UFO

Onbekende objecten vastgelegd in lucht boven Denver (video)

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de lucht boven Denver in de staat Colorado zijn vreemde objecten vastgelegd op camera die niemand lijkt te kunnen verklaren.

Volgens één van de getuigen verschijnen de vliegende objecten enkele keren per week rond het middaguur. Ze bewegen te snel om met het blote oog te kunnen zien, aldus de man die liever anoniem wil blijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Luchtvaartdeskundige Steve Cowell, voormalig piloot, instructeur en FAA-adviseur, dacht een logische verklaring te hebben tot hij de beelden zag. “Dat is geen vliegtuig, geen helikopter of een vogel,” zei hij. “Ik kan het niet verklaren.” Hij voegde toe dat het ook geen insect kon zijn geweest.

Het zou volgens Cowell eventueel kunnen gaan om puin dat wordt meegevoerd door de atmosferische wind. Tot duidelijk wordt waar het om gaat blijft het een ongeïdentificeerd vliegend object.

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA liet in een verklaring weten dat de luchtverkeersleiding in het gebied geen opzienbarende waarnemingen heeft gedaan.

De North American Aerospace Defense Command (NORAD) in Colorado Springs, een militaire organisatie die waakt over het luchtruim van de Verenigde Staten en Canada, heeft op het moment van de waarnemingen geen activiteit gedetecteerd in de omgeving van Denver.

Hebben we hier te maken met UFO’s, of misschien een geheime test van het leger? Of gaat het om schroot?

Bron: Kdvr.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Knn
Knn
11 jaren geleden

Heel vreemd, ook de manier van ‘vliegen’ is heel onregelmatig en chaotisch. Misschien een (buitenaardse)drone of sonde?

Timothy Drake
Timothy Drake
11 jaren geleden

Goed materiaal. Grappig dat de FAA en NORAD er nog even bij worden gehaald. “Wij hebben niks gezien”. Nee duh!? Lijkt me een reden om eens onderzoek te gaan doen maar in plaats daarvan doen ze niks hahaa. Ze weten echt wel meer…

King of Light
King of Light
11 jaren geleden

Deze objecten heb ik hier boven Nederland in begin september ook al gefotografeerd in de lucht in beide gevallen waren er ook chemtrails in de lucht aanwezig. Maar deze objecten vlogen net onder het wolkendek, een ander vloog wel hoog en leek eem soort mistige aura om zich te hebben en was fel wit verlicht. De anderen waren zwart met oplichtende boven en onderkant. Het lijkt juist steeds drukker te worden in de lucht in tegenstelling wat de berichten in de media geven

legaal
legaal
11 jaren geleden

hoi,waar ik dan ook benieuwd naar ben,zou daar een geheime raket basis zijn?of iets anders geheim omdat ze iedere week weer terug komen.volgens mij moet daar wat aan de hand zijn.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x