Homepagina » Paranormaal » Psychotherapeut: ‘Kinderen kunnen geesten van overledenen zien’
Psychotherapeut: Kinderen kunnen geesten van overledenen zien

Psychotherapeut: ‘Kinderen kunnen geesten van overledenen zien’

Sommige kinderen spelen met een denkbeeldig vriendje terwijl andere zeggen te worden bezocht door geesten of verschijningen.

Sommige culturen erkennen het bestaan van geesten, andere niet. De Amerikaanse psychotherapeut Caron Goode heeft al veel gevallen meegemaakt die alleen kunnen worden verklaard door een andere entiteit.

“Kinderen van 2, 3 of 4 jaar oud kunnen over het algemeen geen onderscheid maken tussen een geest of een denkbeeldig vriendje,” zei de schrijfster van het boek Kids Who See Ghosts: How to Guide Them Through Fear. “Als ze 7, 8 of 9 jaar oud zijn kunnen ze het verschil zien tussen een verschijning of een schaduw op het bed.”

Volgens Goode is het goed mogelijk dat denkbeeldige vriendjes echt zijn. Ze vindt dat ouders hun kinderen moeten geloven als ze zeggen dat ze geesten zien.

Pater Pio

Toen ze 8 jaar oud was werd Goode zelf bezocht door de geest van een kale man in een monnikspij. De man kwam eens in de zoveel maanden langs om haar te bedanken voor de donaties aan de nonnen van haar katholieke school.

Toen Goode naar de middelbare school ging herkende ze de man als pater Pio. In 1918 had hij zichtbare stigmata, die gedurende zijn verdere leven zou bloeden. Na een lang onderzoek werd pater Pio in 1999 zalig en in 2002 heilig verklaard, onder meer omdat hij over het vermogen beschikte gelijktijdig op twee plaatsen aanwezig te zijn.

In de ene cultuur worden geesten meer geaccepteerd dan in andere. Ook kan de reactie van ouders van invloed zijn. Sommige ouders proberen hun kinderen ervoor af te sluiten.

Theravada

Jonge kinderen houden meestal vol dat ze een geest hebben gezien terwijl oudere kinderen onder invloed van acculturatie meer geneigd zijn van gedachten te veranderen. Soms ziet een ouder de geest ook, maar wil hij of zij daar niet aan toegeven.

Volgens de boeddhistische leer Theravada blijven sommige geesten van overleden mensen op aarde rondhangen omdat ze nog niet afstand hebben kunnen nemen van hun bezittingen of sociale relaties tijdens hun leven. Ze blijven vaak bij hun oude verblijfplaats rondwaren en kunnen soms door mensen gezien of geroken worden.

Gerelateerd:

 Vind je dit interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. “I see dead people” is bijna een ingeburgerde zin door de film. Ik ben nu 40 jaar en zie alles. Niet alleen geesten van overleden mensen. Mijn dochtertje van 6 jaar idem dito. Voor ons is het echter de normaalste zaak van de wereld. Er zijn leuke maar ook minder leuke dingen om waar te nemen overigens. Dat even ter info. Maar het is waar dat veel mensen het niet willen weten. Uit angst of onwetendheid. Jammer, want er is zoveel meer :).

  3 likes
  • Mijn zoontje ziet bij het in slaap vallen allemaal mensen zijn kamer binnenkomen die dan rondom / op hem doodvallen. Hij durft hierdoor niet meer gaan slapen. Hij wilt dat dit stopt. Hij is echt heel angstig hierdoor. Wat kan ik doen?

   0 likes
 2. Mijn zoontje speelde ook altijd met een ‘vriendje’ op zijn kamer. Er was dan ook altijd meer rotzooi dan anders. En als ik dan vroeg, wil je even gaan opruimen, want we moeten weg of we gaan eten zo… dan zei hij..’ nee dat ga ik niet opruimen, daar heb ik niet mee gespeeld (noemde de naam dan, onuitspreekbaar voor mij) die heeft er mee gespeeld en mag het ook opruimen. Zo grappig. Wel heb ik altijd gevraagd, zodra je vriendje gaat zeggen dat je wat MOET gaan doen, wil ik het heel graag van je horen, want dat is niet netjes om het zo tegen je te zeggen….

