Homepagina » Buitenland » Artsen: Waarschuw mensen voor ‘heftige’ bijwerkingen coronavaccin
coronavaccin
Foto: NIAID CC BY 2.0

Artsen: Waarschuw mensen voor ‘heftige’ bijwerkingen coronavaccin

Gezondheidsinstanties en medicijnmakers moeten mensen waarschuwen dat het coronavaccin heftige bijwerkingen kan hebben zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Dat hebben Amerikaanse artsen gezegd, schrijft CNBC. In verschillende staten worden al voorbereidingen getroffen om volgende maand te beginnen met vaccineren.

Arts Sandra Fryhofer zei dat mensen van het coronavaccin van Pfizer en Moderna twee doses moeten halen. Ze vreest dat haar patiënten na de eerste dosis niet zullen terugkeren vanwege de onaangename bijwerkingen waar ze mogelijk last van zullen krijgen.

“We moeten mensen op het hart drukken dat dit geen makkie zal worden,” zei Fryhofer tijdens een virtuele bijeenkomst met een groep experts die de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC adviseert. “Ze zullen zich waarschijnlijk niet geweldig voelen.”

Mensen die deelnamen aan het vaccinonderzoek van Moderna en Pfizer zeiden in september tegen CNBC dat ze na de vaccinatie last hadden van koorts, spierpijn, hoofdpijn, vermoeidheid en andere symptomen. Beide bedrijven erkenden dat hun vaccins bijwerkingen kunnen veroorzaken zoals spierpijn, rillingen en hoofdpijn.

Een vrouw uit North Carolina die betrokken was bij het onderzoek van Moderna zei dat ze geen last had van koorts, maar wel zware migraine-aanvallen had die ervoor zorgden dat ze zich niet goed kon concentreren. “Na de tweede dosis moet je zeker een dag vrij nemen.”

83 procent

De bereidheid van Nederlanders om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus blijft dalen. Uit deze peiling van NH Nieuws, die dateert van 18 november, blijkt dat liefst 83 procent het coronavaccin niet wil. Stemmen kan nog steeds.

De ondervraagden die zich niet willen laten inenten geven onder meer als reden dat zij vinden dat het vaccin te snel ontwikkeld is en dat zij bang zijn voor bijwerkingen. Vooral jonge mensen willen zich niet laten vaccineren.

Corona Greencard

Hoe dichterbij ‘de prik naar vrijheid’ komt, hoe groter de weerstand. En dus wordt vanuit de overheid nagedacht over manieren om mensen toch aan het vaccin te krijgen. Er wordt zelfs nagedacht over een beloningssysteem, waarbij het land pas bij het bereiken van een bepaalde vaccinatiegraad weer open kan. Als mensen een vaccinatie krijgen, zouden ze vervolgens een Corona Greencard krijgen, waarmee ze kunnen vliegen, naar een festival, club en concert kunnen of uit eten kunnen.

4.1 98 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
5 maanden geleden

Hopelijk zullen meer en meer mensen dit giftig vaccin weigeren.

Jan
Jan
5 maanden geleden

Kennelijk zijn zij al bedacht op de situatie dat een aantal mensen geen vaccin wel. Je hoort immers dat Brussel zich een grotere rol wil gaan toebedelen aangaande de volksgezondheid. Als zij eventueel het vaccin verplicht gaan stellen, dan wassen de lidstaten hun handen in onschuld.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Jan
5 maanden geleden

Jaha maar we moeten het gewoon niet toelaten.

Geen schaap
Geen schaap
5 maanden geleden

Wat is er mis met een goede gezondheid en immuunsysteem ? Gezond eten, veel bewegen maar ook goed rusten, desnoods met extra supplementen zoals vitamine D3, een goede multi A-Z en echinacea, vers vruchtensap. Grapefruit bevat de meeste vitamines van alle zuidvruchten EN is vetverbrandend.

En wie gaan er zoals gewoonlijk dood aan covid en de jaarlijkse griep ? Ouderen boven 80 en de zwakkeren.
De jongeren hebben nergens last van.

Het is niet goed te praten, maar ik snap best dat de jeugd nu protesteert met het afsteken van vuurwerk. Hun zijn alle pleziertjes en sociaal contact ontnomen.

