CoronaMens en Dier

Het laatste interview met overleden patholoog Arne Burkhardt, over het grote gevaar van mRNA-vaccins

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Al voor de uitrol van de coronavaccins waarschuwden artsen en wetenschappers dat ze zouden leiden tot auto-immuunziekten, bloedproppen, beroertes en meer.

Hoe stel je per individu vast dat het vaccin verantwoordelijk is voor een bijwerking of zelfs de dood? Door middel van obductie. De Duitse patholoog Arne Burkhardt deed in 2021 onderzoek naar autopsies en biopsiemateriaal van gevaccineerde patiënten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Verbazingwekkende resultaten

Burkhardt, die 18 jaar lang het Pathologisch Instituut in Reutlingen leidde, concludeerde dat een aanzienlijk deel van de sterfgevallen na coronavaccinatie zeer waarschijnlijk gerelateerd is aan het vaccin.

Hij gaf een persconferentie over zijn verbazingwekkende resultaten, die vrijwel meteen door YouTube werd verwijderd.

Journalist Taylor Hudak interviewde professor Burkhardt in mei 2023 kort voor zijn dood in zijn laboratorium in Reutlingen. In dat interview waarschuwt hij voor de gevaren van mRNA-vaccins.

Een belangrijk document

Voor de uitrol van de coronavaccins zag Burkhardt één of twee gevallen van myocarditis per 1500 tot 2000 autopsies per jaar. Sinds de uitrol is het één van de meest voorkomende diagnoses bij jonge mensen, zegt hij.

Data-analist Wouter Aukema zegt: “Zeer uitgebreide en gedetailleerde uitleg in dit interview van Taylor Hudak met Arne Burkhardt. Een belangrijk document.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheidstrijder
Vrijheidstrijder
3 maanden geleden

Ja wat mij betreft staat het 100% vast. Er vindt een stille genocide plaats. De mensen zijn overwegend succesvol gehersenspoeld waarbij zij zelfvoldaan aan hun eigen executie meewerken. Net zoals diegene die 80 jaar geleden, nadat ze zwaar waren gediscrimineerd en bespuugd, op die trein stapte en met onbekende bestemmingen vertrokken. Ja, “want het zal toch niet zo erg zijn”. “Dat doen ze heus niet met ons” “Ga maar rustig slapen de overheid waakt over u”.

ralf
ralf
3 maanden geleden

gezelfmoord?

Totaljoy
Totaljoy
3 maanden geleden

Gekochte corruptie is heel hardnekkig.
De schuldigen hebben veel te verliezen!

Ron
Ron
3 maanden geleden

Het gevaar is niet zozeer dat vaccin, het zijn meer de mensen die in de rij gaan staan. Het zijn meer de mensen die het zondermeer toestaan, dat is het echte gevaar die dit mogelijk maakt.

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x