Buitenland

Australische senator: “VN gebruikt Agenda 21 om ons onze vrijheden af te nemen”

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een kersverse Australische senator heeft tijdens zijn eerste toespraak gezegd dat Australië uit de Verenigde Naties moet stappen. Senator Malcolm Roberts, lid van de One Nation-partij, stelt dat klimaatverandering een wereldwijd complot is van de bankiers om een wereldregering in het zadel te helpen.

Een ‘OzExit’ is nodig om te ontsnappen aan het ongekozen gespuis van de VN, aldus Roberts. Volgens hem vormen ‘kwaadaardige instituties’ zoals de Verenigde Naties een bedreiging voor de Australische waarden en cultuur.

Angstagenda

“De EU is een blauwdruk voor de algehele socialistische overheersing van Europa door middel van ongekozen groepen, zoals het IMF, die hun angstagenda opdringen aan het volk. Dat is ook de blauwdruk van de VN, en Australië moet om die reden uit de VN stappen.”

De senator ging tijdens zijn debuutrede ook in op de klimaatwetenschap. Hij zei dat de VN een ‘absurde’ stelling inneemt. “Het is simpel. De zon verwarmt het aardoppervlak. Het aardoppervlak verwarmt de atmosfeer, die het aardoppervlak op zijn beurt afkoelt. Hoe kan de atmosfeer het oppervlak doen opwarmen? Dat kan niet. Daarom kloppen de computermodellen niet.”

Agenda 21

“Wij maken ons niet druk om wat het establishment van ons vindt,” zei Roberts. “Wij zijn hier niet voor het establishment. Wij zijn hier voor het volk en ons land.”

“Mensen ontwaken voor het duistere plan van de VN, die een einde maakt aan onze nationale soevereiniteit door Agenda 21, meer recentelijk Agenda 2030, door te voeren.

[BBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
5 jaren geleden

Het valt inderdaad altijd nog hard mee met de “klimaatverandering” de zomer komt gewoon wat later en ook de winter zal waarschijnlijk wat opschuiven. Op zich een vreemd gegeven ( zou te maken hebben met een wobbel-beweging van de aarde) maar doet aan de gemiddelde temperatuur weinig af of liever gezegd niets bij. Weinig reden voor de paniek die de klimaathysterici zo graag willen zaaien.

https://weerstatistieken.nl/de-bilt/2016/september

Zeven zusters
Zeven zusters
5 jaren geleden

Ook nooit meer iets gehoord over de zure regen en het gat in de ozonlaag!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
5 jaren geleden

Ik vraag me of je kunt spreken van het afnemen van vrijheden.
Je kunt je immers vrijheden permitteren.
Gewoon omdat je meent dat het moet kunnen, en omdat je niemand er kwaad mee doet.
Wat de VN dus wil, is bepaalde vrijheden bestraffen.
Dus de wet zodanig inrichten dat dingen die nu gewoon zijn, dan strafbaar worden.
Je kunt je er gewoon niks van aantrekken.
Het gezag negeren dus. Burgerlijk ongehoorzaam zijn.

Arno
Arno
5 jaren geleden

De VN heb je nou nooit wat aan het is de meest achterhaalde organisatie ooit kijk hoeveel problemen er op de wereld zijn waar ze simpelweg niet tegen optreden, het enigste wat ze kunnen is zeuren en zeveren en verder niks.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x