Great ResetBuitenland

Het verontrustende plan van de globalisten om de voedselproductie over te nemen

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Het is geen toeval dat het klimaatbeleid een negatieve impact heeft op de boeren. Dat zegt althans Catherine Austin Fitts, die kort werkzaam was binnen de regering van George H.W. Bush.

De globalisten proberen de boeren richting bankroet te drijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Waarom? Als hun plannen slagen, kan de farmaceutische industrie de voedselproductie overnemen, betoogt Fitts in een interview met Greg Hunter van USAWatchdog.com.

Kweekvlees en insecten

“Als ze eenmaal de controle hebben over je transacties, kunnen ze gezondheidsbeleid opleggen, kunnen ze bepalen welk voedsel je wel en niet kunt kopen. Dus als ze niet willen dat je pizza koopt, kun je geen pizza kopen. Als ze willen dat je pizza koopt die gemaakt is van insecten, dan is dat wat je krijgt,” zei ze.

Fitts vervolgde: “Ze zijn van plan om alle boeren eruit te werken en over te schakelen op voedsel dat kunstmatig in laboratoria wordt gemaakt. Als ze daarin slagen, zullen jij en ik kweekvlees eten. Dat is hun plan.”

CBDC

Ze lichtte toe dat de globalisten van de Deep State pas de controle kunnen krijgen over het financiële systeem als ze de controle hebben gekregen over ons voedsel. Het streven naar financiële controle en de central bank digital currency (CBDC) is onderdeel van dezelfde agenda om de controle te krijgen over de voedselproductie, aldus Fitts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
27 dagen geleden

DAT ZULLEN WE NOG WEL ‘S ZIEN!

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
27 dagen geleden

Hoor werkelijk niemand van de lieverds, de braven, de slapers, de slaven in mijn (directe) omgeving over dergelijke dodelijke, smerige zaken, deze aanstaande uitrotting v.d. mensheid en holodomor praten, nog niet eens piepen, dan neem ik maar aan dat er niet veel aan de hand is, toch?

Dat de omgeving of de halve wereld geesteziek en achterlijk (gespoten) is doet verder niet ter zake.

Op de top van de kunstmatig aangewakkerde economische groei en schuldenberg en iedereen tevreden ligt te slapen gaan we stilaan richting dodelijkste val ooit.

Lin
Lin
27 dagen geleden

Tja, zo word de mensheid om zeep geholpen, door pure hebzucht. Op Netflix staat nu een leuke docu over de werking van het menselijke darmstelsel en de relatie met bacteriën. We hebben nu eenmaal bacteriën nodig om gezond te functioneren en ons darmstelsel goed en gezond te laten werken.
Al dat bewerkte voedsel is daarom een langzame dood, je word ziek en zieker. Daar kan Big Pharma goed aan verdienen, dus willen ze dat we alleen nog maar in fabrieken geproduceerd eten nuttigen. En daar gaan we langzaam aan dood. De documentaire geeft op een speelse manier weer wat er aan de hand is in je darmen, deze duurt ongeveer 1 uur.

Jaap
Jaap
27 dagen geleden

Ze willen niet alleen controle over het voedsel maar over al het goud in de wereld. Momenteel bezitten de banken een kwart van al het goud in de wereld. Driekwart van het goud is nog in het bezit van de mensen. Mensen kunnen een economie bouwen op goud zonder tussenkomst van de banken waardoor de banken buitenspel worden gezet. In tijden van een grote economische crisis zullen de mensen bij de boeren kopen en gaan betalen met waardevolle bezittingen waaronder goud. Boeren kunnen hierdoor enorm rijk worden en invloed krijgen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Nog een reden waarom de boeren weg moeten.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x