  2 likes
 3. kinderen zien wel degelijk het verschil.Maar vaak trekken zij zich terug.want die wereld is hun nog bekend en veel mooier.sommige kunnen de verbinding vasthouden.En laten zich niets wijsmaken.En praten er niet over.(zoals ik zelf)eigen ervaring tijdens de hond uitlaten.kind van een jaar of 4(mamma er zit een hele dikke witte band om die boom (oude Eik.)Mamma Dat is niet zo.Wel waar. En dit is al de zoveelste keer dat je onzin uitkraamt,wij gaan morgen een afspraak maken bij de dokter)Waarop ik tegen moeder zei ,neem mij ook gelijk mee dan, want ik zie hetzelfde.dus wat het kind ziet is gewoon haar realiteit, zij is nog verbonden met de hogere .werelden.dus probeer te luisteren en haar te steunen.in plaats van alles te blokkeren.het houdt haar ontwikkeling en haar creativiteit tegen.Ja maaaar dat wil ik niet.Ik zei laat het kind in haar waarde maar vooral stimuleren en luisteren.En heel belangrijk laat haar er niet met andere over praten.die snappen het toch niet.(En het mooiste is ook al ben op aarde alleen ,je nooit alleen bent.En altijd de juiste hulp en informatie krijgt.Die je op dat moment nodig heb.

  1 likes
 4. Mmmm. Dit betekent dat mijn moeder mij al die jaren heeft voorgelogen.

  Er zat wél een krokodil onder mijn bed. Ik wist ‘t..

  1 likes
 5. [quote name=”Theoq”]Mmmm. Dit betekent dat mijn moeder mij al die jaren heeft voorgelogen.

  Er zat wél een krokodil onder mijn bed. Ik wist ‘t..[/quote]

  Mam, er zit een reptilian onder mijn bed!

  1 likes
 6. Toen ik een jaar of 25 was werdt ik erg ziek,snachts zat er een vrouw op de rand van mijn bed ze leek op mijn moeder maar die kon het niet zijn want die woonde 100 kiloter verderop voor míj was het mijn overleden oma het rare is dat ik door haar verschijning rustig werdt en ook een stuk beter werdt net of ik kracht kreeg.

  0 likes
 7. Volgens wikipedia het volgende over Theravada:
  De leringen van het Theravada focussen sterk op de Vier Nobele Waarheden en het Edele Achtvoudige Pad. In deze leringen wordt een beschouwing van de natuur van de eigen geest en verlangens benadrukt, en een praktijk die zich concentreert op acties in het hier en nu. Verder spoorde de Boeddha zijn leerlingen aan om deugden als geven, geduld, vertrouwen (geloof), inspanning, doorzettingsvermogen, vriendelijkheid, wijsheid, vredigheid, moraliteit en mentale evenwichtigheid in zichzelf te ontwikkelen. Hoe meer iemand deze eigenschappen bezit, hoe verder zijn geest gepurificeerd is, en hoe meer hij gelukkig en tevreden zal zijn. Andere leringen die in het theravada centraal staan zijn de leringen over de drie karakteristieken en de Middenweg.

  In het theravada wordt meditatie benadrukt als een essentieel onderdeel van het pad naar verlichting, samen met moreel gedrag en wijsheid. Vaak gebruikte concepten op het gebied van meditatie in het theravada zijn aandachtigheid, samatha, vipassana, samadhi en jhana. De vijf voorschriften zijn het basis-niveau van moreel gedrag, welke uitgebreid kunnen worden tot de acht voorschriften, tien voorschriften of de patimokkha voor monniken.enz.Heeft volgens mij dus niets met ronddwalende geesten te maken.

