Homepagina » Binnenland » Rutte geeft andere landen miljarden, maar eigen zorghelden krijgen NIKS: ‘Om je dood te schamen’
rutte
Foto: CC0

Rutte geeft andere landen miljarden, maar eigen zorghelden krijgen NIKS: ‘Om je dood te schamen’

Er komt geen extra salarisverhoging voor de zorgmedewerkers. Twee voorstellen zijn met 68 tegen 69 stemmen verworpen in de Tweede Kamer. Premier Rutte zei in het debat voorafgaand aan de stemmingen: “Het gaat niet. We kunnen niet en-en doen: alle salarissen extra laten stijgen en de economische crisis bestrijden.” Nederland kan het niet betalen, aldus de premier.

Regeringspartij VVD zei tegen de extra salarisverhoging te zijn. VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff zei dat de zorgmedewerkers wel alle waardering verdienen. De oppositiepartijen reageerden erg verontwaardigd.

“Hoe oneerlijk kan het zijn! De hardwerkende kanjers in de zorg krijgen een kruimel en de wegrennende Kamerleden een fortuin! En wél miljarden naar Frankrijk en Italië, maar niks voor onze eigen zorghelden! Waanzin!” reageerde PVV-voorman Geert Wilders.

Om je dood te schamen

Hij voegde toe: “Om je dood te schamen! De VVD strooit met miljarden naar andere landen en weigert de salarissen van onze helden in de zorg te verhogen!”

Er is al maanden gesteggel over de zorgsalarissen. Vorige week rende de coalitie letterlijk weg uit de Tweede Kamer om er niet over te hoeven stemmen.

Wilders noemt de wegrennende Kamerleden hieronder bij naam:


Ook FvD vindt het vreemd dat Rutte in Europa met miljarden strooit, maar niet de portemonnee wil trekken voor de eigen zorgmedewerkers. “Dit kabinet zegt dat er geen geld is om zorgmedewerkers fatsoenlijk te betalen. Waarom geven ze dan wel miljarden uit aan ‘internationaal klimaatbeleid’ en het EU-herverdelingsfonds?”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
6 maanden geleden

Alleen die term zorg helden ben ik het niet mee eens. Deze mensen hebben mee gedaan aan dit circus, let wel, bewust! En nu krijgen ze keurig het deksel op hun neus. Ik kan alleen maar zeggen in dat geval, goede zaak!

Willem
Willem
Reactie op  Robert
6 maanden geleden

Daar heb je een punt Robert, nu de hoofden van de zorg en zorg instellingen nog.

mikkie
mikkie
Reactie op  Robert
6 maanden geleden

en ik heb ook zoiets van, ze doen toch gewoon hun werk?
wat ze elke dag doen?
waar ze voor opgeleid zijn?
waar ze voor gekozen hebben?
Neemt niet weg dat ik die miljarden voor Italie belachelijk vind. Overal is het lastig…ook hier in NL.

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  Robert
6 maanden geleden

Volledig mee eens Robert..

Rob
Rob
Reactie op  Robert
6 maanden geleden

De term ‘zorg helden’ moet je helemaal vergeten. Het is brainwashing. Zij worden als helden beschouwd die de mensen hebben gered en straks zijn ze degenen die de vaccinaties uitvoeren. Ze ZIJN geen helden, ze worden tot helden verheven. Dat heeft alleen maar als doel om de mensen over de streep te trekken om straks bij hen de vaccinaties te halen. Want wie vertrouwt er nou niet een held?

StefanZ
StefanZ
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Zorg medewerkers hebben gekozen voor het verzorgen van patenten en dat is hun werk, maar zorg medewerkers hebben er niet voor gekozen om in een levensgevaarlijke situatie hun werk te doen. Dat is hetzelfde als een slager als stierenvechter te laten werken. Ze hebben ervoor gekozen dieren te doden, dus zet ze met een rode lap in een arena. Zorg bieden in een normale situatie voor het salaris dat ze krijgen is prima. Daar hebben ze zelf voor gekozen, maar ze hebben niet gekozen om voor ons de levensgevaarlijke kastanjes uit het vuur te halen. Dat is het verschil…

wolfje168
wolfje168
6 maanden geleden

Schaam je maar kapot voor het volk dat daar op stemt.

Tony
Tony
6 maanden geleden

Het kabinet is al geruime tijd niet meer geloofwaardig. De leugens, waar Rutte het patent op heeft, volgen elkaar in snel tempo op. Daar is niet veel menselijks meer aan.

Ik heb dan ook het idee dat Nederland in een dictatuur veranderd is. Oftewel enkele mensen maken nu de dienst uit en dan om met nieuwe (nood) wetten de mensen in Nederland de duimschroeven nog verder aan te draaien. Vriendjespolitiek en elkaar in bescherming nemen, is daar een vast onderdeel van.

Regeren is macht en macht is regeren. Wanneer je daar van houdt is de democratie ten dode opgeschreven. Dan dien je niet de agenda van de burgers in Nederland.

