Homepagina » Buitenland » “Werkelijk niet om aan te zien”: Razende Frans Timmermans vergeleken met Roemeense dictator
"Het is een schijndemocratie": Razende Frans Timmermans vergeleken met Roemeense ex-dictator

“Werkelijk niet om aan te zien”: Razende Frans Timmermans vergeleken met Roemeense dictator

Eerste voorzitter van de Europese Commissie Frans ‘mondkapje’ Timmermans kreeg woensdag een staande ovatie nadat hij het hele Europees Parlement bij elkaar had geschreeuwd. De eurofiel doet journalist Joost Niemöller nog het meest denken aan de Roemeense dictator Nicolae Ceausescu.

Ooit geliefd door zijn volk, maar daarna genadeloos afgestraft door zijn onderdanen. Zijn heerschappij in de jaren zeventig werd gekenmerkt door een open beleid, maar de jaren tachtig zagen er anders uit. Zijn regime werd alsmaar brutaler en repressiever.

De Roemeense bevolking werd systematisch onderdrukt en was door de vele infiltranten bij de geheime dienst niet veilig. Niemand was veilig. De regering van Ceausescu werd uiteindelijk omvergeworpen, waarna hij en zijn vrouw werden geëxecuteerd. Hij was toen helemaal alleen. Een leider zonder volk. Een leider in zijn eigen verbeelding.

Vol van zichzelf

Frans Timmermans is ook een leider in zijn eigen verbeelding, schrijft Niemöller. Hij zat niet in de Tweede Kamer door voorkeurstemmen. Via het interne schaakverkeer werd hij benoemd tot minister.

In die rol ging hij ongemeen bot tekeer tegen Poetin die volgens hem MH17 had neergeschoten, en werd daartoe beloond met een hoge positie bij de EU, aldus de journalist. Een anoniem Kamerlid zei over hem: “Frans zit zichzelf te veel in de weg. Is vol van zichzelf. Kent daardoor geen grenzen of limieten.”

Schijndemocratie

“En nu bralt deze ingebeelde leider het Europarlement toe. En die klappen voor hem. Dat wil zeggen voor zichzelf. Want dat is wat hier gebeurt. Men prijst zich, aangezien iemand het toch moet doen. Het is werkelijk niet om aan te zien,” schrijft Niemöller. “Het Europarlement vertegenwoordigt niemand en heeft niets te zeggen. Het is een schijndemocratie, een aquarium, een biotoop van elkaar toewuivende bankzitters.”

“Timmermans, die altijd enkel in de schijnwereld van zelf-feliciterend besturend Nederland leefde, denkt werkelijk dat hij ‘geschiedenis’ gaat maken,” vervolgt hij. “Deze ijdele brulaap, rondwentelend in het luchtledige schijngelijk over een geveinsde democratie waar de Europese burgers kotsziek van zijn.”

[Joost Niemöller]


Vind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

73 reacties

 1. Ik heb het ge-ijl ook gehoord van die eikel, als ik er zat dan kreeg ie five across the eyes van me !!
  Wat een nep vent is dat zeg, en dat gejank om de EU te behouden, mijn hemel, alsof de wereld vergaat.
  De heleboel valt uit elkaar, zeker omdat het in Italie heel slecht gaat en deze eikels in Brussel willen hun wereldje maar behouden, en wat voor wereld ??? , niemand weet meer waar de EU voor staat man.
  Vrije handel prima, beetje heen en weer reizen ook prima, wat moeten we nou nog meer delen dan ?? , ja , ellende , dat is wat we delen.
  Ik moet die Timmermans echt niet tegenkomen , en die dwaas van een Dijsselbloem al helemaal niet.
  Het is iedereen’s goed recht om deze gasten naar de grond te werken, ze zijn ani-menselijk, anti-sociaal etc.. etc.. , they piss me off :-p (zoals men wel kan merken)

  50 likes
  • Waarom roep je nu op tot geweld?

   Ik wil ook van deze EU af, maar ben tegen het gebruik van geweld tegenover zwakzinnigen.

   11 likes
  • Hahaha,
   Vrije handel en een beetje reizen.
   Wat EU verder eigenlijk allemaal inhoudt… ..?

   Maakt het ook uit.
   Wel de lusten maar niet de lasten. Dat is wat je wil.
   Leuke leus voor jullie protestacties.
   Of eh… Moordacties is misschien een beter woord

   5 likes
   • Toen de EU was opgericht en de EU landen de Euro kregen moesten de “arme” europese landen enorm veel geld lenen om mee te doen in die club, dat zorgde tijdelijk voor een boost van hun economie, maar geleend geld moet je eens een keer terugbetalen. (de Grieken gaven dat eindelijk zelf ook toe, en ja, zelfs burgers wisten dat het niet zo door kon gaan)
    Banken hoeven maar een paar procent van hun uitstaande leningen in kas te hebben wat op dit moment resulteert in een tekort van 380 miljard bij de italiaanse banken.
    Europa moet dus weer banken helpen maar dit keer in Italie en de bail out bedragen worden hoger en hoger want de banken die in de problemen komen zijn steeds groter.
    De volgende banken zijn de Franse banken want ook Frankrijk is eigenlijk al lang failliet, uiteindelijk kan het Italiaanse verhaal zelf impact hebben op de grote banken van Duitsland, Frankrijk en Duitsland zijn de grondleggers van de EU dus als het overslaat dan is het einde EU in z’n huidige hoedanigheid.
    De EU burger heeft dus een tijdje hogere welvaart gekend maar dat was allemaal fictief.
    Niemand heeft voor altijd de lusten en nooit de lasten.
    De Noord Europese landen hadden een soort van EU kunnen beginnen maar niet de Zuid Europese landen, die hadden ze er nooit bij moeten betrekken.
    Nu heeft iedereen de lasten en niemand meer de lusten.
    Mijn opmerking van vrije handel en vrij reizen in de EU en meer niet blijf ik volhouden omdat menig mens niet weet waar Brussel nog meer voor staat.
    Ik heb geen stemrecht aangaande de president van Europa , geen zeggenschap in hun beleid en dat noem je een dictatuur en geen democratie.
    De bank die het alleenrecht heeft van Euro’s drukken is een private instelling genaamd het ECB en geen enkele minister van financien van welk Europees land dan ook heeft daar iets over te zeggen, ik doel op het onverwacht bijdrukken van 1100 miljard aan Euro’s waar onder andere Dijsselbloem en de duitse minister van Financien niet blij mee waren maar ze konden het niet tegenhouden omdat het ECB een private instelling is, begrijpt iemand nog wie er nou eigenlijk aan de macht is ??
    Goldman Sachs , JP Morgan etc.. of de Europese Burger of het Euro Parlement for that matter ???
    Als de EU wil dat de Pro Europese Renzi wint in de verkiezingen in Italie dan moeten ze de banken redden, doen ze dit niet dan zullen de rechtse partijen in Italie kunnen zeggen tegen de kiezer, zie je nou wel, Brussel helpt de banken niet dus waar hebben we hun voor nodig , op deze manier zal Renzi de verkiezingen verliezen en er komt dan een anti Europese rechtse partij aan de macht, Brussel zit once again in een padstelling want ze hebben net de regels aangescherpt om banken te redden, ze moeten dus hun eigen regels wederom omzeilen.
    De EU van nu is gedoemd te mislukken, we moeten de “arme” Europese landen afstoten maar ja, dan heb je geen Europese superstaat meer.
    Zo’n eikel als Timmermans weet dit en hij probeert te redden wat er te redden valt en breekt bijna in huilen uit om z’n eigen hachje te redden, hij is dus per definitie een rotzak en niet onwetend, daarom worden geinformeerde mensen misselijk van het kijken naar z’n betoog.
    Nu maar weer kijken hoe ze het Italie debakel gaan oplossen.