  0 likes
 8. Padre Pio, de fenoloplichter met DIY stigmata..

  0 likes
 9. Ik heb nooit geesten gezien wel dat ik bij rust voor het slapen gaan letterlijk kwa gevoel tot het plafon steeg gewoon uit mijn lichaam heel raar en fijn tegelijk.
  Ik verheugde me elke dag voor het slapen weer op die ervaring.
  Dat opstijgende gevoel heb ik ook maar tot mijn 9de a 10de levensjaar ervaren….

  0 likes
 10. [quote name=”pietje bell”]kinderen zien wel degelijk het verschil.Maar vaak trekken zij zich terug.want die wereld is hun nog bekend en veel mooier.sommige kunnen de verbinding vasthouden.En laten zich niets wijsmaken.En praten er niet over.(zoals ik zelf)eigen ervaring tijdens de hond uitlaten.kind van een jaar of 4(mamma er zit een hele dikke witte band om die boom (oude Eik.)Mamma Dat is niet zo.Wel waar. En dit is al de zoveelste keer dat je onzin uitkraamt,wij gaan morgen een afspraak maken bij de dokter)Waarop ik tegen moeder zei ,neem mij ook gelijk mee dan, want ik zie hetzelfde.dus wat het kind ziet is gewoon haar realiteit, zij is nog verbonden met de hogere .werelden.dus probeer te luisteren en haar te steunen.in plaats van alles te blokkeren.het houdt haar ontwikkeling en haar creativiteit tegen.Ja maaaar dat wil ik niet.Ik zei laat het kind in haar waarde maar vooral stimuleren en luisteren.En heel belangrijk laat haar er niet met andere over praten.die snappen het toch niet.(En het mooiste is ook al ben op aarde alleen ,je nooit alleen bent.En altijd de juiste hulp en informatie krijgt.Die je op dat moment nodig heb.[/quote]

  Mooi gesproken Pietje Bell! Ik had als kind ook zulke ervaringen maar kreeg keer op keer steevast te horen dat ik een zeer grote fantasie had. Ik weet nu wel beter. Mijn dochter, nu bijna 20 zag als kind ca. 3 jaar tot haar 6de telkens een man op haar kamer in de hoek en ze was er zeer bang voor. Gelukkig was ik er voor haar en kon haar er in steunen en begeleiden. Ze moest ook altijd een lampje aan hebben. Dat heeft ze tot aan vandaag er nog aan over gehouden.

  0 likes
 11. [quote name=”fox”]Ik heb nooit geesten gezien wel dat ik bij rust voor het slapen gaan letterlijk kwa gevoel tot het plafon steeg gewoon uit mijn lichaam heel raar en fijn tegelijk.
  Ik verheugde me elke dag voor het slapen weer op die ervaring.
  Dat opstijgende gevoel heb ik ook maar tot mijn 9de a 10de levensjaar ervaren….[/quote]
  Mooi die spontane uittredingen van kinderen. Het gebeurd vaker als je jong bent. Ik ook en een aantal van mijn vriendinnetjes die hadden dit ook. We noemden dit vliegen. Eentje hiervan zei altijd, ik ga eerst over de stad vliegen, even kijken en dan kan ik heerlijk slapen.

  0 likes
 12. Ik hoorde, toen ik een jaar of 4/5 jaar was, een hijgend geluid, rond mijn bed. Alsof iemand zwaar astma had en vlak bij mij, naast bed stond. Ik weet nog dat het zweet me uitbrak en stijf onder de dekens lag. Ik heb er nooit met mijn ouders over gehad. Het verhaal hierboven geeft de suggestie dat het voor kinderen heel normaal is, maar ik kan u verzekeren dat het voor mij net een nachtmerrie was. Ik was klaarwakker en hoorde het duidelijk. Vlak daarna, zag ik een verschijning in een boom, van een dier, die me met grote vurige ogen aankeek. Zelfs nu gaan me de kriebels over mijn rug, als ik eraan terug denk. Ze moesten mij er weg dragen. Kon zelf niet meer lopen. En zo heb ik veel andere zaken meebeleefd, dus ik weet dat er meer is en dat ik niet gek ben. Dit is de eerste maal dat ik dit kenbaar maak. Nooit over gehad, met niemand.

