Archeologie

Finse geluidstechnicus: “Geluiden in Bosnische piramides zijn niet natuurlijk”

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Finse geluidstechnicus Heikki Savolainen heeft in de Bosnische piramides in Visoko naar eigen zeggen onregelmatigheden opgemerkt die niet kunnen worden verklaard als natuurlijke fenomenen, zo meldde het Bosnische persbureau Patria.

De geluidsexpert verrichtte tussen 24 en 31 juli 2014 metingen in de Bosnische vallei van de piramides. Zijn apparatuur is gevoelig voor onder meer infra- en ultrageluid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Indrukwekkend
Finse geluidstechnicus: "Geluiden in Bosnische piramides zijn niet natuurlijk"
Heikki Savolainen aan het werk (NAP)

De resultaten van de metingen waren volgens Savolainen indrukwekkend. Hij zei dat er een duidelijk verband is tussen de ultrasone en elektromagnetische trillingen aan de top van de Zonnepiramide en die in de ondergrondse tunnels. Dit laat volgens hem zien dat de tunnels en piramides één geheel vormen.

Archeoloog Semir Osmanagic, oprichter van het Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun, vertelde aan Patria dat het aantal toeristen lager lag als gevolg van overstromingen in het land.

Dezelfde manier

Osmanagic voegde toe dat steeds meer onderzoekers de vondst van de Bosnische piramides erkennen. Hij beweerde in 2005 dat een cluster van heuvels in de buurt van Visoko eigenlijk uit piramides bestond die met elkaar verbonden zijn middels ondergrondse tunnels. Volgens hem zijn de piramides 34.000 jaar oud.

Dankzij financiële steun van de Bosnische regering kon hij daar onderzoek naar doen. Volgens een Egyptische geoloog zijn de stenen op exact dezelfde manier gepolijst als de blokken van de beroemde piramides van Gizeh.

[Ancient Code]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jos
jos
7 jaren geleden

En deze geluiden?

https://nieuwsbreker.wordpress.com/2016/10/07/herinneren-jullie-de-vreemde-lucht-in-israel-nog-tijdens-het-feest-van-de-trompetten-we-hebben-bevestiging/

en dan dit vreemd verschijnsel

http://www.nujouwnieuws.nl/?content=newsItem&item=737

Er gebeuren vele vreemde dingen die niet te verklaren zijn en die ook op toeval rusten.
Maar mooi als er verklaringen komen laat die Fin maar los overal zodat de mens verder zich kan ontwikkelen en dingen kunnen verklaren.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

Alles wat wij op school geleerd hebben is fout heeft iemand gezegd. En dat is wat de piramides betreft zeker waar. Het zouden de graven zijn voor de farao’s die nooit hebben bestaan. Ze zouden gebouwd zijn door mensen met nog niet achterhaalde technieken en methoden etc. Wat ik zeker weet is dat het buitenaardsen waren die met lasertechnieken en nulpunt energie de klus geklaard hebben en dat de piramiden energie stations en bakens waren voor buitenaards verkeer…

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x