BuitenlandCorona

Artsen: Waarschuw mensen voor ‘heftige’ bijwerkingen coronavaccin

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gezondheidsinstanties en medicijnmakers moeten mensen waarschuwen dat het coronavaccin heftige bijwerkingen kan hebben zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Dat hebben Amerikaanse artsen gezegd, schrijft CNBC. In verschillende staten worden al voorbereidingen getroffen om volgende maand te beginnen met vaccineren.

Arts Sandra Fryhofer zei dat mensen van het coronavaccin van Pfizer en Moderna twee doses moeten halen. Ze vreest dat haar patiënten na de eerste dosis niet zullen terugkeren vanwege de onaangename bijwerkingen waar ze mogelijk last van zullen krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“We moeten mensen op het hart drukken dat dit geen makkie zal worden,” zei Fryhofer tijdens een virtuele bijeenkomst met een groep experts die de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC adviseert. “Ze zullen zich waarschijnlijk niet geweldig voelen.”

Mensen die deelnamen aan het vaccinonderzoek van Moderna en Pfizer zeiden in september tegen CNBC dat ze na de vaccinatie last hadden van koorts, spierpijn, hoofdpijn, vermoeidheid en andere symptomen. Beide bedrijven erkenden dat hun vaccins bijwerkingen kunnen veroorzaken zoals spierpijn, rillingen en hoofdpijn.

Een vrouw uit North Carolina die betrokken was bij het onderzoek van Moderna zei dat ze geen last had van koorts, maar wel zware migraine-aanvallen had die ervoor zorgden dat ze zich niet goed kon concentreren. “Na de tweede dosis moet je zeker een dag vrij nemen.”

83 procent

De bereidheid van Nederlanders om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus blijft dalen. Uit deze peiling van NH Nieuws, die dateert van 18 november, blijkt dat liefst 83 procent het coronavaccin niet wil. Stemmen kan nog steeds.

De ondervraagden die zich niet willen laten inenten geven onder meer als reden dat zij vinden dat het vaccin te snel ontwikkeld is en dat zij bang zijn voor bijwerkingen. Vooral jonge mensen willen zich niet laten vaccineren.

Corona Greencard

Hoe dichterbij ‘de prik naar vrijheid’ komt, hoe groter de weerstand. En dus wordt vanuit de overheid nagedacht over manieren om mensen toch aan het vaccin te krijgen. Er wordt zelfs nagedacht over een beloningssysteem, waarbij het land pas bij het bereiken van een bepaalde vaccinatiegraad weer open kan. Als mensen een vaccinatie krijgen, zouden ze vervolgens een Corona Greencard krijgen, waarmee ze kunnen vliegen, naar een festival, club en concert kunnen of uit eten kunnen.

4.1 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
3 jaren geleden

Hopelijk zullen meer en meer mensen dit giftig vaccin weigeren.

Jan
Jan
3 jaren geleden

Kennelijk zijn zij al bedacht op de situatie dat een aantal mensen geen vaccin wel. Je hoort immers dat Brussel zich een grotere rol wil gaan toebedelen aangaande de volksgezondheid. Als zij eventueel het vaccin verplicht gaan stellen, dan wassen de lidstaten hun handen in onschuld.

Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

Wat is er mis met een goede gezondheid en immuunsysteem ? Gezond eten, veel bewegen maar ook goed rusten, desnoods met extra supplementen zoals vitamine D3, een goede multi A-Z en echinacea, vers vruchtensap. Grapefruit bevat de meeste vitamines van alle zuidvruchten EN is vetverbrandend.

En wie gaan er zoals gewoonlijk dood aan covid en de jaarlijkse griep ? Ouderen boven 80 en de zwakkeren.
De jongeren hebben nergens last van.

Het is niet goed te praten, maar ik snap best dat de jeugd nu protesteert met het afsteken van vuurwerk. Hun zijn alle pleziertjes en sociaal contact ontnomen.

Dit is het gevolg van een wanbeleid wat nergens op slaat.

Ik ben bang dat deze jaarwisseling juist heftiger wordt dan anders… De overheid oogst wat ze zaait. Onvrede en haat.

Marleen
Marleen
3 jaren geleden

Van omkoperij gesproken…

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x