Buitenland

Dit is wat de media je niet vertellen over de brand op Maui

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

De hulpploegen die op zoek zijn naar slachtoffers van de bosbranden op Maui kunnen ‘tien tot twintig mensen per dag vinden’, zei gouverneur van Hawaï Josh Green. “Het vuur was zo heet dat het moeilijk is om iemand te herkennen.”

Vorige week braken op het eiland minstens drie grote branden uit die werden aangewakkerd door een sterke wind. Badplaats Lahaina werd daarbij bijna volledig verwoest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De sirenes op Maui, het grootste geïntegreerde waarschuwingssysteem van buitensirenes ter wereld, gingen niet af terwijl mensen stierven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alsof er een bom was ontploft

Er zijn een aantal zaken die opvallen. Grace van het populaire YouTube-kanaal reallygraceful heeft ze voor je op een rijtje gezet.

De politiechef van Maui, John Pelletier, werd aangesteld als calamiteitencoördinator na de schietpartij in Las Vegas op 1 oktober 2017, één van de grootste cover-ups uit de Amerikaanse geschiedenis. Hij zei onder meer dat het vuur ‘metaal deed smelten’.

Gouverneur Green zei dat het leek alsof ‘er een bom was ontploft’. Hij beweerde dat de branden het gevolg waren van ‘klimaatverandering’.

Ik vind dat vreemd

De branden begonnen op dezelfde dag op verschillende plekken op het eiland. “Ik vind dat vreemd,” zegt Grace.

Enkele lokale bewoners hebben het lokale elektriciteitsbedrijf aangeklaagd wegens de slechte elektrische infrastructuur, die volgens hen de ontstekingsbron is geweest.

Het World Economic Forum publiceerde in 2018 een artikel waarin valt te lezen dat Hawaï de eerste Amerikaanse staat wil worden die volledig overstapt op duurzame energie.

Gerichte energiewapens

Op Maui bevindt zich bovendien het AFRL (Air Force Research Laboratory) Directed Energy Directorate. Dat heeft de allereerste operationele gerichte energiewapens (DEW’s) geleverd aan de Amerikaanse luchtmacht.

De huizen in Lahaina waren gemiddeld meer dan een miljoen dollar waard. De gouverneur van Hawaï heeft al gezegd dat de staat aast op de grond die in vlammen is opgegaan.

4.8 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

DEW.= direct ernergy wapen WORDT al jaren gebruikt,, AUTOS in brand maar bomen om heen blijkt intact.. Hopelijk is dit wapen NIET in de handen van de gestoorde WEF psychopaten !!

Esmee
Esmee
9 maanden geleden

De makelaars bellen al met de mensen die alles hebben verloren, er mogen geen mensen komen om hulpgoederen te brengen, ik meen deze maand of iig dit jaar, staat er een bijeenkomst gepland om daar een volledige digitale, 15 minute en smart city van te maken. De oorspronkelijke bewoners wilden hun opgebouwde bezit niet verkopen aan de rijken der aarde. Toeval, nee ik denk het niet.

David Zeelmaekers
David Zeelmaekers
9 maanden geleden

De inwoners wilden niet meedoen aan een 15min stad, dit hadden ze al duidelijk gemaakt toen er plannen bekend werden over het oprichten van een 15min stad en als bij wonder ontstaat daar een alles verwoestende brand een aantal dagen nadat het 15min steden plan werd geweigerd door de bevolking. Wel heel erg toevallig allemaal. 🤔

Thoughtful
Thoughtful
9 maanden geleden

En dit vertellen de bullshit media ook niet:
https://www.bitchute.com/video/FfMNnmRHdjhd/

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x