Homepagina » Buitenaards » Ufoloog zegt dat buitenaardsen kernwapens saboteren om apocalyps te voorkomen. Heeft hij gelijk?
Ufoloog zegt dat buitenaardsen kernwapens saboteren om apocalyps te voorkomen. Heeft hij gelijk?

Ufoloog zegt dat buitenaardsen kernwapens saboteren om apocalyps te voorkomen. Heeft hij gelijk?

Complottheoretici vermoeden al heel lang dat overheden in het geheim onderzoek doen naar buitenaards leven. In december vorig jaar kregen ze gelijk, toen bleek dat het Pentagon een geheim UFO-project runde.

Een ufoloog heeft nu op de website Alien Revelations geclaimd dat aliens proberen te voorkomen dat mensen kernwapens gebruiken, schrijft persbureau Sputnik.

De auteur verwees naar een interview met luchtmachtluitenant Bob Jacobs tijdens de show van Larry King enkele jaren geleden waarin hij zei dat hij van zijn bazen opdracht had gekregen om zijn mond te houden over een UFO die hij had gezien vanaf vliegbasis Vandenberg.

Uitgeschakeld

“Dit is nooit gebeurd,” zeiden ze, maar volgens veel ufologen worden er vaak UFO’s waargenomen in de buurt van kernbases.

De website Collective Evolution verwijst naar een incident op Malmstrom Air Force Base, waar in maart 1967 een rode UFO boven de ingang verscheen.

Kort daarop werden alle kernkoppen uitgeschakeld en waren ze niet meer inzetbaar, verklaarde officier Robert Salas, die op dat moment op de basis was gestationeerd.

Apocalyps

De ufoloog zei dat hij niet verbaasd zou zijn als bleek dat buitenaardsen de apocalyps proberen te voorkomen door mensen ervan te weerhouden kernwapens in te zetten.

“De UFO’s waren zeer geïnteresseerd in plekken waar kernwapens werden gemaakt,” klonk het. “Kernwapens die de ruimte zijn ingeschoten, zijn vernietigd door buitenaardsen.”

Maan

“In de jaren zeven en tachtig probeerden we een kernproef te doen op de maan,” vervolgde hij. “Ze vernietigden het wapen voordat het de maan kon bereiken.”

NASA heeft het bestaan van buitenaards leven altijd ontkend.

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Dus met andere woorden. als dit niet gebeurt zou zij zouden er al vele kernbommen de wereld of de ruimte zijn ingevlogen? met welk doel dan?

  2 likes
  • Marduk's Revenge

   Jaaaaren lang volg ik o.a Zacharia Sitchin (RIP), Michael Tsarion, David Icke en nog anderen, ging zwaar zelf volledig die Anunnaki geschiedenis in, Summerie, dan die Swastika geschiedenis die 12000j terug gaat. Atlantis, Lummerie, Aristoteles, Socrates hierover en zo veel meer opzoeken… Fascineert me waanzinnig deze materies…

   Ben zeer sceptisch en waanzin realist, geloof nog maar recent in Alien bestaan.
   Hoofdzaak wat ik kon opmaken is dat idd zeker al een 6000j aliens ons mensenras domineren en uitroeien, kijk rond op aarde alles wat macht en elite is VERNIETIGD alles op aarde, dieren, natuur en d.m.v. pharma is gans de mensheid ziek. Al die oorlogen en LEED, gewone mensen zijn slaven en
   2% ruled ons de ondergang in.
   Ook die abnormale obsessie van die illuminatie en aanhang die contant contact naar aliens zoeken , zo’n 80% van alle geld op aarde wordt daarin gepompt… Waarom? Dat doe je niet als er geen aliens bestaan. Dan hun Mars obsessie…. De mensheid crepeert en onze leiders pompen 80% alle gelden op aarde weg op hun reisillusies koloniseren van andere planeten??!! WTF ???

