Homepagina » Buitenland » VS investeert fors in slavenhandel. Hoeveel crimineler is Amerika?
VS investeert fors in slavenhandel. Hoeveel crimineler is Amerika?

VS investeert fors in slavenhandel. Hoeveel crimineler is Amerika?

De VS heeft in Irak, Syrië en Afghanistan al vele duizenden burgers afgeslacht, maar dat is niet de enige vorm van gewapende agressie tegen soevereine staten waar Washington zich schuldig aan maakt.

Bloomberg vestigde de aandacht op de Amerikaanse militaire uitvoerder Sallyport Global, die recentelijk betrokken is geweest bij een aantal illegale operaties in de omgeving van Bagdad.

Medewerkers van het bedrijf hebben zich schuldig gemaakt aan alcoholsmokkel en slavenhandel, zo blijkt uit onderzoek van persbureau AP.

Seksslavernij

Bloomberg meldt verder dat medewerkers van Sallyport Global lokale bewoners dwongen tot seksslavernij. Het bestuur kneep ondertussen een oogje toe.

Het bedrijf ontving in totaal 686 miljoen dollar van de Amerikaanse overheid.

Dit doet denken aan het schandaal in 2009 rond het Amerikaanse militaire bedrijf Blackwater, dat werd beschuldigd van het uitmoorden van burgers en wapensmokkel.

Niet bekend

Vijf jaar later werden vier medewerkers van Blackwater schuldig bevonden aan het doden van 17 Iraakse burgers in Bagdad.

Het is niet bekend hoeveel militaire uitvoerders er precies actief zijn in Irak, Afghanistan, Syrië en andere landen. Zelfs hooggeplaatste functionarissen hebben hier weinig informatie over.

Uit onderzoek van de Interim Coalition Administration (ICA) bleek dat in 2004 liefst 60 firma’s actief waren in Irak die 20.000 mensen in dienst hadden.

Belangrijkste inkomstenbron

Zes jaar later was dat aantal al gestegen naar 260.000 mensen. Soms lag het aantal aannemers nog hoger dan het aantal Amerikaanse troepen dat werd ingezet in Irak en Afghanistan.

Er wordt ook veel geld geïnvesteerd in het omkopen van lokale krijgsheren. Zo ging er naar schatting 360 miljoen dollar aan Amerikaans belastinggeld naar de Taliban.

Amerikaanse militaire uitvoerders zijn op de drugshandel na de belangrijkste inkomstenbron voor de moedjahedien.

Verantwoordelijk

Als het aantal Amerikaanse troepen in conflictgebieden daalt, stijgt doorgaans het aantal medewerkers van particuliere militaire uitvoerders.

Op die manier denkt het Witte Huis gemakkelijker de schuld en verantwoordelijkheid af te kunnen schuiven.

Maar militaire uitvoerders voeren nog altijd de orders van het Pentagon en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken uit en dus zijn verkozen functionarissen rechtstreeks verantwoordelijk voor misdaden die worden gepleegd door de handlangers van Washington.

Door journalist en geopolitiek analist Martin Berger.

[New Eastern Outlook]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Zit bomvol met nazi gedrag idd, net als hier

  6 likes
 2. Voor de goede orde. Niet uit Godsnaam, maar uit naam van de Koning. Nog wel een verschil.

  4 likes
 3. Wordt over een paar weken 70 jaar. Eigenlijk interesseert het mij geen reet meer. Een ding is zeker. We hebben de Romeinen, de Hunnen, de Franken, de Communisten etc. etc.gehad en als klap op de vuurpijl
  de Zionisten. De Hebreeuwse Bloedzuigers (term gebezigd in 1937 door Churchill in een krantenartikel), helpen alles naar de Kloten. Je overvolle pensioenpotten worden leeggeroofd door het Bankschorem; Goldman Sachs, J.P.Morgan en alles wat er bijhoort en dat op zich is gigantisch. Excuses voor het woordgebruik.

  2 likes
  • Amen. Eindelijk iemand die ziet hoe de wereld in elkaar zit.
   U vergeet alleen de “privatisering”, ofwel Het verkopen van alles wat de Nederlandse belastingbetaler heeft betaald en onder druk van de Rothschilds en consorten is verkocht aan de hoogstbiedende.

   En de staatsschuld? Die wordt alleen maar groter door de rente over rente over rente over rente over rente over rente over rente, etc.
   Inmiddels: bijna 438.000.000.000 (is 438 MILJARD!!!) Euro.
   http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/netherlands

   De snelste pragmatische oplossing?
   Trap die zionistische Farizeeërs het land uit, te beginnen met de DNB. Creëer eigen geld, dat ZONDER RENTE voor publieke doeleinden kan worden gebruikt. BINNEN DRIE JAAR is de economie volledig hersteld, en het maakt neit uit of er internationale sancties volgen. Inflatie zal 0 zijn. Schuld bij het IMF zal 0 zijn en de burgers worden eindelijk weer eens normaal bejegend door de overheden.

