CoronaMens en Dier

Van Haga over ‘grootste medische misdaad ooit’: ‘De waarheid komt uiteindelijk altijd uit’

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!

De vaccinatieschade-doofpot gaat steeds verder open. Bijwerkingencentrum Lareb publiceerde een rapport over duizenden meldingen van gezondheidsschade na coronavaccinatie. De oorzaak is volgens het Lareb ‘onduidelijk’.

Politiek en media buitelen over elkaar heen om het grootste medische experiment en waarschijnlijk de grootste medische misdaad ooit te verdedigen, zegt BVNL-partijleider Wybren van Haga.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De overheid heeft willens en wetens de autonomie over het leven en de lichamelijke integriteit van mensen afgenomen, zonder hen eerlijk te informeren over het risico. Drie ministeries keken eind 2021 zelfs naar een vaccinatieplicht.

Onvergeeflijk

Mensen met zorgen over en kritiek op de dwangmatige vaccinatiecampagne zijn jarenlang weggezet als ‘wappies’ en ‘staatsgevaarlijke complotdenkers’. Dat is misleiding en het verspreiden van desinformatie, benadrukt Van Haga. Als gevolg daarvan zijn vele mensen voor het leven getekend. “Onvergeeflijk.”

Zijn partij is bezig met het opzetten van een platform waarmee hij gaat proberen vaccinatieschade op de overheid te verhalen. “Natuurlijk kon de deksel niet eeuwig op de doofpot blijven. Dat is de pest met de waarheid, die komt uiteindelijk altijd uit. Helemaal in de vorm van acute hartaanvallen, hersenbloedingen en onverklaarbare turbokanker.”

Verantwoordelijkheid van de overheid

Dit is de verantwoordelijkheid van de overheid, stelt Van Haga. “We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat die genomen wordt.”

Hij wijst erop dat de desastreuze gevolgen van het medische experiment dat de Covid-19-vaccinatiecampagne was, niet eeuwig onder de pet kunnen worden gehouden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 195 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

De overheid heeft deel genomen aan de GROOTSTE MISDAAD ooit gepleegd…DUIDELIJK EEN OORLOG TEGEN DE MENSHEID !!

Verzet is niet zomaar
Verzet is niet zomaar
5 maanden geleden

WIJ WETEN WAT STAATS GEVAARLIJK IS EN DAT IS ZEKER NIET DE BEVOLKING MAAR 90% OVERHEID‼️

apyr
apyr
5 maanden geleden

Het is jammer dat de overheid zoveel meelopers had, die wappies de huid vol scholden en nu roepen ICH HABE ES NICHT GEWUST

Sarcoff
Sarcoff
5 maanden geleden

De overheid aansprakelijk stellen klinkt leuk, helaas worden de kosten veelal betaald met geld van Wappies die niet ingeënt wensten te worden, het lijkt mij beter om de daders volledig te onteigenen en daar de slachtoffers mee trachten te compenseren.

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x