   Volgens al die onderzoekers en op deep web info bestaan Star-gates echt, blijkbaar enkel te activeren door nucleaire atoomkracht…
   Kijk naar VS, die dropten 2 atoombommen en ineens volgde een revolutie waanzin aan technologisch elektronica en al de rest, Toen de Fransen atoomproeven deden was ineens de MICROCHIP daar…

   Wist je dat in Irak zo’n Start-gate is, zoek maar eens op Sadam Hoessein zijn kennis erover/ontdekking en een schilderij wat die van zichzelf met een artefact liet schilderen.

   De realiteit overtreft effectief alle fictie 🙁 🙁

   14 likes
  • In de jaren 60 heeft Amerika atoombommen laten ontploffen in de stratosfeer. Dit is pas in 2012 naar buiten gekomen.
   Het heeft tot de jaren 90 geduurd voor dat de stratosfeer zich volledig hersteld had.
   Het was puur om te kijken wat er zou gebeuren. Ze ontdekten dat een atoombom op die hoogte een enorme Elektro magnetische puls veroorzaakte waardoor elektrische systemen op het aard oppervlak doorbranden.
   https://www.ad.nl/wetenschap/zo-zag-een-nucleaire-explosie-in-de-ruimte-eruit~a024d124/

   3 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Volgens Netanyahu is dat natuurlijk antisemitisme. Kim Jung wist het al lang en Putin lacht in zijn vuistje. Zou Trump het ook weten ???

   Vervang complotdenkers tot compleet denkers dat schiet meer op ! Tot grote zorg van Bea Bilderberg natuurlijk want dat is weer te populistisch

   1 likes
 2. Marduk's Revenge

  Zoek op YouTube naar: Operation HighJump 1946/1947 met Admiraal Byrd

  Die Admiraal was te gerespecteerd om te twijfelen aan zijn woorden.

  Admiraal Byrd vloog in een andere dimensie boven Antartica en kreeg boodschap mee voor die VS die 2 atoombommen op Japan hadden gedropt!
  Zoek maar op, dus ja ik geloof dit!

  14 likes
 3. Waarom dan hebben al de kernproeven zoals oa op de bikini islands kunnen en mogen plaatsvinden dan? Honderden tests zijn er geweest…
  Waarom dan heeft Chernobyl en Fukushima kunnen plaatsvinden dan? Waarom komen ze dan niet tussen bij andere incidenten waarbij ganse natuurgebieden worden vernietigd?
  En als de chemtrails echt zijn, waarom laten ze dat dan gebeuren???
  Lijkt me allemaal wat te positief gedacht zo..

  8 likes
  • Marduk's Revenge

   Operation HighJump Admiraal Byrd antwoordde dat al in 1947 erop toen zijn oorlogs expeditie op Antartica genadeloos werd afgemaakt volledig door UFO’s die uit de zee kwamen op zoek naar Hitlers VRIL, SWABENLAND, typ dit YouTube en verbaas U, Russische docu erover, engels ondertitelt:

   Operation UFO: Nazis in Antarctica (Russia 2006)
   2.669 weergaven
   22
   0
   Delen
   #Civil Disturbia
   Gepubliceerd op 30 dec. 2016
   Operation UFO – Antarctic Nazi Base
   (AKA ‘Operation UFO – The Third Reich base in Antarctica’)
   Russian documentary 2006
   Film exploring the historical mysteries and rumors of a Nazi secret base in Antarctica, the 1947 flying saucer attack on Admiral Byrd’s ill-fated ‘Operation Highjump’ expedition and the occult origins of Third Reich anti-gravity engines, flying discs and ancient Atlantean technologies viewed through the lens of perhaps the three most mysterious twentieth century German organisations of all: the ‘Thule Society, ‘Vril Society’ and the ‘Ahnenerbe’