    6 likes
  • een heel narcistisch en eng kereltje.. met zijn NEPTRANEN mh17 en de trouwringen en knuffels..
   wat een fake, wat een blamage voor wat ” democratie ” heet ! Nederland.. ga je schamen!!!
   Zijn woede uiting met deze vertoning komt die geile drankteckel juncker goed uit.. dat heet :
   RECLAME maken voor een product waarvan je in je achterhoofd weet dat je het zelf niet zou kopen maar je hebt er zo een goed betaalde baan mee..

   Ach mensen.. we zakken allemaal af in de stront met deze figuren en .. hopelijk komt er een mega golf aan LICHT aan van de zon, want dat is niet meer tegen te houden lijkt me..

   Overigens.. met kereltjes als meneer mondkapje en pruttelruttel en klisma dijsel, lady rollator klein pensionada, kereltje phold en ga zo door, zou sons of anarchy wel raad weten..

   7 likes
  • Hoezo gaat het slecht in Italië? Wat heb ik gemist?

   0 likes
 2. Wat een walgelijk figuur, die Timmerfrans.

  35 likes
  • In de jaren 30 en 80 hebben wij meer van dit soort brulapen gehad,
   Het is met deze heren slecht afgelopen.
   Trouwens mooi stukje van Joost.

   21 likes
   • In de jaren ’30 was er iemand die het LEF had om tegen de gevestigde orde van de zionistische bankiers in opstand te komen en een land uit het slop van de Weimar Republiek te trekken.

    Heb je je OOIT afgevraagd HOE HET KAN dan een land BINNEN 4 jaar van de slechtste economie van Europa naar één van de besten ter wereld te geraken? En kom me niet aan met oorlogsindustrie want er is geen land in de geschiedenis van de mensheid geweest met een grotere oorlogsindustrie dan de hedendaagse V.S. En er is tegelijkertijd geen land ter wereld in de geschiedenis van de mensheid geweest met een grotere schuld dan de V.S.

    Weet je HOEVEEL schuld Duitsland op 8 mei 1945 bij de bankiers als Rothschild had?

    0,00000000000000

    Wanneer je DIT beseft, snap je dat Duitsland volkomen moest worden vernietigd. Zowel fysiek, als emotioneel, als spiritueel.

    De bankiers waren ALS DE DOOD dat het wirtschaftswunder van Duitsland een domino-effect op Europa zou krijgen.

    Dit geeft misschien een iets andere kijk op de zaak….wij zijn namelijk al DECENNIA platgebombardeerd met onophoudelijke propaganda en haatzaaierij…
    Nieuw bewijsmateriaal, bijv, a.g.v. het open gaan van de archieven van Finland, schijnen een iets ander licht op de gebeurtenissen dan ons tot nu toe steevast is voorgeschoteld.

    http://frissekijk.info/polen-begon-de-oorlog-engeland-de-wereldoorlog-deel-1-2/
    http://frissekijk.info/polen-begon-de-oorlog-engeland-de-wereldoorlog-2/

    5 likes
  • “Waar gaat het over?”
   – oh iets met een politicus

   “Ahaaa, nou ehhh… Opstand, revolutie!
   Wat zei die eigenlijk?”

   -oh iets over de demi dema democratie geloof ik.
   En hij ging tekeer over Poetin.

   “Nou jaaaa, zeg. Is ie helemaal gek.hoe durft ie.
   De dictator,
   We pikken het niet langer.

   0 likes
 3. kunnen we hier nu werkelijk niets doen.
  ik hoop werkelijk dat we eens de straat op gaan en het zootje een trap onder hun achterste geven.
  ik en anderen hopen dat er een referendum komt en dat we uit die eu stappen.
  liever de broekriem enkele jaren aantrekken dan naar dit circus te kijken.

  ik hoop dat er een tijd komt dat de elite niet meer weten waar ze het zoeken moeten.

  36 likes
  • Wie bedoel je nou met “de elite”?
   Meestal wordt daar de 1% megarijken me bedoeld.

   Politici zouden in het bedrijfsleven vele malen meer kunnen verdienen dan op de schopstoel waar ze zich nu bevonden.

   4 likes
 4. Het zal wel aan mij liggen, maar ik zie geen fouten in wat die man zegt. Kunnen de mensen alhier wel Engels, dat ze Frans hier als een idioot wegzetten? Ik vind dat die man het grootste gelijk van de wereld heeft. Ook hoe hij de Britse anti-eu partij wegzet als weglopers, briljant! Want dat zijn de leiders van de anti-eu fractie.
  Voor de rest heeft hij gewoon gelijk, en de EU is mijn inziens gewoon een democratie. 52% van de UK heeft eruit gestemd, en ze gaan eruit. Hoe democratisch wil je het hebben?
  Zelf ben ik een groot tegenstander van die referenda, want de meeste mensen hebben geen idee wat ze doen als ze stemmen. Waarom zou je hen dan macht moeten willen geven?
  Zie je dit overigens in de rest van het dierenrijk? Apen die gaan stemmen om een leider, of een groep bizons die gaan redetwisten welke richting ze in moeten slaan? Dat zou meteen al problemen geven lijkt me. We zien het aan de UK nu op menselijk vlak. Mensen gaan stemmen, en een land en gebied gaat de afgrond in.
  Want vaak zijn het proteststemmen die de doorslag geven, maar men heeft geen idee hoe het dan wel moet.

