Innovatie

Ze hebben me vergiftigd! Is de uitvinder van de auto op water uit de weg geruimd door grote oliebedrijven?

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse uitvinder Stanley Meyer ontwierp een motor op water. Hij beweerde dat hierin water kon worden omgezet in waterstof en zuurstof, tegen minder energie dan vrijkomt bij de verbranding van die gassen.

Daarmee was zijn machine in feite een perpetuum mobile.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In een video getiteld ‘It Runs on Water’ liet Meyer een auto zien die op water zou rijden. Hij beweerde dat hij een Volkswagenmotor van 1,6 liter kon laten rijden op water in plaats van benzine.

Uit de weg geruimd

Volgens hem zou dit direct ingespoten worden naar de verbrandingskamers van de conventionele motor.

Meyer toonde zijn wagen aan een lokale nieuwszender en beweerde dat hij 83 liter nodig had om van Los Angeles naar New York te reizen.

In 1998 kwam Meyer te overlijden. Volgens sommigen is hij uit de weg geruimd door grote oliemaatschappijen of de Amerikaanse overheid, die beducht zouden zijn voor een apparaat dat het gebruik van olie overbodig maakt.

‘Ze hebben me vergiftigd!’

Zijn broer Stephen claimde dat hij tijdens overleg met twee Belgische investeerders in een restaurant plotseling naar buiten rende en riep: “Ze hebben me vergiftigd!”

“Hij nam wat granaatappelsap, greep naar zijn hals, rende naar buiten, viel op zijn knieën en begon hevig te braken,” zei Stephen.

Er duiken vaker berichten op over auto’s op water. In 2008 presenteerde het Japanse bedrijf Genepax een elektrische auto die enkel water lust.

Geen luchtvervuiling

Een jaar nadat het bedrijf het wagentje had onthuld, sloot Genepax plotseling zijn deuren.

En eind vorig jaar presenteerde de Iraanse wetenschapper Alaeddin Qassemi een auto die op water rijdt.

Zijn auto zou 900 kilometer op een volle tank kunnen rijden en volgens de uitvinder veroorzaakt de wagen nagenoeg geen luchtvervuiling, meldde persbureau IRNA.

Inmiddels is het ook stil geworden rond deze uitvinding.

De Braziliaan Ricardo Azevedo uit Sao Paolo liet tot slot een motor zien aan de wereld die tot 500 kilometer op een liter water kan rijden.

[Collective-evolution]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
6 jaren geleden

Paul Pantone is ook zo’n voorbeeld. Hij was uitvinder en kon ook motoren laten draaien op allerlei vloeistoffen, zoals zoet/zout water, koffie, e.d.

Paul belande in een gesticht en is daar op allerlei manieren vergifitgd, met blijvend lichamelijk letsel tot gevolg. Ondanks dat hij via de rechter voor elkaar had gekregen dat men direct moest stoppen met de “medicatie” is men ermee door gegaan.

En het gebeurt nog steeds. Uitvinders van apparatuur om vrije energie te benutten worden of omgekocht, of opgesloten, of bedreigd of gedood. Het establishment doet er alles aan om het alleenrecht te houden op macht en controle.

Nicola Tesla is in zijn tijd ook weggezet als mafketel, terwijl z’n uitvindingen twee dagen na zijn dood in beslag zijn genomen door de FBI. Lijkt me niet zo ver gezocht om te veronderstellen dat deze terecht zijn gekomen in “deep military projects”.

De boeken en uitvindingen van Wilhelm Reich zijn in beslag genomen en vernietigd door de FDA, terwijl hij als pseudo wetenschapper is bestempeld en na zijn arrestatie door de FBI in de gevangenis is beland. Ondanks dat heeft men in Amerikaanse militaire kringen dankbaar heeft voortborduurd op zijn uitvinding (cloudbuster) om het weer te kunnen manipuleren.

Sceptic
Sceptic
6 jaren geleden

The 10 Inventions Of Nikola Tesla That Changed The World

1. Alternating Current
2. Light
3. X-rays
4. Radio
5. Remote Control
6. Electric Motor
7. Robotics
8. Laser
En als klap op de Vuurpijl.
9 and 10. Wireless Communications and Limitless Free Energy

Het feit dat zo weinig weten over deze man waar wij zo goed als alle uitvindingen aan hebben te danken geeft exact aan in wat voor Wereld wij leven.

https://www.activistpost.com/2012/01/10-inventions-of-nikola-tesla-that.html

Lijkt me een duidelijk verhaal Mike dat deze uitvindingen van Tesla op zeker terecht zijn gekomen in Deep Military projects.

Alien invasie, ja waar zou die nou vandaan komen, als hij komt.
Niet van outer space dat kan ik je garanderen..

Sceptic
Sceptic
6 jaren geleden

Jesuit Fraud Albert Einstein VS. God Fearing Nikola Tesla: Which Created Modern Science?
https://www.youtube.com/watch?v=ASbMH7eACIs

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Droevig dat men weer een genie uit de weg ruimt.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x