   One of the core themes of the film is the alleged existence of ‘Base 211’, the legendary underground Nazi base in the Antarctica. Drawing upon the pre-war Nazi interest in Antarctica and the creation of ‘New Swabia’; the testimony of German U-Boat submarine commanders and the alleged disappearance of thousands of Nazi scientists and engineers at the end of the war, personnel that cannot be accounted for by the Vatican and Odessa ‘rat lines’ or American ‘Operation Paperclip’ activities. In addition, the film analyses the actual geo-physical possibilities of an underground base in Antarctica.

   en dan dit zien; The Best Documentary Ever – Operation Highjump 1947 US NAVY
   20.348 weergaven
   132
   13
   Delen
   Alfred Gwynn
   Gepubliceerd op 8 feb. 2017
   Operation Highjump, officially titled The United States Navy Antarctic Developments Program, 1946–1947, was a United States Navy operation organized by .

   The Secret Land is a 1948 American film about an American expedition code-named Operation High Jump to explore Antarctica. It won the .

   The Secret Land is a 1948 American film about an American expedition code-named Operation High Jump to explore Antarctica. It won the .

   Operation Highjump 1947 Admiral Richard Byrd Part 5 from 5 parts Official U.S. video materials . Admiral Byrd’s .

   3 likes
 4. Er zijn inderdaad meerdere berichten die vertellen dat er geen enkele atoombom meer tot ontploffing komt.
  Ze worden onschadelijk gemaakt.
  Door bevriende en aarde en mensheid beschermende aliens.
  Ook de gepoogde aanslag op Hawai en Japen JL zijn door onze buitenaardse vrienden voorkomen.
  Nee. niet onderschept door amerikanen!
  Dus de UFOloog heeft gelijk.
  Wat mij betreft. Daarmee wordt een totale wereldoorlog voorkomen.
  Onze leiders moeten naar vrede worden bewogen.
  Onze leiders moeten de schaduwregering terzijde schuiven.
  Deze valt reeds uiteen. Als Italie uit de EU stapt en of de betalingen stop zet aan deze boosaardige molog,
  de Juncker Bunker, (centralebank) zal ik ik maar zeggen dan zijn we dichterbij een wereldvrede.
  en verder weg van de NWO.
  Het zal dan uiteindelijk de meelopende regeringsleiders de ogen ook openen .

  6 likes
 5. De UFO’s hebben de ontploffingen van de kerncentrales zoals in Tjernobil en in Japan niet weten te voorkomen. Ze hebben de oorlogen met radioactieve clusterbommen in Irak en elders in de wereld die door de amerikanen zijn gedropt niet weten te ontmantelen. De vele kernproeven in het verleden en die zelfs nu nog steeds al dan niet in het geheim plaats vinden door schurkenstaten (waaronder ook westerse landen) niet kunnen tegenhouden. De kerncentrales die zogezegd “humane” en “milieuvriendelijk” zijn en waarvan wij het radioactieve restafval in zee dumpen, diep onder de grond, in grote loden hangaars op verlaten terreinen verbergen of in de derde wereld dumpen laten die buitenaardsen ook links liggen. Nope. Er is geen bewijs dat ze voorkomen dat we met onze radioactieve spelletjes die ons en de wereld in gevaar kan brengen, ook in vredestijd. Zoals betreft de kerncentrales en ziekenhuisapparatuur die nuttig werk leveren, maar waar het restafval, duizenden jaren giftig blijft. Daarnaast laten ze ons vrij de oceanen te vervuilen, de natuur te vernielen en oorlogen met elkaar te voeren.

  2 likes
 6. In de kerstnacht van 1976 werden er ufo’s boven vliegbasis Deelen waargenomen.
  Uit de mond van een man die toen dienst had bij de bewakingsdienst waren dit groene lichtbollen die een zeer indrukwekkende show weg gaven aan het personeel van de basis.
  Hij is nu nog steeds erg onder de indruk van wat hij toen gezien heeft maar praat er niet graag met anderen over.
  Ook Vliegbasis Soesterberg heeft een aantal malen bezoek gehad van ufo’s, een waarnemening is erg bekend bij insiders…

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...