Homepagina » Buitenland » Pact met de duivel: “Gewonde IS-terroristen massaal behandeld in Turkse ziekenhuizen”
Pact met de duivel: "Gewonde IS-terroristen massaal behandeld in Turkse ziekenhuizen"

Pact met de duivel: “Gewonde IS-terroristen massaal behandeld in Turkse ziekenhuizen”

Terroristen van Islamitische Staat worden met grote regelmaat de Syrische grens over geholpen om te worden behandeld in Turkse ziekenhuizen. Dat blijkt uit ooggetuigenverslagen die zijn verzameld door de Russische zender RT.

Strijders van zowel IS als het Vrije Syrische Leger kunnen massaal de grens oversteken om in Turkije medische hulp te zoeken. Vervolgens mogen ze weer terug naar Syrië om de wapens weer op te pakken.

Verslaggever Lizzie Phelan bracht een bezoek aan Gaziantep, een Turkse stad op 60 kilometer van de grens met Syrië. Ooggetuigen en artsen vertelden haar dat de meeste IS-terroristen in de grensstad Kilis worden behandeld, even ten zuiden van Gaziantep.

Niet per ambulance

“Veel gewonde strijders van IS en het Vrije Syrische Leger worden per pick-up naar de grens gebracht, niet per ambulance,” zei voorzitter van de geneeskundige vereniging in Gaziantep en Kilis Hamza Agca.

Een arts uit Kilis bevestigde dat hij IS-militanten heeft ontvangen. De anonieme dokter voegde toe dat hij één van de vele artsen is die terroristen behandelt in Kilis. Hij zei verder dat er nog steeds om de paar weken militanten worden opgenomen in Turkse ziekenhuizen.

Als ze worden ontslagen uit het ziekenhuis, mogen de terroristen gewoon terugkeren naar het slagveld in Syrië. Sommige strijders zijn tot wel drie keer opgenomen geweest in ons ziekenhuis, aldus Agca.

Zonder problemen

Hij zei ook dat Turkse overheidsfunctionarissen ervoor zorgen dat IS-terroristen zonder problemen de oversteek naar Turkije kunnen maken. De Turkse overheid voert een felle strijd tegen journalisten en politici die de Turkse overheid linken aan Islamitische Staat.

Zo werd het Russische staatspersbureau Sputnik onlangs zonder waarschuwing gesloten in Turkije. En in maart werd correspondent Hasnain Kazim van het Duitse magazine Der Spiegel gedwongen het land te verlaten.

In mei kwam in een Turkse rechtszaak aan het licht dat de Turkse geheime dienst vrachtwagens met wapens heeft geleverd aan IS-terroristen en strijders van Al Qaida in Syrië. De journaliste die deze informatie naar buiten bracht, Arzu Yildiz, werd veroordeeld tot 20 maanden cel. Daarnaast werd ze uit het ouderlijk gezag ontzet.

Onderstaande documentaire onthult de nauwe banden tussen Islamitische Staat en NAVO-bondgenoot Turkije:

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Om te huilen wat een zooitje, IS-aanhangers zijn ook maar mensen.

  4 likes
  • vrijheidvoorhetvolk schreef:

   zijn ook maar mensen? mensen die je niet in je buurt wilt hebben ja

   7 likes
  • Arwijn schreef:

   Nee, het zijn schaamteloze machtsaanbidders die hun ziel verliezen in groepswaanzin.

   5 likes
  • Padja schreef:

   Dikke duim Kalki.
   Het zijn maar mensen. Ernstig geintroctineerd door een religieus systeem.
   Evenals de vroegere bijbelse kriuistochten.

   1 likes
   • Sergio schreef:

    Om misselijk van te worden, dit softe goedpraten van IS terroristen door te vergelijken met kruisvaarders. HOE LANG GELEDEN WAS DAT? Dan kun je ook maar meteen de huidige Duitsers nazi’s blijven noemen. IS terroristen zijn geen mensen. Het zijn wezens die uitgeroeid moeten worden. Als ik er de macht voor had zou ik het zelf doen.

    2 likes
    • raymond schreef:

     Dus Sergio

     Als de/jouw situatie zo veranderd dat jij MOET kiezen tussen zelfmoord/vermoord worden, of vechten voor een groepering als ISIS?
     Dan pleeg jij dus zelfmoord?

