CoronaBuitenland

De 22-jarige Oliver haalde de injecties tegen corona, nu zit hij in een rolstoel: ‘Alsof ik in een slechte film zat’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!

De injecties tegen corona zijn allesbehalve veilig en effectief. De lijst met ernstige bijwerkingen en dodelijke slachtoffers is lang. De media doen ondertussen alsof alles rozengeur en maneschijn is.

De 22-jarige Oliver Janke uit Duitsland is één van de stille slachtoffers van de vaccinatiecampagne. Na de gen-injecties liep hij ernstige vaccinatieschade op en nu zit hij zelfs in een rolstoel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Nadat hij de tweede prik had genomen, raakte Oliver volledig verlamd. Hij kon niet meer praten en moest zelfs in een kunstmatige coma worden gebracht. Bij de jonge Duitser werden het Guillain-Barré-syndroom en myelitis, een ontsteking van het ruggenmerg, vastgesteld.

Zijden draadje

In augustus 2021, drie weken na zijn tweede prik, werden zijn voeten plotseling gevoelloos. Het voelde alsof ze in slaap waren gevallen, zegt Oliver. Hij werd doorverwezen naar het ziekenhuis, waar de arts hem vroeg of hij was ingeënt tegen corona. Hij kreeg meteen te horen dat zijn klachten waarschijnlijk het gevolg waren van de prik.

Zijn leven hing meerdere keren aan een zijden draadje. Oliver raakte volledig verlamd. Na diverse ziekenhuisopnames en revalidatiebehandelingen kon hij eind november 2021 weer naar huis. Begin december viel hij op een dag in slaap op de bank, waarna hij plotseling wakker schrok van een koude rilling die zich over zijn lichaam verspreidde.

Slechte film

Hij kon zich nauwelijks bewegen en het lukte hem nog net om het alarmnummer te bellen. Dat is waarschijnlijk zijn redding geweest, want een halve minuut later kon hij niet meer praten. Hij kon alleen nog met zijn ogen knipperen. “Het was alsof ik in een slechte film zat.”

In het ziekenhuis stopte zijn ademhaling. Oliver werd in een kunstmatige coma gebracht en lag wekenlang op de ic. Tot zijn verbazing testte hij positief op corona. Meer dan 80 procent van de patiënten op de corona-afdeling was gevaccineerd. De ongevaccineerden waren op één hand te tellen, zegt de brandweerman in gesprek met internetkrant Wochenblick.

Spijt

Hij slikt nu opiaten omdat hij last heeft van hevige pijn, onder meer in zijn hoofd. Daarnaast moest hij opnieuw leren lopen en praten. Oliver heeft spijt als haren op zijn hoofd dat hij zich heeft laten vaccineren.

Maar zonder vaccinatie had hij zijn werk bij de brandweer niet kunnen doen. Oliver weet niet of hij ooit weer aan het werk kan gaan.


4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Don Tessers
Don Tessers
1 jaar geleden

Steeds meer personen komen naar buiten met hun dramatische gevolgen van de vaccins.!

Trudy
Trudy
1 jaar geleden

Verschrikkelijk en misdadig!

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

En de daders gaan gewoon verder. Hoeveel mensen moeten er nog sterven voordat deze criminelen worden opgepakt. Het is de misdaad van de eeuw om gezonde mensen dit aan te doen. Maar, de VaccinNAZI,s zullen creperen.

Make Life a Ride
Make Life a Ride
1 jaar geleden

Slachtoffer van de overheid propaganda. En je kunt ze niet aansprakelijk stellen voor wat je overkomen is.
Jonge mensen die nog geloven dat een regering het goed met ze voor heeft, worden zo compleet misleid.
Wees altijd wantrouwend tegen een overheid. Ze geven geen fuck om mij, niet om jou , en niet om iedereen.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x