Het Complot

Heersende elite profiteert van wapen- en drugshandel (video)

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten is de laatste jaren sprake van een toename van het aantal schietincidenten.

Afgelopen vrijdag nog werden mensen bij het Empire State Building getroffen door politiekogels en de dag ervoor werden in Chicago kogels afgevuurd vanuit een voorbijrijdende auto.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens schrijver en politiek analist Ralph Schoenman worden schietpartijen door de elite gebruikt als machtsmiddel. Ze worden gefinancierd met de drugshandel.

Biljoenen dollars aan Colombiaans en Mexicaans drugsgeld worden witgewassen door de grote Amerikaanse banken, aldus Schoenman. Volgens de Huffington Post verdienen de banken zelf meer dan een biljoen dollar aan de drugshandel. Bankreuzen zoals Wachovia, opgekocht door Wells Fargo, verdienen grof geld aan drugs. Dat geld wordt vervolgens door de banken geïnvesteerd in dubieuze activiteiten. En als het misgaat worden ze gewoon uitgekocht met nog eens biljoenen aan belastinggeld.

Opstand

Om een einde te maken aan het geweld zal de heersende elite moeten wijken, legt Schoenman uit, want daar zit nu juist het probleem. Zij houdt het systeem van profiteurs, uitzichtloosheid en geweld in stand.

Mensen worden bewapend, zo gaat hij verder, om de opstand te onderdrukken. Die opstand is onvermijdelijk en daar is de elite bang voor. De banken en corporaties teren vooral op de schietpartijen die worden gefinancierd met de drugshandel.

Meer van hetzelfde

De twee politieke partijen in de Verenigde Staten worden gefinancierd met hetzelfde geld. Minister van Justitie Eric Holder was bijvoorbeeld de advocaat van de banken die de drugskartels in Colombia financieren.

De schietpartijen zijn dus niet het resultaat van armoede, maar van uitbuiting en drugshandel, waar de banken weer van profiteren. Dezelfde banken die de campagnekas van zowel de Democraten als de Republikeinen spekken.

Bron: Presstv.ir

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
M. Brandenburg
M. Brandenburg
11 jaren geleden

Door wapenbezit te criminaliseren hebben alleen de criminelen nog wapens. Dus wat is nu precies de oplossing? Indien het probleem de wapens zijn, waarom is Zwitserland dan niet veel crimineler met het enorme aantal legale wapens in omloop. Of laten we dat soort zaken liever buiten de beschouwing omdat het de onzin van het klagen over wapenbezit aantoont?

Zelfs in de VS waar wapenbezit niet overal is toegestaan, is de criminaliteit en het aantal moorden, verkrachtingen en inbraken om er maar een paar te noemen, vele malen hoger dan in de staten/steden waar vrij wapenbezit is toegestaan. Waarom nooit eens een diepgaand artikel over hoe dit dan eigenlijk mogelijk is!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

De reden waaom er nog niet tot legalisatie is over gegaan.Bankjes verdienen eraan.

Robijn
Robijn
11 jaren geleden

Misschien zouden ze ook op die wapens een waarschuwing moeten graveren, zoals op pakjes sigaretten een waarschuwing staat. Niet dat het erg veel zou helpen, maar dan kan niemand zich erop beroepen dat hij niet wist dat een wapen per ongeluk kan afgaan en iemand doden.

bob
bob
11 jaren geleden

De media berichtte dat de schiet incidenten in Chicago (4 op 1 dag) allemaal drugs gerelateerd waren.
Het incident in NY, Miami, Batman movie etc waren in zekere zin ook drug gerelateerd, maar de pers meldt nergens dat al die mensen die ‘het even kwijt waren’ onder de invloed van zware anti-depressieva waren.
Dus inderdaad ipv van de vinger te wijzen naar wapens, drugs, etc is er wel degelijk een verband bij de schietpartijen

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x