Binnenland

‘Het ministerie van Volksgezondheid is een groot gevaar voor de gezondheid van Nederland’

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nederland heeft een hele hoge prijs betaald voor het coronabeleid van dit kabinet. De schade die door de coronamaatregelen is aangericht, is gigantisch, zei Kamerlid Wybren van Haga vandaag tijdens het coronadebat.

Terwijl allang duidelijk is dat veel maatregelen alleen maar schade opleveren, volhardt dit kabinet in een zinloze lockdown, mondkapjes, een bezoekbeperking, schoolsluiting, een peperdure testsamenleving en een indirecte vaccinatieplicht, voegde hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Ziekmakende mondkapjes

“Geld speelt geen rol want het is toch andermans geld. Geld van de belastingbetaler. Geld van de ondernemer die niet meer mag ondernemen. En wat doet dit kabinet zelf? Er wordt 1,1 miljard uitgegeven aan de testsamenleving, waarvan minister De Jonge zelf zegt dat hij geen idee heeft wat de kosten en wat de baten zijn,” zei Van Haga.

“Er worden een miljard ziekmakende mondkapjes besteld waarbij er even 30 miljoen aan de strijkstok van een handige tussenhandelaar blijft hangen. En voor 5,1 miljard kan minister De Jonge niet verklaren waar het geld is gebleven. En tot overmaat van ramp werd er testcapaciteit ingekocht voor 500.000 euro per dag zonder dat er gebruik van werd gemaakt,” vervolgde het Kamerlid.

Groot risico

In crisistijd heb je competente mensen nodig met de juiste achtergrond, de juiste opleiding en de juiste ervaring. Inmiddels is duidelijk dat het ministerie van Volksgezondheid een groot risico vormt voor zowel de financiën als de gezondheid van Nederland, aldus Van Haga.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Nederland ploetert voort en Mark en Hugo liggen in deuk van het succes dat zij hebben.

Doornbos
Doornbos
2 jaren geleden

Samengevat, de dagen der zware criminelen zijn geteld. Wederom een zeer sterke inbreng van Van Haga. Ondertussen in mijn eigen omgeving: 26 graden en wat zie ik, mensen wandelend en op de fiets met…juist. Blauwkapje, ik word stapelgek van jou. En dan op muziek natuurlijk. Wat een volk.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Inderdaad de groep waar de Jonge mede verantwoordelijk voor is v Dissel, Gommers, Kuipers enz zijn onbekwaam en vullen alleen hun zakken.

Jopie
Jopie
2 jaren geleden

Ons land is failliet, dank aan de WEF -criminelen!

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x