  0 likes
 13. Contact maken met de ongeziene wereld kunnen we allemaal.
  De een heeft iets meer aanleg dan de ander.
  Het probleem ligt in het feit dat we als kleine kinderen niet gek gevonden willen worden. we sluiten er ons voor af.
  Dat ons afgesloten hebben vinden we terug in ons zelf als: ik kan het niet, ontkenning dat het bestaat, het is alleen voor begaafde mensen weggelegd, ik verzin het maar ect. ect.

  Als je er met dit soort gedachten tussen gaat zitten werkt het niet.
  Het kanaal moet een beetje schoon zijn. Je hooft een beetje stiller.
  Je mag contact maken met je hartenergie en naar je gevoel luisteren, lekker in de flow en met een beetje vertrouwen.
  Dan krijgt iedereen info door, op een eigen persoonlijke wijze.

  Niet de hele dag door open stellen. dat is te veel van het goede.
  Een paar keer per dag contact maken.
  Dan is het er ook als het nodig is.
  Dan gewoon weer afwassen, werken, stappen en boodschappen doen.

  0 likes
 14. [quote name=”Peter II”]Ik hoorde, toen ik een jaar of 4/5 jaar was, een hijgend geluid, rond mijn bed. Alsof iemand zwaar astma had en vlak bij mij, naast bed stond. Ik weet nog dat het zweet me uitbrak en stijf onder de dekens lag. Ik heb er nooit met mijn ouders over gehad. Het verhaal hierboven geeft de suggestie dat het voor kinderen heel normaal is, maar ik kan u verzekeren dat het voor mij net een nachtmerrie was. Ik was klaarwakker en hoorde het duidelijk. Vlak daarna, zag ik een verschijning in een boom, van een dier, die me met grote vurige ogen aankeek. Zelfs nu gaan me de kriebels over mijn rug, als ik eraan terug denk. Ze moesten mij er weg dragen. Kon zelf niet meer lopen. En zo heb ik veel andere zaken meebeleefd, dus ik weet dat er meer is en dat ik niet gek ben. Dit is de eerste maal dat ik dit kenbaar maak. Nooit over gehad, met niemand.[/quote]

  Dat is wel vreemd. Ik heb ook als kind een keer onder de deken verstopt gelegen vanwege een zwaar ademend geluid, wat niet te verklaren was.

  0 likes
 15. dat is nog niks,,,!!i found jesus he was hiding behind the sofa the whole time.

  0 likes
 16. Da’s toch allang bekend? Wetenschap is zo traag…

  0 likes
 17. Hallo allemaal
  Met interesses heb ik jullie ervaringen gelezen en het lijkt me leuk om jullie op f.b. uit te nodigen….heb daar een spirituele groep en die heet
  Er is meer tussen hemel en aarde…..
  ook kun je mij vinden onder
  angelspirit lichtwerker…..
  xxx ursi

  0 likes
 18. [quote name=”Theoq”]Mmmm. Dit betekent dat mijn moeder mij al die jaren heeft voorgelogen.

  Er zat wél een krokodil onder mijn bed. Ik wist ‘t..[/quote]

  Die krokodil dacht:
  Waarom liegt die moeder tegen hem?
  Straks gaat dat jongetje denken, ik kan maar beter vertrouwen op wat anderen mij vertellen.
  want mijn eigen WAARneming klopt niet.

