Buitenland

Russische leger zegt meer dan 30 Amerikaanse biolabs te hebben gevonden in Oekraïne

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

In Oekraïne is een netwerk van meer dan 30 biolabs gecreëerd in opdracht van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Dat heeft luitenant-generaal Igor Kirillov, hoofd van de Russische nucleaire, biologische en chemische beschermingstroepen, gezegd.

De activiteiten van de biolabs hebben geleid tot een toename van het aantal zeer gevaarlijke besmettingen, aldus Kirillov. Volgens hem werkten biolaboratoria in Lviv met de pest, miltvuur en brucellose, terwijl de labs in Charkov en Poltava zich hadden toegespitst op difterie, salmonella en dysenterie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Drie fasen

Bij de projecten is onder meer het bedrijf Black & Veatch betrokken, dat banden heeft met het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Het onderzoek bestaat uit drie fasen. Eerst worden de omstandigheden bestudeerd in gebieden waar volgens het Pentagon waarschijnlijk NAVO-militairen worden ingezet. Vervolgens worden monsters van zeer ziekmakende micro-organismen verzameld en naar de Verenigde Staten gestuurd. Dan wordt gekeken hoe die organismen gebruikt kunnen worden voor het vervaardigen van biologische wapens, zei Kirillov.

Duizenden monsters

De regering in Kiev heeft duizenden monsters van patiënten naar het Amerikaanse Walter Reed Army Institute of Research gestuurd, met name van patiënten van ‘Slavische afkomst’. Dat gebeurde onder het mom van het testen van coronabehandelingen.

3 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

OPERATIE DE-NAZIFICATIE & PACIFICATIE

Sinds de door het Westen gesteunde Staatsgreep in Kiev (de Maidan-Revolutie) in 2014 hebben de OekroNazis de Macht gegrepen in Oekraïne….vervolgens kwam de Donbass hiertegen in Opstand, die de OekroNazis met Bruut Geweld neersloegen, ze begingen daarbij talloze wreedheden tegen de Burgerbevolking in de Volksrepublieken Donetsk en Lugansk…

Het Azov-bataljon:
Is een Paramilitair Neo-Nazi-Doodseskader dat in mei 2014 kort na de staatsgreep in Kiev werd opgericht & geleid door de Extreemrechtse-Nationalist Andriy Biletsky volgens wie Oekraïne “de Blanke Rassen van de Wereld zou leiden in de Laatste Kruistocht tegen de door Semieten (Arabieren) geleide Untermenschen”…

Odessa 2 mei 2014 
Gevechten tussen de Fascistische OekroNazis en Anti-Maidan-demonstranten leiden ertoe dat de Demonstranten zichzelf verschansten in het Lokale Vakbondshuis…vervolgens werd het omsingelde gebouw in opdracht van het OekroNazi-Regime in Kiev met Molotovcocktails in brand gestoken….46 mensen werden gedood, ofwel omdat ze Levend verbranden of doordat ze uit de ramen sprongen om aan de Vlammenzee te ontkomen….Ongeveer 250 Demonstranten raakten (zwaar)gewond bij deze gebeurtenis…

Het Azov-Bataljon nam deel aan alle Vijandelijkheden in Donbass, als erkenning & dank voor bewezen diensten werd het Azov-Bataljon opgenomen in de Nationale Garde van Oekraïne…vol trots droegen ze hun Nazi- & SS-Symbolen inclusief Regalia…Hun Logo is de Wolfsangel, een Symbolen dat gebruikt werd door de 2e SS Panzer Division von Das Reich…het Azov-Bataljon bestaat niet alleen uit Oekraïners maar ook Neo-Nazi-Vrijwilligers uit landen als Amerika, Groot-Brittannië, Israël, Zweden, Duitsland, Nederland, Italië, Frankrijk, Wit-Rusland, Canada en Slovenië….

Ondanks goedkeuring van de Minsk-akkoorden van 2015 die de Burgeroorlog moesten beëindigen, door de Donbass te re-integreren in Oekraïne in ruil voor Grondwettelijk gegarandeerde Autonomie, weigerde Kiev dat Vredesakkoord effectief uit te voeren…Het Azov-Bataljon nam actief deel aan de Oorlog in de Donbass…In 2016 beschuldigde het Bureau van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN (OHCHR) het Azov-Bataljon van het plegen van Oorlogsmisdaden zoals Plundering, Ontvoering, Onwettige Detentie, Marteling, Verkrachting & Moord…Oekraïne prefereerde duidelijk een Gewelddadige oplossing van de Donbass-crisis in plaats van een Diplomatieke oplossing…

De Russische bevolking in Oekraïne leed onder Bloedige Terreur, OekroNazis bonden Russen vast aan Kruizen & staken ze LEVEND in Brand….er zijn in het totaal officieel 10.000 mensen omgekomen tijdens de Burgeroorlog in Donbass, sommige schattingen lopen zelfs op tot 14.000 doden….149 Russische kinderen uit Donbass werden gedood, terwijl meer dan achthonderd kinderen gewond raakten…Rusland waarschuwt Kiev al 8 jaar dat het moet stoppen met het doden van Russische burgers en vooral Russische kinderen….En dat de fundamentele mensenrechten van de Russen in Oekraïne gerespecteerd moeten worden….doodse stilte vanuit Kiev…Dacht iemand dat het geduld van Rusland oneindig was? Dacht iemand dat Rusland tot in de eeuwigheid vreedzaam zou toekijken hoe onschuldige Russen in de 21e eeuw in Europa Levend aan Kruizen werden verbrand? Terwijl onschuldige Russische kinderen worden vermoord, alleen maar omdat het Russische kinderen zijn?
Het lijkt me dat het antwoord van de Russen inmiddels wel duidelijk is voor iedereen toch? De Russische Vredes-Operatie die momenteel in Oekraïne aan de gang is, zal ervoor zorgen dat Russische kinderen in Oekraïne NOOIT meer worden gedood enkel & alleen omdat het Russische kinderen zijn!

gargamel
gargamel
2 jaren geleden

Een woordvoerder van de Chinese afdeling buitenlands beleid, Zhao Lijian, zei dat nadat het Russische ministerie van Defensie zondag had aangekondigd dat er bewijs was van een militair-biologisch programma dat in Oekraïne werd ontwikkeld en door de VS werd gefinancierd.

“Nogmaals, we doen een beroep op de Amerikaanse kant om haar activiteiten op het gebied van biologische militarisering in het land en in het buitenland te verduidelijken”, zei hij.

Hij verklaarde ook dat dit slechts het topje van de ijsberg is, aangezien Amerika volgens Peking 335 biologische laboratoria in 30 landen over de hele wereld controleert.

Arnold
Arnold
2 jaren geleden

Hoezo is Volodymyr Zelensky een held???

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Als dit op waarheid berust en Rutte heeft hier weet van, dan is er voor Rutte maar een oplossing, opstappen zo snel mogelijk en laat het OM de zaak onderzoeken, of een tribunaal.
Een week aan een schandpaal op het Binnenhof als beginnende straf, is ook een goed begin.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x