Homepagina » Het Complot » Plaveit Agenda 21 de weg voor een werelddictatuur?
Plaveit Agenda 21 de weg voor een werelddictatuur?

Plaveit Agenda 21 de weg voor een werelddictatuur?

Groene ruimte, schone energie, stedelijke dichtheid en… een werelddicatuur. Volgens een populaire samenzweringstheorie verbindt een 23 jaar oude VN-resolutie over duurzame ontwikkeling al deze zaken met elkaar.

Agenda 21 zou een essentieel onderdeel zijn van een plan om de mensheid te onderwerpen aan een eco-totalitaire staat. Voorzitter van het American Policy Center Tom DeWeese omschrijft de resolutie als ‘een nieuw soort tirannie die ons, als zij niet wordt gestopt, naar een nieuw tijdperk van ongekende pijn en ellende zal leiden’.

In de politiek wordt er de laatste tijd vaker geageerd tegen Agenda 21. De Republikeinse Partij schreef in 2012 over de resolutie: “We zijn fel tegen Agenda 21 van de VN omdat de resolutie de Amerikaanse soevereiniteit aantast.”

Plaveit Agenda 21 de weg voor een werelddictatuur?In verschillende Amerikaanse staten zijn wetsvoorstellen ingediend tegen Agenda 21. In Arizona werd zo’n wetsvoorstel in 2012 van tafel geveegd. “Als het was aangenomen zouden we de boodschap afgeven dat Phoenix niet gelooft in een duurzame economische toekomst. Het zou niet alleen een negatieve impact hebben op Phoenix, maar op de hele staat,” zei burgemeester van Phoenix Greg Stanton.

Alleen in Alabama is een wet van kracht die moet voorkomen dat beleidsaanbevelingen uit Agenda 21 worden overgenomen. In Texas is eerder dit jaar een wetsvoorstel tegen Agenda 21 ingediend. Daarin staat dat de overheid geen geld mag aannemen van organisaties om beleidsmaatregelen uit Agenda 21 over te nemen.

Presentator Glenn Beck publiceerde begin dit jaar het boek Agenda 21: Into the Shadows waarin hij schrijft dat mensen door Agenda 21 slaven zijn geworden in een autocratisch systeem. Vanwege de felheid van het debat rond de resolutie willen veel organisaties die duurzaamheid nastreven zich er liever niet over uitlaten.

Voorstanders van duurzaamheid proberen zich net als de mensen die tegen Agenda 21 zijn te organiseren in groepen. Kevin Wilhelm, directeur van Sustainable Business Consulting, zegt bijvoorbeeld 183 bedrijven bij elkaar te hebben gebracht om terug te slaan.

[Guardian]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Ik vind het op zich geen slecht idee. De mensheid verbruikt de natuurlijke grondstoffen van de wereld in een alarmerend tempo. Beesten en planten sterven uit omdat ze plaats moeten maken voor de mensheid. Een reductie in de menselijke wereldpopulatie en grote gebieden teruggeven aan de natuur is een rationele, verstandige oplossing. Ik zie de mensheid niet minder gaan verbruiken, minder consumeren of minder vervuilen. Een hoop roepen dat het moet en wijzen vervolgens naar dezelfde regeringen om het op te lossen, zolang ze maar wel hun mooie grote tv, internet, auto, etc. kunnen gebruiken. Een wereldregering voorkomt grote crisissen door externe factoren, oorlogen, etc.

  De mensheid op zich heeft een groot aantal ziekten ontwikkeld, obesitas, kanker, diabetes, aids en ga zo maar door. Heeft niet te maken met complotten om de wereldbevolking uit te dunnen maar het heeft te maken met het in stand houden van zwakke genen. In dat opzicht kan je ook al stellen dat de natuur de balans al probeert te herstellen maar dat ze tegengewerkt wordt door diezelfde mensheid.

  Ik ben voor!

  2 likes
  • Niet de zaken gaan verdraaien Josef. We MOESTEN veel meer gaan consumeren. Het werd ons opgedrongen. Die vervuiling komt weer door al die onnodige zaken die ons door de strot geduwd werden, want daar was de commercieele televisie speciaal voor geintroduceerd, of je maar wilde kopen en voor het dom en suf houden van de bevolking. Dan werd het gaandeweg wel zo gebracht dat als je er niet aan meedeed was je mislukt in het leven. Alsof we allemaal even simpel zijn en dat dan nog geloven ook. Begin jaren ’80. 20 jaar voor de streefdatum, dan zouden we in het jaar 2000 wel rijp zijn voor totale overname, dachten ze. Het moest wel allemaal voor 2012, want daarna zou het erg moeilijk voor ze worden, omdat ze zelf ook wel wisten dat de energieen snel toe zouden nemen vanaf die tijd.