  Dit doet mij denken aan een zinnetje in een nummer van klein orkest, over honderd jaar: “hoera de revolutie, het is eindelijk zo ver, maar de nieuwe leiders blijken net zo autoritair”. Dit is waarheid als een koe, kijk maar naar de revolutie in de moslimlanden, of in de Oekraine. Allemaal kotsen ze hun leiders uit, maar er komt niets dat beter is.

  Dus mijn tip, wees blij met de EU (de EU landen zijn het best om in te wonen, uitzonderingen zoals Griekenland daargelaten, waar gelaten? Nou, daar), en als je het beter kan kom dan met een plan. Misschien haalt het de zoveel stemmen voor een referendum en kun je het er door krijgen (iets wat je in landen buiten de EU vaak niet kan).

  Ene Frans Timmermans vergelijken met een Roemeens dictator is natuurlijk enorm overdreven. Ook in hoe hij het parlement daar toespreekt doet in niks lijken op een dictator, een dictator zal nooit oproepen te luisteren naar het volk, of trots te zijn op het feit dat men het volk representeert. Dat hij een beetje schreeuwt is ook niet erg, dat moet wel in een rumoerige zaal, met zowel positieve als negatieve inbreng.

  Eigenlijk ben ik wel een beetje klaar met mensen die steeds maar kwaad worden op leiders, zonder dat ze zelf iets werkelijks in te brengen hebben. En die bijvoorbeeld stemmen op gasten als Wilders, die wel veel roepen maar niks doen voor een goede samenleving. Een beetje teren op de zak van de mensen die hen betalen. Bevolkingsgroepen tegen elkaar uitspelen, en daar dan weer stemmen voor krijgen bij bepaalde groepen.
  Dit zegt Timmermans ook, het roepen om de kop van iemand is intellectuele luiheid, en het is aanvechtbaar of het wel menselijk is.

  12 likes
  • Wat een commentaar, je leeft zeker nog fantasialand. Is het familie van je? Probeer eens wat meer onderzoek te verrichten dan kom je erachter hoe het zooitje tot stand is gekomen. Je zal wel een trol zijn die ingezet is om de werkwijze van de EU te verdedigen. Wat mij verbaasd is dat je de werkwijze van de NWO en de Cabal-Illuminati niet kent. En wie zijn de aggressors in Europa, Rusland? Man kijk eens waar de Nato mee bezig is en laffe Nederland maar in het gelid lopen van Amerika. Wie heeft de revolutie in de moslimlanden gecreëerd en waarom, Amerika Engeland. Je zou eens naar Davis Icke kunnen luisteren. Success met je verdere ontwikkeling.

   5 likes
   • Nee geen Troll ook geen disinfo agent en of shill .

    Gewoon iemand die vooruit wil kijken en ja ik ben het met een heleboel dingen niet eens in de EU maar een goed gesmeerde motor word ook niet in een dag gemaakt.

    Wat betreft David icke, die man zal zijn eigen schoonvader nog wel als een reptiel willen bestempelen. Zet em in het parliament en het zal niet lang duren of ze poepen hem allemaal uit hier.

    Wil niet zeggen dat er geen grote orde hier aan de touwtjes trekt, maar een eenheid van volkeren kan makelijker de grote jongens aan als een die alleen staat..

    3 likes
  • Inderdaad mensen luisteren tegenwoordig niet meer wat er nu werkelijk gezegd word.

   Hij benadrukt duidelijk dat de EU een verkeerde weg ingeslagen is en dat er na de Brexit een duidelijke onrust heerst in Europa en hij bevecht dit alleen door te zeggen dat we oplossingen moeten zoeken om dit te laten werken en niet weglopen.

   Men zou eens moeten googlen wat de voordelen zijn van Europese unie.
   Je zou raar opkijken dat menig omscholing betaald is door de EU en tal van handels voordelen en doorvoer, waar wij met zn allen indirect voordeel van hebben.

   Maar goed ik ben het eens met alle beleidsnormen die de EU stelt.

   Maar ik dacht dat we altijd vooruit moesten kijken en ons een eenheid moesten gaan voelen met de landen om ons heen.

   Nederland is klein en qua bescherming hebben we ook de grote landen nodig.

   Wat als de EU valt en de NAVO word ook opgeheven?

   4 likes
   • En even ter aanvulling Jean-Claude Juncker is een man binnen het Europese parliament die ook een voorvechter is voor een sterk en gerechtvaardigd Europa.

    Een man zelf claimt in contact te staan met ” buitenaardse rassen ” die zich zorgen maken om de uiteenvallen van Europese Unie . Het klinkt allemaal zweverig maar wat als deze man de waarheid spreekt , ik denk dan niet dat we dan snel contact zullen leggen.

