de aerosolen zware metalen en radioactief materiaal. Ze waaieren uit en vormen een waas die de hele hemel bedekt.

Om hun statement kracht bij te zetten, publiceerden de hackers een screenshot van een vlucht van een drone van de NASA die ze bijna hadden laten crashen. AnonSec nam de controle over van de drone, die data verzamelt voor wetenschappelijk onderzoek, en stuurde het toestel in de richting van de Grote Oceaan.

NASA ontkent

Oplettende medewerkers van NASA konden via een satelliet toegang krijgen tot de drone en voorkomen dat het peperdure gevaarte in de oceaan belandde.

Zelf ontkent NASA gehackt te zijn. Volgens het ruimteagentschap heeft AnonSec nooit de controle gekregen over de drone. In een verklaring zei de NASA alle aantijgingen verder te zullen onderzoeken.

In 2014 legde een 15-jarige hacker een computersysteem van de ruimtevaartorganisatie, waarmee onder meer wordt gecommuniceerd met het ruimtestation ISS, 21 dagen plat.

[Volkskrant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
helder
helder
6 jaren geleden

aan plannen geen gebrek

Edgar
Edgar
6 jaren geleden
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

En de aap komt uit de mouw!

Henk001
Henk001
6 jaren geleden

Het enige wat ze hebben “gehackt” is public domain (openbaar) materiaal over wetenschappelijk onderzoek naar de atmosfeer.
https://www.metabunk.org/debunked-anonsecs-nasa-hack-global-hawk-hijack-evidence-of-chemtrails-public-domain-data.t7253/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x