Dit is het gevolg van een wanbeleid wat nergens op slaat.

Ik ben bang dat deze jaarwisseling juist heftiger wordt dan anders… De overheid oogst wat ze zaait. Onvrede en haat.

Bas
Bas
Reactie op  Geen schaap
5 maanden geleden

Los van het feit dat vuurwerk eventueel gevaarlijk kan zijn, hoort het wel bij onze cultuur. Je ziet thans dat onze cultuur verkwanseld wordt om diversiteitsredenen.

mikkie
mikkie
Reactie op  Bas
5 maanden geleden

hoezo vuurwerk onze cultuur? Het is van de laatste 50 jaar ofzo. En vuurwerk nu is niet het vuurwerk van 50 jaar geleden..het zijn nu complete bommen. Levensgevaarlijk zelfs. Ik denk dat Bas gewoon graag weer een oorlog wil.
De asielzoekers die uit een warzone komen, staan bomvol stress met oudejaarsperiode. Is dat nou werkelijk zo grappig? Bas is kennelijk een puber en niet één van de slimsten.

Piet
Piet
Reactie op  mikkie
5 maanden geleden

Puber heeft wel gelijk ,kan jij niks op zeggen en zeker een opgebouwde cultuur, wereld wijd, met je trauma’s, dat hebben ze op heel de wereld last van en dan juist komt oud en nieuw met vuurwerk vroeger was dat buskruit en kabiet tot 1955/60 toen werd er vuurwerk gemaakt voor consumenten, en ik ben dus zoals velen anderen onder ons mee op gegroeid,. En daarbij denk ik dat jij op leeftijd bent en net zoeen ouwe zeur is als de rest ,. Meerendeel is voor , en als jij en de mens die er niet tegen kunnen nou gewoon elders gaan met oud en nieuw hebben wij geen last van jullie soort mens , maar overal word vuurwerk afgestoken. Op heel de wereld en nou ??? Kan je niet wegrennen ga je met de rest van die slijm ballen tegen zijn in je eigen land , je bent er dus een tegen Nederland gr

C.C. 380
C.C. 380
Reactie op  Geen schaap
5 maanden geleden

Wat een leuke reactie van u, weer iets geleerd, ben dol op grapefruit en eet ze bijna dagelijks omdat ik het lekker vind. Vandaag, ook omdat ik die lekker vind, een paar sweeties gekocht, ze zijn er niet altijd, jammer. Ik pers niet maar kleed ze uit, zonder schillen en vellen, heerlijk !!

Rob
Rob
Reactie op  Geen schaap
5 maanden geleden

Je moet wel even tot je door laten dringen dat al onze huidige zogenaamde ‘feestdagen’ data zijn van offeringen, en dus satanisme. Als we echte menselijke feestdagen willen hebben dan zouden we onze eigen vieringen moeten bedenken, gebaseerd op het leven en de creatie.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Geen schaap
5 maanden geleden

Ohow reken maar dat het wel behoorlijk uit de hand zal gaan lopen hier en daar. Ze zijn immers bij iedereen het plezier uit het leven aan het halen.

Marleen
Marleen
5 maanden geleden

Van omkoperij gesproken…

Ferry
Ferry
Reactie op  Marleen
5 maanden geleden

Dat is pure manipulatie wat er hier gebeurt.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Marleen
5 maanden geleden

Gewoon chantage bedreiging en discrimineren.

Dirk
Dirk
5 maanden geleden

U heeft de mogelijkheid via een link te stemmen wel of niet een vaccinazi maar het lijkt of overheden er alles aan doen en uit de kast wordt getrokken dat het volk zich toch een vaccinazi neemt. In mijn beleving hebben we hier te maken met criminelen van als je niet doet wat wij zeggen sluiten we jullie op. Een totalitair systeem meneer Rutte, de Jonge, Ursela von der Leyen en de rest van die kliek.

C.C. 380
C.C. 380
Reactie op  Dirk
5 maanden geleden

U gelooft het bijna niet maar nog niet zo lang geleden was er op YouTube een prachtige jonge man , David Groot,(23)die precies uitlegde hoe deze regering in etappes probeerde uit te leggen hoe ze mensen konden besturen. Fascisme heet dat, zo duidelijk uitgelegd dat ik het niet kan verbeteren. Niemand zou deze uitleg moeten missen !

