Homepagina » Buitenland » Weinstein huurde leger ex-Mossad-agenten in om vrouwen het zwijgen op te leggen. Nieuwe onthullingen over misbruik
Weinstein huurde leger ex-Mossad-agenten in om vrouwen het zwijgen op te leggen. Nieuwe onthullingen over misbruik

Weinstein huurde leger ex-Mossad-agenten in om vrouwen het zwijgen op te leggen. Nieuwe onthullingen over misbruik

Harvey Weinstein huurde journalisten en goedgetrainde ex-spionnen en militairen in om vrouwen dwars te zitten die zeiden dat ze verkracht waren door de machtige Hollywoodproducent.

The New Yorker schrijft dat Weinstein vermoedde dat enkele vrouwen aangifte tegen hem wilden doen en daarom eind 2016 de detectivebureaus Kroll en Black Cube inhuurde.

Black Cube is een bedrijf dat wordt geleid door voormalig medewerkers van de Israëlische geheime dienst Mossad.

Valse identiteit

Twee privé-detectives van Black Cube ontmoetten actrice Rose McGowan voordat zij Weinstein er openlijk van beschuldigde haar te hebben verkracht.

Eén daarvan, die zich uitgaf voor vrouwenrechtenactivist, nam in het geheim minstens vier ontmoetingen met haar op.

De spion gebruikte een valse identiteit om bij een journalist te polsen welke vrouwen met de media hadden gepraat.

Intimideren

Weinstein gebruikte ook journalisten om details te achterhalen van de vrouwen die tegen de filmbaas zouden kunnen getuigen.

Die gegevens wilde hij volgens het tijdschrift gebruiken om tientallen vrouwen te intimideren of tegen te werken.

De woordvoerder van Weinstein, Sallie Hofmeister, doet de onthulling van The New Yorker af als ‘fictie’. “Het is een verzinsel te beweren dat wie dan ook, wanneer dan ook, is benaderd of het zwijgen is opgelegd,” klonk het.

100 vrouwen

Inmiddels hebben zo’n 100 vrouwen hem beschuldigd van seksueel ongepast gedrag.

Afgelopen week begon de politie in New York een onderzoek nadat actrice Paz de la Huerta had gezegd dat zij twee keer is verkracht door Weinstein.

Foto: Steve Granitz

[The New Yorker]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • rob schreef:

  Of je nu acteur president paus priester politieker dictators ezv, een leidende rol speelt ze hebben allemaal een duisteren kant in zich ze doen zich voor als mensen met een voorbeeld en ze zijn een beeld van vermaak en plezier vrede en oorlog ezv dat is hun hoofdrol ,allemaal spelen ze een beeld in de door hen gemaakte film ,het zijn allemaal acteurs op het gebied van hun beroep, sjoemelen met van alles ,gebruiken hun macht en bedekken dat onder hun beroep,wat is er nou mooier de duisteren kant bedekken onder een beroep van een acteur president paus of priester ezv , zo langzamerhand weten we het wel gesjoemel van dat soort mensen ze doen zich voor als het licht van vermaak plezier en vrede maar intussen hun duisteren hun oorlogskant de kant van pedofiel seksuele uitspattingen misbruik ezv bedekken onder hun beroep acteren is een leuk en eigenlijk kinderachtig beroep doen alsof je iemand anders ben en tegelijkertijd jezelf als voorbeeld te verkopen en de duisteren kant botvieren en misbruiken .hoe groter hun macht ,hoe gevaarlijker het Misbruik ,

  10 likes
  • weg met ons schreef:

   Goed gezegd rob. Om het plat te blijven zeggen; maar feitelijk is iedereen een hoer van de gevestigde orde of macht. Praktisch iedere overheidsdienaar zeg maar ambtenaar, officier, polititucus, publieke omroeper, rechterlijke machthebber tot in de meest vertakte overheidsregionen laten zich hoereren uit angst of voor een goedbetaalde toekomst. En dan nog maar te zwijgen over de zogenaamde onafhankelijke banken, want daarbij vergeleken is Sodom en Gamorra kinderspel. Trek je daarna de lijn verder door dan zijn wij uiteindelijk ook allen vrijwillig of gedwongen ons evenzo aan het prostitueren door deel te nemen aan dit hele circus van moord, doodslag, verkrachting, oplichten met list en bedrog. Meest schrijnende daarbij is dat karaktermensen en zij die werkelijk goed zijn en staan voor gerechtigheid en oprechtheid in deze wereld geen poot meer aan de grond krijgen. Die worden zonder pardon afgemaakt of zijn reeds afgemaakt.

   8 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Al die entiteiten die je noemt zijn directe of indirecte nakomelingen van de reptielen die de aarde miljoenen jaren geleden regeerden en dus nog steeds onder ons zijn… Kijk naar het Zionisme en ook naar de Nederlandse politiek, het bedrijfsleven en de banken… Satanisten, Pedofielen en Predators pur sang !

   5 likes
 • sara schreef:

  Ik ben intussen ook benieuwt, hoeveel vrouwen Trump by the pussy heeft gegrepen.

  2 likes
  • Gladiator schreef:

   @sara,
   Hoeveel vrouwen Trump by the Pussy heeft gegrepen is in deze ook absoluut niet relevant, wat relevant is is het feit hoeveel vrouwen zich door Trump by the Pussy hebben LATEN grijpen, want ze zijn er volgens mij wél zelf bij geweest, toch!!??
   Groet,
   Gladiator

   8 likes
  • Henk schreef:

   Denk dat die vrouwen zich wel direct hadden gemeld op het hoogtepunt van de heksenjacht tegen Trump.

