Mens en Dier

Professor Bhakdi: als je dit vaccin aan je kind geeft, pleeg je een misdaad

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts en wetenschapper Sucharit Bhakdi waarschuwt al maanden dat de coronaprik leidt tot de vorming van bloedstolsels. Die kun je niet zien, maar wel voelen, zegt hij in onderstaand filmpje. Als ze zich in je brein vormen, krijg je zware hoofdpijn, word je misselijk, moet je overgeven en kun je verlamd raken. Veel mensen hebben melding gemaakt van deze bijwerkingen.

Wetenschappers kunnen achterhalen of je bloedstolsels hebt door de D-dimeerwaarde te controleren. Een normale D-dimeerwaarde geeft aan dat het onwaarschijnlijk is dat er een stolsel in het lichaam aanwezig is. Een verhoogde waarde van D-dimeer in het bloed kan wijzen op de vorming van een stolsel.

Potentieel dodelijk

Bhakdi wijst erop dat een aantal Duitse artsen de D-dimeerwaarde hebben gemeten bij patiënten voor vaccinatie en dagen na vaccinatie. Ze zijn tot de ontdekking gekomen dat er na coronavaccinatie vaak bloedstolsels gevormd worden, ongeacht het type vaccin.

“Als je de prik neemt, lok je een reactie uit die potentieel dodelijk is,” benadrukt Bhakdi. “Ik adviseer mensen met klem om de prik niet te nemen. Geef hem niet aan kinderen. Als je die prik aan je kind geeft, pleeg je een misdaad.”

4.6 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Dit Experimentele Nood-Vaccin was oorspronkelijk bedoeld om Zwakke Ouderen & Mensen met Onderliggend lijden te beschermen…Inmiddels is dat begrip opgerekt naar GEZONDE KINDEREN van 12 Jaar…De volgende stap zal zijn:

VACCINEREN TOT IN DE BAARMOEDER….

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Je pleegt sowieso een misdaad als je die gifspuit toedient want Covid19 is behandelbaar in alle stadia.

Verder las ik een interessant stuk in Gezond Verstand nr 16: notities over oud en nieuw totalitarisme.
Een geparafraseerde quote: het volk is nu anno 2021 net zo slecht geïnformeerd als het volk ten tijde van Wereld oorlog 2.
Hoe is dit in godsnaam mogelijk met het vrije internet? YouTube en FaceBook censureren wel, maar absoluut niet genoeg om je de relevante informatie te onthouden.
Dus het volk wil zich niet laten informeren. Zij negeren deze informatie gewoonweg.
Dat zal wel die 85% zijn die zich laat injecteren.

Nog een geparafraseerde quote: Hitler had het voorzien op bepaalde bevolkingsgroepen. Nu heeft men het voorzien op alle bevolkingsgroepen.
Een Hannah Arendt specialist, noem ik het maar even, zei: Arendt Arendt zei dat je voorzichtig moet zijn om van een totalitaire staat te spreken. Van een totalitaire staat is pas sprake als niemand meer veilig is.

Niemand is meer veilig! Al was het maar dat ze de pseudovaccinatieplicht erdoor willen drukken.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Je kunt Lemmingen waarschuwen voor de kliffen…maar als Lemmingen blijven rennen….so be it….

Arnie
Arnie
11 maanden geleden

Probeer dat maar eens aan de bruikbare idioten uit te leggen die zitten te wachten op een vakantie in de zon…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x