Homepagina » Gezondheid » Groot schandaal komt aan het licht in Israël. Zijn duizenden baby’s blijvend beschadigd door een experimenteel vaccin?
Groot schandaal komt aan het licht in Israël. Zijn duizenden baby's blijvend beschadigd door een experimenteel vaccin?

Groot schandaal komt aan het licht in Israël. Zijn duizenden baby’s blijvend beschadigd door een experimenteel vaccin?

Tussen 2011 en 2015 kregen bijna 240.000 Israëlische baby’s een experimenteel vaccin tegen hepatitis B, Sci-B-Vac geheten.

In 2015 werd het plotseling uit de handel genomen, nadat was gebleken dat het vervuild was.

Ruim 8000 ouders, die hierover niet waren geïnformeerd, claimen nu dat hun kind ziek is geworden door het vaccin, bericht de Israëlische omroep Kan 11.

Schadelijk

In Hong Kong werd het vaccin ook teruggeroepen, maar daar werden ouders wel geïnformeerd dat het mogelijk vervuild was.

De Israëlische ouders zeggen dat het vaccin niet voldeed aan de internationale standaarden, onvoldoende is getest en bovendien schadelijk is.

De kinderen zouden onder meer ontwikkelingsstoornissen hebben opgelopen als gevolg van het vaccin.

Doofpot

De ouders zijn onlangs een class-action begonnen en houden het ministerie van Volksgezondheid en de fabrikant verantwoordelijk.

Het ministerie wordt verweten de misstanden in de doofpot te hebben gestopt.

Bekijk ook onderstaande video over het schandaal:

[Kan 11]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Eksegese schreef:

  Wederom een keihard bewijs dat vaccins die klaarblijkelijk goed bevonden zijn om toe te dienen, er geen enkele garantie is dat deze ook echt veilig zijn, laat staan dat zij ook daadwerkelijk werkzaam zijn.daarom is vaccinaties verplichten gelijk aan misdaad tegen de menselijkheid.

  27 likes
   • eksegese schreef:

    @weg met ons, niets is te gek inderdaad om kinderen te misbruiken en te molesteren. Ook onze machthebbers vergrijpen zich steeds meer en meer aan onschuldige kinderen en ruïneren hun leven en vermoorden ze.

    https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14101:hoelang-blijft-de-haagse-pedo-beerput-nog-gesloten&catid=9:binnenland&Itemid=22

    6 likes
    • weg met ons schreef:

     @Eksegese

     Stel je eens voor wat voor macht degene heeft die pedofielen op hoge posities met beeldmateriaal kan chanteren waarop te zien is hoe bijv. koningen, prinsen, rechters, ambtenaren of politici zich vergrijpen aan kinderen. Wat een grenzeloze macht heeft men dan. Iedere wens zal je dan van de lippen worden gelezen en je hoeft maar met de vingers te knippen en je krijgt her, je bent dan onaantastbaar. En dan vraagt men zich werkelijk nog af hoe het kan dat vooral Arabisch-taligen in Nederland zo machtig en goed gesitueerd,, maar vooral zo onaantastbaar zijn en met fluwelen handschoenen worden aangepakt.

     Nederland staat, naast de VS bekend om zijn liberaal drugsbeleid??….Eerder om z’n liberale smeerlapperij op hoog niveau, zou ik zeggen.

     8 likes
     • weg met ons schreef:

      [email protected]
      8 juni 2019 06:06

      Er is veel gebeurd en gebeurt nog steeds rond ‘ons’ koningshuis. De deksel van de beerput gaat steeds verder open en komen er de meest trieste waarheden rond koningshuis en hooggeplaatsten naar buiten, die men uit alle macht probeert uit de mainstream te houden. Vandaar ook het constant hameren op “verwarde mensen”, “nep nieuws”, aanpassen van wetgeving tegen weldenkende mensen.

      Het meest stuitende van al deze beHangrijke mensen is dat ze wijzen met hun vingertjes op de slaven, achter onze rug om deelnemen aan de zio nazi Bilderberg bijeenkomsten, ons met hun macht en soldaten afpersen, maar zich daarbij durven opwerpen als sociaal en nobele verdeelridders, maar ondertussen ons kapot maken en behandelen als het laatste drek op deze planeet en minachten (middelvingertje omhoog in de gouden koetstheater), maar vergeten wie er zich doodlopen in de Haagse pedofilie en SM kelders en hoe men aan de Rij….Lijkdommen is gekomen.