   2 likes
  • weg met ons schreef:

   @sara. Intressanter is hoeveel mensenlevens er zijn vernietigd onder bewind van alle opperhoofden. Daarna maar eens zien hoeveel moreel verwerpelijke zaken dan nog interessant blijken.

   1 likes
 • weg met ons schreef:

  Donald’s revenge? Even de zwakke plekken van de tegenstanders opzoeken en bloodleggen en je hebt ze bij de ballen. Deze handheidigheid heeft kamp Donald geleerd van de nep joden en sektarisch links die een goed voorbeeld zijn met hun doortrapte en lage methodes waarmee een opponent is uit te schakelen?

  Nep joden is laf volk, smerige angsthazen die de macht nodig hebben om geld te roven en hun slappe angstige leventjes te redden. En voor de rest zijn het dus niet slleen lijkepikkers, maar ook nog goedkope verkrachters met totale disrespect naar vrouwen en kinderen, maar vooral naar mensen die zich niet of maar moeilijk kunnen verweren. Het lijken wel moslims. Vandaar dat Israel en Saoedi-Arabië het zo goed met elkaar kunnen vinden? Achterlijk middeleeuws addergebroed in moderne jasjes heersen of willen heersen over de wereld om iedereen de moeder te neuqen? Tuig.

  Wat helemaal een aanfluiting is dat hier in dit brakke land er mensen op tv zoals Peter r de Vries komen morsliseren, die zelf doorgrsnoven vrouwen plat legt met een goefkoop flesje wijn. Of neem Pauw of van Nieuwkerk die standaard nieuwkomers even inwerken in een gezellig sfeertje op de werkvloer of de Mol die ze op een rij door uit te nodigen zelfverzonnen flut programma’s tegen de muur neemt. De dames die door de heren ooit zijn genomen durven achteraf ook nog met een slappe morele actie komen, waar ze zelf de hoer moesten uithangen. Wat een idioten en schijnheilig Joopvolk.

  Weet je wat pas erg is? Dat de nep joden ons middels door hen gekaapte monetaire geldsysteem, centrale banken en macht over de EU de politiek en daarmee ons aan het slopen zijn. Draghi in Frankfurt, een Goldman Sachs souteneur en afgericht Italiaans maffiosi lijk maakt in de EU de dienst uit en zorgt dat het geld niets meer waard is en we middels een failliet richting catastrofe en chip gaan. Daar moet de tv en media bol van staan en de politiek op fr achterste poten gaan staan.Maar ja, die lachebekjes en grootmuilen zijn stil uit angst om door de nep joden geliquideerd te worden. Of ze doen wat de gangster voor ogen hebben en krijgen een aardige toekomst of ze gaan horizontaal ( getuige Pim Fortuyn). De Bilderberg bijeenkomsten zijn juist daarvoor bedoelt, om daar nog even de getroebleerde politici met wat lijnen coke achter het schotje stevig in het oor te fluisteren wat er van ze wordt verwacht en het plebs het grauw, het domme, brave stemvee gesloopt en aan de lijn moet.

  8 likes
 • sara schreef:

  Hoe groter de geest hoe groter het beest.
  En het is goed dat misbruik eindelijk serieus genomen word. En nog beter dat het bestraft word.
  Dat de rijken der aarden hun geld inzetten om zich te beschermen is begrijpelijk.
  Ik pleit dan ook voor straf egalisatie (dit woord heb ik zelf verzonnen).

  Net als de verkeersboetes in zweden, een miljonair krijgt daar voor het door rood rijden 30.000 euro boete.
  Op deze manier voelt hij het net zo hard als een uitkerings- gerechtigde die 300 euro moet betalen.

  Zo moet de straf niet alleen een paar jaar zitten zijn, nee hij moet vooral ook financieel zijn. laten we zeggen dat als hij vrij komt zijn prive vermogen voortaan nooit meer dan 20.000 euro mag bedragen.
  Kijk, dan ben je goed bezig.
  Want dit soort mensen kan niet met macht omgaan.

  3 likes
  • weg met ons schreef:

   @sara. De kleine geestjes kunnen er tegenwoordig anders ook wat mee worden. Je reactie is duidelijk, maar propageerd jammer genoeg de linkse heerschappij en dictatuur.

   2 likes
 • Gladiator schreef:

  Eigenlijk vraag ik mij maar 1 ding af, en naar mijn bescheiden mening het absoluut enige wat écht relevant is, namelijk, loopt dit vuile zwijn, net zoals zijn collega zwijn Killary, nog steeds vrij rond op deze aarde. Zo ja, stoppen met zaniken en ouwehoeren en ervoor zorgen dat de systemen beginnen te crashen.
  Zolang WIJ dit niet doen, en eigenlijk is dit megasimpel, BLIJFT dit gewoon zijn gangetje gaan want feit is, en dat staat als een paal boven water, dat er 2 soorten wetten zijn, namelijk 1 soort voor zwijnen en 1 soort voor het gepeupel!!
  I am clear, I will hope crystalclear!!
  Gladiator

  3 likes
 • Christgalactic schreef:

  Laat ons dus in de wereld zijn en niet van de wereld!!

  Namaste

  2 likes
 • x

  Check Also

  Bescherm je kinderen tegen indoctrinatie door Hollywood en de media. Kanye West slikt rode pil

  Bescherm je kinderen tegen indoctrinatie door Hollywood en de media. Kanye West slikt rode pil

  Ouders moeten hun kinderen beschermen tegen ‘indoctrinatie’ ...

  Amerika zette 9/11-aanslagen in scène om Irak en andere landen in het Midden-Oosten te verzwakken. Analist windt er geen doekjes om

  Amerika zette 9/11-aanslagen in scène om Irak en andere landen in het Midden-Oosten te verzwakken. Analist windt er geen doekjes om

  De Verenigde Staten zijn verantwoordelijk voor de huidige ...

  >