    1 likes
  • “Eigenlijk ben ik wel een beetje klaar met mensen die steeds maar kwaad worden op leiders, zonder dat ze zelf iets werkelijks in te brengen hebben. En die bijvoorbeeld stemmen op gasten als Wilders, die wel veel roepen maar niks doen voor een goede samenleving. Een beetje teren op de zak van de mensen die hen betalen. Bevolkingsgroepen tegen elkaar uitspelen, en daar dan weer stemmen voor krijgen bij bepaalde groepen.” Ik vind je hier wel een beetje kort door de bocht gaan zeg. En? Heb jij wel iets werkelijks in te brengen? Hoe naïef! Maar ook simplistisch suggererend dat we dus allemaal populisten zijn?
   “Dit zegt Timmermans ook, het roepen om de kop van iemand is intellectuele luiheid, en het is aanvechtbaar of het wel menselijk is.” Ja, nu durft Timmermans o.a. naar Nigel Farrage uit te varen of uit te halen zo je wilt, maar ten tijde van de speeches van Farrage gaf hij niet thuis. Dit tekent de man: hij is een ijdele acteur en toegegeven, hij speelt het goed, die geilt en groeit op de bewondering van zijn toehoorders. Nee, mijns inziens vindt hij weer een gelegenheid om hoger op te klimmen. Ik ervaar hem als sentimenteel en sorry ook hysterisch, wat iets anders is dan een gevoelige edele ziel zijn. De traantjes komen bij de juiste gelegenheid vlot op, te vlot. Ik heb nog steeds een smerige smaak in mijn mond vanwege zijn hele vertoning voor wat betreft MH17. Toegegeven, in eerste instantie was ik onder de indruk van die man, maar al heel vlot doorzag ik hem; ik kende hem daarvoor helemaal niet. Hij zal steeds op de juiste plaats zijn voor eigen gewin. Frans is is een heel handige en slimme jongen. Hieronder een citaat van vriendje Jean-Claude. Jean-Claude Juncker:
   “We beslissen iets. We brengen dat dan naar voren en wachten af wat er gebeurt. Als er geen protest is of opstand uitbreekt – want de meesten begrijpen toch niet wat er beslist werd – dan gaan we een stap verder, stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is”. Der Spiegel, 27-12-1999.

   4 likes
   • Is het gezond dat Timmerfrans de nationale identiteiten wil doen verdwijnen?

    Lees [over] het Hootonplan!!!

    En wat een bedrieger is deze man door telkens toneel te spelen met zijn tranen.

    Helaas dus, hij is een zéér slecht toneelspeler; iedereen prikt er zó doorheen.

    0 likes
  • De E.U.; vanaf het begin bedoeld als opmaat naar werelddominantie!

   Europe will be diverse, or war! – Frans Timmermans

   https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA

   HOOTONplan https://www.youtube.com/watch?v=FM7X2R-pu1s&t=611

   Wat is de bedoeling van die Timmerfrans?
   Echt helemaal NIETS goeds voor de Europese burgers. Hij wil álle Europese nationaliteiten KAPOT!
   Blaaskaak van de bovenste plank. Hoogmoedswaanzinnige!

   3 likes
  • Nou zo mogelijk is het niet hoor.
   Hij gaat tekeer tegen Poetin.
   Dat is velen en deze,pro Poetin site al tegen het zere been.

   Verder is het een politicus. Dan maakt het velen niet meer uit wat hij zegt. Hij is gewoon per definitie een foute boef waar iedereen tegen moet protesteren.
   De dingen die je opnoemt zijn best moeilijk en kosten wat logisch denkwerk.
   Simpele leuzen doen het wat beter hier.

   3 likes
  • “Want vaak zijn het proteststemmen die de doorslag geven, maar men heeft geen idee hoe het dan wel moet” ; Ik denk dat de meesten wel weten hoe het moet nl. een economie opbouwen en internationale handel bedrijven volgens methoden zoals die gehanteerd werden tijdens de beginjaren van de E.E.G. met enkele kleine verbeteringen zoals eerlijkere prijsafspraken en meer aandacht voor ecologische gevolgen, zonder al die aanstaande vrijhandelsverdragen zoals TTIP, TPP, CETA. Met deze verdragen verliest elk land zijn soevereiniteit, terwijl soevereiniteit juist zo belangrijk is om te kunnen bepalen wat elk land, rekening houdend met b.v. klimaat en geografische ligging en draagkracht, zo optimaal mogelijk kan produceren. Met deze handelsverdragen kunnen mega corporaties allerlei landen dicteren (en tiranniseren), zonder verantwoording te hoeven afleggen. Mega corporaties hebben sowieso de terechte reputatie dat ze geen enkele rekening houden met de schade die ze veroorzaken.

   1 likes
  • Ha die foppe ongelooflijk grappig cynisch stuk dat je daar hebt geschreven. Ik was bijna overtuigd dat je echt meende wat je daar allemaal voor onzin schrijft .haha.Je hebt hier op uitstekende wijze de bekende EU propaganda en motto horen zien zwijgen weten te benaderen .Wellicht iets te veel maar met deze kwaliteiten zou je zo als troll voor het 3000 man tellende EU trollmechanisme kunnen gaan werken ,ze zouden re zo in trappen. Ofschoon er niets lachwekkends is aan de hele schijnvertoning genaamd EU (behalve Frans dan )heb ik weer eens heerlijk kunnen lachen om je Frans belauwerende Trollpersiflage.haha. mijn dank wereklijk waar subliem kerel

   0 likes
 5. Zijn Eurofiele vrindje, Kereltje Pechtold, is net zo’n psychopatische narcist.
  De grote schoonmaak en afrekening komt voor dit soort figuren sneller als dat ze denken, want het volk gaat ontwaken.

  29 likes
  • Wat bedoel je met afrekening? Hebben mensen als Pechtold en Timmermans iets verkeerds gedaan, dat ze afgerekend dienen te worden? Echt, ik begrijp niet dat mensen als jullie steeds zulke woorden gebruiken. Voor de mensen die gewoon hun best doen om er iets moois van te maken, in tegenstelling tot negatievelingen die van achter hun pc wat schrijven!

   0 likes
 6. Hij heeft het diverse malen over Democratie , nou dan ben ik gauw met hem klaar want die hele EUhandel is totaal maar dan ook totaal en compleet GEEN DEMOCRATIE . Er heeft geen hond voor gekozen , het is door geprest door de elite en multinationals met hun lobbyisten die vervolgens allemaal vriendjes hebben binnen gehaald voor hun cluppie meer is het gewoon niet , een organisatie zonder mandaat van kiezers in een democratie is een farce en bestaat feitelijk niet . Het is gewoon niet legaal tot stand gekomen dus keihard illegaal binnen de democratie . Ze kunnen schreeuwen en gillen wat ze willen zoals die Timmermans maar vertegenwoordigen doet hij niemand al denkt hij in z’n dromen blijkbaar van wel . Het is gewoon een opgefokt zooitje daar die elkaar in stand houden en voor de rest helemaal niets . Snel Nexxit want nogmaals geen hond zit hierop te wachten en die gekken kosten alleen maar klauwen geld van de burger .