  0 likes
 19. [quote name=”Sola”]”I see dead people” is bijna een ingeburgerde zin door de film. Ik ben nu 40 jaar en zie alles. Niet alleen geesten van overleden mensen. Mijn dochtertje van 6 jaar idem dito. Voor ons is het echter de normaalste zaak van de wereld. Er zijn leuke maar ook minder leuke dingen om waar te nemen overigens. Dat even ter info. Maar het is waar dat veel mensen het niet willen weten. Uit angst of onwetendheid. Jammer, want er is zoveel meer :).[/quote]
  Hallo Sola, In eerste instantie had ik willen reageren met: “Ha! En niet alleen kinderen!”, maar toen las ik jouw commentaar. Geen idee over welke film je het hebt, maar met je opmerking: “Voor ons is het echter de normaalste zaak van de wereld” ben ik het helemaal eens. Het IS ook de normaalste zaak van de wereld, maar de meeste mensen sluiten hun ogen ervoor. Jammer.

  0 likes
 20. ik zou dolgraag mijn overleden ouders willen zien. heb ook wel eens aan mijn kinderen gevraagd of ze andere zien, maar helaas.
  Dochtertje is ook ziek, geen kans op genezing maar ze kan er 100 mee worden. Zou ook een vraag aan mijn ouders zijn, waarom heeft ze dat. wat heeft ze gedaan

  0 likes
 21. [quote name=”enkidoe”]ik zou dolgraag mijn overleden ouders willen zien. heb ook wel eens aan mijn kinderen gevraagd of ze andere zien, maar helaas.
  Dochtertje is ook ziek, geen kans op genezing maar ze kan er 100 mee worden. Zou ook een vraag aan mijn ouders zijn, waarom heeft ze dat. wat heeft ze gedaan[/quote]

  Misschien heb je wat aan dit verhaal..?

  http://www.youtube.com/watch?v=QdUGoFTfP7w

  0 likes
 22. [quote name=”Paquita”][quote name=”Sola”]”I see dead people” is bijna een ingeburgerde zin door de film. Ik ben nu 40 jaar en zie alles. Niet alleen geesten van overleden mensen. Mijn dochtertje van 6 jaar idem dito. Voor ons is het echter de normaalste zaak van de wereld. Er zijn leuke maar ook minder leuke dingen om waar te nemen overigens. Dat even ter info. Maar het is waar dat veel mensen het niet willen weten. Uit angst of onwetendheid. Jammer, want er is zoveel meer :).[/quote]
  Hallo Sola, In eerste instantie had ik willen reageren met: “Ha! En niet alleen kinderen!”, maar toen las ik jouw commentaar. Geen idee over welke film je het hebt, maar met je opmerking: “Voor ons is het echter de normaalste zaak van de wereld” ben ik het helemaal eens. Het IS ook de normaalste zaak van de wereld, maar de meeste mensen sluiten hun ogen ervoor. Jammer.[/quote]

  Nou ik sta overal voor open en geloof er zeker in dat geesten bestaan, maar ik zie ze gewoonweg niet. Hoe ontsluit ik mijn ogen dan volgens jou?

  0 likes
 23. [quote name=”JW”][quote name=”Paquita”][quote name=”Sola”]”I see dead people” is bijna een ingeburgerde zin door de film. Ik ben nu 40 jaar en zie alles. Niet alleen geesten van overleden mensen. Mijn dochtertje van 6 jaar idem dito. Voor ons is het echter de normaalste zaak van de wereld. Er zijn leuke maar ook minder leuke dingen om waar te nemen overigens. Dat even ter info. Maar het is waar dat veel mensen het niet willen weten. Uit angst of onwetendheid. Jammer, want er is zoveel meer :).[/quote]
  Hallo Sola, In eerste instantie had ik willen reageren met: “Ha! En niet alleen kinderen!”, maar toen las ik jouw commentaar. Geen idee over welke film je het hebt, maar met je opmerking: “Voor ons is het echter de normaalste zaak van de wereld” ben ik het helemaal eens. Het IS ook de normaalste zaak van de wereld, maar de meeste mensen sluiten hun ogen ervoor. Jammer.[/quote]

