Mens en Dier

Heeft Hillary Clinton een dubbelganger? “Zieke presidentskandidate vervangen door lookalike”

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op sociale media worden massaal foto’s gedeeld die zouden bewijzen dat de Amerikaanse presidentskandidate Hillary Clinton donderdag een dubbelganger heeft ingezet, nadat ze onwel was geworden. Dat schrijft de Daily Mail.

Clinton zakte zondag tijdens de herdenking van 9/11 in elkaar en werd vervolgens in een busje getild. Na het voorval zei haar arts dat ze een longontsteking had opgelopen en daardoor uitgedroogd en oververhit was geraakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het viel mensen op hoe snel Hillary alweer op de been was. Volgens velen heeft ze in de woning van haar dochter Chelsea gewisseld met een lookalike. Sommigen wijzen op de details: andere jukbeenderen, gladde versus rimpelige huid en andere oorlellen.

Mensen vinden het ook verdacht dat de presidentskandidate een meisje omhelst terwijl ze ziek is. Bovendien liep Clinton nadien weg zonder beveiliging.

Twitteraars kwamen terecht bij dubbelgangster Teresa Lilly Barnwell, die sinds 1993 haar brood verdient met het spelen van Clinton. Barnwell liet echter weten dat Clinton haar niet had ingehuurd afgelopen zondag.

In 2002 verklaarden Duitse onderzoekers dat de Iraakse leider Saddam Hoessein maar liefst drie dubbelgangers gebruikte, onder meer voor optredens op televisie. Zij concludeerden dat na beeldmateriaal intensief op gelijkenissen te hebben onderzocht.

[Nieuwsblad]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Ik denk dat het geen dubbelganger is, ik denk dat deze clones zijn van Hiilary! Een echte dubbelganger zou idiaal zijn geweest voor de situatie omdat ze die dan zodanig hadden kunnen trainen dat ze Hillary permanent had kunnen vervangen met publieke zaken, en dan was het hele gedoe over der slechte gezondheid nooit een issue geworden. Ik denk dat de elite clones van Hillary gebruiken die door de haast nog onstabiel zijn en dus maar kort gebruikt kunnen worden elke keer, voordat deze ook instorten of in paniek raken vanwege geforceerde gehaaste programmering die niet helpt om met onvoorspelbare situaties te dealen.

Hwth
Hwth
7 jaren geleden

Het is zeker raar dat je op het ene moment instort en even later zegt dat je je fantastisch voelt . Magic , dubbelgangster , drugs of het kan ook zo zijn dat ze liegt kijk maar naar onze minister president die is ook niet gestikt in het eerste beste leugentje .

Wim
Wim
7 jaren geleden

Heel Europa de Socialisten zijn voor Hillary. Ze gruwen van Trump. De naam zegt het al Hillary=Hillarisch, Trump+Triumph. Als Trump wint moet Europa zelf hun defensie op orde maken en dat, willen ze niet schijterds. Moet Amerika altijd komen helpen?

leon***
leon***
7 jaren geleden

Teresa Barnwell word er gezegt

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x