Buitenland

Hartverscheurend: dit doet het Oekraïense leger zoal met ‘onze’ wapens

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Onafhankelijk journalist Patrick Lancaster bezocht in het ziekenhuis een 9-jarige Oekraïense jongen die gewond is geraakt tijdens een bombardement door het Oekraïense leger, dat wordt bewapend door het Westen.

De mainstream media reppen met geen woord over de gevolgen van Oekraïense bombardementen in de Donbas-regio in het oosten van Oekraïne.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Meer dan 100 kinderen

Lancaster bezocht een ziekenhuis in het district Petrovski in Donetsk, waar de jongen wordt behandeld. Een arts zei tegen hem dat hij in een jaar tijd meer dan 100 kinderen heeft behandeld die zijn beschoten door Oekraïense troepen.

In het ziekenhuis zijn in het afgelopen jaar meer dan 3000 burgers binnengebracht die gewond zijn geraakt door granaatscherven.

Wie anders?

De gewonde jongen zei tegen Lancaster dat hij in het huis van zijn oma was, toen zich plotseling een explosie voordeed en het huis instortte. De journalist vroeg wie het bombardement heeft uitgevoerd. “Het Oekraïense leger. Wie anders?” antwoordde de jongen.

Zijn moeder zei dat Oekraïense troepen al negen jaar lang raketten afvuren op gebieden waar burgers wonen. Een andere vrouw in het ziekenhuis zei dat zijn beelden nooit getoond zullen worden in het Westen. “Dit laten ze niet zien,” zei ze. De vrouw zei ook dat de Oekraïners een school hebben gebombardeerd.

4.8 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 maand geleden

Goh, mij hebben ze verteld dat ze de “democratie” daar gingen beschermen.

Ron
Ron
1 maand geleden

En wij Nederland steunen een Nazi regime dat zijn eigen mensen bombardeert.
Wat is onze coalitie toch trots.
Of de meeste weten het niet of ze zijn bang dat ze opgeruimd worden door Rutte, Kaag of klaus schwab als ze praten.
Wees niet bang landverraders jullie worden opgepakt door het verzet.(alle landverraders)
En dat zal niet meer lang duren.

Abko
Abko
1 maand geleden

Van 2014 tot begin 2022 in de don bass meer dan 14.000 gedode civilisten door willekeurige beschietingen zijdens het nationale leger op zijn eigen bevolking.
Denk dat wanneer er in gelderland drente en overijsel in 8jaar 6000burgerd gedood werden door artillerie beschietingen af lukraak geschoten raketten men blij zouden zijn met ondersteuning vanuit duitsland , helemaal als de rest van europa onze premier rutte ging heilig verklaren

Deug-Nietje
Deug-Nietje
1 maand geleden

Hier moet serieus een einde aan komen ! 😔🕊

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x