Buitenland

‘Veel baby’s met hartproblemen op ic’s, alle moeders volledig gevaccineerd’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het RIVM adviseert alle zwangere vrouwen om zich te laten vaccineren met een mRNA-vaccin van Pfizer of Moderna. In de Verenigde Staten kregen inmiddels meer dan 130.000 zwangere vrouwen een mRNA-vaccin en daarbij zijn geen ernstige bijwerkingen gemeld, aldus het RIVM.

Toch zouden er in de VS veel baby’s geboren worden met hartproblemen, die vervolgens op de ic belanden. Steve Kirsch, oprichter en directeur van de Vaccine Safety Research Foundation, schrijft op Substack dat hij onlangs een e-mail heeft ontvangen van een ‘zeer betrouwbare bron’.

Mogelijk zelfs wereldwijd

De verloofde van de bron kent een verpleegster die in het lokale kinderziekenhuis werkt. De verpleegster had de verloofde in vertrouwen verteld dat volgens een collega alle drie de neonatale intensive care-afdelingen van het ziekenhuis vol liggen met patiëntjes die hartproblemen hebben. De verpleegster zei dat alle moeders volledig gevaccineerd zijn.

De bron zei te verwachten dat als dit in één ziekenhuis gebeurt, het binnenkort ook gaat gebeuren in andere ziekenhuizen, mogelijk zelfs wereldwijd. “Misschien begint het nu omdat negen maanden geleden de vaccinatiegekte losbarstte.”

Kan tij doen keren

De bron stelde voor om deze informatie te delen met artsen die contacten hebben in grote ziekenhuizen met neonatale ic’s, om te kijken of daar ook veel pasgeborenen met hartproblemen liggen.

“Als dit gerucht wordt bevestigd, kan dat mogelijk het tij van deze oorlog doen keren.”

[Wochenblick]

4.7 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
1 jaar geleden

De gebrekkige gezondheidstoestand van de hedendaagse mens bedreigt zelfs het bestaan van de hele mensheid, zo langzamerhand.

Rein
Rein
1 jaar geleden

Gewoon wegkijken waait vanzelf over.

Sanne
Sanne
1 jaar geleden

Dit is natuurlijk geen verassing meer omdat talloze onderzoeken en verschillende praktijk situaties al hebben aangetoond dat dit kan en dus ook werkelijk gaat gebeuren.

Het is uitermate schrijnend, maar al deze slachtoffertjes hadden voorkomen kunnen worden als de ouders zich beter hadden geinformeerd.

Helaas kijken de meesten niet meer verder als ze een adviesje of een pamfletje een groen vinkje krijgen.

Anka
Anka
1 jaar geleden

Het is te hopen dat deze gevaccineerde ouders de hartproblemen van hun baby’s ze de ogen doen openen.

Maar het kan maar zo zijn dat deze waarheid te hard is om te dragen. Immers, de hartproblemen van hun baby’s zijn aan hun goedgelovigheid en gebrek aan zelfstandig denken te wijten. Zij, en hun stupiditeit, hebben dit zelf bij hun baby’s veroorzaakt.

Ga daar maar aanstaan! Ik geef het je te doen!

Dus om deze mensen een strohalm te geven waar ze zich aan vast kunnen houden, worden er van overheidswege informatie filmpjes getoond waarin wordt verteld dat er tegenwoordig veel kinderen worden geboren met verborgen hartproblemen die veroorzaakt worden door, jawel…

HET KLIMAAT!!!

En reken erop dat er zéér veel mensen dit voor zoete koek zullen slikken!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x