  Nou ik sta overal voor open en geloof er zeker in dat geesten bestaan, maar ik zie ze gewoonweg niet. Hoe ontsluit ik mijn ogen dan volgens jou?[/quote]
  Hallo JW, Bij mij gaat dat (mijn hele leven al) spontaan en als ik er goed over nadenk, dan voel ik eerst en zie daarna (een anders zien dan met je ogen en toegegeven, het voelen en zien vindt ongeveer tegelijkertijd plaats). Dat heb ik ook met de natuur, dus misschien is het een idee om daar eens mee te beginnen? Als wij daar open voor staan, dan vertelt de natuur (zon, wind, regen, bomen, planten, zelfs grassprietjes) ons hele verhalen. Wellicht kun je iemand aanspreken die je daar bij kan helpen (sjamaan)? Succes gewenst! Hartelijke groeten van Paquita.

  0 likes
 24. Hoi
  Ik kan ook geesten zien. Maar altijd nog heb ik in mijn kop is dit nou echt of fantasie?
  En ik heb een vraag 1 een keer was ik ineens heel erg bang en verdrietig en ik wis zelf niet waarom. en ik voelde dat er iemand was een klein kind.kan dit waar zijn dat er een verdrietige bang kindje in mijn kamer zat of is het een verbeelding geweest

  0 likes
 25. heey ik zal me zelf even voorstellen ik ben britt 12 jaar en zit net op de middelbare school ik zie ook geesten vanaf me 4 de al me tante is de laatste jaren heel verkeerd bezig ze is vreemdgegaan Sins de dood van mijn opa is ze heel raar gaan doen ik kreeg allemaal signalen van me opa door van vertrouw tante niet ze is vreemd gegaan en nu blijkt dat het echt zo is maar ze houd me oom nog aan het leintje ik heb het nog aan niemand verteld waarom geeft opa deze boodschap aan mij wat betekend dit voor mij dit is al 1 jaar lang aan de gang ik durf niets te zeggen en hoe weet mijn opa deze grootte geheim? hebben jullie misschien andwoord hier op ? zo ja vertel het me xx britt

  0 likes
 26. Zodra de ouders zeggen tegen de kinderen dat het niet echt is gaat de governor in de hersenen uit .

  Kinderen zien ze iets maar voor ouderen is dit niet geloofwaardig want het past niet in de westerse wereld en wat ons zelf aangeleerd is dat het niet bestaat .

  Kinderen zijn nog niet geconditioneerd in wat wel kan en wat wel en niet mogelijk is .
  Zie het als het geloven dat je over hete kolen kan lopen en je kunt het .
  Waarom zou er geen elemental of een geest kunnen zijn die in de gevallen best aanwezig zullen zijn waarom moet dit zo als niet kunnen weggezet worden ?

  De Kuhuna,s in Hawai voeden een gekozen kind op zonder enige invloed van anderen en dit is hun toekomstige master omdat hij onbevooroordeeld en ongeconditioneerd is .

  Er zit meer tussen hemel en aarde dan de meeste erg in hebben en volg de verhalen van de oude geschiedenis die nog overgebleven is want daar bevind zich de meeste waarheid en dan kom je dichter bij jezelf dan TV kijken en de hele tijd sms en of twitteren .

  Zo leer je meer van jezelf kennen en die ontdek je vooral in d stilte .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

rode kruis

Rode Kruis haalt bijna 100 miljoen op voor bosbranden in Australië. Dit is er met het geld gebeurd (‘echt absurd!’)

Het Nederlandse Rode Kruis haalde 1,2 miljoen ...

greta

Greta Thunberg onder vuur door hypocriete klimaatoproep: ‘Ik zie haar niet in Peking of Delhi’

Historicus Niall Ferguson heeft uitgehaald naar Greta ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.