Bewustzijn

Het einde van 2012 – Peter Toonen (video)

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het 2012-fenomeen verwijst naar het verschijnsel dat in veel populaire esoterische theorieën het jaar 2012 een grote rol speelt.

Veel van zulke theorieën gaan ervan uit dat er in 2012 een grote verandering zal plaatsvinden in het bewustzijn van de mensheid of juist in de natuurlijke toestand van het universum.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het fenomeen vindt zijn oorsprong in de Lange telling van de Maya’s, die volgens sommige interpretaties grote waarde toekent aan 21 of 23 december 2012.

Hoe staan Nederlandse Maya-experts tegenover het 2012-fenomeen? Lilou ging in gesprek met onderzoeker en schrijver Peter Toonen. Peter heeft sinds 1985 een praktijk in personal coaching en aura-reading. De laatste jaren is hij vooral actief met lezingen, workshops en trainingen over teambuilding, intuïtieve ontwikkeling en de werking van de Mayakalenders. Ook is hij lid van de Niburu Denktank.

Bron: Juicylivingtour.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
magdalena
magdalena
11 jaren geleden

Leuk gesprek zeker “the free will ” alleen dat loopt niet meer samen met het new age verhaal.Dat is al achterhaald new age leverd mensen het gevoel van een andere zekerheid en daar willen we juist vanaf de zekerheid, wijsheid en veiligheid zit in je zelf dat kan niemand anders je geven.
Het is naar buiten brengen van je eigen innerlijke kracht en dit te bundelen met anderen.Zo blijf je steeds je echte zelf maar je kunt wel een groot fundament leveren aan de wereld en daar gaat het tenslotte om.

Gert Jan
Gert Jan
11 jaren geleden

Mooi gezegd magdanela. Jouw verhaal wordt alleen bevestigd doordat alle beloftes over alle andere schijnveiligheden gewoon niet uitkomt. Hoe meer we vasthouden aan een of andere profetie des te groter de kans dat het niet uitkomt. Geloof in jezelf en laten we samen bouwen aan een mooie toekomst.

gerrie
gerrie
11 jaren geleden

het gaad er om dat we alemaal weer in het hard komen en met het hard van moeder aarde en het univercele hard van de criaeter co cried wy zyn de schepers van onse eige relaityt we gaan nu door het geboorte kanaal en aan ons het oude los telaaten dat kan niet mee herondek je zelf wie je op ziels nivo bend alemaal univercel interdemensiniale wezens die de univercem van materi hebben geschaapen en nu er balans in brengen in de gaos van galaktise oorlogen komd weer univercele vreede tusen duister en het licht licht en liefde en inerlike rust voor ieders zyn namaste

roy
roy
11 jaren geleden

vraagje: heeft de rothschilds 490biljard doller? (490.000.000.000.000.000)??
en zo ja? zijn daar enkele bewijzen van?
want 490biljard lijkt me een beetje stug.
want alle nederlanders zijn nog niet eens 1 biljard waard, zou graag willen weten

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x