Homepagina » Mens en Dier » Heeft Hillary Clinton een dubbelganger? “Zieke presidentskandidate vervangen door lookalike”
Heeft Hillary Clinton een dubbelganger? "Zieke presidentskandidate vervangen door lookalike"

Heeft Hillary Clinton een dubbelganger? “Zieke presidentskandidate vervangen door lookalike”

Op sociale media worden massaal foto’s gedeeld die zouden bewijzen dat de Amerikaanse presidentskandidate Hillary Clinton donderdag een dubbelganger heeft ingezet, nadat ze onwel was geworden. Dat schrijft de Daily Mail.

Clinton zakte zondag tijdens de herdenking van 9/11 in elkaar en werd vervolgens in een busje getild. Na het voorval zei haar arts dat ze een longontsteking had opgelopen en daardoor uitgedroogd en oververhit was geraakt.

Het viel mensen op hoe snel Hillary alweer op de been was. Volgens velen heeft ze in de woning van haar dochter Chelsea gewisseld met een lookalike. Sommigen wijzen op de details: andere jukbeenderen, gladde versus rimpelige huid en andere oorlellen.

Mensen vinden het ook verdacht dat de presidentskandidate een meisje omhelst terwijl ze ziek is. Bovendien liep Clinton nadien weg zonder beveiliging.

Twitteraars kwamen terecht bij dubbelgangster Teresa Lilly Barnwell, die sinds 1993 haar brood verdient met het spelen van Clinton. Barnwell liet echter weten dat Clinton haar niet had ingehuurd afgelopen zondag.

In 2002 verklaarden Duitse onderzoekers dat de Iraakse leider Saddam Hoessein maar liefst drie dubbelgangers gebruikte, onder meer voor optredens op televisie. Zij concludeerden dat na beeldmateriaal intensief op gelijkenissen te hebben onderzocht.

[Nieuwsblad]


Vind je deze info interessant? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. Ik denk dat het geen dubbelganger is, ik denk dat deze clones zijn van Hiilary! Een echte dubbelganger zou idiaal zijn geweest voor de situatie omdat ze die dan zodanig hadden kunnen trainen dat ze Hillary permanent had kunnen vervangen met publieke zaken, en dan was het hele gedoe over der slechte gezondheid nooit een issue geworden. Ik denk dat de elite clones van Hillary gebruiken die door de haast nog onstabiel zijn en dus maar kort gebruikt kunnen worden elke keer, voordat deze ook instorten of in paniek raken vanwege geforceerde gehaaste programmering die niet helpt om met onvoorspelbare situaties te dealen.

  16 likes
  • Jij kijk echt teveel films.

   29 likes
  • Als je een kloon van iemand maakt dan is het niet meteen een volwassen mens hoor. Zo’n kloon is gewoon eerst een baby en volgt dezelfde weg naar ouderdom als iedereen. Dus elke dag een dagje ouder.

   12 likes
   • Denk je nou echt dat er geen manieren zijn om de groei van clones te versnellen?

    5 likes
    • Ja dat denk ik echt. Een mens is niet alleen vlees en bloed maar ook iemand met gedachtes en herinneringen. Een mens bezit kennis en gevoelens en hebben levenservaringen die hun gevormd hebben. Dat kan je niet even nabootsen met versnelde groei in een laboratorium.

     Maar als jij denkt dat dat wel kan dan hoor ik graag van jou hoe ze dat dan doen.

     6 likes
     • Hormonen reguleren de snelheid van groei. Je kunt deze extern toedienen samen met de idiale voedingstoffen combinatie om de groei flink te versnellen.
      Bovendien is het erg waarschijnlijk dat Hillary al jaren geleden heeft getekend om mee te doen voor het clone programma speciaal voor dit soort scenarios. Technisch gezien zouden er dus ook al Clones kunnen zijn die natuurlijk gegroeid zijn en dus nu tieners zijn of in de twintig. Voor de noodzaak zou enkel dan artificiele veroudering toegepast moeten worden om de clones tot dezelfde leeftijd te krijgen kwa uiterlijk als de echte Hillary.

      1 likes
    • Veel baden in Pokon schijnt te helpen.

     2 likes
    • ik denk dat ze zielloos zijn,dood is dood.

     fff

     0 likes
    • verouderingschromosonen manipuleren.
     er zijn genoeg studies te vinden waar ze op muizen geexperimenteerd hebben.

     fff

     0 likes
   • ‘t Is een fulltime job dat ouderschap… 😉

    1 likes
  • Human Cloning zal wel al lang bestaan maar ik betwijfel of dit met Hillary gebeurd is, het doel van een kloon is nl er exact hetzelfde uitzien en de fake-Hillary is gewoon veel jonger en magerder, veel minder rimpels in het gezicht, het haar is minder lang en volumineus, de neus ziet er anders uit. Het was wel degelijk een andere vrouw.

