Homepagina » Innovatie » Ze hebben me vergiftigd! Is de uitvinder van de auto op water uit de weg geruimd door grote oliebedrijven?
Ze hebben me vergiftigd! De uitvinder van de auto op water die stierf in een restaurant

Ze hebben me vergiftigd! Is de uitvinder van de auto op water uit de weg geruimd door grote oliebedrijven?

De Amerikaanse uitvinder Stanley Meyer ontwierp een motor op water. Hij beweerde dat hierin water kon worden omgezet in waterstof en zuurstof, tegen minder energie dan vrijkomt bij de verbranding van die gassen.

Daarmee was zijn machine in feite een perpetuum mobile.

In een video getiteld ‘It Runs on Water’ liet Meyer een auto zien die op water zou rijden. Hij beweerde dat hij een Volkswagenmotor van 1,6 liter kon laten rijden op water in plaats van benzine.

Uit de weg geruimd

Volgens hem zou dit direct ingespoten worden naar de verbrandingskamers van de conventionele motor.

Meyer toonde zijn wagen aan een lokale nieuwszender en beweerde dat hij 83 liter nodig had om van Los Angeles naar New York te reizen.

In 1998 kwam Meyer te overlijden. Volgens sommigen is hij uit de weg geruimd door grote oliemaatschappijen of de Amerikaanse overheid, die beducht zouden zijn voor een apparaat dat het gebruik van olie overbodig maakt.

‘Ze hebben me vergiftigd!’

Zijn broer Stephen claimde dat hij tijdens overleg met twee Belgische investeerders in een restaurant plotseling naar buiten rende en riep: “Ze hebben me vergiftigd!”

“Hij nam wat granaatappelsap, greep naar zijn hals, rende naar buiten, viel op zijn knieën en begon hevig te braken,” zei Stephen.

Er duiken vaker berichten op over auto’s op water. In 2008 presenteerde het Japanse bedrijf Genepax een elektrische auto die enkel water lust.

Geen luchtvervuiling

Een jaar nadat het bedrijf het wagentje had onthuld, sloot Genepax plotseling zijn deuren.

En eind vorig jaar presenteerde de Iraanse wetenschapper Alaeddin Qassemi een auto die op water rijdt.

Zijn auto zou 900 kilometer op een volle tank kunnen rijden en volgens de uitvinder veroorzaakt de wagen nagenoeg geen luchtvervuiling, meldde persbureau IRNA.

Inmiddels is het ook stil geworden rond deze uitvinding.

De Braziliaan Ricardo Azevedo uit Sao Paolo liet tot slot een motor zien aan de wereld die tot 500 kilometer op een liter water kan rijden.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mike schreef:

  Paul Pantone is ook zo’n voorbeeld. Hij was uitvinder en kon ook motoren laten draaien op allerlei vloeistoffen, zoals zoet/zout water, koffie, e.d.

  Paul belande in een gesticht en is daar op allerlei manieren vergifitgd, met blijvend lichamelijk letsel tot gevolg. Ondanks dat hij via de rechter voor elkaar had gekregen dat men direct moest stoppen met de “medicatie” is men ermee door gegaan.

  En het gebeurt nog steeds. Uitvinders van apparatuur om vrije energie te benutten worden of omgekocht, of opgesloten, of bedreigd of gedood. Het establishment doet er alles aan om het alleenrecht te houden op macht en controle.

  Nicola Tesla is in zijn tijd ook weggezet als mafketel, terwijl z’n uitvindingen twee dagen na zijn dood in beslag zijn genomen door de FBI. Lijkt me niet zo ver gezocht om te veronderstellen dat deze terecht zijn gekomen in “deep military projects”.

  De boeken en uitvindingen van Wilhelm Reich zijn in beslag genomen en vernietigd door de FDA, terwijl hij als pseudo wetenschapper is bestempeld en na zijn arrestatie door de FBI in de gevangenis is beland. Ondanks dat heeft men in Amerikaanse militaire kringen dankbaar heeft voortborduurd op zijn uitvinding (cloudbuster) om het weer te kunnen manipuleren.

  40 likes
 • Sceptic schreef:

  The 10 Inventions Of Nikola Tesla That Changed The World

  1. Alternating Current
  2. Light
  3. X-rays
  4. Radio
  5. Remote Control
  6. Electric Motor
  7. Robotics
  8. Laser
  En als klap op de Vuurpijl.
  9 and 10. Wireless Communications and Limitless Free Energy

  Het feit dat zo weinig weten over deze man waar wij zo goed als alle uitvindingen aan hebben te danken geeft exact aan in wat voor Wereld wij leven.

  https://www.activistpost.com/2012/01/10-inventions-of-nikola-tesla-that.html

  Lijkt me een duidelijk verhaal Mike dat deze uitvindingen van Tesla op zeker terecht zijn gekomen in Deep Military projects.

  Alien invasie, ja waar zou die nou vandaan komen, als hij komt.
  Niet van outer space dat kan ik je garanderen..

  25 likes
  • Kees Chinees schreef:

   Jij dicht hem uitvindingen toe die hij nooit heeft gemaakt. X-ray heeft sowieso niet bedacht, het was een geniale uitvinder daar niet van maar er hangen nogal wat mythes rondom hem.

