CoronaBuitenland

Bij bijna 50% vrouwen heeft coronavaccin invloed op menstruatie: ‘Dit was toch een complottheorie?’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Coronavaccins beïnvloeden bij ongeveer 42 procent van de vrouwen de menstruatiecyclus. Dat blijkt uit een nieuwe studie van de Universiteit van Washington. Aan het onderzoek deden 39.129 volledig gevaccineerde volwassenen mee.

42 procent van de respondenten bloedde na vaccinatie heviger tijdens de menstruatie. Ook kregen vrouwen last van doorbraakbloedingen bij pilgebruik of na de overgang. Het onderzoek is verschenen in het tijdschrift Science Advances.

Opmerkelijk genoeg zeggen de onderzoekers dat de bevindingen ‘niet verrassend’ zijn en ‘zeker geen reden zijn om het coronavaccin niet of later te nemen’. Ze beweren verder dat het vaccin ‘geen negatieve effecten heeft’ op de zwangerschap of vruchtbaarheid.

‘Stress of vermoeidheid’

Amper een maand geleden beweerde het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) nog dat ‘er geen verband is’ tussen de coronavaccins en menstruatieproblemen. Aanleiding waren meldingen van menstruatiestoornissen na dubbele vaccinatie met Moderna en Pfizer.

Bijwerkingencentrum Lareb kreeg tienduizenden meldingen van zulke stoornissen na vaccinatie. Volgens het EMA worden deze stoornissen veroorzaakt door ‘medische aandoeningen, stress of vermoeidheid’.

“Bij 42 procent van de gevaccineerde vrouwen heeft het nemen van het vaccin invloed op hun menstruatie. Dit was toch een complottheorie?” vraagt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Dramatische daling

Er zijn inmiddels genoeg aanwijzingen dat het coronavaccin ook invloed heeft op de vruchtbaarheid. De Duitse gynaecoloog Rebekka Leist merkte in augustus vorig jaar dat haar patiënten niet zwanger werden, vooral vrouwen die waren ingeënt tegen corona. Ook kregen haar gevaccineerde patiënten vaker een miskraam.

In Duitsland heeft zich een dramatische daling van het aantal geboorten voorgedaan, schreef oud-hoofdarts Gerd Reuther. Hij wees erop dat overheden en de media elk verband met de ‘vaccinaties’ zullen ontkennen.

Ook in Zweden keldert het geboortecijfer. Professor Gunnar Andersson van de Universiteit van Stockholm wees op een link met de coronavaccins. “Het is gerelateerd aan het massavaccinatieprogramma in april en mei vorig jaar,” benadrukte hij. “In andere delen van Europa zien demografen hetzelfde gebeuren.”

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marco
Marco
30 dagen geleden

Ik vind dit zo schandalig en dan dat vaccin maar blijven promoten.

Jojo
Jojo
30 dagen geleden

Kortom geboortebeperking en kindermoord

Willem van der Kooi
Willem van der Kooi
30 dagen geleden

Volgens de EMA on staan deze klachten door medische aandoeningen, stress of vermoeidheid.
Maar zijn deze medische aandoeningen niet ontstaan door de vaccinaties?
Heeft de EMA een bewijs dat het niet door vaccinaties is ontstaan of is dit ook weer gebaseerd op aannames.
Want is toch wel opmerkelijk dat deze vrouwen voor de vaccinatie er geen last van hadden.

enzelganger.
enzelganger.
30 dagen geleden

Tering… En daar komen ze nu nog eens achter ??!!
Vanaf het begin waarschuw ik al het invloed op de vruchtbaarheid zal hebben, en dat er veel dood of niet levensvatbare en ongelukkige baby’s zullen worden geboren. En dat er veel oversterfte zal komen.
In die tijd heb ik het erg moeilijk gehad, omdat ik een vreemde eend in de bijt was en een wappie werd genoemd die zijn verstand niet had. Nou, ik ben blij dat mijn verstand toch iets beter werkt dan de meesten om mij heen !!!!!!!!
Een DNA gifspuit. Dat wil je toch niet in je lijf hebben !?!?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x