CoronaBuitenland

Kinderen hebben tot 52 keer meer kans om te sterven na een coronaprik, blijkt uit een overheidsrapport

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Het Britse statistiekbureau ONS heeft data vrijgegeven waaruit blijkt dat kinderen die zijn gevaccineerd tegen corona tot 52 keer meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde kinderen, schrijft LifeSiteNews. De data hebben betrekking op de periode 1 januari tot 31 oktober 2021.

In de leeftijdscategorie 10 tot 14 jaar lag de sterfte onder ongevaccineerden op 4,6 per 100.000 persoonsjaren. In de leeftijdsgroep 15 tot 19 jaar kwam de sterfte uit op 10,1.

De sterfte onder 10- tot 14-jarigen die één prik hadden gekregen, lag op 45,1 per 100.000 persoonsjaren. Onder 15- tot 19-jarigen bedroeg de sterfte 18,3.

Veel grotere kans

De sterfte onder volledig gevaccineerden was nog hoger. In de leeftijdscategorie 15 tot 19 jaar lag de sterfte op 32,9 per 100.000 persoonsjaren. In de leeftijdsgroep 10 tot 14 jaar kwam de sterfte uit op maar liefst 238,4.

Uit de cijfers blijkt dat kinderen die één of twee vaccins hebben gehad een veel grotere kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde kinderen. Kinderen van 15 tot 19 hebben een twee keer zo grote kans om te sterven na het nemen van de eerste prik en een meer dan drie keer zo grote kans na het halen van de tweede.

Grote mate van onzekerheid

Kinderen van 10 tot 14 jaar hebben een bijna 10 keer zo grote kans om te sterven na hun eerste dosis en een 51,8 keer zo grote kans na de tweede prik.

Vorig jaar adviseerde het Britse vaccinatiecomité (JCVI) niet alle kinderen te vaccineren, omdat gezonde kinderen minimaal voordeel hebben bij een inenting, vooral omdat ze er bijna nooit ernstig ziek van worden. Bovendien bestaat er een grote mate van onzekerheid over potentiële schade, aldus het comité in een verklaring.

4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 maanden geleden

Cijfertjes! Cijfertjes! Cijfertjes! Maar achter deze kille cijfers schuilt onnoemelijk leed!

Waar wij het met z’n allen hier op nfn al zo vaak over hebben gehad: het is de allergrootste schande van het afgelopen jaar, dat overheden (uiteraard in opdracht van WEF, WHO) überhaupt deze hele democide is gestart. En…. nog ALTIJD tot op de dag van vandaag volhoudt.

In het recente verleden hebben wij natuurlijk ook te maken gehad met vaccinatiecampagnes (wat TOEN nog echte vaccinaties waren).

Daar was dan eerst een uitgebreide testperiode met proefpersonen (op vrijwillige basis en een geldelijke vergoeding) aan vooraf gegaan.

ALS, ondanks deze voorzorgsmaatregelen, er toch bij de uitrol te véél schade ontstond door bijwerkingen, werd de hele boel abrupt stilgezet.

NU, anno 2022, maken slachtoffers geen enkele indruk meer op de beleidsmakers.

Nog steeds is de mantra: de prikken voorkómen slachtoffers, terwijl het tegendeel waar is.

Er is simpelweg sprake van cognitieve dissonantie: de ongemakkelijke waarheid WIL je niet zien!

De allerbelangrijkste taak van iedere ouder is: beschermen van je kinderen.

Ik heb laatst gelezen, dat in ieder geval HIER in Nederland nog “maar” 6% van de kinderen is “gevaccineerd”.

Dat is uiteraard 6% te véél, maar ik ben wel blij, dat er gelukkig 94% van de ouders niet in de praatjes van mensen als Marion Koopmans is getrapt.

Daar komt natuurlijk ook nog eens bij, dat, als ik het tenminste goed begrepen heb, kinderen vanaf 12 jaar ZELF mogen beslissen.

Daar sta je dan als ouders. Een kind van 12 jaar KAN helemaal niet een juiste beslissing maken.

In het geval van deze prik is het sowieso al moeilijk voor een volwassene. Laat staan een kind!

Kinderen van 12 jaar mogen NIET roken. Ze mogen NIET drinken. Maar hé: ze mogen zich WEL laten prikken met een experimentele gentechinjectie.

ALLES wat recht was, is nu krom. En ALLES wat krom was, is nu recht.

Even off topic, maar eigenlijk ook weer niet:

Vanochtend vroeg las ik, dat dat enge mens van D66 van onderwijs, heeft doorgedramd, dat KINDEREN vanaf VIER JAAR moeten worden onderwezen in genderbegrippen.

Dus….. in plaats van kinderen een onbezorgde jeugd te gunnen, waarin in de eerste plaats ruimte wordt gegeven om te spelen en daardoor ook te leren, worden ze moedwillig lastig gevallen met zaken, die een jong kind nog helemaal geestelijk niet kunnen bevatten.

IK heb daar maar twee woorden voor: psychische mishandeling.

Als MIJN kinderen nu nog klein waren, dan zou ik er alles aan doen om ze niet naar school te sturen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

JOUW belasting geld…
Jullie betalen de overheid om de farmaceutische industrie te betalen om jou en de kinderen te doden!!

WANNEER GAAN DE OGEN OPEN !!

jopie
jopie
2 maanden geleden

KINDERMOORD !! En nog komen de moordenaars er mee weg. Oppakken en opsluiten die moordenaars. Ze kunnen doen wat ze willen. Alle rechters zijn op de hand van de moordenaars. ONGEKEND.!! De grootste GENOCIDE in de geschiedenis. En rutte blijft lachen. HIJ DENKT NOG STEEDS DAT NEDERLAND EEN GAAF LAND IS. rutte zal de geschiedenis in gaan als:
SCHRIKBEWIND RUTTE 4.

Pieter1
Pieter1
2 maanden geleden

Als we geen satanische overheid zouden hebben, die u dood wil hebben, dan zou er bij dergelijke berichten toch alle alarmbellen af moeten gaan. Maar gewoon alles ontkennen en door gaan met dood spuiten. En mensen die dat geen goed idee vinden, het leven zo moeilijk mogelijk maken. Wat een onmenselijk WEF tuig is er toch aan de macht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x