   15 likes
   • Toen het nog steeds niet gelukt was in 2000 kregen we het heftige 9-11. Weer niet gelukt. Hoeveel false flags we erna nog gekregen hebben heb ik niet bij gehouden maar veel en feit is dat die Agenda21 er nog steeds niet is. Poets je brilleglazen eens op Josef. Je ziet het nl. nogal troebel.

    10 likes
    • Allemaal ouwe koek; speelt al sinds WO 2. Maar mensen zijn zo dom, zien niks, willen niks zien; hebben er geen interesse in, gaan liever dom tv zitten staren i.p.v. zich te bekommeren om het welzijn van de mensheid en de wereld. Dan is het op zich te begrijpen dat een stel halve garen de macht wil grijpen; zou ik in hun geval precies zo doen. Behh mentaliteit lokt dit gedrag uit.

     3 likes
   • Je zit achter een laptop, die energie die je gebruikt wordt opgewekt door gedestilleerd water met kolen dusdanig te verhitten dat het zeer hete stoom wordt vervolgens wordt dit door een stoomturbine gestuurd waarbij snelheden hoger dan het geluid bereikt worden. Hiermee wordt de energie die je verbruikt opgewekt. Weet je hoeveel CO2 uitstoot dit veroorzaakt? Als je me zou begrijpen dan zou je mijn bericht niet hebben kunnen lezen. Dan had je namelijk je energie verspilling gestopt.

    Overigens is het natuurkundig (en dat is voor een groot deel wat jou new age “geloof” beïnvloed heeft) onmogelijk om ineens meer energie in het universum te hebben. Het is er of het is er niet. Daarbij komt dat het wel een heel bijzonder plan is om mensen eerst enorm te laten vermenigvuldigen, exponentieel veel te laten consumeren om vervolgens openbaar te verkondigen dat de mensheid de wereld opgebruikt. Met een dergelijke intelligentie en het vermogen om zoiets groots uit te voeren had je alles kunnen voorkomen en nooit een te grote wereldbevolking gehad.

    Het feit dat je nog op internet zit, waarschijnlijk gewoon een tv in de kamer hebt staan en een auto voor de deur (en als jij het niet bent dan de 12 miljoen !! Nederlanders die dat wel hebben) geeft aan dat je ondanks dat je ergens door hebt dat de boel kapot gaat maar er vervolgens niets aan doet behalve hard roepen.

    Agenda 21 of welk plan dan ook is normale bewustzijnsevolutie er is gewoon geen plaats voor alle mensen die er nu zijn, het bewijs is overal om je heen. Dus je kan hoog springen of laag springen maar het moet gewoon gebeuren, drastische maatregelen zodat een klein deel van de mensheid kan overleven op een gezonde aarde en een aarde waar de beesten en planten die net zoveel recht hebben en net zo belangrijk zijn als ons ook een plek hebben OF en dat is waar je naar toe gaat als je je kop in het zand blijft steken en naar een ander blijft wijzen, GEEN AARDE GEEN MENSHEID en een dode opgebruikte planeet.

    Zoals ik al zei rationeel gezien de enige en beste oplossing.

    0 likes
    • Nou ik heb die aliens bij Robert van den Broeke gezien en ik zou maar oppassen. Je trekt aan wat je verheerlijkt. Nu hoop ik maar dat je ook een slaafje bent die zijn werk maar doet, want dit gun ik geen Europeaan aan. Alleen de architecten van dit zieke systeem, daar heb ik geen medelijden mee. Ik haat ze ook niet, ze gaan het gewoon nog eens dunnetjes overdoen.