     1 likes
     • Padja schreef:

      Ik weet zeker dat ik ervoor kies om te emigreren.
      Vind het dus heel verstandige mensen die immigranten.

      0 likes
 • pietje schreef:

  Isis aanhangers zijn geen mensen maar duivels ! Bezeten door wraak !!! Het zijn duivels !! Ben je helemaal achterlijk Kalki !!! Aan welke kant sta jij ?????

  4 likes
  • Foppe schreef:

   Natuurlijk zijn Is aanhanger gewoon maar mensen. Je hebt goede mensen en slechte mensen. Mensen die goed zijn zijn geen engelen maar goede mensen, en mensen die slecht zijn en vooral slecht DOEN zijn slechte mensen. Maar mensen blijven het.
   Het steeds maar weer in hokjes plaatsen van mensen en die demoniseren, dat is waar deze wereld aan kapot gaat. En dat doen ze hier net zo hard als bij de zogenaamde Elite.

   Walgelijke reacties ook van sommigen hier. Ze begrijpen niet dat artsen een eed hebben afgelegd en dat ze iedereen moeten helpen. In WOII hielpen Nederlandse artsen ook Duitsers. Is dit slecht? Neen, dit is menselijk…

   Dus graag een beetje nadenken voor je wat roept, en dan heb ik het over meer mensne alhier. Die van achter hun pc andere mensen demoniseren en niet in hun schoenen kunnen of willen staan. Zulke mensen, daar zou ik tegen willen zeggen: Geef internet maar hier. Jullie hebben het recht niet om jullie mening in het openbaar te verkondigen.

   3 likes
   • Sergio schreef:

    “In WOII hielpen Nederlandse artsen ook Duitsers. Is dit slecht? Neen, dit is menselijk…”
    Dus: het zou goed zijn geweest om kampbeulen, dr. Mengele, nazi-officieren etc. te hebben geholpen? Flauwekul.

    “Jullie hebben het recht niet om jullie mening in het openbaar te verkondigen.”
    Wat een ongelooflijke arrogantie. Ook al vind ik meningen zoals die van jou absurd soft en totaal verstoken van de realiteit, zoiets zou ik nooit en te nimmer hebben beweerd. Dit bewijst maar weer eens wie hier gestoord is …

    1 likes
  • Typhoon schreef:

   Goedzo Pietje !!

   Sinds de Amerikanen daar zijn geweest, zijn de mensen bezeten door de duivel !
   Eerst heeft de duivel gefluisterd om oorlog te voeren tegen Iran en daarna Kuwait in te vallen en daarna is de ISIS ontstaan nadat de Amerikanen daar zijn geweest…

   En dat is allemaal de schuld van de duivel !!

   1 likes
 • Arwijn schreef:

  De westerse wereld had eigenlijk al lang de oorlog moeten verklaren aan Turkije, maar de elite smeed hun eigen plannetjes tegen het volk.

  5 likes
 • Dylan schreef:

  Erdogan = isis

  6 likes
  • War on Error schreef:

   ‘t ligt net ff anders. Begnt al bij de vorming van de Turkse staat. De beestachtige uitroeiig van de Turkse Armeniërs, werd uitgevoerd door ‘The Young Turks, die toe de macht hadden gegrepen. Met steun van machtige Zioisten, alsmede de Regering van de VS. Het Moderne Turkije is vanaf zijn vorming altijd vazalstaat geweest van de VS (door Izrell-lobby gedirigeerd). In die zin is de dictator van Trukije -vol NVO-lid- zeer vergelijkbaar met de fuurer van nazi-Duitsland.

   gifgas ging al via Turkije naar de burgerslachtoffers in Syrië. IS-ers werden er gedrilld. De bulk van het wapentuig voor de doodseskaders ging via Turkse vliegvelden, wegen, en grensovergangen. Uiteraard mmwv. de NAVO.
   En dit land wordt nog aan de EU toegevoegd, samen met heel N-Afrika,Georgië en Moldavië.
   Dictator Erdogan heeft hierin zjjn eigen agenda: genocide op de Turkse Koerden.
   Nu hij er miljarden voor krijgt van de corrupte EU deporteert hij niet alleen alle mensen die veilig in de opvangkampen zaten, maar bij voorkeur die gehate Koerden.

