Buitenland

Wat u niet mag weten: we hebben na de oorlog 12 MILJOEN Duitsers etnisch gezuiverd

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!

Candace Owens heeft in haar podcast ‘Candace’, die wordt bekeken door miljoenen mensen, onthuld dat de geallieerden na de oorlog zo’n 12 miljoen Duitsers etnisch gezuiverd hebben. Ze baseert zich daarbij op een BBC-documentaire.

Kinderen werden opgesteld in rijen en neergemaaid. Vrouwen werden op brute wijze verkracht en velen van hen pleegden daarna zelfmoord. Dit waren geen nazi’s, maar christelijke burgers, benadrukt Owens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hitler wordt afgeschilderd als het grootste kwaad op aarde aller tijden, maar dat is feitelijk en statistisch gezien onjuist, zegt ze.

Eén van de ergste oorlogsmisdaden uit de geschiedenis

In 1986 stuitte wijlen schrijver James Bacque op bewijs – overheidsdocumenten, interviews en ooggetuigenverslagen – dat de Amerikanen aan het einde van de oorlog doelbewust miljoenen Duitse krijgsgevangenen hebben laten verhongeren. Dit kan worden gezien als één van de ergste oorlogsmisdaden uit de geschiedenis.

Hij schreef in 1997 zijn boek ‘Crimes and Mercies’ dat een bestseller werd. In dat boek onthult hij hoe in de periode 1945-1950 tenminste 10 miljoen Duitsers ‘en misschien nog wel miljoenen meer’ zijn omgekomen. Hij stuitte op bewijs dat de Amerikaanse overheid het Duitse volk doelbewust uithongerde.

Grote kranten en tijdschriften werden onder grote druk gezet om geen aandacht te besteden aan zijn boek. Hij werd afgeluisterd, zijn post werd onderschept en hij kreeg geen toegang tot archieven.

Bedrog

Hitler was een project van de Anglo-Amerikaanse bankiers. Toch worden de Britten en Amerikanen, door bedrog van de academische wereld en media, nog steeds geprezen als de grootste bevrijders ooit. Dat terwijl zij in werkelijkheid de grootste aarts-fascisten ooit zijn.

Truman Smith van de Amerikaanse inlichtingendienst interviewde Hitler al in 1922, en er werd besloten dat hij de charismatische aanstichter zou zijn van hun Tweede Wereldoorlog-project.

Vijftien jaar lang werd Hitler verzorgd, opgeleid, gefinancierd en beschermd door ‘kunsthandelaar’ Ernst Hanfstaengel, een elite-Amerikaan, regelmatige bezoeker van Londen en zijn vriend Franklin Roosevelt in het Witte Huis.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dwarsje
Dwarsje
1 dag geleden

The USA het land van de dubbele moraal, kampioen in het omdraaien van de waarheid met ondermeer een politiemacht waarvan menig oud SS-er zou dromen. Kijk alleen maar hoe ze in de USA mensen aanhouden, te zien op YouTube. 1 weerwoord en ze rammen je gelijk in elkaar, boeien om en vaak zelfs met enkelbooien, schandelijk. Wat een agressief volk. Helaas worden die kuren tegenwoordig maar al te graag overgenomen door Europese landen, getuige de Corona protesten. Hoe de mensheid verloederd, jammer.

Sjefke
Sjefke
1 dag geleden

Wat we schijnbaar ook niet mogen weten dat ruim 25 miljoen Russen zijn omgekomen om Europa te bevrijden van de Duitsers

Nu bevechten we onze bevrijders. Zonder de opmars van de Russen was D-day een ramp geworden.

Schapenkop
Schapenkop
1 dag geleden

De Russen waren onze bevrijders!!!! in de 2e Wereldoorlog
25 miljoen Russen zijn toen gestorven voor het grote goed van de ernstig geestigzieke VS-miljardairs.
Europa heeft 3 keer Rusland aangevallen
In de Verenigde Staten kun je stellen dat die zwaar psychisch gestoorde multi-miljardairs op gruwelijke wijze zichzelf hebben verrijkt en daarvoor miljoenen / miljarden mensen hebben vermoord!!!

https://twitter.com/sahouraxo/status/1580936937170698241 AMERIKAANSE MOORDENDE PRESIDENTEN
10 wars, millions dead, 1 nobel peace prize, 0 sanctions.
https://twitter.com/realTakkieYah/status/1581201015143268352/photo/1 Geen Bommen Gegooid
https://twitter.com/EbneHava/status/1581026544486535169 Oorlogen USA – 54+
https://twitter.com/santiago007ok/status/1580948709797265411/photo/1 De oorlogen gepleegd door Carter + vader zoon Bush + Clinton + Obama= heeft nobelprijs voor de vrede gekregen omdat hij 6 oorlogen heeft gevoerd
https://twitter.com/i/status/1763655388778434579 Coups organized by the CIA in Latin America from 1947 to 2002 DOOR CAI GEPLEEGDE COUPS
They forgot the Dominican Republic 1963 coup and then the US invasion of 1965. Your forgot Bolivia and the Farc crisis in Colombia You missed Brazil again in 2016.
https://www.youtube.com/watch?v=xyWVh4kRyg4 The War on Democracy – Latin America VENEZUELA  

ww2
ww2
1 dag geleden

aanrader: the greatest story never told docu.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x