     0 likes
    • Zonder mensheid is er ook geen aarde,!
     Zonder Aarde is er geen mensheid.
     De hele evolutie van aarde is in onze handen en is dat altijd geweest/

     0 likes
  • Ja Jozef,je hebt je naam niet mee!
   Als jij voor zoies bent dan ben je tegen de mensheid,of je ligt nog ontsetend vast te slapen,hopen dat het het tweede is wat ik opnoemde.
   Ja wij moesten mee kopen,en het tvtje of wat voor electronies spul we ook kopen,het is allemaal gemaakt om snel kapot te gaan meneer,zodat je snel weer wat nieuws moet kopen.
   En jij bent er voor,ja als je aan die kant van die schooiers staat dan ben je er voor ja,en dan hoop ik dat het eind van dit jaar voor jou en al die andere rotzakken(en dan haal ik diep adem,en zeg ik het heel netjes)van deze bol oprotten,of hier blijven en dat de echte MENSEN met het hart op de goede plaats,naar een plaats gaan waar we als mens(geest,lichtwezen,orps)of hoe het ook mag heten een mooi eeuwig leven in rust en harmonie verder mogen leven,met en man(en niet dor een handje vol lijers)boven ons,en dan bedoel ik dus GOD,HET LICHT,DE MAKER VAN ALLES.
   dat is het leven Jozefke,en daar komen we (hopelijk)dit jaar nog achter)
   Ik zou als ik jou was ook maa dat naampje veranderen,want dat past echt niet bij jou karakter,beter lucifer,als je nogsteets aan deze walgelijke vieze gedachte blijft hangen!
   Faith ik ben het voor 1000000000000000000000000% metje eens,dit soor mensen maken je kwaad 🙂 🙂 🙂
   En ja dat is precies waar ze op uit zijn,toch.
   Maar Jozes,als je echt zo vast ligt te slapen en je niet aan de anderekant staat van de normale mens,sorry.
   MAAR WAT IK DAN WEL EVEN HARD OP WIL SCHREEUWEN NAAR JOU IS,KOM UIT JE NEST EN VRIJF DIE SOEP EENS UIT JE OGEN EN PAK EEN IJSKOUDBAD,EN GA ER DAN NOG EEN OVER NA DENKEN WAT JE HIER NET GESCHREVEN HEBT,EN ZEG SORRY DAT JE DIT GESCHREVEN HEBT,DAN BEN JE PAS EEN ECHT MENS 🙂 🙂 🙂
   grtjes aan iedereen met het hart op de geode plaats,en mogen we hopen dat alles wat zeschrijven over de planeet Niburu(met daarop de troon van onze schepper)onder weg is en in een klap,heel dat slechte volk(en hopen dat jij daar niet bij zit Jozef)van deze mooie bol laten verdwijnen,en nooit MAAR DAN OOK NOOIT MEER TERUG LATEN KOMEN.
   🙂 🙂 🙂

   6 likes
   • Ach joh, lekker laten blaten die Josef, het is weer één van de bekende trollen of hij is zo ontzettend dom dat hij niet eens beseft dat hij zijn eigen graf aan het graven is. De mensen zijn schapen en blijven maar slapen, gehypnotiseerd door tv, propagandamachine, hun mobieltjes en wat voor rotzooi al niet meer, zodat deze troep hun hersenen doden.
    Het wordt nog een heftig jaar, dus Josefke, als ik jou was zou ik maar snel je geld opnemen, dit jaar staan ook wij met lege handen te schreeuwen voor het pinapparaat, het geld gaat verdwijnen en chaos zal er ook in dit land komen.
    Sluit je maar aan bij de elite, misschien hebben ze nog een plekje voor je in hun onderaardse bunkers, maar denk niet dat je zou zullen toelaten.
    Wat jij zaait, zul jij straks mogen oogsten en dat zal een zuur verhaal worden. Sleep well Josefke!!

    4 likes
    • THNX FREEDOM!!!
     🙂 🙂 🙂

     1 likes
     • God, lucifer, slapend, wakker denken jullie nu echt dat het iets uitmaakt. Ik weet heel goed wie ik ben en slaap al een aantal jaar niet meer.

      Laten we het concept slapen is bespreken, in jullie ogen betekend dit dat ik niet in bepaalde complottheorieën geloof. Laat ik duidelijk zijn dat die zogenaamde complottheorieën van jullie gewoon open en bloot zijn, voor iedereen te zien. Denk dat het ligt aan de mate van bewustzijn, je sociale kring en je werkomgeving of het zo overduidelijk is. Laten we één ding voorop stellen we ik ben de meest wakker persoon hier.

