Spiritueel

3-jarig jongetje ‘herinnert zich vorig leven als slang’

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dalawong uit Thailand was drie jaar oud toen hij voor het eerst een ontmoeting had met een kennis van zijn vader, meneer Hiew. De jongen leek alles te weten over een confrontatie die Hiew eens met een slang had gehad. Dat schrijft de krant Epoch Times.

Dalawong claimde dat hij alles over die bewuste confrontatie wist omdat hij in een vorig leven een slang was geweest. Hij zei dat hij in een grot was en daar oog in oog stond met twee honden. Hij vocht met de honden voordat hij hun baasje, Hiew, zag. Hiew doodde daarop de slang. Hiew zei dat deze details klopten. Dalawong zei dat zijn huidige vader een stuk van deze slang had gegeten. Zijn vader bevestigde dat hij een stuk van de slang had gegeten die Hiew had gedood.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Litteken

Dalawong legde zijn hand op Hiews schouder en zei dat hij was gebeten door een slang. Hiew had inderdaad een litteken op zijn schouder van een slangenbeet. Hoewel Dalawong in eerste instantie boos was op Hiew, wist hij hem op den duur te vergeven. Het jongetje werd geboren met een zeldzame huidaandoening waarbij het onderste gedeelte van zijn lichaam bedekt was met een soort schubben.

Deze case is onderzocht door Francis Story, een collega van wijlen dr. Ian Stevenson van de Universiteit van Virginia. Diens opvolger dr. Jim Tucker vertelt over dit jongetje in zijn boek Return to Life.

Chimpansee

Hij zei dat het zelfs voor mensen die in reïncarnatie geloven moeilijk te accepteren is dat dieren kunnen reïncarneren als mensen. Dr. Tucker heeft naar eigen zeggen vaker kinderen onderzocht die zeggen vorige levens te hebben gehad als dieren.

Zo kreeg een Amerikaans jongetje genaamd Peter op een dag een ketting, die een herinnering aan een vorig leven leek te triggeren. Peter zei dat hij een chimpansee was in een dierentuin en dat een jongetje een ketting in zijn kooi had gegooid. Hij vertelde zijn moeder tot in detail hoe hij gevangen was genomen en naar de dierentuin was gebracht.

Tucker is er na het bestuderen van duizenden cases van overtuigd dat reïncarnatie bestaat, dat het bewustzijn na de dood van het fysieke lichaam blijft voortbestaan. Hij vraagt zich wel af of Dalawong de informatie over de confrontatie met de slang misschien op een andere manier heeft opgevangen. Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

Boekentip: Return to Life

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
8 jaren geleden

Als je Ethica van Spinoza bestudeert hebt, berust het bovenstaande verhaal niet op waarheid.

Bob
Bob
8 jaren geleden

Volgens mij staat het algeheel bekend dat dieren geen ziel hebben en dat alleen mensen dat hebben dus is het naar mijn mening onmogelijk.

Rick
Rick
8 jaren geleden

Yeah right, ik heb zelf een kleine van 3 en alhoewel ze een levende fantasie heeft, blijft het fantasie.

Daarnaast, als een kind beweerd dat hij/zij gereïncarneerd is dan volgen daar items, onderzoek en what not op. Wanneer een volwassene dat zegt dat is het een ‘crzay person’

Westbound
Westbound
8 jaren geleden

Vermakelijk verhaal, maar totale onzin natuurlijk. Als je zó gaat praten kan men bij incarnaties zowel een dierlijke als menselijke vorm hebben. “In mijn vorige leven was ik een sexslavin in Afghanisatan. In mijn leven daarvóór was ik een poedel in Chili, dáárvoor was ik een Somalische piraat, dáárvoor was ik een hert, dáárvoor was ik een Chinese visser, dáárvoor een Egyptische kameel, enzovoort enzovoort. Alle mensen hebben een geest, maar alle dieren hebben dat niet. Dus de ene keer heb je een geest en de andere keer niet. Wát een stompzinnig reïncarnatie-gezwets! Een mens leeft slechts één keer en in die ene keer moet je de keuze maken vóór of tégen God te zijn. Daarna volgt beloning of straf.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x