  24 likes
 7. Ach ja, de hand van de ene psychopaat wast de andere…
  http://frissekijk.info/frans-timmermans-profiel-van-een-psychopaat/

  22 likes
 8. wat een mafketel die vent. en nu wegwezen met die man en met de hele eu schijnvertoning

  20 likes
  • Deze ongelooflijke narcistische paljas steunt deze mijnheer hahahaha: Jean-Claude Juncker: “We beslissen iets. We brengen dat dan naar voren en wachten af wat er gebeurt. Als er geen protest is of opstand uitbreekt – want de meesten begrijpen toch niet wat er beslist werd – dan gaan we een stap verder, stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is”. Der Spiegel, 27-12-1999. Maken zij deze stappen al niet reeds lang en is er dan nog wel een weg terug? En dit is dan die geweldige figuur zonder wie wij niet kunnen volgens Timmer-Frans? Frans loopt ook al aardig lang aan deze weg te timmeren. Niet te vertrouwen deze op-commando-traantjes-tevoorschijn-wetende-te-toveren en overslaande-stemmetjes-en-verontwaardigde-gezichten-trekkende figuur. Heerlijk en geweldig vindt hij al die aandacht: hij groeit en groeit en groeit. Maar ja, er is nog steeds een heel grote menigte met adoratie voor dit soort lieden en dat weet ook hij: succes verzekerd!

   10 likes
 9. Ik heb de video bekeken en lijkt het erop of die Frans Timmermans continu met zijn rechterhand maar een beetje staat te rukken.

  9 likes
 10. Hij zegt ,the people are not happy with us , we need to do something about it.Runnig away is not te answer /solution.
  Oké vanuit zijn standpunt snap ik dat hij het zo ziet,de ellende is alleen dat dat hele Brussel gedoe bakken met geld kost daar is de wortel van alle ellende, een kolos die niks kan maar ons wel aan de geeuwhonger brengt doordat de ”sterken” de zwakken moeten bijstaan .Op deze manier worden de sterken ook in een mum van tijd zwak .
  De Engelsen dachten wegwezen nu het nog te overzien is.Maar ze zijn waarschijnlijk ook vertrokken i.v.m wat Benjamin Fulford zei ,ze steunen een wereldwijde financiële reset samen met China en Rusland enz En ook Italië staat op instorten,als die gaat wordt het een domino effect Frankrijk, Duitsland ,Ook al is de Deutschebank ff gered het blijft precair,en Nederland heeft teveel op de macht van Amerika gerekend ,Fout! Amerika staat schaakmat kwestie van tijd of ze moeten hun kop buigen en de voorstellen aannemen en meewerken.
  Wat is er dat wij (nog) niet weten waarom willen ze zo graag één Europa ,waar zijn ze bang voor..
  Dit jaar verwacht ik een ommekeer wereldwijd ,uiterlijk lijkt alles zijn gangetje te gaan maar schijn bedriegt.
  Achter de schermen gebeurt veel ,de duimschroeven voor de landen die moeilijk doen en/ of niet mee willen werken aan de reset worden aangedraaid.Als ze halstarrig blijven zal er met harde hand ingegrepen worden. De deadline is 10 July ..meewerken of einde verhaal .We gaan spannende tijden tegemoet.Leuk zal het niet zijn wel nodig.

  13 likes
 11. Ik stem zeker geen PVDA, maar ik vind Frans een uitstekend politicus en een goede spreker.

  9 likes
  • Precies: een “uitstekend politicus” dus oppassen geblazen en een “goed spreker”, dus oppassen geblazen.

   2 likes
   • Ik ben allergisch geworden voor politieke kletspraat Zo ontzettend correct., dat je er onpasselijk van wordt. Dit zijn de laatste stuiptrekkingen van gevaarlijke marionetten
    van een instortende maffiosiebende achter de schermen.
    Dit is een belachelijk theater… maar het gaat wel over ons…

    En ja, het kan anders als deze geïnfecteerde kluit weg is.

    1 likes
 12. Wat kijkt die haan zelf-vergenoegdzaamd, zich zeer bewust van zijn acteertalent. Ik heb het filmpje met stijgende verbazing zitten bekijken en beluisteren. Droom ik?

  10 likes
 13. als timmermans zo trots is op de democratie als vertegenwoordiger van het volk, en anderen aanspoort niet bang te zijn en weg te lopen als het lastig gaat. waarom vlucht hij zelf altijd als we hem lastige vragen stellen?

  9 likes
 14. ff geen gekheid. Timmermans is trekpop op een missie. Hij twitterde dat hij zichzelf intelligenter vind dan andere mensen.
  Ook twitterde hij dat hij suave is. Die man is in werkelijkheid een neo-con, intiem met het fascistische Brookings Institute. Schaamt hij zich geenszins voor. Integendeel, trots als een pauw! Hij is totaal doorgeslagen, een bruikbare idioot die daar helemaal in op gaat.
  Dat die partij van hem hem er niet uit dondert, dat zegt ook nogal wat!
  Ze hangen allemaal aan de touwtjes van de de massamoordenaar in het M.O.. Dat sentimentele gejank, dat blijkt uit vele webcast van redevoeringen. Het is gewoon de stijl die hij al jong gekozen heeft, of zich heeft laten programmeren.
  Altijd zagen we hem heel gedreven als EP-er, op TV. Die sentimentaliteit toonde hij ook bij de redevoering in de Treve-zaal, en bij zijn redevoering voor het Brookings Institute. Daarin gaat hij helemaal op.

  Hij vliegt mij te vaak op en neer naar zijn mentor Bibi. in 2015, dit jaar weer. Dat verklaart veel. Immers ‘ het Grote Plan’ moet erdoor geramd worden. Het mág niet mislukken, want dat is dan weer antisemitiets.

