Binnenland

Voorzitter Taskforce Huisvesting Arbeidsmigranten fantaseert openlijk over met ‘scherp schieten’ op boeren

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Boerenactiegroepen Farmers Defence Force en Agractie hebben gezegd dat de regering de nieuwe boerenacties op en rond snelwegen kan stoppen door de stikstofplannen aan te passen. Op meerdere snelwegen zijn hooibalen, mesthopen en autobanden gedumpt.

Rijkswaterstaat schreef woensdag op Twitter dat er nog geen aannemer was gevonden om de A1 richting Amersfoort vrij te maken. De kans is daarom aanwezig dat de weg tussen Voorst en knooppunt Beekbergen ook morgenochtend dicht blijft, aldus Rijkswaterstaat.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dennis van der Voort, voorzitter van de Taskforce Huisvesting Arbeidsmigranten, schreef in een reactie: “Zijn er toch genoeg op de Veluwe. Ik denk aan ’t Harde bijvoorbeeld. Zijn ze ook goed in scherp schieten, dat kon nog wel eens van pas komen.”

THA adviseert overheden

“Voorzitter van de Taskforce Huisvesting Arbeidsmigranten Dennis van der Voort fantaseert graag over met ‘scherp schieten’ op de boeren in verband met de boerenprotesten op de A1,” merkt FVD Haarlemmermeer op. “THA adviseert overheden bij het huisvesten van migranten.”

“De taskforce is actief in Noord- en Zuid-Holland, met participanten uit heel Nederland. Ageert Dennis misschien zo fel tegen de boeren omdat hij via de onteigening van de boeren zijn project van het huisvesten van migranten makkelijker zou kunnen uitvoeren?” vraagt de partij zich af.

FVD Haarlemmermeer voegt toe dat Van der Voort vorig jaar in zijn woonplaats is benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau.

BBB

Donderdag werd daarnaast bekend dat Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging de komende tijd niet in de media zal optreden omdat ze met de dood wordt bedreigd. “Ik voel me niet veilig op dit moment,” liet ze weten. “De anti-boerlobby of de anti-BBB-lobby draait op volle toeren. De haatberichten nemen in hevige mate toe en ook doodsbedreigingen komen nu binnen.”

“Kennelijk wordt BBB te groot in de peilingen en vinden mensen dan dat ze haat over je heen mogen storten,” zei ze.

4.9 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Er is geen echt stikstofprobleem dus er valt niks te stoppen. De boeren moeten nu doorzetten tegen dat hele globalistische circus wat er gaande is.Nu doorgaan tot werkelijk deze hele fake-regering weg is op die paar fvd ers na. Ik geloof en hoop niet dat de boeren zich laten ringeloren voor en door de smoesjes waar dit fake-kabinet mee aankomt en ook niet aan tafel gaat zitten.

Eric90
Eric90
1 jaar geleden

BBB ziet helaas het grote plaatje niet en kan daarom het échte probleem niet adresseren. Tot nu toe is alleen FVD zuiver. De bedreigingen zijn uiteraard schandalig! Iedereen die anti-boer is = per direct stoppen met eten, alleen wat insecten, dat is blijkbaar wat ze willen.

Hopelijk gaan alle boeren en de meerderheid van het volk inzien dat onze zogenaamde leider slechts puppets zijn van het WEF die bezig zijn met een duistere agenda die voor iedereen catastrofaal gaat uitpakken, inclusief voor deze clowns.

Als de massa gaat zien uit welke hoek de aanval komt kan de echte kanteling beginnen!

Ron Soeverein Mens
Ron Soeverein Mens
1 jaar geleden

Aangifte doen tegen dit figuur tot het aanzetten van moord met voorbedachte rade tegen een specifieke doelgroep

Andre
Andre
1 jaar geleden

Nee natuurlijk is er geen aannemer te vinden want zij weten dat ze de volgende zijn die door Rutte gesloopt gaan worden. En die BBB liegt.

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x