Homepagina » Buitenland » Vrouw zegt dat Holocaust de grootste leugen in de geschiedenis is. Dit gebeurt er vervolgens met haar
Vrouw zegt dat Holocaust de grootste leugen in de geschiedenis is. Dit gebeurt er vervolgens met haar

Vrouw zegt dat Holocaust de grootste leugen in de geschiedenis is. Dit gebeurt er vervolgens met haar

Een Duits-Canadese vrouw die heeft gezegd dat de Holocaust ‘de grootste leugen in de geschiedenis is’, is aangehouden in Duitsland. Dat schrijft de Edmonton Sun.

Monika Schaefer, een muzieklerares uit Alberta en voormalig kandidaat voor de Canadese Groene Partij, werd gearresteerd terwijl ze het proces bijwoonde van Sylvia Stolz, een advocate die terechtstaat wegens het ontkennen van de Holocaust, meldt het Duitse blog deutsches-Maedchen.com.

Het ontkennen van de Holocaust is strafbaar in Duitsland.

Grootste en meest schadelijke leugen

Schaefer stond in 2016 kandidaat voor de Groene Partij, maar die nam afstand van haar nadat ze een video op YouTube had gezet waarin ze zei dat de Holocaust ‘de grootste en meest schadelijke leugen in de hele geschiedenis is’.

Ze erkende in de video, getiteld ‘Sorry Mom, I was wrong about the Holocaust’, dat er concentratiekampen waren, maar dat het slechts werkkampen waren.

“Wat is trouwens het nut van een ziekenhuis in een dodenkamp?” vroeg ze.

Broer

Ze beweerde verder dat er geen gaskamers in de kampen waren en dat gas enkel werd gebruikt om de gevangenen te beschermen tegen tyfus.

Schaefer noemde de Holocaust de ‘leugen van zes miljoen’, verwijzende naar het aantal Joden dat door de Duitsers werd gedood.

De vrouw was in München om een bezoek te brengen aan haar broer, Alfred Schaefer, die had geholpen bij het maken van de video.

[Edmonton Sun]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  Zij staat zeker niet alleen in deze beweringen. Er van uitgaande dat altijd overal over gelogen is en zeker over oorlogsdetails, alsmede het feit dat men wereldwijd als door een adder gebeten reageert op deze beweringen door het zelfs strafbaar te stellen, geeft een mens te denken. Mij in ieder geval wel.

  84 likes
  • weg met ons schreef:

   @eksegese.

   De ‘joden’ hebben een patent op het lijden en vertonen het eeuwige zwaarmoedige, deprimerende vertoning steevast aangevulde met gejammer bij herdenkingen in zwarte, sombere theateropvoeringen over het grote onrecht wat ze is aangedaan -door hun eigen volk of soort- en lijken het alleenrecht te claimen op de verschrikkingen van de WOII Rothschild oorlog.

   Dat er nog geen patent op zit verbaast me en zal wel niet kunnen, want anders had men het opzeker wel gedaan. Er worden uiteindelijk altijd nog wel veel revenuen gewonnen uit de verschrikkingen van de Holocaust en heb eens bekeken wat er zoal door de kampen tot op heden nog binnenstroomt aan geld dan mag gezegd worden dat het op behoorlijke lijkenpikkerij lijkt.

   Zelfs herstelbetalingen en wiedergutmachungszahlung doet de kassa altijd nog goed rinkelen van de “Holocaust” winkel. Waar blijven eigenlijk de betalingen voor de Nederlanders die geleden hebben tijdens de oorlog? O ja, die worden binnenkort beloond met een tolvignet als ze in Duitsland rond willen tuffen richting herdenkingskampen?….

   34 likes
   • weg met ons schreef:

    Als men werkelijk zo geïnteresseerd is in de verschrikkingen van deze oorlog, dan verdiep je beter eens in de onderliggende oorzaak en waarom oorlogen überhaupt worden gestart. Gelooft men nu werkelijk dat één gek, een snor met vette kuif idioot degene was die heel Europa heeft kapot gemaakt, om niets? En niemand hem kon tegenhouden en niemand hem heeft geholpen dit afschuwelijk spektakel aan te richtingen? Banken en overheden van verschillende landen hebben hem geholpen deze oorlog op te zetten en de plannen rond een zogenaamde Israëlische staat lagen voor de oorlog al klaar, voor na de oorlog. Je blind staren op de moffen is je blindstaren op je navel.

    52 likes
    • J. Hofmans schreef:

     @weg met ons

     Jij bent klaarwakker. Top. Vooral je tweede bericht.

     17 likes
    • eksegese schreef:

     Who benefits ? Dat is altijd een vraag die naar waarheid leid. Veel minder bekend is bijvoorbeeld dat Zigeuners net zo hard vervolgd werden dan de Joden. Klaarblijkelijk zijn dat geen mensen want daar hoor je nooit en te nimmer iets over, of zijn ze misschien iets minder goed georganiseerd dan de Joden ? Het zijn immers de Khazaarse nep Joden die met hun bankenkartel zelf als oorzaak achter dit hele drama schuil gaan.

     17 likes
    • Freba schreef:

     Lees boek van man met snorretje. Scan het in. Zoek er vervang de jaartallen door deze tijd en je komt tot de conclusie dat er de laatste 100 jaar totaal geen vooruitgang is geboekt. De inhoud was voor mij een openbaring. Toen al vergeleek hij politici met poppende vlinders, vier jaar lang poppen (in het parlement) om als een mooi vlindertje uit de vliegen naar een goed betaalde functie.

     2 likes
  • Peter schreef:

   ‘ alsmede het feit dat men wereldwijd als door een adder gebeten reageert op deze beweringen’

   Als je je een klein beetje zou kunnen inleven in de slachtoffers zou je dat begrijpen. Als je slachtoffer bent van heftig geweld en zelfbenoemde wijsneuzen trekken jouw getuigenissen daarover in twijfel, dan voelt dat als een smerige trap na. Misschien wordt het eens tijd om met dat soort mensen te gaan praten door bijvoorbeeld eens naar een herdenking te gaan. Er kon nog weleens een wereld voor je open gaan.

   24 likes
   • J. Hofmans schreef:

    @Peter
    Het feit dat er slachtoffers zijn, betekent niet per definitie dat het verhaal in dit geval klopt.

    17 likes
    • Peter schreef:

     ‘Het zich in kunnen/moeten leven is nog geen garantie voor waarheid.’

