Mens en DierCorona

Professor Bhakdi waarschuwt: coronaprikken gaan ‘wereldbevolking decimeren’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Artsen dringen coronavaccins op aan mensen. Ze doden mensen ermee en voelen zich daar goed bij. “Hoe is dit mogelijk?” vroeg professor Sucharit Bhakdi tijdens een interview met The New American. Hij zei dat de artsen zich juist zouden moeten schamen.

Grootste catastrofe

De vaccinatiecampagne tegen corona gaat volgens de microbioloog leiden tot de grootste catastrofe uit de geschiedenis. Hij zei dat Israël, waar de meeste mensen inmiddels zijn gevaccineerd, is veranderd in een hel.

Het vaccin zorgt ervoor dat mensen antistoffen aanmaken die in het bloed wachten op indringers. Aan die antistoffen heb je niets, want het virus komt het lichaam binnen via de longen en nestelt zich in de longcellen, aldus Bhakdi. “Daar zijn geen antistoffen. Ze zitten in het bloed. Dit is algemeen bekend. Ik heb dit meer dan 40 jaar lang bijgebracht aan mijn studenten.”

Dit is crimineel

Het is volstrekt naïef om te denken dat je beschermd zult zijn tegen een longinfectie door jezelf te vaccineren, benadrukte de professor.

De coronavaccins zijn nooit getest op ouderen met onderliggende ziektes en toch worden ze op grote schaal aan oudere mensen toegediend. “Dit is crimineel.”

Bhakdi legde uit waarom deze vaccins zo gevaarlijk zijn. Na vaccinatie komen er vele miljoenen pakketjes met het virusgen in het bloed terecht. Ze blijven daar voor eeuwig gevangen. De pakketjes gaan de voering van de bloedvaten binnen, waar vervolgens het spike-eiwit van het virus wordt aangemaakt.

Decimeren van de wereldbevolking

Op het moment dat een bloedplaatje in aanraking komt met het spike-eiwit, wil het plaatje de bloedstolling in gang zetten. Bij de aanmaak van het spike-eiwit komt ook afval vrij dat wordt opgeruimd door killerlymfocyten. Zij zijn getraind om cellen te spotten die virusafval produceren en zullen deze cellen proberen te doden. Enerzijds wordt de bloedstolling in gang gezet, terwijl anderzijds cellen worden gedood. “Dit kan overal in het lichaam plaatsvinden.”

Dit verklaart waarom mensen na vaccinatie bijvoorbeeld last krijgen van hevige hoofdpijn omdat het bloed begint te stollen in het brein. Bhakdi benadrukte dat mensen momenteel worden blootgesteld aan het grootste wetenschappelijke experiment uit de menselijke geschiedenis. “Elke stolselvorming is potentieel dodelijk.”

“Informeer jezelf in vredesnaam voordat je jezelf en je geliefden laat vaccineren. Als je één keer gevaccineerd bent, zullen de lymfocyten de volgende keer nog actiever zijn. Daarom is de tweede prik altijd erger dan de eerste. Haal alsjeblieft geen derde, vierde of vijfde. Als je dat wel doet, draag je bij aan het decimeren van de wereldbevolking,” waarschuwde dr. Bhakdi.

[The New American]

4.7 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

Op naar een paar honderdduizend mensen hier op deze aarde.

Annemiek B.
Annemiek B.
1 jaar geleden

Dat heb ik al tig keer proberen uit te leggen aan mensen, maar ze sluiten zich meteen af. In Italië gaat het veel beter, las ik gisteren op een blog van een Franciscaner broeder daar. Daar luisteren de agenten naar de mensen, scheuren hun bonnen door, of doen zelf hun mondkapjes af. Jongelui die de waarheid horen, vertellen het weer door aan hun vrienden. En wij maar afgeven op zulk soort landen, met onze Hollandse minachtende manier van doen. Men hoeft bij mij niet meer aan te komen met de zogenaamde Nederlandse nuchterheid, want die bestaat niet.

Annette
Annette
1 jaar geleden

DUIDELIJKER kan het toch waarachtig niet worden. Alleen… hoe krijg je de boodschap over? Ik ga ervan uit dat de meeste lezers en lezeressen van ninefornews dit allang weten en hun besluit hebben genomen. Deze professor Sucharit Bhakdi is een absolute held, die maar doorgaat met het waarschuwen van de wereldbevolking. Ik denk zomaar dat hij wel MOET. Dat is hij simpelweg aan zijn eigen geweten verplicht. Juist het feit dat hij precies weet wat dat vreselijke “vaccin” doet in een mensenlichaam, maakt dat hij niet stopt. Wat een verschil met al die, misschien wel honderdduizenden, artsen die doelbewust en geldbelust mensen, die hun vertrouwen, een zekere dood injaagt. Ik zeg het wel vaker: ik heb er geen woorden voor.

Triniton
Triniton
1 jaar geleden

De fout van dr Bakti is dat ie uitgaat van het bestaan van een virus, terwijl dr Stefan Lanka en vele anderen conform de 4 postulaten van Robert Koch allang het bestaan van virussen als ziekteverwekkers logenstraffen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x