Buitenland

Het mysterie van Israël: ‘deze film onthult iets zo verbijsterend dat velen het moeilijk te geloven zullen vinden’

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Deze film onthult iets zo snode, zo kwaadaardig, zo verbijsterend dat velen het moeilijk te geloven zullen vinden, schrijft website Stop World Control over ‘Het mysterie van Israël – Opgelost!’ “Toch is het waar.”

De schokkende geheimen die deze ongelooflijke documentaire onthult, zullen een fel licht schijnen op degenen die zich altijd achter zowel de staat Israël als Hamas hebben verscholen. Deze film kan een fatale klap toebrengen aan de satanische elites, die een wereldregering willen vestigen vanuit Jeruzalem, om de hele mensheid tot slaaf te maken, aldus Stop World Control.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Veel meer

De site onthult veel meer dan alleen deze video. Bijvoorbeeld hoe één enkel bedrijf praktisch de hele wereld bezit, wie de duistere entiteiten zijn die de meeste regeringen controleren, hoe onze verkiezingen worden vervalst om marionetten van criminelen aan te stellen, hoe ons weer wordt gemanipuleerd om ‘klimaatverandering’ te creëren en zelfs hoe pandemieën worden georkestreerd om tirannie op te leggen aan de mensheid.

4.6 266 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
6 maanden geleden

It’s all connected. Talking deformatic, the plan will lose.

Annette
Annette
6 maanden geleden

JA, ik heb de afgelopen dagen op verschillende kanalen op Telegram deze documentaire langs zien komen, maar helaas nog niet de gelegenheid gehad om deze te zien.

Ik ga 100% zeker vandaag nog de moeite nemen om dat goed te maken.

Mijn man en ik volgen al enkele jaren David Sörensen met zijn organisatie Stop World Control. Wij zien hem ook als betrouwbaar.

Uit alle informatie die ik de afgelopen jaren heb mogen vergaren, lijkt het mij volkomen plausibel, dat het WAAR is, dat er één satanische, levensgevaarlijke entiteit bestaat, die zoveel mogelijk in het DUISTER verkeert.

Deze entiteit heeft in de loop der jaren ongelooflijk veel, zoals een tijdje geleden zo duidelijk werd omschreven in het blad Gezond Verstand, een zogenaamde sub-elite om zich heen verzameld.

Door chantage EN uiteraard het strooien met heel veel geld (het is niet voor niets dat het gezegde bestaat: Money is the root of all evil) zijn “ze” inmiddels zo ver gekomen als waar ze nu zijn.

Ik ben absoluut van mening, dat het NU meer dan ooit noodzakelijk is om met deze documentaire zoveel mogelijk oogjes open te maken.

Maar….. dan vraag ik mij gelijk af: HOE DAN?

Op de MSM zal deze documentaire never nooit worden uitgezonden. Ook Facebook, Instagram. X en eventueel andere platforms zal dat nauwelijks lukken.

Dus WIE blijven er weer over? Juist, WIJ bijvoorbeeld, de lezers van ninefornews.

Ineens schiet mij trouwens nog wat te binnen. Kort geleden zat er een flyer van Stop World Control in onze brievenbus. Daarin wordt een en ander ook zeer goed uitgelegd.

Ik ben nog steeds van mening, dat de mensen eerst MOETEN kennis nemen van de ongelooflijk snode plannen, die dat clubje satanisten met ons hebben, vóórdat er misschien eindelijk actie zal worden ondernomen.

JJ Post
JJ Post
6 maanden geleden

Kijkend naar de explosies lijken de gebouwen wel van binnen uit opgeblazen te worden en dat HAMAS samen speeld met Israel .Pasop he Hamas is een creatie van Israel ooit opgezet om Arrafat omver te werpen de PLO . ik zeg Hamas plaatste deze springstoffen zelf zo lijkt het wel , als je een gebouw bombardeert expoldeerd het niet van onderaf dan gaat eerst het dak er aan kijk goed hoe die gebouwen van onderaf exploderen, hier zit ook aan de Palestijnse kant iets achter hier zijn aan twee kanten duivels aan het werk geweest 100% !!!

Jantina
Jantina
6 maanden geleden

K heb de docu gezien , en gedeeld , tis de moeite waard , en veel mensen zullen geschokt zijn , maar k had al heel lang een donkerbruin vermoeden , dat er meer achter zat , dus schrok eigenlijk niet écht meer !

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x