      Eén van de vele tekenende gebeurtenissen vind ik wel dat een voormalig (reeds overleden) pedofiele schoolhoofd in de zaak Nikkie Verstappen een koninklijke onderscheiding kreeg en als moordenaar van Nikkie uit beeld werd gehouden met een vertrouwen-op-de -blauwe-ogen-van-justitie DNA onderzoek, maar een sportman die een gouden medaille won mocht niet op het bordes vsn de koningin verschijnen, omdat hij een lullig strafbladje had.

      Compleet onverteerbaar hoe dergelijke mensen, justitie en RVD zich moraliserend buigen over de slaven, en ze deze durven te veroordelen, maar wel hoge onderscheidende waarde etiketten durven plakken op de meest gore en grote smeerlappen, dat is onvoorstelbaar en van een orde die geen respect verdient en lijkt eerder het toonbeeld van soort-zoekt-soort.

      Niemand is perfect en ieder mens maakt (onbedoeld) fouten in z’n leven, maar daar blijft het dan vaak bij. Maar dergelijke mensen schijnen er een sport van hebben te gemaakt om tot het uiterste te gaan en ontlopen daarbij iedere vorm van sanctie. Zo waar helpe mij god almachtig, dan krijgt god ook nog eens een heel vreemde lading.

      4 likes
     • eksegese schreef:

      Exact @weg met ons, hoe machtiger hoe corrupter, hoe smeriger, hoe weerzinwekkender. De trap dient zorgvuldig van BOVEN naar beneden schoongemaakt ter worden. Te beginnen bij het koningshuis inderdaad. En die dag komt. Alle smerigheid komt nu langzaam bovendrijven, niemand kan het straks nog ontkennen.

      3 likes
     • eksegese schreef:

      @weg met ons, t’is triest maar waar doch een kwestie van tijd tot ze met z’n allen door de mand vallen. Het gaat hard met de schandalen vandaag de dag, zo hard dat het gevaar dreigt eraan gewend te raken en het besef hoe ernstig het allemaal is wordt aangetast. We moeten met z’n allen goed opletten en goed blijven beseffen wat er gebeurt en wat het inhoudt. Dat is het belangrijkst op dit moment.

      3 likes
  • Rini schreef:

   Een bedrogen volk neemt vroeg of laat wraak…. let maar eens goed op.

   15 likes
 • Elise schreef:

  De verantwoordelijken zelf inspuiten met deze rotzooi. Oog om oog, tand om tand.
  Je kunt het voor het gerecht of internationaal gerecht gooien, maar dat duurt te lang en is de rechter wel eerlijk. Je krijgt er nooit meer een gezond kind voor terug. Het is voor de rest van de familie een zware belasting. Qua zorg en geldkwesties.
  Ben zelf in zo’n gezin opgegroeid(broer gehandicapt door vaccinatie/hersenvliesontsteking). Het belast je hele leven.

  17 likes
 • Only you schreef:

  Nazi’s stond en bekend om hun experimenten?

  12 likes
 • Solida schreef:

  Kom er maar in pro-vaxxers..!

  9 likes
 • Rob schreef:

  Of het maakt gewoon doelgericht deel uit van de depopulatie agenda. Hoe meer kinderen er van het begin van hun leven kapot gemaakt worden hoe minder kinderen er in de toekomst geboren zullen / kunnen worden. De Cabal denkt in de langere termijn, zo lang dat ze hopen dat de oorzaak tegen die tijd in de vergetelheid zal zijn geraakt.

  8 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  ik lees dit “internationale standaarden” en dan komen er??? wie bepalen die, waarom zij die er, waar liggen de onder en boven grenzen en vooral WIE is de verantwoordelijke..
  vrij is onder geen enkele invloed zijn waarbij “geen enkele” betekend “alles” maar zelfs remie -alleen op de wereld was nog onder invloed..
  dus hiermee laat ik zeggen dat wanneer alleen een aangewezen systeem de verantwoording neemt, dus niemand de verantwoording neemt.. weiger dit, dit is ook jou recht gebruik het..
  of lees eerst het systeem contract heel goed door.. dan is mee doen het zelfde als er voor tekenen..

  4 likes
 • Straalmans schreef:

  Technologie maakt grote manipulatie mogelijk. Wanneer mensen met een Neanderthalermentaliteit deze technologie besturen, dan weet je wat er allemaal kan en zal gebeuren.

  3 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  >