William
William
5 maanden geleden

Een greencard staat gelijk aan “zombie” kaart … je mag dan weer van alles maar het vaccin heeft je DNA veranderd.. nooit een vaccin nemen waar je totaal geen idee van hebt wat het met je lichaam doet.. het beste vaccin ooit is je immuunsysteem.. die heeft al lang het corona virus uitgeschakeld.. Heb zelf corona gehad, 1 dag hoofdpijn, een dag verhoogde temperatuur en een week geen reuk en smaak, maar na 3 dagen weer helemaal oke dus waar hebben we het over, als je gezond bent is er NIETS aan de hand.. er sterven meer mensen aan de griep dan aan dit virus.. en voor de griep heb ik ook nog nooit een vaccin gehad

Bas
Bas
Reactie op  William
5 maanden geleden

Hopelijk gaan we straks geen borden zien met de tekst: ongevaccineerden mogen niet in deze ruimte komen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  William
5 maanden geleden

Verlies reuk en smaak is een kenmerk van te weinig zink in het bloed en het zou zelfs kunnen zijn dat mensen met te weinig zink gevoeliger zouden zijn voor Covid. Daarom werkt dat middel ook zo goed met zink erbij, dat is nodig om de zink makkelijker zijn werk te kunnen laten doen. Dat malariamiddel.

C.C. 380
C.C. 380
Reactie op  William
5 maanden geleden

Prachtig, u geeft aan waar we door worden misleidt, veel mensen begrijpen het, veel echt dus niet, een vorm van luiheid noem ik het. Wij hebben, zoals u het al aangaf een eigen immuunsysteem. Ik ben uit de oorlog, ben bijna zonder vergif grootgebracht en heb een uitmuntend immuunsysteem, nooit een griepprik gehad, misschien een keer een druppel aan mijn neus als het koud was maar dan houdt het ook op. Mijn moeder is ruim 100 j. geworden, ik mis haar nog steeds, een erg verstandige vrouw. Al haar kinderen hebben min. een hogere beroepsopleiding, het nageslacht is tot nu toe allemaal afgestudeerd en dat allemaal zonder vaccinaties. Niemand uit haar nageslacht denkt er ook maar één ogenblik over een aan deze onzin mee te doen.

Ana
Ana
5 maanden geleden

Wellicht is het beter om tegelijkertijd de andere kant van vaccinaties aan kinderen voor te leggen. Laat hen kennismaken met de onderzoeken en beelden die door middel van vaccinvrij in de bekendheid gekomen zijn. Dan krijgen ze een meerzijdig beeld en hopelijk denken ze dan nog een keertje goed na. Vaak kunnen ze de lange termijn risico’s niet overzien, daar maakt de overheid misbruik van, wat uiteraard schandalig is.

Jeroen
Jeroen
5 maanden geleden

En waar moeten mensen die op een festival rondlopen en gevaccineerd zijn zich zorgen om maken als er ook mensen rond lopen zónder vaccinatie?
De gevaccineerden zijn toch beschermt? 😉

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Jeroen
5 maanden geleden

dIE ONGEVACCINEERDEN WORDT DE TOEGANG GEWEIGERD, ZOVER KOMT HET.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  C, De Mantre
5 maanden geleden

Ja de jodenster is met dit terug van weggeweest. Dat nooit meer zijden ze allen toen.

Dirk
Dirk
5 maanden geleden

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/276336/de-peiling-wil-jij-straks-het-coronavaccin?fbclid=IwAR3u2kHnMFWI3oeSonI9N1Tb7krKqzVxbwMrOgdLwRvCUtWSdc9namrQAh0#pd_a_10659177

link naar de site van nhnieuws, leuk als iedereen hier die poll even invult, gaat heet percentage naar 85 of zelfs 90%

