Binnenland

‘Het ministerie van Volksgezondheid is een groot gevaar voor de gezondheid van Nederland’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nederland heeft een hele hoge prijs betaald voor het coronabeleid van dit kabinet. De schade die door de coronamaatregelen is aangericht, is gigantisch, zei Kamerlid Wybren van Haga vandaag tijdens het coronadebat.

Terwijl allang duidelijk is dat veel maatregelen alleen maar schade opleveren, volhardt dit kabinet in een zinloze lockdown, mondkapjes, een bezoekbeperking, schoolsluiting, een peperdure testsamenleving en een indirecte vaccinatieplicht, voegde hij toe.

Ziekmakende mondkapjes

“Geld speelt geen rol want het is toch andermans geld. Geld van de belastingbetaler. Geld van de ondernemer die niet meer mag ondernemen. En wat doet dit kabinet zelf? Er wordt 1,1 miljard uitgegeven aan de testsamenleving, waarvan minister De Jonge zelf zegt dat hij geen idee heeft wat de kosten en wat de baten zijn,” zei Van Haga.

“Er worden een miljard ziekmakende mondkapjes besteld waarbij er even 30 miljoen aan de strijkstok van een handige tussenhandelaar blijft hangen. En voor 5,1 miljard kan minister De Jonge niet verklaren waar het geld is gebleven. En tot overmaat van ramp werd er testcapaciteit ingekocht voor 500.000 euro per dag zonder dat er gebruik van werd gemaakt,” vervolgde het Kamerlid.

Groot risico

In crisistijd heb je competente mensen nodig met de juiste achtergrond, de juiste opleiding en de juiste ervaring. Inmiddels is duidelijk dat het ministerie van Volksgezondheid een groot risico vormt voor zowel de financiën als de gezondheid van Nederland, aldus Van Haga.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Nederland ploetert voort en Mark en Hugo liggen in deuk van het succes dat zij hebben.

Doornbos
Doornbos
1 jaar geleden

Samengevat, de dagen der zware criminelen zijn geteld. Wederom een zeer sterke inbreng van Van Haga. Ondertussen in mijn eigen omgeving: 26 graden en wat zie ik, mensen wandelend en op de fiets met…juist. Blauwkapje, ik word stapelgek van jou. En dan op muziek natuurlijk. Wat een volk.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Inderdaad de groep waar de Jonge mede verantwoordelijk voor is v Dissel, Gommers, Kuipers enz zijn onbekwaam en vullen alleen hun zakken.

Jopie
Jopie
1 jaar geleden

Ons land is failliet, dank aan de WEF -criminelen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x