   5 likes
 • Jaya schreef:

  Vrije energie tapt men af van de ether, waarom zijn daar geen apparaten van?

  7 likes
  • Frans2 schreef:

   Omdat je dat alleen buiten de dampkring kunt doen en transport van die energie naar de aarde is nogal een dingetje.

   6 likes
  • Azrael schreef:

   Daar heb je hem weer hoor.. ja sorry, moet je echt niet exclusief hebben hoor. Energie uit de ether/atmosfeer is inderdaad mogelijk. Je zal als eerste het elektromagnetisch veld van de aarde moeten versterken, dit doe je door rond de evenaar een veld te creëren wat positief geladen elektronen de atmosfeer in stuurt. Je plaats dus een versterkingsrooster. Vervolgens krijg je een enorm geladen atmosfeer, wanneer je dan een bundel positief geladen elektronen de atmosfeer instuurt krijg je negatief terug en heb je energie uit de atmosfeer. Het probleem daarbij is helaas dat je de atmosfeer van je planeet in een grote magnetron verandert. De ideale manier om een hele planeet op zeep te helpen. Waarom denk je dat de gouden toppen van de piramides ontbreken…… Overigens wanneer je dit doet heb je nog steeds geen vrije energie, je steelt het door de planeet te manipuleren. Vrije energie bestaat niet, de wet van behoud van energie legt dit haarfijn uit.

   2 likes
 • Frans2 schreef:

  Al die zogenaamde free energy apparaten bestaan bij de gratie van vele goedgelovigen die kopen of geld geven als investering. En iedere keer weer mislukt het. Nooit heeft zo’n “uitvinder” zijn eigen huis van het elektriciteitsnet afgekoppeld om het zelf van stroom te voorzien.

  Yildiz met zijn free energy motor hoor je ook al jaren niks van. Altijd weer diezelfde aankondiging dat ze “aan het eind van dit jaar de productie zullen opstarten en dat u hier kunt inschrijven voor het riante bedrag van … ” en daarna hoor je nooit meer wat.

  Ronduit hilarisch is het verhaal van de Oostenrijkse groep Gaia die een Rosch buoyancy power plant kochten en na aflevering dat ding uiteraard(!) niet aan de praat kregen. Eerst legden ze een claim neer bij Rosch, daarna besloten ze opeens met Rosch samen te werken om een betere versie te ontwikkelen. Grotere sukkels kan een oplichter zich niet wensen. Uiteraard stopte Gaia met alle openbare communicatie over het project want dan moesten ze immers bekennen dat een hoop mensen hun geld kwijt waren.

  14 likes
 • Jaya schreef:

  Droevig dat men weer een genie uit de weg ruimt.

  8 likes
 • nietzoslimdieamis schreef:

  sorry maar vertel mij eens even wat er in deze quote van dit bericht niet klopt :
  * In 2008 presenteerde het Japanse bedrijf Genepax een elektrische auto die enkel water lust.*

  Een electrishe auto die enkel alleen water lust ????

  4 likes
 • Sceptic schreef:

  Jesuit Fraud Albert Einstein VS. God Fearing Nikola Tesla: Which Created Modern Science?
  https://www.youtube.com/watch?v=ASbMH7eACIs

  3 likes
 • PREDATOR schreef:

  Water makkelijk omzetten tot waterstof en daar weer veel electriciteit van maken…
  thats all nietzoslimdieamis

  3 likes
 • pleiadian schreef:

  Een motor die op water loopt is natuurlijk interessant… maar welk chemisch proces speelt zich dan af? Water is een stabiele, energetisch voordelige toestand, dus ik kan me niet voorstellen dat er een chemisch proces is dat water omzet in iets anders dat energie óplevert.

  En wat komt er dan uit de uitlaat? Waterdamp? Zoals u ongetwijfeld weet moet je juist energie aan water toevoegen om er waterdamp van te maken (denk bijvoorbeeld water koken op het fornuis)

  Een draaiende motor is makkelijk is scene te zetten. Ik ben veel meer geïnteresseerd in de chemie erachter. Die kan namelijk niet liegen.

  3 likes
 • Dolex schreef:

  .De Amerikaanse uitvinder Stanley Meyer ontwierp een motor op water. Hij beweerde dat hierin water kon worden omgezet in waterstof en zuurstof, tegen minder energie dan vrijkomt bij de verbranding van die gassen.’

  Hoe verbrand je zuurstof dan?

  3 likes
 • ikke schreef:

  @ pleiadian: Er zijn vele chemisch processen denkbaar die water omzetten in iets anders dat energie óplevert. Bv: Elektrolyse (water gebruiken om watersof van te maken en daaruit dan elekctriciteit)
  –> Je kan meer electr. opwekken dan het kost om de waterstof te produceren

  Of stoommachines: Water omzetten naar stoom en met die stoom dingen doen bewegen (van thermische energie naar kinetische energie)

  … ETC ETC ….

  1 likes
 • x

  Check Also

  intimidatie

  Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

  Wist je dat het erg gevaarlijk is ...

  huisarts

  Ex-huisarts trekt aan alarmbel: We moeten opstaan tegen het systeem voor het te laat is

  Het is overduidelijk dat deze hele zogenaamde ...

  >