pjlofs
pjlofs
Reactie op  Dirk
5 maanden geleden

doe ff n link die werkt

berta
berta
Reactie op  Dirk
5 maanden geleden

nee,nee,nee,

bloem
bloem
Reactie op  Dirk
5 maanden geleden

Staat al op 84.9%

Ron
Ron
5 maanden geleden

Je kan een vaccin ontwikkelen vanuit verschillende invalshoeken. Het is maar hoe je het virus bekijkt (allen zullen werken). De nieuwe vaccins zijn gebaseerd op RNA en geen kat die weet wat het doet op korte of lange termijn met uw immuunsysteem. Ondertussen heeft de EU in stilte de wetgeving op GGO’s gewijzigd voor onderzoek in vaccins voor corona.Met wat spuiten ze jou dan in. De pharma heeft al laten weten niet verantwoordelijk te kunnen gesteld worden voor vaccinatieschade.RNA vaccins en de mogelijke gevolgen.Dodelijke Th2-immuniteit reacties is een ander potentieel risico bij vaccinatie.Bij ouderen is gebleken dat zij het meest kwetsbaar zijn voor de ADE- en Th2 immuniteit verwikkelingen en blijvende longschade. Een defecte Tcel kan juist ontstekingen veroorzaken. De dodelijkheid van COVID-19 is lager dan bij griep voor mensen onder de 60. Vaccinatie voorkomt niet eens besmetting. Vaccinaties veranderen ons huishouden omdat ze ons immuniseren tegen iets waar we eerder vatbaar voor waren. Als logisch gevolg moeten we er echter rekening mee houden dat hun invloed niet noodzakelijk beperkt is tot de gewenste preventie van ziekte. Ze kunnen effecten hebben die we nog niet eerder hebben gezien en die zelfs kunnen worden overgedragen op kinderen en kleinkinderen, waardoor er geen verbinding meer kan worden gelegd.Nog even vermelden de ziekteverzekering schrapt de vergoeding van de eventuele schade door vaccinatie.Oei dat mag je niet zeggen. Mensen lees de kleine lettertjes en vraag het na want de grootste propagandisten (ziekteverzekeringen) zijn als er iets gebeurt de grootste struisvogels en steken allen hun kop in het zand. De pharma industrie heeft zich ook al veilig gesteld en laat de belastingbetaler ervoor opdraaien als hun producten jou schade berokkenen. Dus de dader gaat vrijuit zonder verantwoording te moeten afleggen.Vaccins voor corona zijn enkel mediapropaganda. Nog GEEN ENKEL wetenschappelijk essay is gepubliceerd. Journalisten schrijven of vertellen iets van horen zeggen. Ondertussen heeft de EU de verordening op GGO (genetisch gemanipuleerd organisme) bij klinisch onderzoek COVID-19 versoepeld om toe te laten hiermee proeven te doen op mensen of het te gebruiken voor vaccins. Wat zit er dus in? Nano deeltjes in het Pfizer vaccin is nieuwe technologie die nog nooit in goedgekeurde vaccins heeft gezeten. Dan gaat het worden niet verplicht maar wel gechanteerd door politiek en pharma. Als burger ga je rechten verliezen en de niet verplichte vaccinatie is dus wel verplicht afgedwongen door bijvoorbeeld lobby’s van farmaceutische bedrijven. Er zal een tweedeling komen waarbij de gevaccineerden de niet gevaccineerden zullen kruisigen als onverantwoord terwijl zijzelf de drager worden van het probleem. Namelijk super,super verspreiders(de gevaccineerden) door drager te worden zonder symptomen maar wel een vat vol ziekteverwekkers. Het vaccin geneest niet het zorgt er mogelijk enkel voor dat het verloop niet zo erg is. Goed bezig?????
 

Lidy
Lidy
Reactie op  Ron
5 maanden geleden

Ik vraag me af hoe lang die tweedeling gaat duren. De gevaccineerden krijgen met zekerheid last van de vaccinaties. Ze kunnen nu alleen nog maar korte termijn reacties van het lichaam waarnemen, maar wat als we een aantal maanden of een half jaar verder zijn…? Wat er een keer inzit, kan er niet meer uit.

x

Check Also

cahill

Professor Cahill waarschuwt globalisten: ‘Het spel is voorbij’

De Ierse professor Dolores Cahill, die al ...

prik

Anesthesieassistent maakt zich zorgen: ‘Deze prik is recept voor auto-immuunellende, meiden doe het niet!’

Enkele weken geleden plaatste anesthesieassistent Lynn Casotti, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

105
0
We lezen graag je reactie!x