Mens en Dier

Tjeerd de Groot: de natuur is sinds de verkiezingen ‘waarschijnlijk weer een beetje slechter geworden’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Ondanks de monsterzege van BBB ziet D66-fractievoorzitter Jan Paternotte geen ruimte om van standpunt te veranderen waar het op stikstof aankomt. BBB-voorvrouw Caroline van der Plas zei eerder dat D66 zal ‘moeten buigen of moeten barsten’.

Paternotte vindt dat het kabinet moet vasthouden aan de deadline van 2030 om de stikstofuitstoot te halveren. “We vinden niet een week na de verkiezingen ineens iets anders dan een week voor de verkiezingen,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Ontzettend stil

Van der Plas voegde toe dat D66 opvallend stil is na de verkiezingsnederlaag. “Wat mij opvalt is dat heel veel D66’ers ontzettend stil zijn,” zei ze. “Voor de verkiezingen hadden ze de grootste verhalen, maar nu is het allemaal heel timide.”

D66-Kamerlid Tjeerd de Groot laat inmiddels weer van zich horen. Hij zei voor de camera tegen politiek verslaggever Thomas van Groningen: “De natuur is sinds vorige week niet veranderd. Sterker nog: die is waarschijnlijk wel weer een beetje slechter geworden.”

“We hebben in Brabant gezien wat er dan gebeurt als je verder helemaal niets meer kan. Dus laten we vooral de schouders eronder zetten, want de noodzaak om onze leefomgeving gezonder te maken, is niet minder geworden,” waarschuwde De Groot.

Geradicaliseerd

Het Kamerlid oogst veel kritiek. Zo zegt ondernemer Rutger van den Noort: “Kan deze man ergens burgemeester worden om zo minder schade aan te richten aan de BV Nederland?”

Wouter de Heij, directeur van TOP bv, voegt toe: “Tjeerd de Groot is geradicaliseerd, anders kan ik het ook niet verklaren. Premier Rutte moet ingrijpen.”

4.9 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anja Heij
Anja Heij
1 jaar geleden

“De natuur is sinds vorige week niet veranderd.”????? De lente is net begonnen, overal barst de ontluikende natuur uit zijn voegen, als je tenminste ogen hebt om te zien. Geef deze man alsjeblieft een paar liter liefde, vrolijkheid en gezelligheid te drinken!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Als u allemaal naar mijn rechterhand kijkt…dan ziet u niet wat ik met mijn linkerhand doe, die gehele tweede kamer der Staten-Generaal is één grote poppenkast. Laat mevrouw de landverraadster Caroline “Build Back Broke” van der Plas maar aan het compleet hersendode Schapenpubliek haar kunstjes vertonen, kijken of zelfs het meest hersendode, doofstomme, stekeblinde schaap er nog in zal trappen….

King of light
King of light
1 jaar geleden

Volgens mij, is er ook iemand een beetje gekker geworden.

Frans
Frans
1 jaar geleden

Ja vanwege de niet te stoppen bomenkap van Staats-ont-bosbeheer. Nu in Ommen hectares bos gekapt om ruimte te maken voor de vlierbes en heide…je verzint het niet. Het kappen van bomen is een ramp voor de natuur: vogels insecten en opwarming. Bossen houden de omgeving koel, kale zandvlaktes zorgen voor opwarming.

Back to top button
179
0
We lezen graag je reactie!x