     Nee maar zijn de tienduizenden ooggetuigenverslagen en kilometers (officiële) dossiers niet genoeg bewijs? En zouden ze bij mij in de familie (met een heftig oorlogsverleden) ook lopen liegen? Als je dat vindt waarom dan wel geloven in vage aannames en uiterst onwaarschijnlijke complotten op grond van vage verhalen van vage figuren waar nul komma nul wetenschappelijk bewijs voor te vinden is..?

     12 likes
   • Ruud Steunassen schreef:

    Je kunt je ook makkelijk inleven in gruwelen, die niet gebeurd zijn. Het zich in kunnen/moeten leven is nog geen garantie voor waarheid.
    Er gaat een wereld voor je open als op een herdenking iemand schreeuwt en vervolgens iedereen op hol slaat en het zijn dan ook niet de minsten, die het op een lopen zetten.

    8 likes
    • Peter schreef:

     ‘Het zich in kunnen/moeten leven is nog geen garantie voor waarheid.’

     Nee, maar zijn de kilometers dossiers, de tienduizenden ooggetuigenverslagen en vele bekentenissen van daders in dit geval dan nog niet genoeg? Zou iedereen in de documentaire Shoah liegen..?

     Als je het afzet tegen de gemiddelde complottheorie alhier dan is er duizenden keren meer bewijs voor het bestaan van de holocaust dan voor het bestaan van chemtrails, ufo’s etc. Dat er hier desondanks zijn die liever geloven in dat soort vage theorieën dan in de overweldigende hoeveelheid bewijzen omtrent de holocaust is zorgwekkend.

     12 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Dapper Mens !

   1 likes
 • AlbertV schreef:

  Dus al die foto’s van massagraven, filmbeelden, getuigenverslagen zijn fake?

  40 likes
  • duitinzakje schreef:

   Het schijnt dat veel van die foto´s van bergen lijken gemaakt zijn na de oorlog in de Rheinwiesen Lager. De Rhein Meadow Camps zoals de Amerikanen ze noemen. `The Other Losses´ van James Bacque.

   http://www.granddesignexposed.com/jesuitconnection/camps.html

   Getuigenverslagen worden NOOIT als bewijs geaccepteerd in een serieus gerecht. Er zijn altijd teveel persoonlijke invullingen mogelijk van een gebeurtenis. Er zijn al heel wat mensen met gruwelverhalen ontmaskerd als leugenaars. Daarbij bestaat er ook zoiets als ´atrocity propaganda´, dat is het bewust gruwelverhalen rondstrooien om een volk of een regering onmogelijk te maken.

   Ikzelf vind het verdacht dat onderzoek naar de gebeurtenissen in de kampen in Duitsland onmogelijk is gemaakt. Waarom zou je ware gebeurtenissen willen afschermen van kritisch onderzoek? Waarom mogen historici hun werk niet doen? En waarom zijn er zoveel historici die dit accepteren? Dat verbaast mij in hoge mate.

   48 likes
   • Frans2 schreef:

    [ Getuigenverslagen worden NOOIT als bewijs geaccepteerd ]
    Kletskoek.

    1 getuige is vaak géén getuige, maar meerdere getuigen die dezelfde feiten vertellen zijn gewoon geldig bewijs.
    En van de holocaust zijn duizenden getuigen, ook bekennende daders en bv. een nu 96 jarige boekhouder die gewoon toegeeft wat hij gedaan heeft en wat daar gebeurde.

    24 likes
   • Koning Willem schreef:

    De oma van een voormalige Oost Duitse collega van mij, heeft tegen hem in het geheim gezegd “Het waren werkkampen, er waren geen gaskamers.”

    Ze werden af en toe gewassen, dit om ziektes tegen te gaan, tuurlijk stierven er mensen in de kampen en hadden ze weinig tot geen rechten. Het leven in die kampen was zeer zwaar.

    10 likes
    • Peter schreef:

     ‘De oma van een voormalige Oost Duitse collega van mij’

     Wie weet was die oma één van kampbewaker van de gaskamers werkte.. Anekdotisch bewijs is geen bewijs.

     10 likes
  • Mike schreef:

   Nee de foto’s zijn helaas echt, maar de verhalen eromheen zijn niet zuiver. Er zijn wel degelijk veel Joodse mensen omgebracht, maar het aantal klopt niet. Onder de doden zijn vele anderen zoals Duitsers en andere Europeanen.

   Volgens Robert David Steele zou Hitler ermee hebben ingestemd dat alle Joden het land mochten verlaten in ruil voor 3 miljoen Dollar. Maar de Zwitserse zionisten hebben dit geweigerd omdat ze van mening waren dat deze mensen moesten sterven voor het uiteindelijke doel: de oprichting van Israël. Een zekere Rabbi “Lecter” zou hiervoor met de Zwitserse zionisten hebben onderhandeld, maar zij stemden er niet mee in.

   Volgens Steele zijn de meeste Joden overleden als gevolg van bombardementen door geallieerden, typhus en hongersnood. Auschwitz heeft naar aanleiding van een rechtszaak in Canada de officiële cijfers moeten reduceren van 6 miljoen naar 1,5 miljoen.

   bron (na 30:00min)
   Former CIA Robert David Steele – Trump, Putin & XI Must CRUSH The Deep State – Radio Snaga Naroda
   https://youtu.be/wKl8RWYV8ac?t=1800

   34 likes
   • AlbertV schreef:

    Kijk, dat klinkt een stuk genuanceerder dan wat het artikel hierboven beweert. Ik twijfel er niet aan dat de zionisten de holocaust ernstig misbruiken om hun plannen door te voeren en daarmee de discussie over wat er werkelijk gebeurd is gijzelen.
    Ik ga de youtube bekijken.

    8 likes
    • Freba schreef:

     Er zijn bepaalde springbokken in Afrika, die tijdens tijden van schaarste, hun jongen van de kliffen duwen. Er is wel voedsel voor de ouders maar niet genoeg voor de hele familie. Ouders hebben het jaar erop weer nieuwe jongen. Ik kan mij trouwens niet aan de indruk onttrekken dat dit aardig “gelukt” is. Arme Joden zijn “verdwenen” en de rest heeft De Regie in handen. Missie geslaagd.

     1 likes
   • Tink schreef:

    Goh zijn er maar 1,5 miljoen joden vergast in Auschwitz? Dat klinkt alsof het een zomerkamp was nietwaar? En dat is dan het bewijs dat het “niet zo erg was”? Heb je enig idee hoe ontzettend veel onschuldige slachtoffers 1,5 miljoen mensen zijn? Kun je je daar überhaupt een voorstelling van maken? Maar goed dit is de optelsom die uitkomt op 6 miljoen:

    1) Ontbering en gettoïsering: ruim 800.000 doden.

    2) Executies: 1.400.000 doden.

    3) Concentratie- en vernietigingskampen: 2.900.000 doden.

    En aan iedereen die zich afvraagt of die getallen wel kloppen? Door de Duitse Gründlichkeit is zeer veel te achterhalen geweest. In de kampen werd iedereen voorzien van een nummer. Dat werd geboekstaafd. En op je arm getatoeëerd. En nee het zijn er niet precies 6 miljoen geweest. Niemand weet precies hoeveel het er waren. En juist dat maakt het niet minder erg, dat maakt het juist nog erger. Denk daar maar eens over na.

    1 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Vanzelfsprekend zijn er moorden gepleegd. Wat dacht jij dan? Kom nou, de geloofwaardigheid moet wel worden overgebracht. Zoveel moeite kost het moorden van mensen niet hoor. Zie de afgelopen jaren. Of hebben deze mensen (vooral uit het Midden-Oosten) geen waarde in jouw ogen?

   4 likes
 • Maarten V schreef:

  Binnenkort gaan deze rare mensen nog zeggen dat WOI en WOII ook nooit hebben plaatsgevonden, vrees ik.

  Ik ben naar zo een concentratiekamp gaan kijken en die staan er echt niet voor het toerisme hoor. Er zijn heel zeker miljoenen mensen gedood door dit soort kampen en dat waren voornamelijk joden. Een van de zwartste pagina’s uit de geschiedenis.

  Maar oh ja… ik behoor tot de gehersenspoelde massa…
  Mijn gedacht is dat de ontkenners gewoon Jodenhaters zijn. Alle ellende in deze wereld wordt door deze ontkenners toegeschreven aan een handvol rijke joden. Rare mensen die ontkenners van de feiten. Die de feitelijke feiten afdoen als valse feiten.

  35 likes
  • weg met ons schreef:

   @Maarten V.

   Cognitive dissonance. Over rare mensen gesproken. En iemand die een andere visie heeft of anders heeft gelezen of zelfs meer heeft gestudeerd gelijk wegzetten als “jodenhater” zegt meer over jezelf dan de ander.

   En wat uiteindelijk is een “jood”, een “christen”, een “moslim”? Ik persoonlijk ben van mening dat het heel vervelende, bemoeizuchtige, hautaine en jankerige profiteurs zijn die allemaal hun zelfbedachte vriendje in de hemel de kont willen likken, maar wel graag ten koste van “atheïsten”, “vrijdenkers” en “afvalligen” hun wereldje in stand willen houden.

   35 likes
   • Maarten V schreef:

    Oei. Ik heb hier iemand op zijn zere teen getrapt… Mijn excuses. Het was fout van mij om het te veralgemenen, maar geef nou toe, veel van die “ontkenners” hebben iets tegen Joden, he?

    Ikzelf ben ook een atheïst en ik vind religie niet de oplossing voor wereldvrede, maar atheïsten maken er soms ook een potje van, he.

    Hoe het ook zij. De Holocaust heeft wel zeker plaatsgevonden en dat valt gewoon niet te ontkennen.

    Maar oké. Ik begrijp het. Vrije meningsuiting, daar draait dit alles om. Het recht om te erkennen en het recht hebben om te ontkennen van historische gebeurtenissen. Het recht hebben om duizenden bewijzen van deze misdaad negeren omdat ze niet relevant zijn voor de mening van de ontkenner.

    15 likes
    • weg met ons schreef:

     @Maarten V.

     Het gaat erom welke ruimte men elkaar geeft om zaken uiteen te zetten, zonder te proberen elkaar de mond te snoeren. En het is het zoeken naar waarheden en leugens ontkrachten, dus verboden? Verboden, ook op terreinen die als bijna blasfemisch of als een soort van ontheiliging van een in de sprookjesboeken zichzelf uitverkoren volk?

     Wie uiteindelijk bepaalt dat het lijden van joden erger is dan het lijden van andere bevolkingsgroepen? Waarmee men feitelijk wil vertellen dat joden heiliger zijn dan de rest van de wereld en een onzichtbare macht deze mensen tot zijn lievelingetjes heeft gemaakt? Wat een idiote, maar ook totaal doortrapte smeerlapperij uitgevonden door de elite en nog gekker is dat er mensen zijn die in dergelijke spelletjes trappen en zichzelf vrijwillig ondergeschikt maken als tweederangs mensen (untermenschen?) en tot overmaat van ramp ook menen dat iedereen dat spelletje braaf mee dient te spelen of zich dient over te geven aan het grote zwijgen en de leugen of van alle kanten laten censureren. Zo niet, dan is men een jodenhater, een vijand van de mens of een onwillig en misschien zelfs een gevaarlijk of verward mens??….

     De verschrikkingen van de WOII of een oorlog lijkt me evident. Het gaat er niet alleen om of iets waar is of niet waar is, het gaat uiteindelijk over het hier en nu en hoe de zaken met elkaar tot op heden verband met elkaar houden en er nog steeds met leugens dezelfde misdaden plaatsvinden. Reken maar als de historie herschreven zou moeten worden, omdat deze simpelweg bol staat van de leugens, de huidige wereld er ook anders zal uitgaan zien en de huidige machthebbers daardoor geen stuiver meer waard blijken te zijn. Dit alles zal dan uiteraard met grote tegenzin van de huidige nazi machthebbers gebeuren, -de- nazi’s die nooit weggeweest zijn en al ver voor de tweede wereldoorlog hun macht in de VS hadden gegrepen, zullen deze verandering, deze vernieuwing, de waarheid niet willen, omdat dit dan een totale machtsverschuiving teweeg zal brengen.

     M.i. was 23 december 1913 een historisch moment van de machtsovername in de VS en deze macht is tot op heden nog steeds groeiende of opnieuw bezig met list en bedrog, oorlog en geweld, moord en doodslag de mondiale macht verder uit te breiden. De tweede wereldoorlog is net als de eerste wereldoorlog nog sterk verweven met het heden en reikt tot aan de oorlogen die nu door de VS, van henzelf, gevoerd -dienen- te worden.

     Dus, kort gezegd: de holocaust mag niet worden ontkent, want het herschrijven van deze periode zal grote gevolgen hebben voor de huidige macht.

     13 likes
     • weg met ons schreef:

      Verder is het blijven zien van joden als een exclusieve en select ras of afstammelingen van what ever you like, ridicuul en is dat idee toch een heel achterhaalde zaak.

      Door de eeuwen heen zijn mensen uiteindelijk meer en meer zich gaan vermengen met andere culturen of rassen en als je dan nog wilt spreken over raszuiverheid dan lijken me de joden, die over de wereld hebben gezworven en met iedereen de lakens of de stal hebben gedeeld, niet te meer te zijn dan vooral Oostblok volk of zelfs afstammelingen te zijn met Turks, Arabisch en Aziatisch bloed. De brede interesse in bijv. financiën, wetenschap en ander soorten van kennis zullen ze ergens mee hebben gekregen vanuit Rusland of omgeving. De Duitse achternamen die ze veelal zichzelf hebben gegeven mag men zien als afsluiter of soort idiote bekroning van de roots met West Europa?

      7 likes
    • johan den haag schreef:

     Het grappige van atheïsten is dat ze God nodig hebben om Hem vervolgens te kunnen ontkennen 🙂

     2 likes
     • Maarten V schreef:

      Dit snap ik niet.
      God bestaat niet. Dus ik heb hem ook niet nodig. Dus het lijkt mij een vreemde gedachtekronkel van je.

      Maar misschien denken de gelovigen dat van wel omdat wij, de ongelovigen dus, als we zeggen dat “god” bestaat niet. En dat woordje daarvoor gebruiken om deze dan te ontkennen.
      Is het dat wat je bedoelt?

      Voor mij is het gewoon een woordje van drie letters. En dat woordje bestaat wel. Dat is een feit en de betekenis daarachter bestaat wel als “theorie” of als “ideologie”, maar op zich als entiteit bestaat het niet en is het gewoon een eeuwenoude invulling over het “onverklaarbare” van de gelovigen die de wetenschap van het tegendeel niet erkennen.

      Een subjectief begrip, zeg maar.

      Maar goed. Ieder zijn ding en ik ga mijn gat verbranden in het vagevuur.

      2 likes
   • Freba schreef:

    Wat heb je dat mooi geschreven. Geen speld tussen te krijgen.

    0 likes
  • Tink schreef:

   Wat een walgelijke reacties hier. Waarom zou je 1 van de grootste misdaden tegen de menselijkheid willen ontkennen? Ik ben geboren in de oude jodenbuurt in Amsterdam, na de oorlog. Waar waren al die mensen gebleven? De hele buurt leeggehaald. Degenen die terug kwamen, getekend voor het leven. We kenden ze wel in de buurt. Gek waren ze. En waarom waren ze gek? Hun hele familie uitgemoord. In Auschwitz, Sachsenhausen, Bergen Belsen. Walgelijk, echt walgelijk om dat te ontkennen. Deze mensen waren slachtoffers van onnoemelijk leed, het sneed je door het hart. En nee. Ik ben niet joods.

   18 likes
  • Frans2 schreef:

   Als er geen miljoenen Afrikanen in America en de Cariben en Zuid America woonden hadden ze de slavenhandel ook nog ontkend.

   17 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Zeg je er wel even bij dat het daadwerkelijk plaats laten vinden van daden niets afdoet aan de nepheid?

   2 likes
 • Jaya schreef:

  Waar is hier het recht op vrije meningsuiting?

  24 likes
  • Hawks schreef:

   Ik weet het, het is heel flauw om dit zo te zeggen, maar in Duitsland staat het gewoon in de wet geschreven dat het verboden is om de holocaust te ontkennen. Net zoals je in andere landen wel meer aparte wetten hebt. In mijn optiek had deze mevrouw kunnen weten dat bepaalde uitspraken in bepaalde landen je in de problemen kunnen brengen.

   9 likes
  • Frans2 schreef:

   “In Nederland is het bagatelliseren, ontkennen of goedpraten van de Holocaust niet via speciale wetgeving verboden, maar kunnen uitspraken op dit gebied vallen onder groepsbelediging. In Nederland heeft de Hoge Raad in 1995 (in de zaak tegen Siegfried Verbeke) bepaald dat onderwijsmateriaal waarin de gaskamers ontkend worden valt onder het discriminatieverbod en dus strafbaar is volgens de artikelen 137c en 137e van het Wetboek van Strafrecht[9]. Regelmatig wordt door het Meldpunt Discriminatie Internet tegen bepaalde uitingen van revisionisme op internet opgetreden. In 2009 stelde de fractieleider van de VVD Mark Rutte voor de ontkenning van de Holocaust in principe toe te staan onder de vrijheid van meningsuiting, wat tot wijdverbreide kritiek leidde[10].” Bron: Wikipedia

   9 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Dat recht geldt niet voor iedereen.

   2 likes
 • ErikB schreef:

  Deze”vrouw”moeten ze levenslang opsluiten en dan verplichten om haar verdere leven naar de verschrikkelijke beelden uit de concentratie kampen te kijken !

  24 likes
  • Ruud Steunassen schreef:

   ErikB, Ik heb al 64 jaar die verschrikkelijke beelden gezien. In de zesde klas lagere school gingen we in 1964/’65 naar een tentoonstelling in Zwolle in een kerk volgehangen met die foto’s. Dat heeft op dat moment en de rest van mijn leven diepe indruk op mij gemaakt, maar dat neemt nog niet weg, dat men nieuwsgierig moet blijven naar de waarheid. De geschiedenis die u verteld is, is de geschiedenis van de overwinnaar, die zelf bloed aan zijn handen heeft en de misdaden van de nazi’s mogelijk heeft gemaakt met geld, heel veel geld en dan heb ik het nog niet eens over het geld van de bekende Duitse superrijken van vlak voor de oorlog, zoals Krupp of IG Farben.
   Het feit dat men niet mag twijfelen, doet bij mij de vraag rijzen of wij uiteindelijk toch niet bijna in een nazistische samenleving zijn aanbeland, maar dan uiterst geraffineerd, een raffinement waar Goebbels slechts van had kunnen dromen.

   19 likes
   • Minute Repeater schreef:

    @ Ruud Steunassen

    Ik ben van mening dat de Nazi´s (deels) nog aan de aan macht zijn, en dat baseer ik op het volgende. Duitsland capituleerde, maar niet het Nazi regime, wat feitelijk een staat binnen een staat was. In het onderzoek rapport “Elimination of German Resources for War” staat dat een paar jaar voor het einde van de oorlog de Nazi´s al wisten dat de oorlog verloren zou worden. Waarop men de Duitse industrie het bevel gaf om alle voorbereidingen te treffen om de beweging ondergrond te laten gaan, en zich daar verder te ontwikkelen.

    De Europese Unie/Euro zijn bedacht door de Nazi´s en de fascisten, men besefte dat men Europa niet via een militaire weg kon veroveren. Wel via politieke/economische wegen met Duitsland natuurlijk als middelpunt (Red House Report), de “founding fathers van de Europese unie waren niet Kohl en Mitterrand zoals de politiek ons graag wilt doen geloven; maar hooggeplaatste Nazi´s die tot op de dag van vandaag door de Eurofielen geëerd worden.

    Neem nu Walter Halstein.

    – De eerste voorzitter, en 1 van de architecten van de Commissie van de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal (1958-1967).
    – Eerste voorzitter van de Commissie van de EEG.
    – Eerste voorzitter van de Europese Commissie.

    Deze man wordt op officiële website van de Europese Unie (https://europa.eu/european-union/about-eu/history/founding-fathers_nl#box_6) geroemd als een visionair leider en een groot Europaan. Wanneer je bijvoorbeeld zijn Wikipedia page bekijkt zie je dat tijdens WO II hij slechts maar een luitenant zou zijn geweest bij een artillerieregiment.

    Wanneer je dieper in het verleden van deze man graaft kom je zaken tegen die “wonderbaarlijk” niet vernoemd worden. Zo was hij lid van diverse Nazi organisaties zoals “The Association of National Socialist German lawyers” (opgericht in 1933), wat in 1936 veranderde in de beruchte “Nazi Association of Law Protectors”. Daar kon een persoon alleen lid van worden wanneer hij onvoorwaardelijke steun/deelname gaf en implementatie van Nazi ideologie. In een memo die hij aan de vertegenwoordiger van de Nazi regering aan de Universiteit van Rostock (1935) schreef hij; dat hij van beide organisaties lid was.

    Daar bleef het niet bij, ook speelde hij verschillende sleutelrollen door de Nazi regering in officiële buitenlandse onderhandelingen te vertegenwoordigen. In 1938 kwamen Hitler en Mussolini overeen dat er een commissie moest komen bestaande uit vertegenwoordigers van Nazi Duistland en fascistisch Italië; om zorg te dragen voor een soepele en snelle implementatie van dictatoriale wetten die zij voor Europa in gedachten hadden. Halstein was 1 van de juridische vertegenwoordigers van Nazi Duistland in deze commissie die voor het eerst in Rome (1938) bij elkaar kwamen.

    Of wat te denken van zijn beruchte speech “Man and Ohlrichs Celler/Conquest speech” aan de Universiteit van Rostock (1938); waar hij openlijk sprak over de aansluiting van Oostenrijk en Tsjechoslowakije. Het meeste schokkende deel van zijn toespraak en het ultieme bewijs dat hij 1 van de Nazi kopstukken was (voor als er nog iemand twijfelt); was aandringen om “Law for the Protection of the German Blood, and the German Honour/ Nuremberg Race Laws ” zo snel mogelijk in te voeren in de geannexeerde gebieden. Later tourde hij door bezet Europa door de Nazi ideologie te promoten op de Europese universiteiten.

    Europese universiteiten.
    Deze man wordt door Eurofielen geëerd en was een keyplayer bij vele Europese verdragen en het tot stand komen van de Europese Unie. Zo waren er nog veel meer Nazi´s waarvan hun achtergrond werd opgeschoond en gewoon weer terug keerde in belangrijke publiekelijke functies. Hetzelfde gold ook voor Duitse industrielen; die vaak ook vroegtijdig vrij kwamen. Om vervolgens vrijwel meteen terug te keren in de Duitse multinationals waaruit zij voortkwamen. Ook kwamen alle onderzoekers en veel inlichtingendiensten die bij de Nuremberg betrokken tot de conclusie dat men nooit goed in kaart heeft kunnen brengen hoe groot het vermogen/assets van de Nazi´s, Fasisten, Industriëlen en andere gelieerde (occulte) organisaties voor en na de oorlog daadwerkelijk was. Men trok ook dezelfde conclusie als het ging om het netwerk van verschillende organisaties die er achter zaten. Men was het er wel over eens dat om een verschrikkelijk groot, ingewikkeld wereldwijd goed georganiseerd netwerk ging.

    Ook de Nazi´s die naar Zuid-Amerika en het Midden Oosten vluchten gingen veelal op in belangrijke posities binnen de politiek en het bedrijfsleven. Wat dat betreft ben ik het ook eens met de mensen die zeggen dat de Nazi´s de oorlog gewonnen hebben.

    2 likes
    • Freba schreef:

     Zonder dat soort mannen zou de gemiddelde Duitser nog steeds in een Kevertje rijden en wij helemaal geen autootje. Waren we achterlijk gebleven. Maar zodra de Duitsers op het paard zitten is er altijd wel een Fransoos die dat niet kan zetten. Voor de vierde maal in de geschiedenis worden ze in de maling genomen en wel door Macron – vazal van de Frans-Joodse familie Rothschild. Deutsche Bank stond enkele jaren geleden op de derde plaats, heden de 13e. En die domme NL-ers die stiekem zitten te gniffelen hebben niet in de gaten dat wij mee de afgrond ingaan.

     0 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Dan moeten ze veel mensen (hoogstwaarschijnlijk jou ook) levenslang opsluiten op Guantánamo Bay. Even voelen hoe het kan zijn. Begrijp je het?

   4 likes
   • Minute Repeater schreef:

    @ J. Hofmans

    Wat zegt “Ruud Steunassen” verkeerd dan ? De geschiedenis wordt toch altijd geschreven door de overwinnaars, dus het is helemaal niet gek om bij zo´n beetje alles vragen te stellen. Zeker als het om details gaat. Vragen stellen staat niet gelijk aan het geheel ontkennen van iets (een koppeling die jij lijkt te maken), maar het is wel erg naïef om te denken dat “we” alles weten van de holocaust. Of dat ze ons het hele en ware verhaal verteld hebben.

    Het zal niet de eerste keer zijn dat belangrijke details worden weg gelaten bij een tragedie van onmenselijke proporties. Ook heeft hij gelijk wat zijn vragen betreffende; welke mensen/organisaties dit alles mogelijk gemaakt hebben.

    Zelf ben ik begonnen met het lezen van de verschillende onderzoeken van de Nuremberg trials en ander declassified materiaal omtrent WO II; en ik kan je verzekeren dat daar een hoop schokkende/explosieve informatie te vinden is die niet in de schoolboeken en documentaires worden opgenomen.

    5 likes
 • Aart schreef:

  Wat denkt deze linkse ouwe heks wel niet? dat dus ook het leven van mijn overleden vader een totale leugen was?
  Ik heb mijn vader talloze keren in zijn leven kapot zien gaan omdat zijn herinneringen als gevangene aan Auswitsch te gruwelijk voor woorden waren.
  En dit mens gaat ff het bestaan ervan ontkennen?( ontkennen: de grootste hobby van Socialisten) zeker teveel muntthee geslurpt met haar esoterische vriendjes?
  Hopelijk komt er een keer een tijd waarin we ons masaal gaan ontdoen van dit soort links gespuis en aanverwant uitschot, hoe? mag je zelf invullen….

  15 likes
  • Justin schreef:

   Kijk dat is tenminste uit de eerste hand, ik vroeg me al af hoe het dat zit met die mensen die in colonne naar de gaskamers moesten lopen zich moesten uitkleden zogenaamd om te douchen maar vergast werden….kinderen ouderen zwangeren zieken,.????Mensen die dat langs de zijlijn gezien gehoord meegemaakt hebben Muziek moesten spelen om ze gerust te stellen,..Hoe dan ook welk getal/aantal er ook aan vastzit er zijn daar mensen vermoord en er zijn ook proeven op uitgevoerd bv tweelingen waren interessant om medische experimenten op uit te voeren.Of was o.a Mengele daar om aspirientjes uit te delen? Nee ze wilden van de mensen die daar zaten af.En ja natuurlijk stierven er genoeg aan de kou ondervoeding tyfus etc maar de kampen waren er echt niet voor tijdelijke huisvesting zodat ze later terug konden keren.. waarheen dan..? Niemand wilde ze, ze waren uitschot,alleen maar goed om uitgemoord te worden. Dát was de opzet .En toen het niet snel genoeg ging op de natuurlijke manier ,uithongering/ziekten ,werden ze vergast.Ze waren ook nog heel accuraat want alles werd bijgehouden vwb de aantallen mensen die de gaskamers ingingen .
   Ook luisterde ik eens naar ‘n verhaal van een man toen nog jong die in tranen vertelde dat hij vanuit een zolderraampje net buiten een dergelijk kamp want het waren er vele ,veel heeft gezien,zag hoe mensen de gaskamer in werden gesommeerd .geslagen ,hoorde naderhand het krijsen en gillen in die gaskamer totdat het steeds minder werd en tenslotte verstomde. En zo zijn er vele personen die dat echt niet uit hun duim zuigen .m.i

   16 likes
  • Ruud Steunassen schreef:

   Zij heeft het over gaskamers. Ontkent zij al het andere? Dat maak ik niet op uit het artikel.

   4 likes
  • Dolex schreef:

   @Aart, behoorlijk enge conclusie voor iemand die zelf de gevolgen zie van massamoord.

   1 likes
 • Gerjan schreef:

  Die vrouw is niet goed. Mijn opa was een getuige van Westerbork.

  20 likes
 • weg met ons schreef:

  Alleen het woord al “Holocaust” moet de gebeurtenis extra lading geven, een soort kermisattractie zoals ” the tower of terror” of “the ghost house”. Complete marketing van het eerste uur. Het verhaal over gedwongen deportatie naar kampen was nodig om uiteindelijk een illegale staat in het MO te rechtvaardigen. Verder was het de eigen soort die elkaar de verschrikkingen hebben aangedaan. Wie googled kan genoeg controversiële zaken lezen die duidelijk maken dat de concentratiekampen een grote en vooral een grove leugen is die tot op heden ook nog eens niet alleen emotioneel, maar ook financieel miljoenen oplevert voor de zionisten. Het is één grote smeerlapperij, waarbij leugens en waarheid bewust door elkaar moeten blijven lopen. En natuurlijk maakte de WOII Rothschild oorlog in Europa slachtoffers, 60 miljoen, toch?…En tot op heden maken de maffia Rothschild c.s. kermisklanten en hun puppet leger (bastaard Soros, Napoleon Macron, klein piemeltje Rutte, Droopy dog Merkel) nog steeds miljoenen slachtoffers….Iran staat op stapel in de rij van velen. Gelukkig zijn er vanaf nu helder en duidelijk de Russen…

  21 likes
  • Ruud Steunassen schreef:

   In dit verband verbaas ik mij ook zeer over de totale hysterie aangaande die bizarre man Trump.
   Al die jaren daarvoor had men volop gelegenheid even hysterisch op al zijn voorgangers/puppets te reageren, maar toen richtten de media de aandacht van het massadier mensch nog niet op die vrijmetselaar Trump, vrijmetselaar onder al die andere vrijmetselaars in de hoogste posities wereldwijd als tijdgenoten en als voorgangers van hem.

   6 likes
  • Bataaf schreef:

   Nee, google Havaara verdrag.

   Nazi’s die joden per boot naar ‘Palestina’ brachten.

   3 likes
  • Freba schreef:

   Overigens verdedigt Putin namens de Russische Zionisten Rusland. Dat dan weer wel. Heeft zelfs een Joodse schoonzoon. Zoon van zijn beste vriend. Ook Trump heeft een Joodse schoonzoon. Dat doen de Zionisten heel goed. Handel is Handel. Sjalom

   0 likes
 • Louise schreef:

  Goh, heeft hier nu iedereen die Oorlog overleefd ? Of is iedereen nu wanhopig op zoek op internet naar z’n eigen waarheids vinding, Voor al die wakkeren…..op internet staat net zoveel shit als kranten, boeken e.d……… Een mening kan je alleen opbouwen uit ervaringen en kennis en inzicht……… Daar ontbreekt het nog weleens aan………

  7 likes
  • Azrael schreef:

   Uhm beste Louise, de meeste Nederlanders en Duitsers hebben familieleden die de oorlog hebben meegemaakt, mijn Rotterdamse oma heeft de razias in Rotterdam meegemaakt terwijl haar vader als opgepakt verzetsman kruizen moest plaatsen in zee. De mannelijke kant van mijn familie is Duits en ik kan je vertellen dat het absoluut waar is hoor. We hebben hier in Rotterdam op sommige plekken ook gewoon nog als herinnering aan de liquidaties de kogelgaten in de muren zitten, heel mooi in een lijntje op hoofdhoogt e en de laatste levende zwarte duivel hebben we een paar weken geleden nog uitgestrooid over de Maas. Tis pas 77 jaar geleden he… Niet zo raar l*llen alsjeblieft.

   14 likes
  • Ruud Steunassen schreef:

   Een mensenleven is te kort om zelf, hoogst persoonlijk al die ervaringen, al die kennis en al dat inzicht op te doen, Louise.
   Men moet ook een beetje op zijn medemens kunnen vertrouwen. De geschiedenis en het heden leren dat die betrouwbaarheid ver te zoeken is, maar dat wil niet zeggen dat op het internet alleen maar sh*t staat.

   3 likes
 • Willie schreef:

  De Joden, of zijn het de Zionisten?, hebben iets met het getal 6 miljoen. Ooit een heel gedegen artikel gelezen over dit phenomeen. Ik kan het artikel echter niet meer achterhalen. En dit getal van 6 miljoen moet wat betekenen voor hen en niet alleen vanaf de 2e wereldoorlog!

  12 likes
 • Rene schreef:

  De holocaust heeft plasts gevonden dat ze masr eens f gaan onderzoeken wat decrol was van slappe regeringe of dievenig belang hadden want ze wisten al ern tijd dat A.Hitler. de macht zou krijgen en ze hebben niets gedaan ja gevlucht zijn ze en Hitler is zelfs door westerlingen gesponsord hebry ford was zeer idolaat van hem.

  4 likes
 • NietOns schreef:

  Bizar te zien hoe voor velen hier ufo’s, geesten 5de dimensie werkelijkheid zijn en zichzelf “wakker” noemen en de holocaust met zoveel bewijzen ineens een soort “complot”theorie is. Wakker? Bewust? Eerder een heel groot probleem realiteitszin.

  14 likes
 • eksegese schreef:

  De lijst van zaken die niet fake zijn is vele malen korter dan die van zaken die wel fake zijn.
  Ik doe hier verder geen uitspraken over, al wat ik weet dat zij niet alleen staat in de stelling en dat het me te denken geeft. Voor de rest moet een ieder hier zelf maar onderzoek naar doen.

  13 likes
 • Raymond schreef:

  De vrouw van Klukkluk zegt het dus is het waar………

  12 likes
 • Herman schreef:

  Afgezien van van het feit dat de jodenvervolging vermoedelijk een poging geweest is om de opmars van de chazaren de kop in te drukken, is er gewoon teveel overtuigend bewijs dat deze massamoord wel degelijk heeft plaatsgevonden. Ik waardeer de redactie zeer om hoe zij telkens weer geloofwaardige en meestal overtuigende vraagtekens bij de geschiedenis weet te zitten, maar dit is ronduit een misser.

  11 likes
 • Conradius schreef:

  De holocaust is een enorm taboe thema, vooral om deze neutraal te onderzoeken. Amazon heeft bv pas meer als 100 boeken van onderzoekers over de holocaust eruit gegooid, maar waarom? Er mogen geen vragen over gesteld worden, zoals bv over 9/11.

  Ik heb zelf veel goede onderzoeken van geschiedkundigen (geen amateuren) gelezen, ook van joodse onderzoekers die toch tot de conclusie zijn gekomen dat de holocaust (het vergassen van Joden door de Duitsers) niet heeft plaatsgevonden. De onderzoekingen zijn met degelijk bewijsmateriaal onderbouwt en komen zeker niet voort uit antisemitisme. Ja er waren werkkampen waar velen zijn gestorven, vaak aan typhus en uitputting, dat is opzich erg genoeg.

  Frau Havenbeck, een duitse vrouw van 87 jaar kreeg pas geleden een gevangenisstraf van 10 maanden, omdat ze pijnlijke vragen had gesteld over de holocaust. Bij de kampen in Auswitz stond vanaf 1947 een bord dat daar 4 miljoen Joden waren gestorven in de gaskamers. Nu staat er een bord dat er 1,5 miljoen Joden zijn omgekomen. Haar vraag was:” Waar zijn die 2,5 miljoen dan omgekomen? Opzich een logische vraag. Vooral omdat Frau Havenbeck verteld over haar deportatie naar het Oostblock direct na de oorlog samen met 15 miljoen duitsers (hoofdzakelijk vrouwen en kinderen) waarvan er slechts 8 miljoen levend aankwamen. Deze feiten staan niet in de geschiedenis boeken.

  Hoe dan ook verdient deze vrouw, die nooit een slecht woord over de Joden heeft gezegt geen gevangenisstraf, omdat ze hierover een vraag stelt.

  10 likes
 • Shockley schreef:

  Eens met Het is tenenkrommend om mensen die de holocaust ervaren (overleefd) hebben en of de verhalen uit 1e hand hebben gehoord af te zetten als de “gehersenspoelde massa” of dat zij diegenen zijn die lijden aan cognitieve dissonantie. Op die plekken van vernietigingskampen voel je zelfs dat ontkennen geen zin heeft en je een triest figuur bent. Dan ben je in mijn ogen net zo slecht als de verschillende clubjes die de macht hebben in de wereld. Sterker nog, je laat jezelf waarschijnlijk misbruiken door deze clubjes. Die genieten namelijk van de pijn die dat ontkennen weer veroorzaakt. Dat open halen van oude wonden.

  @Aart Ik ben het eens met je, behalve jouw zwartmakerij van socialisme en links. Er zijn namelijk genoeg aanhangers van laten we zeggen realistisch links.

  8 likes
 • Bataaf schreef:

  Truth fears no investigation.

  7 likes
 • Bataaf schreef:

  Voor de geïnteresseerden google.Ernst Zundel en David Irvin.

  Voor hen die anders DURVEN kijken.

  Je zal wel over het door het systeem aangelegde schuldgevoel en alle andere emoties heen moeten stappen.

