Mens en DierCorona

Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum voor ziektecontrole en preventie (CDC), zei dat een mondkapje betere bescherming biedt dan een coronavaccin. “Hij is terughoudend over de vaccins en dat is verstandig,” zei Roel Coutinho, oud-directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM, in Buitenhof.

“Er wordt enorm gespeculeerd op het idee dat vaccins beschikbaar komen. Er wordt hard aan gewerkt, maar succes is beslist niet gegarandeerd. Het zijn allemaal hele nieuwe methodes om die vaccins te maken. We weten allemaal dat vaccins op het laatste moment onaangename verrassingen kunnen geven,” aldus Coutinho, die in april nog kritiek uitte op het ‘eenzijdige’ advies van het OMT aan het kabinet.

Reken je absoluut niet rijk met een vaccin

“Het is niet zo dat je kunt denken: over een paar maanden is het allemaal in orde en voorbij. Echt niet. Reken je absoluut niet rijk met een vaccin,” benadrukte Coutinho.

De voormalig RIVM-directeur vervolgde: “Het grote probleem is dat vaccins bij oudere mensen en mensen met andere aandoeningen minder werken.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nanda
Nanda
2 jaren geleden

Inmiddels is al een tweede vrijwilliger ziek van het vaccin.
https://on.rt.com/aqqt

si naturelle
si naturelle
2 jaren geleden

Jaha! Vaccins werken minder goed dan mondkapjes! En er is bewezen dat mondkapjes NIET werken. Conclusie: vaccins werken HELEMAAL NIET. Weg met die rotzooi. De wereld is straks weer een afvalbult rijker!

Matt
Matt
2 jaren geleden

Aangezien ook al voldoende bewezen is dat die muilkorf helemaal niet werkt tegen welk virus dan ook en ze zouden volgens Roel Coutinho beter werken dan vaccins, kun je wel raden wat de kwaliteit van dat vaccin zal zijn.
Het enige nut van die muilkorf is het volk monddood maken en wat dat betreft is de werking van de muilkorf 100%

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Wanneer gaat deze virus weg ? ALS MENSEN ZICH NIET MEER LAAT TESTEN !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x