Binnenland

Nieuwe Kamervragen over relatie kabinet met World Economic Forum: ‘Onderste steen moet boven’

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Forum voor Democratie heeft in augustus Kamervragen gesteld over de relaties van kabinetsleden met het World Economic Forum van Klaus Schwab. Uit de antwoorden blijkt dat onze ministers actief worden benaderd door en nauw zijn betrokken bij het WEF.

In mei had de partij ook al vragen gesteld, maar daar kwamen ontwijkende antwoorden op. Deze week heeft FVD een derde serie vragen ingediend. Kamerlid Pepijn van Houwelingen zegt erbij: “FVD blijft doorgraven. De onderste steen moet en zal boven komen!”

Rutte kandidaat-opvolger van Schwab?

De partij vraagt aan demissionair premier Mark Rutte of het gerucht klopt dat hij kandidaat is om Schwab als leider van het WEF op te volgen en waarom hij al jaren ostentatief met een WEF-tas rondloopt.

Ook wil de partij weten of het klopt dat (voormalig) bewindslieden Bruno Bruins, Carola Schouten, Hugo de Jonge, Jesse Klaver, Rutte zelf, Lilianne Ploumen en Sigrid Kaag; Eurocommissaris Frans Timmermans; burgemeester Femke Halsema; en Mabel van Oranje betrokken zijn bij het WEF.

Great Reset

FVD vraagt daarnaast naar het transcript van het gesprek dat de koningin en haar delegatie hadden met Schwab. “Waarom nam koningin Máxima deel aan een gesprek tussen Schwab, minister Kaag en uzelf? Wat was het doel van dit gesprek? Op wiens initiatief vond het gesprek plaats? Op wiens initiatief werd Máxima aan het gesprek toegevoegd? Is hierover overlegd met het kabinet?”

Rutte krijgt bovendien de vraag of hij kan toelichten of het kabinet ook het doel van het WEF, het bewerkstelligen van de zogenaamde ‘Great Reset’, steunt.

4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hendrik
Hendrik
1 jaar geleden

Goed bezig!

Dingerydoo
Dingerydoo
1 jaar geleden

Rutte is wel de perfecte kandidaat. Dementerend is hij al, en kan nog jaren mee(helaas ).

Recht door zee
Recht door zee
1 jaar geleden

Het doel heiligt de middelen dat tuig verraad hun ouders nog om aan meer macht te komen

Avax
Avax
1 jaar geleden

Super!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

99
0
We lezen graag je reactie!x