Buitenland

WTC-gebouwen opgeblazen met explosieven? Universiteit gaat het tot op de bodem uitzoeken

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Was het Westen betrokken bij het organiseren en zelfs het uitvoeren van de aanslagen op 11 september 2001? Volgens velen kunnen vliegtuigen niet verantwoordelijk zijn geweest voor het instorten van de Twin Towers.

Sommigen claimen dat het World Trade Center en gebouw 7 naar beneden zijn gebracht door middel van gecontroleerde ontploffingen. Dat zou verklaren waarom ze kaarsrecht naar beneden vielen.

De Universiteit van Alaska Fairbanks financiert nu een onderzoek naar de bewering dat WTC7 op 9/11 op gecontroleerde wijze is gesloopt. Volgens de officiële versie van de gebeurtenissen is gebouw 7 ingestort als gevolg van brand.

Antwoord op vragen
WTC-gebouwen opgeblazen met explosieven? Universiteit gaat het tot op de bodem uitzoeken
J. Leroy Hulsey (UAF)

Dr. J. Leroy Hulsey van de Universiteit van Alaska Fairbanks onderzoekt samen met architecten en ingenieurs van de groep Architects & Engineers for 9/11 Truth de oorzaken van de ineenstorting.

Steeds meer nabestaanden, activisten, architecten en ingenieurs zetten vraagtekens bij het officiële verhaal en willen dat er een nieuw onderzoek wordt ingesteld. Dr. Hulsey hoopt met het project WTC7 Evaluation antwoord te geven op alle vragen die er nog zijn.

“Het komende jaar zal ik samen met een team studenten gebouw 7 opnieuw opbouwen,” zei hij. “Met behulp van de oorspronkelijke bouwtekeningen gaan we het gebouw digitaal reconstrueren.”

Onmogelijk

“[Het Amerikaanse overheidsbureau] NIST zei dat het gebouw is ingestort als gevolg van een kantoorbrand,” vervolgde hij. “Ons onderzoek moet uitwijzen of dit werkelijk de oorzaak was van de ineenstorting.”

Belangstellenden kunnen het onderzoek volgen via WTC7Evalution.org. Het onderzoek van dr. Hulsey, dat loopt tot april 2017, zal worden geanalyseerd door een commissie bestaande uit diverse experts. Het is de bedoeling dat het onderzoek wordt gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift.

Ted Walter van A&E 9/11 Truth hoopt aan te kunnen tonen dat gebouw 7 onmogelijk als gevolg van brand kan zijn ingestort. Hij wil ieder Congreslid een kopie van het onderzoek overhandigen.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Franss
Franss
6 jaren geleden

Als deze meneer aantoont dat het géén controlled demolition was, gaan we dan stoppen met artikelen daarover en stoppen we alle speculaties?
Ik denk dat ik het antwoord al weet: nee.

Eelke Piers
Eelke Piers
6 jaren geleden

Een kantoorbrand zonder rook

Lehcim
Lehcim
6 jaren geleden

Danny Jowenko, gaf zijn leven voor de waarheid.

Wat zej deze Nederlandse expert, op dit gebied?
“Dat gebouw is gecontroleerd naar beneden gebracht met explosieven, geen twijfel mogelijk”.

Toen werd hij bedreigt vanuit de VS.
Een laatste waarschuwing kreeg ie ook nog. https://www.youtube.com/watch?v=wtbRd6gzFWk
Een eenzijdig auto ongeluk heeft hem het leven gekost. Een ongeluk met een procedure die in Nederland niet wordt toegepast, behalve bij dit ongeluk. Zijn auto werd met zijn lichaam erin afgevoerd.

Het is net zoiets als bij Demmink, maar hiet gaat het om duizenden doden in de VS.
Bijna honderd getuigen en experts zijn na 9/11 om het leven gekomen.
En de oorlogen met bijna een miljoen doden.
De Nederlandse media zwijgt en is doodsbang.
En het moorden houdt niet op….

Henk Verhoef
Henk Verhoef
6 jaren geleden

De betreffende personen die een gecontroleerde totale ineenstorting hebben bewerkstelligt met explosieven zijn het grootste gajes op deze wereld . Als ik er aan denk wat voor ellende en verdriet het heeft teweeg gebracht bij hun dierbare en naasten dat is verschrikkelijk
. Het is te hopen dat het geweten van 1 van de daders gaat knagen en daarmee die hele bende voor het gerecht komt . Je zal maar mede verantwoordelijk zijn voor die 3000 onschuldige doden , vraag me af wie kan daar überhaupt mee leven . Die hele zaak stinkt bij het leven en daar hoef je geen deskundige voor te zijn .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x