  De VS wordt geheel geterroriseerd aan dat ‘kut-appartheidsstrookje’ in de Levant, wat zij dan zelf weer gemakshalve tot taboe hebben verklaard. Dat bewijst het natuurlijk an sich. De EU is in dezelfe nekklem. De witte genocide die nu aan de gang is, onder noemer van zgn. vluchtelingenhulp, komt uit de koker van de EJC. Die tevens ook tegen Brexit lobbyde; de EU is hún ding. Essentieel tussenstation naar hun natte droom: totalitaire werelddictatuur. Hun kernarsenaal willen ze hysterisch graag inzetten.
  Ik zeg: NIET DOEN, No Way.Timmermans niet hoor; die zit helemaal in z’n rol.
  De huurlingen van Bibi kussen elkaar wat af. Helemaal EU beleid, dat LGBT-cult gedoe. En wij betalen die gasten, voor hun natte droom.
  https://www.burgercomite-eu.nl/de-sentimentaliteit-van-frans-timmermans-is-een-daad-van-agressie/

  ‘Van dik hout’ Timmermans botte en boude uitspraken die door de Nederlandse pers zijn genegeerd:
   “… the indirect support my own party, the Dutch Labor Party, gives to the Islamo-Nazis of Hamas”,
   “a large part of the EU has a criminal mindset. “
   “I have always prided myself in being more intelligent than most politicians. I am a suave diplomat and speak many languages. In order to maintain this image, I have often managed to “manipulate the truth in such a manner that my motives aren’t too transparent”
   “Palestinians and other Arabs. Them we don’t rate according to European standards.“
   “Europe doesn’t believe this applies to the Palestinians, which is why we whitewash their criminality and genocidal intentions.”
   “Our party leader, Diederik Samsom, is a main inciter against Israel.[17]”
   “(UNHRC). I knew very well that it is a zealously anti-Semitic body,”
  The fifth Global Forum on Combating Anti-Semitism will begin on May 12th (2015) in Jerusalem. The Israeli government ministries who have organized the event have invited the First Vice President of the European Commission, Frans Timmermans – a Dutchman – to speak at its opening session. http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/16869#.VzHa-8vCRdg

  Minister Frans Timmermans (PvdA) van Buitenlandse Zaken kwam gisteren in Israël aan. 10 mei 2016 …
  In 2010 onderscheiden met de titel Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Iedereen lijkt nu wel in de rij te willen gaan staan om deze ‘rijkscommissaris’ te onderscheiden. In 2015 ontving Timmermans een eredoctoraat van de Universiteit van Maastricht (MH17, of niet – stilzwijgend instemmen/toejuichen van alle duistere zaken waarmee ‘rijkscommissaris’ Timmermans zich mee inlaat?) Zonder volledig te zijn:
  Frans Timmermans’ push for sodo-marriage surprises even the LGBT-lobby December 18, 2015December 18, 2015 Excerpts from an interview with Evelyne Paradis, the executive director of the fake “non-governmental” organization ILGA-Europe, in which she criticizes Commission Vice-President Frans Timmermans‘ speech at the ILGA Gala in June: As it appears, bullying Member States into accepting same-sex “marriage” is neither the Commission’s competence, nor the homo-lobby’s ask. It is Frans Timmermans’ personal agenda – an agenda for which he has no mandate.
  “Political ventriloquism”: EU funding of gay and feminist lobby groups

  Ik ga nog ff door. Tonnen schandelen hangen er rond Fran Timmermans:
  This is particularly true for EWL, which closely collaborates with partners such as Planned Parenthood to advocate abortion, and ILGA-Europe, with its aggressive lobbying for the controversial “gay rights agenda“.
  – Further public funding was contributed by the Dutch (€ 430.289,–) and US (€ 10.522,–) governments. followed by George Soros’s Open Society Institute (OSI) which donated 173.013,– Eurohttps://agendaeurope.wordpress.com/eu-funding-of-gay-and-feminist-lobby-groups/

  Eigenlijk is de man onverbloemd bekeerd tot het racisme en de rassenleer. Erger nog, is bezig dat legitiem, zelfs verplicht te maken. “Diversity, that’s where humanity is heading”
  https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA (voordracht waarin hij dit vurig propageert!)

  1. Frans Timmermans ✔ ‎@TimmermansEU Today @FedericaMog and I discussed the 2030 Agenda for Sustainable Development with the European Parliament. Video: http://europa.eu/!bc74mV
  2. Frans Timmermans ✔ ‎@TimmermansEU To make the transition to where we need to be tomorrow you need broad alliances with businesses, NGOs and society at large #SDGs #Agenda2030
  3. Frans Timmermans ✔ ‎@TimmermansEU I’m deeply convinced that new forms of governance and smart regulation are increasingly going to play an important part in the #SDGs

  Met het gebruik van de codetaal uit de (meurende) stal van de Rockefeller Foundation (‘Smart’) verraadt deze EU czar zijn duivelse bedoelingen, en naar welke pijpen hij danst.

  Rockefeller Foundation – de financiers van Hitler: ‘Global Compact’;
  ‘Smart Cities’, ‘Smart Globalization’, ‘Smart Mobility’, etc.

  Rockefeller asked Russo if he was interested in joining the Council on Foreign Relations (CFR) but Russo rejected the invitation, saying he had no interest in “enslaving the people” to which Rockefeller coldly questioned why he cared about the “serfs.”

  The Rockefellers have had control over the FBI since they helped get it started. Not the sort of people one would want as neighbours, but we may soon have them as Masters!
  http://islandrepublicofdan.blogspot.it/2013/06/satan-worship-and-rockefellers.html

  2. Frans Timmermans ✔ ‎@TimmermansEU If we really want a sustainable, social model for our societies, we need to move much more quickly to a sustainable
  http://www.jbs.org/issues-pages/stop-agenda-21economy
  N.b.: ‘sustainable’ is VN code-taal voor ‘Global Governance’ (ref. Rio 20+)

  Brexit = Bremain. EXIT: Boris, Nigel, Michael, David. In schoothondje van de zionistische sadisten, Theresa May. Wat dat betrekft wordt zij naar voren geschoven om het front tegen het volk te versterkern. Dat wordt gevormd door m.n. Merkel, Hollande, de Zweedse, Nederlandse en Italiaanse regering.

  Fran Timmermans kan schreeuwen wat hij wil, maar de EU wordt er geen komma minder fascistisch mee.
  Op de NAVO top in Warschau laat de EU het weer gebeuren, hoe de Janks weer EU-terrritorium schenden om drogredenen, en een verwoestende oorlog aan het voorbereiden zijn.
  Onder deze oorlogsdreiging gaat de Kamer doodleuk nog 2 maanden op zomerreces!

  6 likes
  • Fantastisch en gedegen commentaar War on Error, dankjewel!

   1 likes
  • Quote Timmermans is trekpop op een missie. Hij twitterde dat hij zichzelf intelligenter vind dan andere mensen.
   Ook twitterde hij dat hij suave is. Die man is in werkelijkheid een neo-con, intiem met het fascistische Brookings Institute. Schaamt hij zich geenszins voor. Integendeel, trots als een pauw! Hij is totaal doorgeslagen, een bruikbare idioot die daar helemaal in op gaat.
   Dat die partij van hem hem er niet uit dondert, dat zegt ook nogal wat!”