   In de periode van 1938 – 1974 had de Canadese overheid de macht over de geldcreatie. VOOR ALLES wat in die periode is gedaan, van ziektekosten, educatie, infrastructuur, nuts voorzieningen, pensioenen, enz, waren maar liefst 38 MILJARD Canadese dollars nodig. Totdat de Farizeeër opnieuw de macht over de geldcreatie kregen. Inmiddels is de staatsschuld van Canada ruim 820 MILJARD US$

   Starting in 1974 the same Liberal government which nationalized our Bank of Canada (in 1938), slowly stopped using it… Now Canada’s national bank is responsible for only 2% of the money in circulation Today. Since 1974 Canada has borrowed from the same banks as you and me, and a debt of just $18 billion in 1974 (accumulated, since confederation) has ballooned a debt of over $500 billion; 95% of which is compound interest.

   http://12160.info/profiles/blogs/starting-in-1974-the-same

   Once a nation parts with the control of its currency and credit, it matters not who makes the nations laws. Usury, once in control, will wreck any nation. Until the control of the issue of currency and credit is restored to government and recognized as its most sacred responsibility, all talk of sovereignty of parliament and of democracy is idle and futile.

   http://prudentpress.com/finance/history-bank-of-canada/

   2 likes
 4. Aanvulling: Er voor zorgen dat mensen er alleen voor komen te staan, leidt uiteindelijk naar” de singulariteit”. Lees op de site: beyond the matrix/drie apen vormen brein…..We worden allemaal cyborgs/hybriden.
  Bekijk ook eens de verschillende frequenties die er al zijn en waar/hoe die nu al worden toegepast. We zitten dus al gevangen in het netwerk van frequenties.
  Als je nu nog in technologie gelooft, dan geloof je in de vernietiging van jezelf.

  2 likes
 5. Seksslaven, loonslaven, smartphoneslaven. Wie is er nog vrij?

  2 likes
 6. Globalisering verloopt via infiltreren in bestaande groeperingen.(kan van alles zijn/geloven/bendes etc). Van binnenuit wordt de boel opgedeeld en lost op. Weg groepering. Gevolg hiervan is: mensen durven niet meer bij een groep aan te sluiten. En das ook de bedoeling, want zo staat de mens alleen en kan men die makkelijker overnemen. Technisch/scheikunde: men deelt alles in stukken en als de koek op is dan is het geheel weg. Dit gebeurt op alle vlakken. (tenzij men de groepering nog kan gebruiken)
  IS bij moslims, kinderslaven/misbruik bij de druïden/katholieken/boeddhisten(in de basis zijn dit allemaal vredelievende geloven gebaseerd op al het levende/natuur) Op het gebied van arbeid(voor veel werk wordt niet eens meer fatsoenlijk betaald of het werk/inspanning wordt niet meer gezien als werk)
  Men deelt dus alles op. Zelfs via internet, door alles met elkaar te delen. Programma/virusje er doorheen en is geheid een megaklapper(alles op zwart) en/of alle gegevens liggen op straat of wordt opgeslagen in een mega dataprogramma.
  Welkom bij de NWO, die alles langzaam opruimt en zo de macht overneemt via technologie. Dit is SATAN.
  Zelfs de Efteling heeft er een attractie van gemaakt. Symbolica. Bekijk het verhaal eens op you tube. Beetje een versie van Harry Potter. Het draait om de elf noten/toetsen/tonen(energieën). Om de ELF(Extremely Low Frequency) dus. Is de laagste frequentie, hoogste is EHF. De slechterik(genaamd pantagoor=het pentagon) wil alle fantasie(expressie/de zielen van de mens/al het levende) geheel overnemen.
  Vele malen hier aangegeven dat die frequenties gevaarlijk zijn voor al het levende. Het staat zelfs beschreven bij ELF wiki. Bijkomende straling is niet goed.
  Wat is en doet huidige technologie? Het kopieert natuur/wetten(natuurlijke energieën) en neemt zo alles over.(je kunt niet eeuwig alles blijven delen. Op = Op). We hebben met 2 dimensie te maken. 1 die natuurlijk is en 1 die nep is. Als ons lichaam(natuur) weg is, dan ben je dood. Al het levende gaat zo dood.(vooral de grotere).
  Basis natuurkunde: door chronische druk(straling/frequentie) kan een stof/element veranderen in een andere stof. Lees verschillende soorten zuurstof, die ontstaan bij chronische druk. Die kan veranderen in giftige zuurstof voor ons. Zonder zuurstof raakt het lichaam uitgeput/word je ziek enz.
  Dus: de stekker moet eruit!

  1 likes
 7. `De As Van Het Kwaad`

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

michael flynn

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Er is iets gaande in de Verenigde ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...