Binnenland

NOS Journaal ‘loog de zaak bij elkaar’. Waarom de moraalridders van de Nederlandse tv eens goed in de spiegel moeten kijken

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Politiek correct Nederland ging over de nek vanwege twee tweets. PVV-leider Geert Wilders tweette over een plan voor de remigratie van niet-westerse allochtonen en FvD-voorman Thierry Baudet schreef dat twee van zijn vriendinnen in de trein waren lastiggevallen door Marokkanen. De moraalridders – Jinek, Op1, RTL Nieuws en het NOS Journaal – spraken er schande van.

Er wordt altijd maar gewezen naar het zogenaamde racisme van Wilders en Baudet, zegt journalist Arnold Karskens.

Boter op hun hoofd

De jongens en meisjes van de Nederlandse televisie hebben boter op hun hoofd.

Karskens verwijst naar een filmpje van de Amerikaanse scholier Nick Sandmann die een Trump-petje droeg.

In het NOS Journaal werd vorig jaar beweerd dat hij een indiaan lastigviel die ook nog eens een Vietnamveteraan zou zijn. De NOS sprak er schande van.

Loog de zaak bij elkaar

Achteraf bleek het onzin te zijn. “Het NOS Journaal loog de zaak bij elkaar,” licht Karskens toe.

Ontstond hier toen ophef over? Volgden er excuses? Nee, het incident werd doodgezwegen.

Voor de moraalridders van de tv is het veel veiliger om Baudet en Wilders uit te maken voor racist, want die doen niks terug.

Ze zullen bijvoorbeeld nooit aan allochtonen vragen waarom ze vrouwen nafluiten. “Ze zijn bang dat ze een mes tussen de ribben krijgen.”

Moorkoppen

Dat woord racist werd niet genoemd bij twee processen afgelopen week, tegen een Eritreeër die een vrouw verkrachtte en vermoordde, en tegen een allochtoon die twee schoonmakers vermoordde.

“Geen woord over racisme,” zei Karskens, toevoegende dat je ze wel op tv hoort praten over racisme als het over moorkoppen gaat.

“Als u de journaals of talkshows weer eens tekeer hoort gaan tegen Wilders of Baudet, realiseert u zich dan één ding: moeten die jongens en meisjes van die talkshows en journaals niet zelf eens een keer goed in de spiegel kijken?”

Als het over vooroordelen, racisme en discriminatie gaat, dan lopen zij voorop, stelt Karskens.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ongehoord Nederland]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rayoflight
rayoflight
2 jaren geleden

Krijg gewoon stress van die linkse diaree die dagelijks uit de TV komt…
Media Geen moraalridders , gewoon leugenaars die staatspropaganda verkopen en zichzelf daaraan verrijken.

Kan onderhand het woord racisme niet meer horen. De media zuigt de menselijkheid uit het gewone volk met al haar leugens.

Matt
Matt
2 jaren geleden

Als straks die nieuwe omroep van start gaat piepen ze wel anders.
Niet voor niets dat ze er nu alles aan doen om dit tegen te houden.
Ze hebben hun 50.000 toch gehaald?
Waarom kunnen ze dan nu niet starten? Boycot?
Bij ons (B) bestaat er niet zo een systeem van omroepen met leden. Gelukkig maar. Al dat gekonkel.

exegese
exegese
2 jaren geleden

Ongehoord hoe alles altijd wordt omgedraaid, rechts is links, links is rechts, racisten komen van rechts maar in werkelijkheid van links. Nazisme zou rechts zijn maar komt in werkelijkheid altijd overduidelijk van de linker kant. Alles waar links rechts van beticht wordt door hen zelf in het kwadraat in de praktijk gebracht. Draai alles om en je zit het dichtst bij de waarheid. De grootste moraalridders deugen zelf voor geen meter.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Luister, door de EU/NWO gaat alles wat met landen te maken heeft weg. Dus ook de NPO op den duur. Tenminste zoals het was. Veel verhuist naar private tv. Ik zie het als gevolg van alles privatiseren. Maar achter de schermen is het nog steeds dezelfde elite kliek die aan de touwtjes trekt.
En zo moet je alles zien. Zo werkt alles nu. Wij gaan straks voor alles wat we bekijken, apart betalen. Dat gebeurt nu al een beetje. De propaganda gaat gewoon door!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x