   Oké dus een wolf in schaapskleren, maar goed hoe dan ook een verenigd Europa is natuurlijk geen onzin ofwel ?

   Je hebt elkaar nodig hoe dan ook om handel te drijven en een geunificeerde beweging om een sterk front tegen andere economieën is gewoon noodzakelijk.

   Kijk ik snap dat als ons land volloopt met mensen van buiten af die hier bannen over nemen waar we ons hier te goed voor voelen in betere tijden een terug slag creëert in slechtere tijden. Maar je kan zo waar dan ook binnen Europa studeren en werken . Maar over het algemeen zit het gros van het volk niet op te wachten en een enkeling probeert dat en mischien ook wel meer dan een enkeling.

   De oudere generatie zit hier niet op te wachten en laat ons land nou het merendeel aan oudere hebben . Hoe dan ook en wat die timmermans dan ook mogen zijn en wie het dan ook moet doen, wij Nederlanders klagen op werkelijk alles en wat de boer niet kent dat vreet ie niet mentaliteit.

   We moeten vooruit niet achteruit, Nederland was ooit ook een land verdeeld in staten en geen land.

   En nu is het een land , ooit zal Europa een land met staten zijn net als de Verenigde staten dat is nou eenmaal de doelstelling van de mensheid.

   Niet omdat er een heleboel mensen er niet altijd beter van worden en heleboel wel . Maar omdat je samen veel bereikt in de toekomst dan alleen maar oorlog voeren tegen elkaar om elkaars rijkdommen.

   Ooit zullen we de ruimte gaan verkennen en manen en planeten binnen ons zonnestelsel bewonen en dat gaat niet gebeuren als we niet een grote samenwerking vormen.

   En dat zijn dure ondernemeningen maar schept ook nieuwe technologieën en werk op vele niveaus, en daar heb je een eenheid voor nodig om dat te bereiken.

   En dan kijk op lange termijn en vele generaties na mij die graag op een mooie wereld zouden willen wonen met saamhorigheid.

   Soms moet je een iemand doden om een heel volk te redden…

   1 likes
 15. Achja..t’is allemaal 1 groot Theater, inmiddels zijn velen van ons die wel beter weten!

  6 likes
 16. Je moet even goed tot je laten doordingen wat we allemaal aan de EU hebben te danken. B.v. de vrije doorgang van personen, goederen en diensten die het bedrijfsleven vroeger bijna 3 miljard op jaarbasis kosten
  En zo zijn er nog wel meer voorbeelden die je zonder de EU niet zou hebben gehad.

  3 likes
  • Dat weet men hier niet.
   Lees je ml nooit iets over.
   En er zijn geen filmpjes over op YouTube.
   Dus als je alleen de negtieve propaganda naar binnen geduwd krijgt en niet verder kijkt dan je neus lang is…dan roep je gewoon opstand. Revolutie. Op Alles.
   Automatische piloot staat aan ?

   2 likes
  • zekers, elk voordeel heb z’n nadeel: de vrije doorgang van personen, de vrije doorgang van personen.

   1 likes
 17. En zo sterft democratie weer een beetje onder luid applaus

  5 likes
 18. Eindelijk iemand die de waarheid verkondigt!

  5 likes
 19. Timmermans is nog steeds dezelfde idioot als 30 jaar geleden toen hij wel bijzonder eigenzinnig de proef-kolenvergasser in Limburg er door drukte

  4 likes
 20. Ik heb dat filmpje van die brullende peacock TimmerFransje gisteren met ‘hangen en wurgen’ af gekeken, en ga dat echt niet meer doen. Dat trek ik gewoon niet meer. Wat een enge minkukel is het toch. Hij staat zijn baantje als vervanger van Sjaan Kloot Druncker te verdedigen, aangezien Mutti Merkel schoon genoeg heeft van de huidige ongekozen President of the European Commission, en van hem af wilt. https://nl.express.live/2016/07/04/106474merkel-exit-juncker/

  3 likes
 21. Klaar met die man

  3 likes
 22. En een ijdele brulaap (en huilebalk) is ie. En inderdaad heel vol van zichzelf; loopt over van zichzelf. Wie dat niet ziet moet zich nog de slaap uit de ogen wrijven.

  3 likes
 23. Dit is allemaal een lang geleden bedacht toneelstuk, Engeland krijgt nu de: “dit wilden jullie toch zelf kaart” toegespeeld. De Brexit is een uitgedacht voorbeeld voor de burgers in andere EU landen, Kijk schapen wat er gebeurd als je uit de EU stapt, wat voor een (financiele) problemen dat geeft. Maar Engeland deed nooit mee aan de Euro.
  Timmermans is een man waar ik me als Nederlander voor schaam, wat hij zegt is eigenlijk: hier in het parlement moet alles democratisch gekozen worden maar naar de burgers hoeven we niet te luisteren.. daar wordt ik doodziek van, dat dit soort mensen beslissingen mogen nemen die invloed hebben op mijn leven.

  gr.

  2 likes
  • Als jij uit het filmpje haalt dat hij zegt “naar het volk hoeft niet geluisterd te worden” heb je waarschijnlijk enkel Engels op de lagere school gehad. Geeft op zich niks, maar jou als tolk instellen is zinloos 😀

   1 likes
   • vanaf 4:08 tot “the mythical people” klinkt in mijn oren toch echt wel zo, maar ik kan het mis hebben natuurlijk. Met mijn engels is niks mis hoor daar hoef jij je echt niet druk om te maken Foppe, prima dat je denkt dat je het even aan moet halen. Geeft op zich niks, maar niet nodig.

    0 likes
 24. https://www.youtube.com/watch?v=-0WeURiShfU ” Rubin Schmidt1 week geleden
  They already hold all the power, they are determined, all control, remains in their hands. Think of Cameron, Holland and Merkel and the other Regional Leaders of Europe, as mere Gauleiters, as termed in the last E.E.C., and Obama as the present Reichesfuhrer, you’ll have a clearer picture of the present situation. !!! ”

  Inderdaad: we zijn al ingenomen!

  1 likes
 25. schandalige vertoning, dat preken voor eigen parochie

  1 likes
 26. “Ooit geliefd door zijn volk ….” Huh-huh.
  Timmerfransje is het prototype politicus. Alles wat deze man vertelt is een leugen ….
  De dag dat deze man niet meer politiek bezig zal zijn, gaat bij menigeen de vlag uit.

  1 likes
 27. Trump klapt ook voor zichzelf, ook zo’n egotripper.

  1 likes
 28. Moslims zonder grenzen!

  Geïmporteerde uitstoot van moslimlanden, wordt uitgelokt via hoge uitkeringen en allerlei luxe voorzieningen, gesteund en versterkt door de politieke bendes van Europa!
  Timmermans, Juncker, Samson, Rutte,Merkel en Hollande voeren ze Europa naar de afgrond.

  Geweld, plunderingen, vernederingen van Europese cultuur gaat gewoon door. Dat zal het begin markeren van sociale en maatschappelijke chaos, uitlopend in hyperinflatie, tekorten, rellen, opstanden, burgeroorlogen, en vermoedelijk ook een nieuwe wereldoorlog.

  Uitstoot van Moslimlanden wordt doelbewust binnengehaald, onderhouden, versterkt en vervolgens worden er nog meer gevangenissen gebouwd om te bestrijden! Ongelooflijk ! Onbegrijpelijk ! Het is trouwens lang onbekend gebleven!!

  EU leiders willen hun eigen grenzen niet beschermen! Politieke partijen en gemeentes willen niet weten bij welke complot ze betrokken zijn! De EU doet werkelijk alles maar dan ook alles tegen gezond verstand in. En weer de VVD en PvdA die tegen aanpakken zijn.

  Ze willen eigen grenzen niet meer zelf beschermen: dit werk is uitbesteed aan een andere vijand! Het idee om met dictator Erdogan zaken te doen om zo de vluchtelingenstroom te stoppen (vals spel) was van PvdA+VVD kabinet!
  De belangrijkste plicht van een overheid (grenzen beschermen) is dus uitbesteed aan een andere indringer die juist zelf Europa wilt Islamiseren en veroveren…
  Turken in Nederland vinden hun gelijk in de moskee, bij hun imam, bij hun culturele organisaties, in gemeenteraden en in de Tweede Kamer. Een zeer bedreigende situatie. De 5e colonne van Erdogan is zich al flink aan het bewapenen…Dictator Erdogan gebruikt zijn vazallen binnen EU om nog meer geld binnen te harken met Europese subsidies, visumvrij reizen en vrij vestigen in Europa voor alle Turkse onderdanen , verder geeft het veel macht en invloed door het getalsmatig grote Turkije.
  Erdogan heeft ontdekt dat de Turken in Europa als een enorm potentieel voor zijn politieke droom van een Turkije dat verder strekt dan de huidige landsgrenzen. Naast het inbinden van Jihadisten van Middenoosten, leek het hem aantrekkelijk om ook de West-Europese uitstoot sterker bij zijn Turkije te betrekken. 
  Doel heiligt ook hier de middelen. Erdogan wil altijd macht, vooral over anderen. Daarom kwelt hij vrouw en dier.
  Turkije heeft dus alleen maar voordelen als het mag aansluiten bij de EU.

  PVDA+VVD halen alle moslims binnen en vervolgens schuiven ieder verantwoordelijkheid naar andere af en geven ze andere de schuld. Dat is precies wat de islam ook doet: De buitenwereld is de schuld van hun armoede,intolerantie en domheid en het niet willen accepteren, dat er ook andere waardes en vrijheden en religies zijn.

  Infiltratie

  Nederland geeft het Turkse ministerie Diyanet met alle vrijheid enorme moskeeën te bouwen en te besturen en daar imams te benoemen onder leiding van Erdogan!
  Vanuit de Golfstaten wordt de bouw van moskeeën gefaciliteerd en salafisten en hun jihadisten krijgen vooralsnog meer macht in ons land. En weer… en weer… en weer… telkens weer doet de EU met zijn neppe slechte leiders de verkeerde dingen. Aangevoerd door Samson, Rutte,Merkel en Hollande voeren ze Europa naar de afgrond.

  Voor de misdadige behandeling van bepaalde vluchtelingen Alevieten, Jezidisch, Christenen of Zardushten etc..  sluit de PvdA+vvd kabinet, graag haar ogen, of kijkt ze met een onschuldige blik de andere kant op. Het vermoorden van Koerden vindt de PvdA+vvd kabinet überhaupt geen zaak om op tafel te leggen.
  De huidige politieke establishment wil maar één ding: zoveel mogelijk islamitische stemvee! Om dat te bereiken is een gevaarlijk dwaallicht als deze leiders zelfs bereid om zijn hele land te verkopen aam moslimdictators! Moslims infiltreren overheidsdiensten. Nederlandse overheidsdiensten en nutsbedrijven zijn geïnfiltreerd door extremistische moslims. 

  Islamisten zijn niet alleen actief binnen telecombedrijven, maar ook op verschillende ministeries…!

  De grote Nederlandse steden worden straks probleemsteden met de meerderheid als moslims!
  Erdogan’s Operatie Paard van Troje: moslimouders in Rotterdam gaan onderling afspreken om schoolbesturen te ‘infiltreren’ en te zorgen dat openbare scholen een jihadistisch -salafistisch koers kunnen varen.

  Moslims met een opstelling alsof ze in een islamitisch land wonen willen alleen de hoogste minaretten van hun moskeen zien en massaal hoofddoek dragend, uitdagend demonstreren dat ons land een islamitisch gebied geworden is. 

  VVD+PVDA kabinet is erger dan de Balkenende kabinetten! Aantal moslims in NL explodeert, verdubbeld weer…
  Politici, voor hun eigen belangen, willen ze absoluut niet stoppen met het import van uitkeringstrekkers!! Ze streven voor altijd naar een islamitische meerderheid! Opmerkelijk is dat nu iedere 3-4 jaar het aantal moslims in Nederland zich verdubbelen !!
  Stop deze kabinet die ons met huid en haar aan de islam wil uitleveren.

  Stop deze kabinet waar men het normaal vindt dat criminele partijgenoten vooral niet met de consequenties van hun gedrag geconfronteerd mogen worden, een kabinet waar corruptie welig tiert!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende ...