Het Complot

Steven Seagal vertelt in dit interview openhartig over de strijd die hij samen met hoge politici voert tegen de diepe staat (en pedofielen)

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse acteur Steven Seagal onthulde tijdens een interview bij Infowars dat hij samen met hooggeplaatste politici in binnen- en buitenland ten strijde is getrokken tegen de diepe staat oftewel de schaduwmacht.

Hij zegt de sluier van het kwaad te zullen doorprikken zodat kan worden begonnen met het oppakken en vervolgen van ‘een groot deel van het uitschot op aarde’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Seagal raakte onlangs zelf in opspraak omdat hij werd beschuldigd van seksueel misbruik. De politie van Los Angeles zegt een onderzoek naar hem te hebben ingesteld.

Pedofielen

In het interview zegt hij dat hij erg verontwaardigd is over de manier waarop mensen zijn omgekocht om over hem te liegen.

“Er is nu sprake van tweerichtingsverkeer,” zei hij. “Wij doen nu onderzoek naar hen. We hebben al ontdekt dat sommige mensen die nieuwsartikelen schrijven en die anderen omkopen, zelf pedofielen zijn.”

De acteur sprak tijdens het interview zijn dank uit aan iedereen die ‘strijdt tegen deze geheime groep mensen die onze regering omver probeert te werpen’.

Verschillende namen

“Ze zijn bekend onder verschillende namen, maar wij weten wie ze zijn en wat ze zijn,” aldus Seagal.

In het interview gaat hij daarnaast dieper in op de geopolitieke staat in de wereld en geeft hij zijn mening over de verhoudingen tussen Rusland en de VS.

Hij legt verder uit waarom vrijwel alle mainstream media in dit tijdperk nep zijn. Ook gaat hij in op zijn persoonlijke relatie met de Russische president Poetin.

Bekijk het interview hieronder in zijn geheel:

Foto: K Zhestovskaya Wikimedia Commons

[Infowars]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

De meeste bezoekers van deze site zijn met het zelfde bezig als Steven Seagal bezig is.

Arnold
Arnold
6 jaren geleden

Steven Seagal is naar mijn mening goed bezig. Hopelijk krijgt hij geen “ongeluk” i.v.m. zijn onderzoek.

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Uitstekend dat Steven Seagal zich weer laat gelden. Ik ben het eens over het gejammer van de Amerikaanse mainstream media dat Poetin de Amerikaanse verkiezingen zou hebben beïnvloed. Dat gedeelte mag tot het rijk der fabelen worden verwezen. Dat is gewoon een Deep State agenda waar de elitaire griezels van de Nieuwe Wereld Orde achter zitten. En ik ben een groot voorstander van een nieuwe wereld orde maar niet de NWO die zij voor ogen hebben.

Een NWO waar de allerrijksten, rijker en rijker worden. En vol zit met lieden afkomstig van geheime genootschappen die vervolgens weer deelnemen aan besloten ontmoetingen als de Bilderberg conferentie, of denktanks als de Council on Foreign Relations waar ze verborgen agenda’s er op na houden ten gunste van het eigen belang. Die NWO heeft geen toekomst en zal uiteindelijk als een kaartenhuis in elkaar storten.

Ben ook benieuwd naar de inhoud van Seagels boek; The Way Of The Shadow Wolves: The Deep State And The Hijacking Of America. De info die daar in staat kan nooit ver verwijderd zijn van waar onder meer professor Antony C. Sutton in de jaren 70 en 80 al over berichtte.

Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

Steven Seagal……bij Info Wars…..dus bij Alex Jones…..en dus een bewezen controlled opposition direct werkzaam voor de CIA (is overigens ook wel te zien aan de steun en de budgetten welke hij ontvangt en wat hem allemaal wordt toegestaan om over te praten!!) en al heel veel malen ontmaskert. Samen met zijn maatje Paul Joseph Watson komt hij (schreeuwlelijk) erg goed over bij het grote publiek maar helaas, niets is wat het lijkt. Elke keer als ze iets geweldigs op het spoor zijn vergeten ze op het juiste moment de juiste vragen te stellen en dat gaat natuurlijk opvallen.
En let op, ze brengen echt top thema’s en geschat dat ongeveer 80% oké is maar dat is het nu juist, met die overige 20% sturen ze je het bos in!! Veel geblaat maar weinig wol!

Gladiator

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x