   (Br)exit – een ander verstandige keuze is er niet. Laat andere slaafse landen de belastingen die het volk ophoest maar overmaken aan die vreselijke dictator. (Khadaffi werd om minder gedemoniseerd, vals van alles beschuldigd, en zelfs ook nog gelyncht). De daders gaan nog steeds vrijuit!
   Werkkampen in Turkije:
   http://www.demorgen.be/buitenland/syrische-vluchtelingenkinderen-werken-massaal-in-turkse-fabrieken-bc56e672/

   http://landdestroyer.blogspot.it/2015/09/turkish-uyghur-terror-inc-americas.html

   Niet boeken, anders annuleren. Minste dat eenieder kan doen. Laat dat geld dan maar zitten. Lekker weekje Waddeneilanden of zo. Kamerleden blijven bestoken met berichten.
   Dit is onacceptabel, moet stoppen, per direct. (we weten, dat de CIA en NAVO de IS huurlingen (vaak geleverd door oorlogsaanemers als Greystone, Halliburton, G4S, en 100-en vergelijkbare firma’s) nu naar de EU worden gelootste, AZC’s worden als ‘Safe Havens’ ingericht. uit-de-aard mmwv. de Regering, AIVD, politie en justitie.
   EU verdragen en decreten gebieden alle instanties zich te conformeren.
   Farage is helemaal eerlijk. Zorg dat je eruit komt. Uit de EU.

   http://asia.jokpeme.com/2016/02/turks-cross-into-syria-to-protect.html

   Noem 1 oorlog die om steekhoudende redenen is uitgelokt dan wel gevoerd.

   1 likes
 • vrijheidvoorhetvolk schreef:

  dit was al bekend. Erdogan financiert IS, IS is onderdeel van het spelletje die de elite speelt tegen ons, het volk. Het draait uiteindelijk allemaal om geld/macht!

  3 likes
 • andré schreef:

  hij die zonder zonde is werpe de eerste steen
  het is allemaal een deel van wij / ik
  wij zijn echt niet slim genoeg om het “spel ” te doorzien
  (experiment aarde ?)

  3 likes
 • Padja schreef:

  T is net een cirkeltje.
  In het verleden werd er geterroriseerd uit naam van de Bijbel en nu is het Koran.
  Dat is wat religie met mensen doet.
  En allemaal met droge ogen beweren dat ze liefde prediken.
  Onbegrijpelijk.

  2 likes
  • Elise49 schreef:

   Allemaal heilig/blijven geloven in technologie is ook een religie. Deze religie vind ik vele malen gevaarlijker dan de bijbel enz. Kost veel grondstoffen en is milieu vervuilend. Vrijwel iedereen is er al verslaafd aan en dus heb je jezelf niet meer in de hand. Hebben we vrijwel de gehele dag allemaal bijbeltjes(mobieltjes) in de hand of we zitten achter de pc. We worden geleefd. De bijbel enz, staat voor leven. Technologie staat voor complete/totale overname, terwijl geloof toch meer vrijblijvend is. Jij beslist zelf. Het draait om de positieve geest. Dat is de bedoeling. 1 met de natuurlijke god/schepper. Technologie is een moet geworden in het systeem en je losmaken is daarom moeilijker. Technologie kopieert de natuurwetten/natuurlijke god. Ik geef het zelf toe dat ik verslaafd ben. Ik ben er bewust van. Voor mij mogen ze de satellieten(nep alziend oog/ISIS/god) uit de lucht schieten.

   0 likes
   • Padja schreef:

    Je keert het om.
    Geloof is dogmatisch met een hoop “moeten” en veel “mag nietjes”
    Je mobiel kun je gewoon aan de kant flikkeren. Geen haan die er naar kraait

    1 likes
 • pietje schreef:

  Niet aan mijn kant !!!! Je bent een smeerlap !!!

  1 likes
 • kael schreef:

  Dank U Merkel, voor de waanzin, Dank u EU moge je snel uit elkaar vallen.
  Dankj jullie klote politiekers om Turkijke aan te halen en onze grenzen open te stellen.

  1 likes
 • andre schreef:

  ISIS aanhangers zijn geen mensen.
  Het is een diersoort.
  Ongewervelden.

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

  President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

  advocaat

  Advocaat Adèle van der Plas over pedo’s bij justitie: ‘Dit is iets wat heel Nederland moet horen’

  Deze week was er vooral aandacht voor ...

  >