Buitenland

‘Prikkampioen’ Israël: er overlijden momenteel meer mensen dan in 2020

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afgelopen maanden kregen we steeds te horen dat het coronavaccin voorkomt dat je ernstig ziek wordt, in het ziekenhuis belandt of sterft. Is dat zo? Onderzoeksjournalist Ben Swann heeft gegevens uit Israël verzameld die een ander beeld schetsen.

Israël is één van de koplopers in vaccineren: meer dan 60 procent van de volwassenen en ruim 90 procent van de ouderen is gevaccineerd. Wat blijkt nu? Er belanden nog steeds evenveel mensen in het ziekenhuis en ook sterven er nog steeds evenveel mensen. Sterker nog: het zijn er zelfs iets meer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het enige dat is veranderd, is dat Big Pharma miljarden verdient

Het aantal ziekenhuisopnames ligt op dit moment lager dan tijdens de piek van mei, maar hoger dan in de zomer en herfst van 2020, toen er nog helemaal geen vaccin was, zegt Swann in zijn show Truth in Media. Ook het aantal mensen dat in het ziekenhuis overlijdt aan ‘corona’ ligt momenteel hoger dan in november 2020, een maand voordat Israël begon met vaccineren.

Als je uitzoomt, dan zie je dat er weinig veranderd is. Het aantal mensen dat besmet raakt, in het ziekenhuis belandt of sterft is nagenoeg onveranderd. Het enige dat is veranderd, is dat Big Pharma miljarden verdient aan de prikken en dat mensen niet mogen werken tenzij ze een prik halen.

Dat is niet gebeurd

Als 60 procent van de volwassenen en 90 procent van de ouderen is ingeënt, zou je de cijfers moeten zien dalen, benadrukt Swann. “En dat is de afgelopen 18 maanden niet gebeurd.”

4.6 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

De nazie moordenaars zitten nu aan het hooft in Israël,hoe is het mogelijk dat ze zijn herrezen uit de dood,de venietiging kampen was dat te weinig?Het is een schandvlek in de geschiedenis.

Ben
Ben
2 jaren geleden

De geschiedenis herhaald zich dat de joden dit weer moeten mee maken zegt genoeg over wie verantwoordelijk is voor tweede wereld oorlog

Marianna
Marianna
2 jaren geleden

Big Farma is de grote winnaar.
al jaren…

Saskia
Saskia
2 jaren geleden

Eh hier zeggen ze dat meer mensen moeten naar “vaccinatie”.

Nou, natuurlijk, ik ren, laat mijn pantoffels vallen, mijn haar naar achteren.
Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x