      Ik zie het universum, weet de functie binnen het universum van elke mens, dier en zelf korreltje zand of deeltje licht. Het is dan ook vanuit dit bewustzijn dat ik, en met mij een hoop mensen die gewoon weten hoe je dingen aanpakt, zie hoe het universum zich evolueert en wie ze daarvoor gebruikt. Het zogenaamde wakker zijn wat jullie pretenderen te zijn is niets meer als een iets spannende laag van je grote illusie. En laten we voorop stellen dat je door hier op zo’n nogal twijfelachtige site reactie te plaatsen echt niets gaat bereiken. Ja een bepaalde mate van minachtend medelijden en walging voor de misplaatste trots die je denkt te bezitten omdat je zogenaamd “wakker” bent.

      Overigens heeft God alles geschapen inclusief lucifer, Dit is dus in geen enkele vorm een belediging (mocht dat je intentie zijn) Laat ik dan een klein sluiertje oplichten, zonder dualisme is er geen creatie, zonder balans in dit dualisme is er geen creatie, dus maak je niet zo druk en snurk heerlijk verder, wij lossen het wel op. En wat betreft je 3de / 5de dimensie verhaal, zonder de eerste 3 bestaan de overigen 10! ook niet.

      Dan als laatste punt, wanneer je toch veranderd naar een lichtwezen etc. maak je niet zo druk ga snel en geef dit materiele universum aan ons.

      1 likes
  • Overheden lossen geen problemen, ze veroorzaken juist problemen die ze vervolgens mandaat geeft om die op te lossen.

   Een Wereld Regering zal niets anders doen.

   Een bijkomend probleem is dat hoe verder weg bestuurders van de bevolking zijn hoe wereld vreemder ze zijn EN ze zichzelf steeds makkelijker boven de wet zien.

   Vergeet ook niet dat hoe verder ze van de bevolking staan des te meer geld ze ontvangen, In NL betalen we al ongeveer 72% aan de overheid via al de belastingen, heffingen, accijnzen. Dit wordt al steeds meer omdat er bestuurders steeds verder weg van de mens zijn

   1 likes
   • Nou ik snap je antwoord, ben een anarchist puur sang, Maar wat ik merk nu ik in beide werelden vertoef is dat die mensen ook alleen maar hun werk doen. Het is de manier waarop de wereld werkt. Het heeft zich hier toe ontwikkeld en ook dat heeft zijn reden gehad, vergeet dat niet. Er is een goede kans dat we rond september een flinke klap krijgen ook dat ontken ik niet maar ook dat is nou eenmaal zo.

    Wat ik eigenlijk wilde zeggen in al mijn berichten is dat emotionele reacties, genot, angst maar ook liefde onderdelen zijn van Samsara, en het uiteindelijke doel van de verlichte mens is vrijheid van Samsara. In dat opzicht lever ik graag mijn plek op deze aarde in. Ik heb inmiddels het hoogste doel leren kennen en ik weet dat bewustzijn de abstracte voorstellingen van dood en leven overschrijd. Wat ik alleen maar wilde zeggen is: leef, obeserveer, verwonder je maar veroordeel nimmer. Dit is de manier om de illusie te beleven en aan het einde te ontwaken in het hoogste. Onthoud deze woorden, elke vorm van lusten,- en zintuiglijke bevrediging is samsara en de manier om je vast te houden in deze realiteit, wil je hoger dan moet je alles loslaten ook angst en de wil om zelf te overleven, het blijft illusie namelijk. Gun jezelf deze kennis ik breng het je met de nodige risico’s.

    1 likes
    • Ik begrijp je verhaal, maar toch een paar opmerkingen.

     Niet veroordelen, is iets waar je naartoe moet groeien.
     Dat doe je niet ineens, en zeker niet omdat je denkt dat het ‘niet mag’.
     Ik heb vrij veel mensen gekend, die uit de New Age beweging kwamen, maar die zijn behoorlijk vastgelopen, door dit ‘verbod’.
     Ze mochten noch kwaad zijn, noch oordelen en werden daardoor behoorlijk onoprecht.
     Sommigen werden zelfs depressief, door al die opgekropte gevoelens.
     Mij wezen ze dan ook meestal af, omdat ik nog wel woede in me had, die ik ook (op een eerlijke manier) naar buiten bracht.
     In mijn ogen was dat ook veroordelen, maar dat zagen ze natuurlijk niet zo.

     Verder mag je van jou niet genieten, maar dat is echt absurd, want het leven wordt juist één en al genieten, als je verlicht bent.
     Misschien dat je kortstondig genot bedoelt, maar ook daar kun je over debatteren, want genieten kan ook een opening zijn naar het hart, dus zolang het jezelf en anderen niet schaadt, is het niet iets dat je uit de weg moet gaan. In tegendeel zou ik eerder zeggen.
     Een mens doet alles, met het idee dat het hem gelukkiger zal maken. En dat is ook de bedoeling: gelukkig zijn.
     Als kortstondig genot het enige is, wat je op dat moment voor handen hebt, is er in mijn ogen, niks op tegen.

     Ik neem aan dat je een boeddhistische filosofie aanhangt, maar
     ik denk dat ook Boeddha niet altijd goed begrepen is.
     Ik denk dat hij bedoeld heeft, dat je kortstondig genot niet meer zo nodig hebt, als je eenmaal genoeg aan jezelf hebt.
     Net zoals Jezus niet bedoeld heeft, dat we niet mogen zondigen, maar dat als we eenmaal vervuld zijn van de heilige geest, of hoe je het ook wilt noemen, we niet meer de behoefte hebben om te zondigen.

     0 likes
     • Nee nu begrijp je me niet goed. Ik zeg geniet van alles!! Alles!! Het bijzondere van het moment waarin je je nu bevind is het genieten al waard, je bent hier nog nooit geweest dus verwonder je. Wat betreft het new age, ik heb daar niets mee, ik accepteer het dat sommige mensen hierin denken hun pad gevonden te hebben maar meer is het niet. Als je de functie van het universum doorziet is er geen kwaad of goed meer, ook geen angst of liefde (emotioneel gezien misschien moeilijk te begrijpen) er is compassie omdat je je functie erkent en de functie van een ieder om je heen. Ook het boeddhisme hang ik niet aan. Ik hang geen enkel geloof of overtuiging aan. Dat is ook niet nodig als je begrijpt hoe dingen werken.

      Wat betreft je emoties, daar is kennis en inzicht voor nodig. Persoonlijk ben ik sinds mijn moment van realisatie door een achtbaan van emoties en ervaringen gegaan, mensen denken vaak dat “verlichting” in 1 klap komt en klaar maar het is een leerproces en een proces waarin je kennis moet opdoen. Overigens is de term en het doel verlichting ook onderdeel van Samsara. En een doel wat voor zoveel ellende en verdriet kan zorgen. Als je de evolutie van bewustzijn begrijpt, jou functie en de functie van alles om je heen dan veroordeel je sowieso niet meer, je ziet waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat. Overigens waar ik “je” schrijf bedoel ik niet je persoonlijke afkomst of doel, het is ook onjuist om te denken dat er sprake is van een persoonlijk doel. Denk aan een groep mieren, die leven niet voor een persoonlijk doel.

      Een persoonlijke noot voor jou: Zodra mensen je afwijzen om wat voor reden dan ook zijn ze niet “verlicht” en ook niet in controle van hun emoties. Overigens is de wereld zoals jij hem om je heen ervaart een weerspiegeling van hetgeen in jou leeft, werk aan jezelf en de problemen om je heen lossen op. Wat betreft zondes, ja de enige zondes die bestaan zijn de zondes die je je zelfs oplegt. De illusie draait om ervaren, dus waarom zou je je zelf een ervaring ontzeggen? Je bent hier met een reden, je bent geschapen met een reden dus verberg jezelf dan ook niet achter een masker van sociale normen en waarden en doe gewoon wat je wilt. Leef!! Leef gewoon, toen Boeddha “verlichting” vond sprak hij weken niet meer, een volgeling vroeg hem heer boeddha waarom spreekt u niet, u zoekt jaren naar verlichting en nu u het gevonden hebt spreekt u niet meer. Hierop lachte boeddha en zei: “Ik heb jaren gezocht naar verlichting en na al die jaren heb ik mijn gerealiseerd dat ik er al die tijd op gezeten heb.” Ellen je bent er al, laat het los.

      0 likes
 2. Mensen zijn op aarde om zichzelf tot expressie te brengen.
  Doe wat je drijft. Sta ervoor open.
  Zingen, schilderen, schrijven, discussiëren, dansen, muziek maken, bouwen, etc, etc.
  Ontdek waart je talenten liggen. Dat is wat het universum met je voorheeft.
  Zoals bomen doen: wuiven in de wind. Zoals dieren doen: nieuwsgierig zijn. Zoals planten doen: de zon zoeken. Zoals bergen doen: rotsvast zijn. Zoals rivieren doen: kronkelen door een landschap.
  Ontdek wat je leuk vindt. Ontdek je passie.
  Negeer wat anderen voor je bedenken. Zoek je eigen weg !!
  Alles wat je nodig hebt om jezelf tot uitdrukking te brengen zal je worden toegeworpen.
  Uitbundig zelfs. Het zal je aan niets ontbreken. Jouw plaats in het universum.
  Opdat je bewustzijn groeit en deel uit maakt van het Totaal.

  20 likes
 3. Ze hebben het streefjaar 2000 niet gehaald en het zal ook nooit lukken.Wat we nu zien is de stress waar ze nu in zitten want ze weten dat ze aan het verliezen zijn. Niets gaat meer werken van hun duistere plannen, hun tijd is om. Ziektes hebben we te danken aan vervuilde lucht en stress. Obesitas komt door slecht eten, drinken en hormoonverstoorders, aids en ebola komen uit een laboratorium en wellicht nog wat meer ziektes. De cabal heeft alles gedaan om de natuurlijke balans op de planeet te verstoren. De natuur zal zich herstellen als ze niet meer door big pharma en andere multinationals wordt tegen gewerkt. Ben benieuwd hoe ver ze gaan komen in de verhoogde trillingen want in de hogere energieen is geen plaats voor duistere praktijken.

  9 likes
 4. Als de planeet Nibiru langs is geweest zullen ze wereldmacht grijpen.

  5 likes
 5. Ze plaveit de weg voor de komst van een wereldleraar.

  1 likes
 6. wereld dictatuur is er altijd al geweest, alleen ze veranderen voortdurend van vorm…en ze worden ook complexer , zo hebben oude fundamenten de wortels van geloof en religie deze dictatuur tot beeld gebracht in daad en woord , ze zullen pijn en ellenden zijn , maar dat is al duizenden jaren zo, de grondlegging de fundamenten geloof en religie is de voedingsbron van een dictatuur .. die deze hebben gevormd, dictatuur kan alleen maar ontstaan omdat religie en geloof de wortels daarvan zijn.. zo heeft men altijd over hel en hemel gepredikt , dat zijn de fundamenten voor een dictatoriale gedrag voor een wereld macht… het is een groep gedrag, waarin de ene strijd om macht , dat heb je nu nog , mijn waarheid zal ook jouw waarheid zijn, en geloof de religie kon er wat van om ellende en pijn te veroorzaken, een soort hemel en hel als men niet luisterde naar deze dictatoriale kracht ,werd deze voorgeschoteld aan het volk als een afschrikking om de hemel te prijzen en de hel te verdoemen voor mensen die niet geloofden ,het geloof werd naar de inzichten van de hoeders van geloof en religie als een waarheid gezien die de wortels en bron zijn waar alleen een wereld dictatuur voor onder werping van de mensheid kan doen ontstaan.. als de bron de fundamenten daar uit voortkomen en dat komen ze ook, ,staat de mensheid nog heel wat te verwachten…

  3 likes
 7. Ik heb hier maar één antwoord op: ABSOLUUT !

  2 likes
 8. Natuurlijk weer de VS. Zij kunnen een verschil maken, maar wat roepen ze? ‘Dit kan de soeveraniteit van de VS aantasten, dus doen we het niet.’. Maar ondertussen wel Wereldpolitietje spelen. Dat heet hypocratie in mijn glossarium.

  2 likes
 9. ik zie dat we eigenlijk al een wereldregering hebben,
  die het niet goed met ons voorheeft,
  of weet er iemand een andere plek op onze moeder aarde ?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

covid-19

Covid-19 is biowapen en komt uit Amerikaans lab, zegt deze wetenschapper

Het zeer besmettelijke nieuwe coronavirus (Covid-19) is ...

wereldgezondheidsorganisatie

Hef de Wereldgezondheidsorganisatie op. Het ware gezicht van WHO-baas Tedros

Op 10 januari liet de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ...