Buitenland

Vrouw zegt dat Holocaust de grootste leugen in de geschiedenis is. Dit gebeurt er vervolgens met haar

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Duits-Canadese vrouw die heeft gezegd dat de Holocaust ‘de grootste leugen in de geschiedenis is’, is aangehouden in Duitsland. Dat schrijft de Edmonton Sun.

Monika Schaefer, een muzieklerares uit Alberta en voormalig kandidaat voor de Canadese Groene Partij, werd gearresteerd terwijl ze het proces bijwoonde van Sylvia Stolz, een advocate die terechtstaat wegens het ontkennen van de Holocaust, meldt het Duitse blog deutsches-Maedchen.com.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het ontkennen van de Holocaust is strafbaar in Duitsland.

Grootste en meest schadelijke leugen

Schaefer stond in 2016 kandidaat voor de Groene Partij, maar die nam afstand van haar nadat ze een video op YouTube had gezet waarin ze zei dat de Holocaust ‘de grootste en meest schadelijke leugen in de hele geschiedenis is’.

Ze erkende in de video, getiteld ‘Sorry Mom, I was wrong about the Holocaust’, dat er concentratiekampen waren, maar dat het slechts werkkampen waren.

“Wat is trouwens het nut van een ziekenhuis in een dodenkamp?” vroeg ze.

Broer

Ze beweerde verder dat er geen gaskamers in de kampen waren en dat gas enkel werd gebruikt om de gevangenen te beschermen tegen tyfus.

Schaefer noemde de Holocaust de ‘leugen van zes miljoen’, verwijzende naar het aantal Joden dat door de Duitsers werd gedood.

De vrouw was in München om een bezoek te brengen aan haar broer, Alfred Schaefer, die had geholpen bij het maken van de video.

[Edmonton Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Zij staat zeker niet alleen in deze beweringen. Er van uitgaande dat altijd overal over gelogen is en zeker over oorlogsdetails, alsmede het feit dat men wereldwijd als door een adder gebeten reageert op deze beweringen door het zelfs strafbaar te stellen, geeft een mens te denken. Mij in ieder geval wel.

AlbertV
AlbertV
6 jaren geleden

Dus al die foto’s van massagraven, filmbeelden, getuigenverslagen zijn fake?

Aart
Aart
6 jaren geleden

Wat denkt deze linkse ouwe heks wel niet? dat dus ook het leven van mijn overleden vader een totale leugen was?
Ik heb mijn vader talloze keren in zijn leven kapot zien gaan omdat zijn herinneringen als gevangene aan Auswitsch te gruwelijk voor woorden waren.
En dit mens gaat ff het bestaan ervan ontkennen?( ontkennen: de grootste hobby van Socialisten) zeker teveel muntthee geslurpt met haar esoterische vriendjes?
Hopelijk komt er een keer een tijd waarin we ons masaal gaan ontdoen van dit soort links gespuis en aanverwant uitschot, hoe? mag je zelf invullen….

Gerjan
Gerjan
6 jaren geleden

Die vrouw is niet goed. Mijn opa was een getuige van Westerbork.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x