CoronaBuitenland

Het is een misverstand dat de coronamaatregelen zijn afgeschaft: ‘Absoluut schandalig wat hier gebeurt’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Het is een misverstand dat de coronamaatregelen zijn afgeschaft, zegt Europarlementariër Rob Roos (JA21). “De maatregelen zijn in feite alleen maar opgeschort. De Europese Commissie heeft een voorstel ingediend om het EU-coronapaspoort met tenminste een jaar te verlengen tot juli 2023 en Nederland heeft daar gewoon voor getekend,” zegt Roos.

“Dat kan grote complicaties hebben voor mensen die straks binnen de Europese Unie willen reizen,” benadrukt hij. “Afhankelijk van de maatregelen die komen, is het dadelijk zo dat mensen zich toch misschien om de zes maanden moeten laten vaccineren. Niet vanwege medische noodzaak, maar vanwege dat reizen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

We weten inmiddels dat het virus gedegradeerd is tot een verkoudheid en een griep, en we weten inmiddels ook dat het vaccin helemaal niet meer helpt tegen de transmissie van het virus,” aldus de Europarlementariër.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Middelvinger naar de Europese democratie

Je kunt hier via een internetconsultatie aan de Europese Commissie laten weten wat je hiervan vindt. Inmiddels hebben meer dan 96.000 mensen dat gedaan. Meer dan 99 procent van de mensen die hebben gereageerd, is er heel erg fel op tegen.

De consultatie loopt tot 8 april, maar op 11 maart hebben de Europese regeringsleiders al besloten dat dit coronapaspoort er gewoon gaat komen, weet Europarlementslid Rob Rooken (JA21). “Het is absoluut schandalig wat hier gebeurt. Het is een middelvinger naar de Europese democratie. Het is nog nooit gebeurd dat een besluit wordt genomen voordat de consultatie afgelopen is,” zei hij.

Echt ziek gewoon

Hij roept mensen op de consultatie in te vullen. “Na 8 april gaan wij alles uitprinten. Dat zullen er veel meer dan 100.000 worden. We printen het uit, we nemen alle papieren mee, we gaan naar Mark Rutte, Ursula von der Leyen en ook Ernst Kuipers, onze minister van Volksgezondheid, want dit is absoluut niet hoe het moet.”

“Niet prikken is niet reizen. Echt ziek gewoon,” reageert freelance journalist Arno Wellens.

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jandew
Jandew
2 jaren geleden

Hahaha. Kunt prima op vakantie. Wel de kleine grensovergangen gebruiken zonder cameratoezicht. Voor t geval ze die beelden gaan gebruiken. Dat gaat komen

Steven
Steven
2 jaren geleden

En wat denk je wat er gaat gebeuren dan.. al haal je 12 miljoen handtekeningen op… alles wordt er gewoon door gemoffeld.. handtekeningen ophalen of demonstreren heeft geen zin (meer). de GREAT RESET moet er doorgedrukt worden, maar schijnbaar hebben de meeesten het (nog) niet door!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

In 2030 bezit je niets meer. Ook niet meer je lichaam. Daar rust dan via genmodificatie een patent op. De patent eigenaar is ook de eigenaar van je lichaam. Zo wordt gestaag gebouwd in het geniep aan het internet of things en het internet of body’s. De trans humanistische agenda in werking. Elk half jaar een geninjectie om te updaten. Luister wat Schwab zegt ze hebben geen schaamte meer. Rutte vond dat een hoopvolle toekomst. Wat moeten we met zo’n vent.

Twan
Twan
2 jaren geleden

van mens naar kudde dier . vaccinatie er in lente en zomer vrij herfst en winter opgehokt ik zeg hun ophokken

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x