Buitenland

‘Prikkampioen’ Israël: er overlijden momenteel meer mensen dan in 2020

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afgelopen maanden kregen we steeds te horen dat het coronavaccin voorkomt dat je ernstig ziek wordt, in het ziekenhuis belandt of sterft. Is dat zo? Onderzoeksjournalist Ben Swann heeft gegevens uit Israël verzameld die een ander beeld schetsen.

Israël is één van de koplopers in vaccineren: meer dan 60 procent van de volwassenen en ruim 90 procent van de ouderen is gevaccineerd. Wat blijkt nu? Er belanden nog steeds evenveel mensen in het ziekenhuis en ook sterven er nog steeds evenveel mensen. Sterker nog: het zijn er zelfs iets meer.

Het enige dat is veranderd, is dat Big Pharma miljarden verdient

Het aantal ziekenhuisopnames ligt op dit moment lager dan tijdens de piek van mei, maar hoger dan in de zomer en herfst van 2020, toen er nog helemaal geen vaccin was, zegt Swann in zijn show Truth in Media. Ook het aantal mensen dat in het ziekenhuis overlijdt aan ‘corona’ ligt momenteel hoger dan in november 2020, een maand voordat Israël begon met vaccineren.

Als je uitzoomt, dan zie je dat er weinig veranderd is. Het aantal mensen dat besmet raakt, in het ziekenhuis belandt of sterft is nagenoeg onveranderd. Het enige dat is veranderd, is dat Big Pharma miljarden verdient aan de prikken en dat mensen niet mogen werken tenzij ze een prik halen.

Dat is niet gebeurd

Als 60 procent van de volwassenen en 90 procent van de ouderen is ingeënt, zou je de cijfers moeten zien dalen, benadrukt Swann. “En dat is de afgelopen 18 maanden niet gebeurd.”

4.6 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Engelbracht
Engelbracht
10 maanden geleden

De nazie moordenaars zitten nu aan het hooft in Israël,hoe is het mogelijk dat ze zijn herrezen uit de dood,de venietiging kampen was dat te weinig?Het is een schandvlek in de geschiedenis.

Ben
Ben
10 maanden geleden

De geschiedenis herhaald zich dat de joden dit weer moeten mee maken zegt genoeg over wie verantwoordelijk is voor tweede wereld oorlog

Marianna
Marianna
10 maanden geleden

Big Farma is de grote winnaar.
al jaren…

Saskia
Saskia
10 maanden geleden

Eh hier zeggen ze dat meer mensen moeten naar “vaccinatie”.

Nou, natuurlijk, ik ren, laat mijn pantoffels vallen, mijn haar naar achteren.
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x