Binnenland

‘Wat erg opvallend is, is dat er in politiek Nederland een aantal coups gaande zijn’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Er zijn bijzondere dingen gaande in de politiek van Nederland. De ratten verlaten het schip. De oude politiek gaat er met de staart tussen de benen vandoor, zegt vicevoorzitter van Farmers Defence Force Jos Ubels in een vlog.

Waarom is dat? “Wat erg opvallend is, is dat er in politiek Nederland een aantal coups gaande zijn,” aldus Ubels. “De coup van groen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Samengegaan

Hij wijst erop dat de VVD op Europees niveau is samengegaan met D66 in een nieuwe partij, Renew. “Dus let op: D66 en VVD zijn één.”

Eerder onthulde voormalig VVD’er Jos Arkes dat Rutte niet voor de VVD werkt, maar deze Brusselse partij Renew Europe. “Laat het nou eens bezinken: de VVD en D66 zijn in Brussel al één partij. Met verschillende verkiezingsbeloften harkt deze club zetels binnen in Nederland om het beleid van Renew Europe – D66 – door te drukken.”

Enorm gevaarlijke positie

Ubels noemt verder PvdA en GroenLinks. Frans Timmermans komt terug uit Europa. De samensmelting is helemaal niet goed voor de PvdA, is helemaal niet goed voor de PvdA-stemmer, maar enkel goed voor GroenLinks en de natte, groene droom van Frans Timmermans, stelt hij.

“Let op: de grote coup die in Nederland gaande is – VVD opgeslokt door D66 in de nieuwe partij Renew, GroenLinks heeft PvdA opgevreten en hoopt zo de PvdA-stemmers naar hun kant te krijgen – gaat leiden tot een enorm gevaarlijke positie van groen en extreem groen in de Kamer,” waarschuwt Ubels.

4.8 253 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.R. van der Veen
H.R. van der Veen
8 maanden geleden

Als dat aan de macht komt, is het gedaan met Nederland. Zij zullen ons land totaal slopen zodat er uiteindelijk geen Nederland meer is.
Stem voor Samen voor Nederland of FVD om ons land te redden van de tirannie van links.

Henk@hotmail.com
8 maanden geleden

Zal hier wel mee te maken hebben

https://www.ninefornews.nl/heel-nederland-vol-spandoeken-en-dagvaardingen-petje-af/

Als je naar de facebook pagina gaat samen voor nederland zie je deze mooie doeken ook staan deel het bericht massaal van samen voor nederland van deze prachtige spandoeken. De mensen mogen niet met de misdaden wegkomen dus delen die handel.

P.Janssen
P.Janssen
8 maanden geleden

Hoezo hopen ze stemmers aan hun kant te krijgen, wat een bullshit, stemmen heeft geen enkele zin, het is van te voren allang beslist.

Frits
Frits
8 maanden geleden

1 grote corrupte zooi dat hele kabinet in Nederland, democratie zeggen ze, we krijgen nog minder vrijheid straks dan de Noord Koreanen. Wordt wakker mensen stem die hele zooi weg

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x