Audrey
Audrey
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Kunnen we niet massaal de regering aanklagen wegens bedrog etc. We hoeven dit toch niet te pikken. want als het zo door gaat is het niet prettig leven in ons land.

Mikkel
Mikkel
Reactie op  Audrey
6 maanden geleden

Nee kan niet, want justitie is net zo corrupt.

wim11
wim11
6 maanden geleden

Hoe lang pikt Nederland dit nog, snap er niks van we zijn makke schapen geworden.

Hoop dat hij volgend jaar maart de rekening krijgt

salvar
salvar
Reactie op  wim11
6 maanden geleden

wim11
makke schapen zijn we altijd geweest , niets nieuws aan de horizon.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
6 maanden geleden
Ronald
Ronald
6 maanden geleden

Als alle zorgmedewerkers vandaag een ander baantje gaan zoeken, hebben ze morgen salaris verhoging.

Willem
Willem
6 maanden geleden

Het is makkelijk weggeven als het je eigen geld niet is.

Jack Burton
Jack Burton
6 maanden geleden

Dhr Rutte hoort sowieso berecht te worden, hij blijft artikel 93 schenden…allicht een tribunaal voor alle leden van de regeringen welke er geweest zijn vanaf 1945…

het leugentijdperk
het leugentijdperk
6 maanden geleden

De door de zionisten aangestuurde politiek is verrot tot op het bot en hebben politici allemaal bloed aan de handen met daarbij opperhoofd Rutte aan de leiding. Ze hebben miljarden uitgedeeld van ons geld uitgedeeld (op dwingend advies van Christine La Garde van de ECB), maar ook moord, dood en ellende gefaciliteerd door miljoenen te sturen naar terroristen in o.a. Syrië.

En het fijne is dat alle politieke partijen in Den Haag daarover moeten zwijgen en van hun zionistische bazen moeten blijven zitten om Nederland verder naar het graf te dragen. Het enige wat Nederland en Europa in de lucht houdt zijn leugens en de duizenden miljarden nul/negatieve rente beleid van de door de zio VS gestuurde ECB in Frankfurt. Een georkestreerde explosie van geld zal binnenkort omgezet worden in een implosie van de gehele economie.

En het nep virus corona is daarbij niet meer dan een dikke duim leugen en een stuur en ondersteunend middel, maar vooral een katalysator, zoals de ‘passagierstoestellen’ (van de Mossad en CIA) die in de Twin Towers moesten vliegen om zo een wereldwijd controle en machtsproces in gang te kunnen zetten.

Mikkel
Mikkel
6 maanden geleden

In de coronahoax is mij meer dan ooit duidelijk geworden dat we nooit een democratie hebben gehad. Het is één grote poppenkast. Het zijn allemaal letterlijk trekpoppen in Den Haag. Aan de touwtjes trekken de 0,01%. Ook PVV en FVD horen tot het kartel en zijn zogenaamd oppositie om ons het idee te geven dat er iets te kiezen valt.

Dit systeem is niet meer te veranderen van binnenuit. Ik was erg hoopvol over FVD de afgelopen jaren, maar wat zijn ze toch door de mand gevallen de afgelopen maanden. Nauwelijks of geen weerstand!

Ik ga in elk geval nooit meer stemmen. Ik doe er niet meer aan mee. I do not consent!

Patrick
Patrick
Reactie op  Mikkel
6 maanden geleden

Dat M. Rutte niet alles in goede banen weet te lijden dat is jammer maar dat kun je hem niet kwalijk nemen, ik vindt dat hij echt zijn best doet. De PVV en FVD wilde een veel strengere lockdown, en ook nu eist de PVV strengere maatregelen. Rutte geeft aan voor versoepeling te zijn maar moet wel ageren op de besmettingen die toenemen. Rutte doet het zo slecht nog niet, kijk eens naar Belgie of Nieuw-Zeeland.

Jack Burton
Jack Burton
Reactie op  Patrick
6 maanden geleden

Patrick, hoe kom jij nou in godesnaam op een site als deze?…en nou weer heel snel naar nu.nl …kun je de msm versie weer papagaaien met de rest van de NPC’s…

Patrick
Patrick
Reactie op  Jack Burton
6 maanden geleden

Omdat ik Rutte zie zoals sommige Trump zien, ze vechten tegen het kwaad, hij wilt ons hier zo goed als mogelijk door heen loodsen.

Jerry
Jerry
Reactie op  Patrick
6 maanden geleden

nee dat wil hij niet!

Jerry
Jerry
Reactie op  Jack Burton
6 maanden geleden

Ha! NPC al lang niet meer gehoord, wel een mooie term voor die boys van Nu.nl

x

Check Also

testen

Amerikaanse Van Dissel: testen zonder klachten heeft geen zin

Vorige maand zei premier Rutte tijdens zijn ...

baudet

Baudet kondigt NOS Journaal aan op tv: ‘Nu eerst het Fake News Journaal’

FVD-leider Thierry Baudet was woensdagochtend als medepresentator ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x