   1 likes
 2. Heel Europa de Socialisten zijn voor Hillary. Ze gruwen van Trump. De naam zegt het al Hillary=Hillarisch, Trump+Triumph. Als Trump wint moet Europa zelf hun defensie op orde maken en dat, willen ze niet schijterds. Moet Amerika altijd komen helpen?

  6 likes
 3. Het is zeker raar dat je op het ene moment instort en even later zegt dat je je fantastisch voelt . Magic , dubbelgangster , drugs of het kan ook zo zijn dat ze liegt kijk maar naar onze minister president die is ook niet gestikt in het eerste beste leugentje .

  17 likes
 4. Het enige dat echt van belang is dat het overduidelijk is Hillary en haar Hillary-kamp echt overal over liegt en bedriegt. Het zou toch voor elke sterveling overduidelijk moeten zijn dat je zo iemand niet tot machtigste vrouw van de wereld kunt “bombarderen. Ik zou haar de zorg over mijn hond nog niet toevertrouwen laat staan een heel land.

  12 likes
 5. Natuurlijk heeft zij ook een look a like net zoals al die andere hotemetoten dat ook allemaal gehad hebben of nog hebben,makkelijk voor een noodgeval of anders als afleidings manoevre bij een evt aanslag of dreiging.Deze dame is echt geen kloon maar een body dubbel/ look a like.

  5 likes
 6. HA ! Hoessein had ook 4 dubbelgangers met een baard de éne iets langer dan de ander.

  3 likes
 7. Tja, de dame is ziek , that’s it, door die bloedprop in haar hersenen, daardoor krijgt ze af en toe uitval van ledematen, ze weet zich geen houding te geven zeg maar, verwarde uitspraken die nergens op slaan, ongecontroleerde lichamelijke bewegingen etc.., daarom komt ze ook na een uur weer tevoorschijn, het zijn episodes, beetje pepmiddel erin en ze gaat wel weer, maar in the long run is het natuurlijk een aflopende zaak.
  Met een longonsteking kom je niet na een uur weer buiten, nee, dan neem je rust en menig 1 had dat volkomen begrepen, juist omdat ze na een uur weer buiten kwam en deed alsof er niks aan de hand was begonnen mensen te twijfelen aan alles wat gezegd is.
  Een kloon is onzin, ook al zou je een mens kunnen klonen dan nog houd het niet in dat degene exact zo doet als het origineel.
  Accent, houding, gewoontes, gedachtegang etc.. zijn niet te klonen , dat moet je toch echt aanleren.
  Maar sommigen zullen zeggen dat dat mogelijk is , zonder enig vorm van bewijs natuurlijk want daar ontbreekt het bij de meesten aan die hier posten.
  Altijd maar die eeuwige discussies heen en weer over volledig eigen verzonnen theorieen, en het meeste is hear say uiteraard.
  De bloedprop en de schade daarvan is een medisch feit en word ook niet ontkend, de daarbij behorende symptomen die zich kunnen voordoen laat Hill Dog precies zien, ze slikt continu bloedverdunners.
  4 jaar president word al een bijna onmogelijke opgave voor haar, laat staan 8 jaar.
  Vergeet niet dat ze vanaf eind tachtiger jaren al de droom had ooit president te worden, ze moest haar huwelijk in stand houden want als alleenstaande vrouw had ze nooit voor president kunnen gaan in een Christelijk land als Amerika (family values etc..), ze ging achter Billie boy’s minnaressen aan om ze in diskrediet te brengen en niet achter Bill zelf.
  Bij Hill Dog gaat het allemaal om haar en die val een paar jaar geleden met als gevolg de bloedprop maakt het presidentschap wellicht onmogelijk.

  3 likes
 8. Duidelijk een dubbelganger. De een is beduidend jonger qua huid dan de ander.

  2 likes
 9. Teresa Barnwell word er gezegt

  1 likes
 10. Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet vies van een mooi complottheorie. Maar volgens mij was ze gewoon uitgedroogd. Ik denk dat dit gewoon een gevalletje van de beste medisch zorg is en even de make up en haar bijwerken..

  0 likes
 11. Paranoia viert hoogtij!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

lange frans

Lange Frans schudt heel Nederland wakker met ‘Lockdown’: Dit is de val van de cabal

De officiële video van het nieuwe nummer ...

who

WHO-baas is marionet van Bill Gates en Clintons, zeggen deze 2 klokkenluiders

Directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Tedros Adhanom ...