CoronaBuitenland

Het is een misverstand dat de coronamaatregelen zijn afgeschaft: ‘Absoluut schandalig wat hier gebeurt’

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Het is een misverstand dat de coronamaatregelen zijn afgeschaft, zegt Europarlementariër Rob Roos (JA21). “De maatregelen zijn in feite alleen maar opgeschort. De Europese Commissie heeft een voorstel ingediend om het EU-coronapaspoort met tenminste een jaar te verlengen tot juli 2023 en Nederland heeft daar gewoon voor getekend,” zegt Roos.

“Dat kan grote complicaties hebben voor mensen die straks binnen de Europese Unie willen reizen,” benadrukt hij. “Afhankelijk van de maatregelen die komen, is het dadelijk zo dat mensen zich toch misschien om de zes maanden moeten laten vaccineren. Niet vanwege medische noodzaak, maar vanwege dat reizen.”

We weten inmiddels dat het virus gedegradeerd is tot een verkoudheid en een griep, en we weten inmiddels ook dat het vaccin helemaal niet meer helpt tegen de transmissie van het virus,” aldus de Europarlementariër.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Middelvinger naar de Europese democratie

Je kunt hier via een internetconsultatie aan de Europese Commissie laten weten wat je hiervan vindt. Inmiddels hebben meer dan 96.000 mensen dat gedaan. Meer dan 99 procent van de mensen die hebben gereageerd, is er heel erg fel op tegen.

De consultatie loopt tot 8 april, maar op 11 maart hebben de Europese regeringsleiders al besloten dat dit coronapaspoort er gewoon gaat komen, weet Europarlementslid Rob Rooken (JA21). “Het is absoluut schandalig wat hier gebeurt. Het is een middelvinger naar de Europese democratie. Het is nog nooit gebeurd dat een besluit wordt genomen voordat de consultatie afgelopen is,” zei hij.

Echt ziek gewoon

Hij roept mensen op de consultatie in te vullen. “Na 8 april gaan wij alles uitprinten. Dat zullen er veel meer dan 100.000 worden. We printen het uit, we nemen alle papieren mee, we gaan naar Mark Rutte, Ursula von der Leyen en ook Ernst Kuipers, onze minister van Volksgezondheid, want dit is absoluut niet hoe het moet.”

“Niet prikken is niet reizen. Echt ziek gewoon,” reageert freelance journalist Arno Wellens.

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jandew
Jandew
8 maanden geleden

Hahaha. Kunt prima op vakantie. Wel de kleine grensovergangen gebruiken zonder cameratoezicht. Voor t geval ze die beelden gaan gebruiken. Dat gaat komen

Steven
Steven
8 maanden geleden

En wat denk je wat er gaat gebeuren dan.. al haal je 12 miljoen handtekeningen op… alles wordt er gewoon door gemoffeld.. handtekeningen ophalen of demonstreren heeft geen zin (meer). de GREAT RESET moet er doorgedrukt worden, maar schijnbaar hebben de meeesten het (nog) niet door!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
8 maanden geleden

In 2030 bezit je niets meer. Ook niet meer je lichaam. Daar rust dan via genmodificatie een patent op. De patent eigenaar is ook de eigenaar van je lichaam. Zo wordt gestaag gebouwd in het geniep aan het internet of things en het internet of body’s. De trans humanistische agenda in werking. Elk half jaar een geninjectie om te updaten. Luister wat Schwab zegt ze hebben geen schaamte meer. Rutte vond dat een hoopvolle toekomst. Wat moeten we met zo’n vent.

Twan
Twan
8 maanden geleden

van mens naar kudde dier . vaccinatie er in lente en zomer vrij herfst en winter opgehokt ik zeg hun ophokken

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x