  6 likes
 • Willem H Janssen schreef:

  Napoleon heeft ook nooit bestaan en het Romeinse Rijk ook niet. Ook mijn buurvrouw, mijn zus en zelfs mijn moeder niet !! Oh ja en de Aarde is PLAT ! Dit was ik nog vergeten, mijn Ome Dook Janssen heeft in Buchenwald lijken gereden naar de verbrandingsovens, hij heeft het maar net overleefd en leek zelf op een lijk toen hij via België terug kwam, waar hij al een aantal maanden was gevoed om op te sterken.

  6 likes
 • pleiadian schreef:

  Ik vind de holocaust ontkenners en de antisemieten toch wel de meest sinistere van alle “wakkere” mensen. Zelf heb ik met mijn grootouders veelvuldig over de 2e wereldoorlog gesproken. Zij waren er deel van en ik twijfel niet aan hun oordeel en de echtheid van de systematische jodenvernietiging.

  5 likes
 • Azrael schreef:

  Even een nabrander voor alle ontkenners hier. Holocaust ontkennen is in Nederland betiteld als discriminatie en groepsbelediging. Je bent gewoon strafbaar en er wordt door verschillende instanties naar openlijke ontkenners gezocht. Buiten het feit dat ontkennen nergens op slaat is het dus ook gewoon erg onverstandig. Bijna een beetje dom zelfs…

  3 likes
 • marcelleke schreef:

  Afgezien van het lugubere van dit alles, bekruipt me toch een gevoel van “inquisitie”.

  3 likes
 • odin schreef:

  kijk hier wat de president van israhell zegt.
  https://www.youtube.com/watch?v=-Ju1w-iDR0o&index=3&list=LLxudno4la4Nogtt_msauqdQ
  en iedereen heeft het over de nazis maar ik hoor niemand wat de joden hebben gedaan in de ww1 toen ze duitseland hebben verraden door amerika daarbij te betrekken met De Balfour-verklaring of al de oorlog verklaarde voor ww2 tegen duitseland en al duitseland te boycotten en dit allemaal voor dat de oorlog was begonnen, terwijl duitseland als enigste een land was die de joden vrij liet in al hun vreemde praktijken, als je echt naar de geschiedenis kijkt wat er echt in die tijd is geschreven in kranten en boeken en niet de verhalen die je nu leest kijk je er wel anders tegen aan.een tip kijk europa the last battle.

  3 likes
 • Bert schreef:

  Waar zijn al die Joden die naar Duitsland zijn gedeporteerd dan gebleven? Ze zijn nooit teruggekomen . En tegen iedereen die “niets te verbergen heeft” en geen bal om privacy geeft zou ik willen zeggen: Wees gewaarschuwd. De geschiedenis kan zich herhalen. Nu niet meer met een Jodenster misschien maar b.v met Facebook en Twitter.

  3 likes
 • Shoshanna schreef:

  Ik word kotsmisselijk van de reacties hier. Jullie sporen allemaal lang niet… Als kleindochter van een joodse oma die gelukkig de oorlog wel heeft overleefd maar veel familie niet, kan ik niet anders dan diepe walging voelen voor de compleet gestoorde reacties. Mijn oudtantes hebben wel in bergen belsen en Theresienstadt gezeten en de verschrikkingen meegemaakt. Mijn oma haar eerste verloofde is vergast in een kamp en haar neefje van 16 die bij haar woonde is in auschwitz vergast. Het ontkennen van de holocaust is het ontkennen van het bestaan van miljoenen joden, Sinti, Roma en andere bevolkingsgroepen en andersdenkenden die “verdwenen” zijn…. het diend daarom ook zeker strafbaar te zijn én te blíjven om dergelijke beweringen te maken!

  3 likes
 • Denker schreef:

  Misschien word het tijd om de geschiedenis te laten, wanneer de laatste overlevende overleden is ben ik van mening om te stoppen met alle herdenkingen het stoppen met elk jaar geromantiseerde oorlogs films uitzenden. Geef de geschiedenis een plek, zodat niet een volk telkens maar kan terug vallen op wat hen is overkomen. Wij hebben het niet meegemaakt maar worden keer op keer geïndoctrineerd door deze verhalen en beelden die worden navertelt.

  2 likes
 • Frans schreef:

  Zolang oorlogen herdacht worden is het schadelijk om ze te ontkennen.
  Tja, de herdenkingsindustrie met die tienduizenden witte kruizen op een berg die van Amerika is en door Nederlanders wordt onderhouden.

  2 likes
 • lunizzz schreef:

  Ik ben het wel met je eens en je opmerking over Iran doet me aan deze post denken: http://theduran.com/ukraine-libya-syria-and-now-iran-we-have-seen-this-song-and-dance-before/

  Verder zou ik iedereen willen aanraden om Karen Hudes te gaan volgen op facebook en/of twitter. Ook maakt zij wekelijks nieuwsuitzendingen op youtube genaamd “the network of global corporate control”. Deze naam is afgeleid van een onderzoek gedaan door 3 zwitsers. https://www.forbes.com/sites/bruceupbin/2011/10/22/the-147-companies-that-control-everything/#72d77ca85105
  In deze uitzendingen maakt zij oa duidelijk hoe dit corrupte netwerk de financiële markten in handen hebben en aan welke oplossing er gewerkt wordt.
  Dit netwerk is ook wel bekend als de cabal of de banking cartel. Deze entiteit is al heel erg lang aan de macht en gaat terug tot de tijd van de farao’s en is verantwoordelijk voor bijna alle oorlogen en andere ellende in deze wereld.

  Voor degene die er de tijd voor willen nemen zou ik willen vragen om de volgende tekst te lezen. Het is een behoorlijke lap tekst, maar geeft wel goed weer hoe de khazaarse mafia (de door jouw rothschild mafia genoemd) aan zijn macht is gekomen en grip op de wereld heeft gekregen.
  http://www.bovendien.com/categorieen/geschiedenis/de-verborgen-geschiedenis-van-de-vreselijk-kwaadaardige-khazaarse-mafia

  2 likes
 • hendrik schreef:

  Deze man zat in verschillende concentratiekampen.

  https://codoh.com/library/document/3129/

  2 likes
 • Ikke schreef:

  En ons koningshuis was fan van Hitler!

  1 likes
 • hendrik schreef:

  Zou dit ook een leugen zijn?

  https://holodomorinfo.com/

  0 likes
 • x

  Check Also

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  duitse

  Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

  Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen ...

  >