Het Complot

Plaveit Agenda 21 de weg voor een werelddictatuur?

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Groene ruimte, schone energie, stedelijke dichtheid en… een werelddicatuur. Volgens een populaire samenzweringstheorie verbindt een 23 jaar oude VN-resolutie over duurzame ontwikkeling al deze zaken met elkaar.

Agenda 21 zou een essentieel onderdeel zijn van een plan om de mensheid te onderwerpen aan een eco-totalitaire staat. Voorzitter van het American Policy Center Tom DeWeese omschrijft de resolutie als ‘een nieuw soort tirannie die ons, als zij niet wordt gestopt, naar een nieuw tijdperk van ongekende pijn en ellende zal leiden’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de politiek wordt er de laatste tijd vaker geageerd tegen Agenda 21. De Republikeinse Partij schreef in 2012 over de resolutie: “We zijn fel tegen Agenda 21 van de VN omdat de resolutie de Amerikaanse soevereiniteit aantast.”

Plaveit Agenda 21 de weg voor een werelddictatuur?In verschillende Amerikaanse staten zijn wetsvoorstellen ingediend tegen Agenda 21. In Arizona werd zo’n wetsvoorstel in 2012 van tafel geveegd. “Als het was aangenomen zouden we de boodschap afgeven dat Phoenix niet gelooft in een duurzame economische toekomst. Het zou niet alleen een negatieve impact hebben op Phoenix, maar op de hele staat,” zei burgemeester van Phoenix Greg Stanton.

Alleen in Alabama is een wet van kracht die moet voorkomen dat beleidsaanbevelingen uit Agenda 21 worden overgenomen. In Texas is eerder dit jaar een wetsvoorstel tegen Agenda 21 ingediend. Daarin staat dat de overheid geen geld mag aannemen van organisaties om beleidsmaatregelen uit Agenda 21 over te nemen.

Presentator Glenn Beck publiceerde begin dit jaar het boek Agenda 21: Into the Shadows waarin hij schrijft dat mensen door Agenda 21 slaven zijn geworden in een autocratisch systeem. Vanwege de felheid van het debat rond de resolutie willen veel organisaties die duurzaamheid nastreven zich er liever niet over uitlaten.

Voorstanders van duurzaamheid proberen zich net als de mensen die tegen Agenda 21 zijn te organiseren in groepen. Kevin Wilhelm, directeur van Sustainable Business Consulting, zegt bijvoorbeeld 183 bedrijven bij elkaar te hebben gebracht om terug te slaan.

[Guardian]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
EllenB
EllenB
8 jaren geleden

Ik heb hier maar één antwoord op: ABSOLUUT !

Ikke
Ikke
8 jaren geleden

Als de planeet Nibiru langs is geweest zullen ze wereldmacht grijpen.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Ze plaveit de weg voor de komst van een wereldleraar.

rob
rob
8 jaren geleden

wereld dictatuur is er altijd al geweest, alleen ze veranderen voortdurend van vorm…en ze worden ook complexer , zo hebben oude fundamenten de wortels van geloof en religie deze dictatuur tot beeld gebracht in daad en woord , ze zullen pijn en ellenden zijn , maar dat is al duizenden jaren zo, de grondlegging de fundamenten geloof en religie is de voedingsbron van een dictatuur .. die deze hebben gevormd, dictatuur kan alleen maar ontstaan omdat religie en geloof de wortels daarvan zijn.. zo heeft men altijd over hel en hemel gepredikt , dat zijn de fundamenten voor een dictatoriale gedrag voor een wereld macht… het is een groep gedrag, waarin de ene strijd om macht , dat heb je nu nog , mijn waarheid zal ook jouw waarheid zijn, en geloof de religie kon er wat van om ellende en pijn te veroorzaken, een soort hemel en hel als men niet luisterde naar deze dictatoriale kracht ,werd deze voorgeschoteld aan het volk als een afschrikking om de hemel te prijzen en de hel te verdoemen voor mensen die niet geloofden ,het geloof werd naar de inzichten van de hoeders van geloof en religie als een waarheid gezien die de wortels en bron zijn waar alleen een wereld dictatuur voor onder werping van de mensheid kan doen ontstaan.. als de bron de fundamenten daar uit voortkomen en dat komen ze ook, ,staat de mensheid nog heel wat te verwachten…

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x