TV, Film en Boek

Henk Westbroek op bezoek bij Niburu

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het programma Westbroek! van zaterdag 8 oktober jongstleden was Henk Westbroek voor RTV Utrecht op bezoek bij Niburu te Soest.

Henk gaat met oprichter van Niburu Anton Teuben in gesprek over de activiteiten van Niburu en wil graag meer te weten komen over het buitenaardse.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Westbroek is eerst benieuwd hoeveel meldingen van onbekende objecten er worden geregistreerd. Anton Teuben van het Niburu UFO Center laat weten dat het aantal meldingen wisselt, maar dat het soms kan gaan om tientallen meldingen per dag.

Waar komen de bemanningsleden van de schepen die gezien worden vandaan? “Ze komen van de Pleiaden, van Sirius, van Arcturus, van Tau Ceti, van Alpha Centauri en daar wonen mensen zoals jij en ik,” antwoordt Teuben. Deze wezens hebben volgens hem een hoger bewustzijn en gebruiken hoog ontwikkelde technologieën. Ze willen de mensen graag over het universum vertellen.

Westbroek is benieuwd of er in de buurt van Soest ook meldingen worden gedaan. “Vanaf 1964 zijn er diverse objecten boven vliegbasis Soesterberg gezien,” vervolgt Teuben. Daar zijn diverse meldingen van gedaan en er zijn vele gesprekken geweest met militairen en omwonenden.

Maar zijn er dan ook wel eens schepen neergestort of achtergelaten? Teuben antwoordt bevestigend. Onlangs stond nog in de kranten hoe de geopenbaarde FBI-files onthullen dat bij Roswell buitenaardse schepen zijn neergekomen, aldus Teuben. De enige overlevende van die crash, EBE, is tot 1953 in leven gebleven en communiceerde met de wetenschappers die bij het project betrokken waren.

Henk’s aandacht wordt getrokken door een jong katje dat op de grond ligt te spelen. Hij vraagt zich af of honden en katten ook buitenaards kunnen zijn. Teuben haakt hier op in door aan te geven dat dolfijnen buitenaards zijn en van Sirius komen. Dit is in vele geschriften terug te vinden, zo voegt hij toe.

Tot slot worden beelden getoond van onbekende objecten en krijgt Westbroek een geluidsopname te horen van een piloot die de luchtverkeersleiding vertelt over wat hij op dat moment meemaakt. Hij wordt geconfronteerd met iets wat hij nog nooit eerder heeft gezien in het luchtruim.

Bekijk de uitzending hier in zijn geheel terug.

Bron: Rtvutrecht.nl

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x